Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 LOWELL DYCK

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: LOWELL DYCK   Szomb. Dec. 07, 2013 10:09 pm


Lowell Dyck
  KARAKTER TELJES NEVE: Dr. Lowell Dyck
  BECENÉV: Lowell
  SZÜLETÉSI DÁTUM/HELY: Cincinnatti, Ohio; 12. 24,
  KOR: 37
  CSOPORT: alkalmazott
  PLAY BY: Hugh Dancy


  KÜLSÖ JELLEMZÉSE  SZEME: Kék.
  ÉRDEKESSÉG: Borostás arc. És ennyi.
  ALKATA: Magas, vékony, konvergál az átlagoshoz.
  RUHÁZAT: Kockásing, vagy egy kék póló, farmerral, zakóval, és ezzel el is van intézve.


  BELSÖ JELLEMZÉSE


  JELLEM: Véleménye szerint a világ egyik legkifizetődőbb dolga, ha ostoba fráternek tetteti magát - könnyen szerez helyzeti előnyt bárkivel szemben, ha elhiteti másokkal, hogy mentálisan, vagy bármilyen más téren felette állnak. Ezt a technikát gyerekorvosként is jól tudja kamatoztatni, de civilben is hasznos - mivel meggyőződése, hogy szellemileg bárkit lenyomhatna a körülötte lévő emberek közül szimplán a kiállásával, úgy tartja bölcsebbnek, ha ezt a meggyőződését magában tartja, és ameddig tudja, eljátssza, hogy egy mogorva faszfej. Ugyanis az emberek inkább viselik el tapasztalatai szerint a mogorva faszfejeket, semmint hogy beismerjék, hogy valaki jobb náluk valamiben. Leginkább észben. Viszont ha közelebbről megismered, már te is meg tudod mondani, hogy igazából egy teljesen normális alak a maga hibáival. Már majdnem azt mondhatni rá, hogy jó a humora, talán kissé szarkasztikus. Elég művelt, viszont rendkívül sokat káromkodik. Szemtől szembe igyekszik nem lekezelő módon bánni az emberekkel, viszont ha valakit éppenséggel nem kedvel, akkor annak - ha a helyzet megengedi - elég nagy hangot ad. Habár szereti azt hangoztatni, hogy nincs olyan helyzet, ami egy ökölcsapással vagy egy felmutatott középső ujjal ne lenne elintézhető, valójában elég békés alkat. Inkább beszél lyukat a hasadba a nyugalom és az indulatok megfelelő kezelésének fontosságáról, minthogy csakugyan megüssön.
  HOBBI: Ez valami olyan dolog, ami szabadidőt feltételez, nem?
  CÉLOK: Egy válás? Aztán ami, ahogy jön.


  ÉLETEM TÖRTÉNETE


  Szegénységben, gazdaságban, egészségben, betegségben, jóban, rosszban, míg a halál el nem választ.
  Komoly gond van a házassági esküszövegekkel. Akárhogy is nézem, elég kevés kibújási lehetőséget adnak, vagy legalábbis nem úgy tűnik, hogy bárki is belefogalmazta azt a félmondatot, hogy "vagy am\g bele nem unok a férjembe, szóval inkább lelépek Don Juannal, bele a naplementébe, fehér lovon, vagy mondjuk egy Kawasaki z 750-esen." Jó, értem, hülyén hangzana ezt kimondani a templomban, mit szólna a násznép, a pap, vagy esetleg a vőlegény, mindenesetre a későbbiekben megkönnyítené a magyarázkodást.

