Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Bambi és a Vadász

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Bambi és a Vadász   Pént. Jan. 10, 2014 8:55 pmFizetéskiegészítésként a nyár alatt néha gitározgatok a Nightride Bárban.
Nem mintha rászorulnék, de szeretek zenélni, és a tulajt is egészen megkedveltem. Megállapodtunk egy jelképes összegben, és én minden héten fellépek itt, cserébe a pénz mellett megihatok néhány ingyen italt. Ezzel a lehetőséggel minden adandó alkalommal élni szoktam, ha már egyszer megdolgoztam érte akkor miért ne? Ráadásul italozás közben fel tudom szedni a rossz fiúkra bukó komplexusos bigéket. Sok van belőlük, nekem elhihetitek... A mai este csak a szórakozásé én pedig szeretném ha mindenki jól érezné magát, így hát igyekszem minél színesebb repertoárt hozni, hogy az összes ember megtalálhassa a stílusához leginkább passzoló műfajt.
Szombat este, a legforgalmasabb nap minden éjszakai szórakozóhely életében. Ilyenkor folyik a legtöbb alkohol, szívódik fel a legtöbb drog, és ilyenkor tombolnak a legjobban a hormonok. Már, akinek - nekem például nyughatatlanul élénkek non stop munkaidőben.
Elhúzom a függönyt, és lassan a nekem kikészített szék felé ballagok a színpadként szolgáló kicsinyke dobogón. Végignézek a tömegen mosolyogva, s közben pontozom a felhozatalt. Nem rossz, és ahhoz képest hogy ez egy kicsi, és nem is túl ismert bár, elég sokan jöttek ma este. Csak egy fekete inget, és egy farmert vettem fel, nem öltöztem ki, utálok komoly lenni.
Csöppnyi hatásszünet elteltével ujjaim a húrokra tévednek, és belekezdek a csodába. Néha-néha felpillantok éneklés közben, és elmosolyodom, bár nem törődök mással csakis a zenével... ilyenkor vagyok igazán önmagam, mikor az érzéseimet kifejezhetem az általam kreált hangokban. Ezt a gitárt még a bandám tagjaitól kaptam fénykorunkban, a tizennyolcadik születésnapomra. Mind dedikálták, ennél nagyobb örömet nem is szerzett nekem soha senki. A dal befejeztével belekezdek a stíluskeverésbe, és egészen a legfelkapottabb popszámoktól a melankolikusokig mindenen végigmegyek, persze az általam átkreált verziójukban. Aztán a produkciót egy saját dallal zárom, egy romantikus darabbal a hölgyek kedvéért, amit még egy hölgyhöz írtam akkor, mikor még hittem, hogy valóban létezik a Földön szerelem.
Begyűjtöm a vastapsot, aztán egy kis udvarias mosolygás és néhány kacér kacsintás közepette a nőknek, levonulok a színpadról. Letelepszem az egyik félreeső bárszékre, átadva a dobogót a feltörekvő művészeknek, és táncosoknak. Legnagyobb kedvemre egy kizárólag csajokból álló tánccsoport vonul fel a színpadra, és hú apám, micsoda miniszoknyákban! Elterpeszkedem, pihenve élvezem a műsort.
- Tudod Kyle, nincs ínyemre növelni a már amúgy is fullasztóan orbitális egódat, de be kell valljam, te vagy a kedvencem, és ha még főzni is tudnál, feleségül is vennélek!
A bárpult felé fordulok vigyorogva Jack-hez, a csaposhoz, majd túljátszott önelégültséggel csipkelődéssel válaszolok.
- Ennyire még sosem örültem annak, hogy gyér a szakácstudományom. - fintorodom el.- De azért kösz az ajánlatot... és a bókot, szívi.
A pultos csak horkantott egyet, tudja, hogy hülyéskedek, de már hozzászokott a humoromhoz. Kvittek vagyunk, nem buzik.
Kacsintva visszafordulok a táncosok felé, majd kérek egy whisky-t, s így élvezem tovább a műsort, lazulva.


