Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Alexey Kyle Barronett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Alexey Kyle Barronett   Kedd Dec. 24, 2013 2:07 pm


Alexey Kyle Barronett

  KARAKTER TELJES NEVE: Alexey Kyle Barronett
  BECENÉV: Alex, Ky
  SZÜLETÉSI DÁTUM/HELY: New York City, Brooklyn; 1992. 10. 28.
  KOR: 21
  CSOPORT: Zenész
  PLAY BY: Alexander Richard Pettyfer


  KÜLSÖ JELLEMZÉSE  SZEME: ég kék szemek, amelyek titokzatosságot tükröznek, és ficeregni támad kedved ha rád pillantanak, vesébelátó, csábító, uralkodó
  ÉRDEKESSÉG: Egy kelta kereszt található a mellén, egy tibeti mondat a jobb belső karján, egy "What Goes Around Comes Around" felírat a jobb vállán, egy katakana a csípőjén, ER monogram, a régi barátnőjére utalva, és egy szív a jobb csuklóján, ami összekötődik az ER monogrammal
  ALKATA: Magassága 180 cm körüli, teste szálkás, izmos, férfias
  RUHÁZAT: Nem igazán érdekli a divat, általában inget hord de főként trikót (vagy még azt se), farmerrel


  BELSÖ JELLEMZÉSE


  JELLEM: Határozott, nyers, magabiztos, hiperaktív, temperamentumos, öntörvényű, szexfüggő, önfejű, makacs. Ezek a főbb jellemvonások, amik rá illenek. Maximálisan az apjára ütött mindenben, szereti az életet kiélvezni, ezt teljesen meg is teszi. A nőket nem igazán tartja sokra, igazából nem lást bennük, mint élvezeti cikket, akiket felpróbál, majd reggel kihajít az ablakon. Ha sikerül egynél többször megfordulnod az ágyában... vagy éppen nem ott, akkor te tudsz valamit. A világon csupán egyetlen hölgyemény él, akit tisztel, csodál, imád, és ha még csak a haja szála is meggörbül.... halott ember vagy. Ez pedig nem más, mint a húga, az Ő egyetlen szeme fénye, a mindene, akit véd és oltalmaz.
  HOBBI: Dobolás, gitározás(gyenge szinten), dalszerzés, és futás, sportok minden mennyiségben
  CÉLOK: Híres bandatag akar lenni, vagy dalszerző, és erre elég jók is az esélyei