  A napfelkelte mellé kávé. A kávé mellé cigi. A cigi mellé a már-már elengedhetetlen reggeli veszekedés.
  Alsógatyában ülök a kanapén - újdonsült, azaz már két hónapos ágyamon - ő kiabál, én a szememet forgatom. A szőnyegre hamuzok.
  - Hogy te egész nap kurvák után futkosol, az rendben van? Hogy te Kaliforniába akarsz menni, az rendben van? Én meg ha megpróbálok élni, tovább lépni, akkor máris válni akarsz? - az orrlyukai tágulnak. Pupillái szűkülnek. - Már két hete nem találkoztunk! Mondtam neki, hogy ez nem megy. Vége. Felfogtad? VÉGE! Mégis mit vársz még tőlem?
  - Nem futkosok kurvák után, bántalmazott gyerekeken segítek. - mondom halkan, és a kávémba kortyolok.
  - Látom, megint leszűrted a lényeget. - leroskad a fotelba. A cigim után nyúl a dohányzó asztal közepére, pár pillanat múlva ő is pöfékel. A füstpamacsok rátelepszenek a szobára, akár a némaság. Pár percig így vagyunk, aztán végül ő szólal meg.
  - Ne érts félre, én megértem, hogy ez fontos neked, - itt beleszív a cigijébe - és tényleg sajnálom azokat a lányokat, elképzelni sem tudom, min mennek keresztül, sőt! És elhiszem, hogy ennyi év után belefáradtál a munkádba, hogy úgy érzed, ez most már sok, de más emberek ilyenkor szabadságra mennek, nem az ország másik felébe költöznek. - Leveri a hamut. Akár csak én.
  - Ha szigorúan nézzük, Kalifornia nem az ország másik felében van.
  Felhorkant. Nem szól.
  - Akkor nem akarsz költözni? - kérdezem.
  - Nem. - feleli.
  - Akkor váljunk. - mondom.
  - De... miért? - hisztérikusan elcsuklik a hangja. Másnak megesne rajta a szíve, én csak arra gondolok, hogy ezt biztos azért csinálja, hogy ne kelljen színt valljon az anyja előtt, hogy már megint vége lett egy házasságának.
  - Legelőször is Arthur miatt.
  - Arnold. A neve Arnold. - újra slukkol, én a saját cigarettám elnyomom, holott csak félig égett le.
  - Másodszor - folytatom eztán, mintha meg se hallottam volna. - én ezt nem akarom folytatni. Elmegyek, de annak semmi értelme, hogy félévente egyszer hazalátogassak, te meg addig kirúgjad Arthur-t.
  - Arnold. És nem...
  - Dehogynem.
  - Miből veszed?
  - Mert amint összecsomagolok és kilépek az ajtón, ő azt kiszagolja, vagy épp te szólsz neki, idejön, letérdel az ajtó előtt, te meg visszafogadod, és aztán te térdelsz előtte.
  - Seggfej. - morogja. Feláll. Elnyomja a dekket.
  - Picsa. - morgom én.
  És aztán felképel.
  Az arcomhoz kapok, ordítanék, de Bandit, a mi egyszülöttünk, épp letámolyog a lépcsőn. Valami plüss figurát szorongat, kakaóért sír.
  - Oké. Hagyj csak itt minket. - mondja halkan. Szúrósan. Megsemmisítően. S csípő ringatva a konyhába sasszézik Bandit-tal karöltve.

  Az ember azt hinné, hogy egyszer megnősül, és egy életre letudta a feleségkérdést. Tudod, mint egy kanapé: egyszer befektetek rá, aztán ott lesz nekem, amikor csak kell. Aztán mire észbe kapok, épp a megengedettnél ötven mérföld per órával gyorsabban hagyom el Cincinnattit, a várost, ahol felnőttem, ahol mindig is laktam. --- A megengedettnél ötven mérföld per órával gyorsabban hagyom hátra az addigi életem; felmondtam a munkahelyemen, sorsára hagyva az Ohio állambéli kis gyermekkórházat, ahol eddig dolgoztam. A megengedettnél ötven mérföld per órával gyorsabban robogok, hogy beszálljak egy régi ismerősöm magánklinikájába. Ötven mérföld per órával gyorsabban húzok el a barátaim háza mellett, a szüleim háza mellett, le se lassítok, el se köszönök. Nem, most semmi nem állíthat meg. Kivéve talán a visszapillantómban felvillanó kék-piros fények. Gyorshajtás. Húsz dollár bírság.


Vissza az elejére Go down
Daphne Azaria Hale

avatar


»Hozzászólások száma : 83
»Join date : 2013. Nov. 25.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : Ha nem vagyok mögötted, valószínű, hogy az öklöm lesz a legjobb barátod ;)

TémanyitásTárgy: Re: LOWELL DYCK   Szomb. Dec. 07, 2013 10:34 pm

Kedves Lowell!

Először is igyekszem megszokni a neved, másodszor nem töröm össze magam, ha csak Marco nem segít, harmadszor nagyon örülünk, hogy végre érkezett egy kis segítség. Elég korrekt irományt olvashattam, szóval nem húzom tovább az időt.Jó játékot!
Avatar foglalót ne hagyjuk el!!!

Daphie
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

LOWELL DYCK

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-