A hozzászólást Alexey K. Barronett összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 24, 2014 5:37 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Bambi Wayne

avatar


»Hozzászólások száma : 17
»Join date : 2013. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Bambi és a Vadász   Hétf. Jan. 13, 2014 5:55 pm

Szombat van , és pár táncos lány rábeszélt, hogy menjek velük be a városba, valami bárba. Valami táboros srác játszik. Nem tudom, én nem ismerem. De az tény, hogy egy kis buli rám férne, főleg a nagy első találkozás előtt Noahval, amire még fel kell készülnöm. Persze , ez a bulis dolog meg jól jön ahhoz, hogy be is illeszkedjek. Így legalább megismerek pár lányt, onnantól pedig nekem is könnyebb lesz. Nem leszek az új csak, aki most érkezett.
A bár kicsit messze volt, és elég furán festet a maga egyszerűségében. Azért remélem nem valami késdobálós helyre hoztak el a többiek. Értem én, hogy egyikük oda, meg vissza van azért a srácért, aki ma fellép, de azért jobb vigyázni magunkra.
Belépve kicsit már jobban festet a hely, és elég sokan is voltak. Jó nem vagyok az ilyen helyekhez hozzászokva, de azért finnyás sem vagyok. A lény, hogy jól érezzem magamat, megismerjem a többieket, és beilleszkedjem közéjük.
A srác elég jó volt tényleg, a mellettem lévő lány , Amanda azt hiszem, majd nem beájult, amikor az utolsó dalt énekeltek. Komolyan, megértem én ,de ennyire látványosan nem kellene oda lennie érte. A zenészek mindig furák, és még nem igen találkoztam olyannal, aki a jó fiúk táborát gazdagították volna. Előítéletes vagy? Lehet, de ez van.
Mivel a srác végzet megszólalt a zene és végre mentünk táncolni, és átadhattam magamat a zene ritmusának. Amanda persze teljesen másfelé táncolt, mint mi többiek , és kis idő után fel is tűnt, hogy miért. A srácnak kellette magát. Buta kis lány, ezzel nem fogja felhívni a figyelmét, vagy ha fel is hívja csak egy dologra. Itt vagyok, fektess meg. Nem tudom, hogy mennyit pasizott már ,de nagyon ügyetlenül csinálja. De nem szeretném kioktatni, meg van a magam feladata, amit kitűztem célul, és nem fogok gardedámkodni felette, és segíteni. Így is ki tudja, hogy mivel kell szembe néznem, vagy inkább kivel, hogy célba érjek.
Amanda viszont kezdett ciki lenni, így a fülébe súgtam valamit, majd elléptem mellette , ő pedig nem tudott megállítani. Egyértelműen azt súgtam neki, hogy idehozom.
- Szia, lenne kedved velünk táncolni? - léptem oda a sráchoz, majd a lányokra mutattam, ahol Amanda már cseppet sem volt olyan bátor, mint eddig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Bambi és a Vadász   Pént. Jan. 24, 2014 5:33 pm

Miután a feltörekvő tehetségek megmutatták magukat, a fények eltompultak, majd végleg megszűntek. Színes fények villództak, és a nyár legütősebb - főleg pop -, slágerei töltötték meg a terem minden szegletét, eközben pedig dohány szaga lepte el légutamat. Szinte mindenki táncolt, a tömeg pedig egyre csak nőtt, és én mindvégig csak ültem ott a sarokban, whiskey-t szürcsölgetve, és néztem, ahogy a testek tekeregtek, vonaglottak, főleg pajzánul. Aztán eltelt egy negyed óra, és azon kaptam magam, hogy még mindig csak bámulom a fiatalokat. Fiatalok... mintha én már veterán lennék. Bár az igazat megvallva eléggé megkomolyodtam az utóbbi időkben, de még magam sem tudtam rájönni, ez a változás mivel járt, vagy minek a következménye volt. De legfőképpen azt nem tudtam eldönteni, hogy vajon örülnöm kellett volna-e neki, avagy negatívan kellett volna hozzá állnom.
Egy tündéri hang törte meg egyre csak növekvő unalmamat, mire felocsúdtam gondolatmenetemből. Szavainak volt egyfajta éle, amit nem tudtam hová tenni, kicsit mintha arrogancia színezte volna be, én pedig ráemeltem a tekintetem érdeklődően. A lány szőke volt, és gyönyörű ajkai voltak. Nem a teste volt az, ami különlegessé tette - habár meg kell hagyni panaszra semmi oka nem lehetett -, kiharcolva azt, hogy rá figyeljek, sokkal inkább maga az énje ragadott magával.
Követve karcsú ujjai irányát a tömeg felé fordítottam tekintetemet, bár nem túl kellően, mire azt a lány csoportot pillantottam meg, aminek tagjait nem is oly' rég már kielemeztem.
Féloldalasan elmosolyodtam, olyan bugyiszaggatóan, ami mindig hatással van a nőkre, majd felálltam, és lazán elsétáltam vele a barátnői felé.
- A legnagyobb örömömre szolgálna. Kiváló ötlet, egy kitűnő szépségtől.
Mikor oda értünk a prédafergeteghez, mosolyogva vittem végig a tekintetemet a lányokon, a végén pedig hosszabb ideig elidőztem egy rövid, fekete hajú lány szemeibe nézve, mert Ő rajta vettem a leginkább észre, hogy minden értelemben kapható a közelségemre. Ennek így kellett lennie. Mindig a lányok jönnek hozzám, és sosem én hajtok értük. Ez így helyes.
- Alexey vagyok, szép hölgyeim.
Mutatkoztam be, mire az imént említett lány hebegve felelte, hogy Ő Amanda, aztán meg elkezdett kotyogni valamiről - vagy inkább mindenről -, aminek a felét nem értettem, a másik felét pedig nem is hallottam. Az igazat megvallva, őszintén nem is érdekelt.
Táncolás közben oldalra néztem, eggyé olvadva a tömeggel, és rögvest elkaptam a szőkeség kissé merev tekintetét. Hiányzott belőle a bujaság, és éppen ez volt az, ami miatt egyre jobban elérdemelte a figyelmem - hogy a legkevésbé sem kellette magát. Nem tudtam, ennek mi az oka. Az, hogy okos, esetleg foglalt, vagy talán... nem vagyok az esete? Mindenesetre nagyon is kíváncsivá tett.
- Lányok, mind a vendégeim vagytok! Ingyen pia mindegyikőtöknek, csak szóljatok a csaposnak, rám hivatkozva!
Fordultam a csapat felé, mire Ők felvillanyozódva siettek mögém Jack legnagyobb örömére. Amanda vonakodva ment csak el, én pedig rögvest utána felléélegeztem, és egy óriásit sóhajtottam. Végre egy kis magánszféra, és csak semmi popórisza, meg dörgölőzés.
Igazából sosem értettem, mire jó egy lánynak, ha seggrészegre issza magát - még csak nem is szép látvány, tűnődtem el. Ám változik a világ, ez pedig most éppen kapóra jött. Nem tudtam, Ő is el fog-e menni, avagy sem, mindenesetre megfogtam a karját gyengéden, jelezve, hogy szeretném, ha maradna.
- Még be sem mutatkoztál.
Világítottam rá a tényre, összeráncolt homlokkal, majd elengedtem, mert nem akartam hogy azt higgye, nyomulós vagyok.
Vissza az elejére Go down
Bambi Wayne