  ÉLETEM TÖRTÉNETE


  A nap fényesen ragyogott le Kylera, ahogy a fiú átsietett iskolából jövet Max poros udvarán, egy lakájos kis Brooklyn-i házban, kezében egy jókora dobozzal, amiben CD-k halmai zörögtek. A verandán Alan ült egy műanyag széken, s kezében valami videojátékot böködött vadul, erősen koncentrálva, néha-néha felkiáltva. Kyle felvont szemöldökkel haladt tovább a bejárati ajtó felé, miközben pimaszul Alanra vigyorgott egy beszólást, esetleg egy-egy csipkelődő megjegyzésen gondolkodva. Végül is elvetette az ötletet, miszerint szóvá teszi a külsejét, s szó nélkül hagyta a fiút, aki még így délután fél hat tájt is pizsama atlétában volt, egy rövidnadrágban, videojátékkal a kezében, és olyan hangosan bömböltette a rádióját, no meg kiabált a kütyüre, hogy az utca vége is tőle visszhangzott.
  - Halkítsd le azt a b@romságot, és irány a garázs! Ja, és kinyitnád nekem az ajtót? –bökött állával a kezében tartott dobozra, majd pillantott a fiúra kérdőn.
  - Öö, hogy mi? – Nézett fel zavartan, bár látszott rajta, hogy kelletlenül. Kyle tudta, hogy szívesebben játszana tovább a kütyüjén, és ez zavarta a leginkább. Sosem látta Alanban az igyekezetet, és a felelősség érzetet. Végül mégiscsak felállt, kinyitva Jace előtt a bejárati ajtót. – Amúgy meg minek halkítsam le? Úgyis párperc múlva ezerszer hangosabb ricsajt fogunk csapni…
  Kyle megingatta a fejét, de ő is elmosolyodott, látva Alan vigyorát, aztán mikor a fiú eltűnt, hátra menve a garázshoz, Kyle letette a CD-kel teli dobozt a kanapéra. Üres, használatra készek is voltak köztük, és olyanok is, amiken már a meglévő zenéik voltak. A fiú zavartan a hajába túrt, majd sóhajtva kiment az udvarra, s onnan a Max garázsába, ahol az említett személyt megpillantva rögtön oda ment hozzá, és baráti ölelésben részesítette. Öten voltak. Max, Alan, Dane, Galen, és Kyle. Lassan másfél éve, hogy bandát alapítottak, amiben a fiú volt a dobos, és a dalszerző. Max néha-néha tanítgatta Őt gitáron játszani, bár még csak az alapokig jutott el. Kedden, Csütörtökön, és Szombaton próbáltak, és mindig Max házában. Most is ezért jöttek össze. Vagy legalábbis Kyle azt hitte…
  ’- Skacok, üljetek le! – Csapta össze a tenyereit, majd addig neki sem kezdett a mondandójának, amíg helyet nem foglaltak. A fiú személy szerint jobban szeretett volna állni, mert nem szerette, amikor Ő ült, a beszélgető partnere(i) pedig állt(ak), mert olyan lekicsinyelő érzés támadt rá. Végül is leült, és szó nélkül hallgatta, amit Max mondott. ’– Változott a mai napi rendünk! Ma fél héttől a Havanna Night Club-ban lépünk fel! Mivel erre felé elég ismert hely, és szerencsénkre nem is kicsi, garantáltan szerezhetünk magunknak hírnevet, amit később tovább építhetünk! És… - De nem tudta befejezni, mert Dane közbevágott.
  ,- És mi lesz a pénzzel?
  Max egy pillanatra elhallgatott, majd feszülten a hajába túrt, mintha csak azt fontolgatná, abbahagyja-e, vagy többet is mondjon. Mikor rájuk nézett, erősen kivehetőek voltak a szeme alatti ráncok, az alváshiány, a munka, és a banda miatt… a magánéletéről már ne is beszéljünk. Iskola, barátnő, család… Amúgy huszonkét éves volt, gyakorlatilag a banda legidősebb tagja. Mély levegőt vett, majd fojtatta.
  ’- Nos… a bevétel… szerintem a pénzből a felszereléseket kéne újítani... – Szorította össze ajkait egy keskeny vonallá. Dane nem válaszolt. A többiek sem ellenkeztek. Igazából alig volt pénz, amit ebből nyertek, de hát, ha beindul a hírnév, akkor csak lesz, ami üti a markukat, nem igaz?
  - Várjunk csak! A Night Club egy órányira van innen, nem? – Nézett fel Maxre Kyle.
  ’- De, úgyhogy nyomás, csipkedjük magunkat!
  A fiúk se perc alatt összekapták magukat, és a cuccokat, majd a kocsiba zsúfolva mindent és jómagukat, elindultak.
  ~
  A klub nagy volt, zsúfolt, és cigifüsttől bűzlött. Csak úgy nyüzsgött az emberektől. Akár egy méhkas - gondolta Kyle. Ráadásul bömbölt a zenétől. De hát mégis milyen legyen egy klub?
  Alig volt még negyed hét, szerencsére időben ide értek, a kezdés előtt negyed órával. Galen csak úgy nyomta a gázt, hogy még Kyle szíve is néha-néha nagyot dobbant, mikor Galen egy-egy Stop táblát figyelmen kívül hagyott - pedig köztudott, hogy Kyle imádott száguldani. Van is neki egy kék Yamaha FZ6 Fazer S2-ese, amit még a nagybátyjától kapott szülinapjára. Igazából jó maga is belepótolt egy keveset.
  Kyle megindult a szemközti falnál lévő bárpulthoz, úgy gondolva, hogy azt a negyed órácskát itt fogja eltölteni. Köztudott volt, hogy ebben a bárban sosem kérték el az ember személyijét, így ház két pohár G'vine Nouaison Gin-t rendelt, majd az egyiket magához húzva pillantott körbe a helyiségen. Dave követve a példáját közeledett a fiú felé, út közben egy-egy mélyebb dekoltázst, és miniruhába bujtatott kidomboruló idomot lestírölve. Leült egy székre, magához húzva a másik pohár Gin-t, és vigyorogva kortyolgatott belőle. Úgy tűnt, szórakozott kedvében volt.
  - Azt magamnak szántam... - pillantott fel a fiú Dave-re, aki csak vállat vont, majd tovább kortyolgatta Kyle italát, látszólag mulatságosnak tartva a helyzetet. Aztán felállt, magával véve a fiút - no meg az italt -, s egy csajokkal teli körzetbe rángatva Őt táncolni kezdtek. Amúgy, elég nagy szoknyavadász hírében állt.
  Így telt a negyed óra, egy kis taperolással, piával, és tánccal, míg Max el nem hurcolta őket a színpadra.
  Fergeteges éjszaka volt - legalább is Kyle így gondolta. Volt ott egy pasas, a neve Brian. Mint kiderült, amolyan tehetségkutató volt, vagy inkább zenei „felfedező”. Dane, Kyle, és Ő megittak pár felest, beszélgetve, de akkor még nem sejtettek semmit. Csak hazaérve, másnap mondta el a három fiúnak Max, ki is volt az a fickó, és hogy Péntekre elmennek a férfi stúdiójába készíteni egy demo-t. Kyle szemei felragyogtak. Fiatal volt még, csupán húsz éves, és fogalma sem volt, mit akar kezdeni az életével a jövőben. De egyvalamiben biztos volt. Zenélni akart, míg csak él, és amíg lehetőség adódik rá.


Vissza az elejére Go down
Daphne Azaria Hale

avatar


»Hozzászólások száma : 83
»Join date : 2013. Nov. 25.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : Ha nem vagyok mögötted, valószínű, hogy az öklöm lesz a legjobb barátod ;)

TémanyitásTárgy: Re: Alexey Kyle Barronett   Szer. Dec. 25, 2013 12:29 am

Kedves Alexey!

Az előtörténeted jó, szerintem nagy dolog ha már egy demo-t össze tud hozni az ember, no meg a bandája. Remélem itt a táborban is megállod a helyed.Foglalj avatart.
Jó játékot.

Daphie
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Alexey Kyle Barronett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-