avatar


»Hozzászólások száma : 17
»Join date : 2013. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Bambi és a Vadász   Vas. Feb. 09, 2014 9:10 am

Csak vártam, hogy reagáljon már a srác, mert láttam, hogy a tekintete rajtam időzött el. Aztán kicsit meglepődtem, bár nem tudom mit is vártam. A bók szép volt, de valahol várható volt, főleg, hogy rajtam időzött a tekintete. Időzzön inkább Amandán. Nem tudom mire jut vele, de ha a kis csaj ennyire oda van, akkor vigye, ha kedve van, csak engem ne akarjon a tekintetével felfalni, vagy egyéb.
- A mi örömünkre is – válaszoltam kurtán neki, majd elindultam a tömegben vissza a lányokhoz. Amanda pedig fülig vörösödött, én magam pedig visszaálltam táncolni, bár most nem adtam bele mindent. Csak úgy lötyögtem.
Valahogy úgy éreztem, hogy kicsit mintha beképzelt lenne, hogy ő a nagy zenész, és azt tehet, amit csak akar. Oda van azért, hogy a lányok olvadoznak érte. Férfiak. A lányok viszont csak álltak , nem nagyon szólaltak meg.
- Crissi vagyok – mutatkozott be a másik lány, aki velünk volt, de én el voltam a tömeggel foglalkozva,így nálam elmaradt a bemutatkozás.
Táncikálás közben láttam, hogy végre Amanda magára talál, és beszélni kezd. Így nem is figyeltem oda, csak táncoltam és nézelődtem, hátha meglátok valami ismerős arcot. Az viszont elmaradt teljesen.
Az ingyen italra csak elmosolyodtam. A lányok megindultak, én pedig mentem volna utánuk, hogy ne maradjak addig a zenészünkkel, de ő megállított. Kérdőn néztem rá, hogy mit szeretne, de volt egy sejtésem, hogy én jobban érdeklem, mint Amanda.
- Bambi vagyok - soha nem értettem édesanyám névválasztását, de ő adta nekem ezt a nevet. Volt, hogy egy időben utáltam, de már megszoktam, és megszerettem. Főleg abban az időben, amikor Noah suttogta a fülembe más szavakkal együtt.
- Te nem jössz inni? – néztem rá kérdőn, hátha a többiek után megyünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bambi és a Vadász   

Vissza az elejére Go down
 

Bambi és a Vadász

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-