Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Bambi & Noah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Bambi & Noah   Vas. Jan. 12, 2014 7:20 amBambi & Noah


Zuhogott az eső. Szinte folyt rólam a víz, pedig csak alig 20 métert futottam az esőfüggönyben mielőtt elértem volna a termeket. Ez a futóedzésnek egy roppant kellemetlen befejezése és ráadásul teremben kell majd lenyújtanunk feltéve, hogy van szabad terem. A sportedző végül talált egy üreset és azt mondta, hogy negyed óránk van amíg kezdődik a táncosok edzése.

Kiléptem a cipőmből, hogy ne mocskoljam össze a termet és a pólómat is ledobtam, mert már eléggé idegesított, ahogy nedvesen a felsőtestemhez tapadt. Néhány nyújtógyakorlat után csak lefeküdtem a hátamra és vártam, hogy a többiek végezzenek.
Közben néha kinyílt az ajtó és hangos kuncogás közben pár lány foglalt helyet a terem szélén. Ashley vihogva ugrált be hozzám és diadalmasan bejelentette, hogy Ő bizony legyőzött engem. A lábánál fogva lerántottam magam mellé és csak még jobban nevetett. Érdekesen működnek a lányok.

Aztán belépett valaki más. Nem volt kuncogás és az ajtó nem csukódot be utána, ami annyit jelent, hogy még mindig ott álldogál. Odakaptam a tekintetemet mert azt hittem, hogy a tanáruk jött be.

Szőke tincsek, jegeskék szemek. Valamikor régen ez a lány még alattam feküdt nem is egyszer majd elváltak az útjaink. Lelépett mert mennie kellett. Nem hittem volna, hogy még valaha is látom. Letoltam magamról Ashley-t és felálltam, hogy közelebb mehessek hozz.
Körülbelül egy méterre megálltam tőla. Kinyújtottam a kezemet és megérintettem a haját. Azt hittem, hogy ájultan fekszem valahol az erdőben és ezt most csak álmodom.

De éreztem a haját, az illata már más volt, de lényegében Ő volt az.
-Te itt?-kérdeztem kissé sokkos állapotban de egy mosoly aztán csak megjelent az arcomon és közelebb lépve hozzá finoman megöleltem.


▲Note: Bambi <3
Vissza az elejére Go down
Bambi Wayne

avatar


»Hozzászólások száma : 17
»Join date : 2013. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Noah   Hétf. Jan. 13, 2014 5:32 pm

Egyelőre nem kerestem még Noaht. Szerettem volna előbb berendezkedni, felvenni az órákat, megnézni a lehetőségeimet. Na meg a terepet is fel kell derítenem- Főleg azt, hogy vajon merre edzenek a sportolók, mikor vannak az edzések, és ha nincs semmi sem, akkor hol lógnak. Köztudott, hogy szabad idejükben is leginkább együtt vannak, főleg ,ha egy össze szokott társaságról van szó. Noah pedig nem tudom mióta jár már ide, biztos nem ez az első éve , mint nekem. De én okkal jöttem, na meg , hogy jól érezzem magamat.
Amint elhelyezkedtem, és felmértem a dolgokat, beszereztem a szükséges infókat eljött a napja annak, hogy magam is beilleszkedjek. Így el is indultam az első táncórámra. És persze, ilyen az én szerencsém. Esik. Fejemre húztam a melegítőm kapucniját és gyors léptekkel haladtam a teremek felé, ahol a táncóra is lesz. Az utolsó lépéseket már futva tettem meg, mert két épületet át kellett szelnem. Pár lány , akkor jött kifelé feltűnően kuncogva, és beszéltek valamiről. Nem igen foglalkoztam vele, azon voltam, hogy minél hamarabb bejussak, mert nem akartam késni rögtön az első órán.
Láttam a vizes lábnyomokat, de nem törődtem vele, hiszen kint esik, a folyóson meg forgalom van. Eszembe sem jutott volna az, amit a terembe találta, láttam. A sportoló kis csapat ott nyújtott épp. Eleinte csak az ajtón kívülről nézelődtem, de mikor kiszúrtam Noaht megállt bennem az ütő. Viszont arra, ami bent történt , már nem tudtam csak kintről szemlélődni. Valami csajt rántott le a földre, én meg utána beléptem, de csak az ajtóig jutottam. Tovább nem igen ment a dolog, mert hirtelen nem találtam a szavakat. Főleg, amikor rám nézett. Na innentől mintha kiesett volna az idő, és mintha valami filmbe kerültünk volna. Csak néztem ,ahogy közeledett, végül pedig már csak az ölelést éreztem, amit már végre tudtam viszonozni.
- Szia – böktem ki kissé nehézkesen a köszöntést, és amíg öleltem hátra néztem mögötte megnézni a csaj reakcióját, és egy amolyan igen enyém nézést intézni felé.
- Igen, itt vagyok, és te is – végre megtaláltam a hangomat is. Nem vártam, hogy ma már összefutunk, és talán ez a véletlen találkozás jobb is, mint ha direkt futottam volna bele. Így ez most nekem is meglepetés volt.
- Hiányoztál – vetettem vissza magamat a nyakába újra, hiszen a köszönés után elengedtem, de most újra éreznem kellett, hogy nem csak álom, hogy tényleg itt áll előttem. Hogy lehetőségem nyílik arra, hogy visszakapjam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Noah   Vas. Márc. 23, 2014 5:30 pmBambi & Noah


Nehezemre esett teljesen felfogni a történteket. Egyszerűen lehetlennek tűnt ez az egész, hogy Ő itt van és magamhoz ölelhetem. Ez persze nem jelenti azt, hogy automatikusan egy pár vagyunk, hiszen 2 kőkemény évet lehúztunk egymás nélkül és végülis az is lehet , hogy már rég van valaki más az életében. Egy ilyen lány mint Ő nem maradhat túl sokáig egyedül.

Alig akart megszólalni először. Illetve ezt csak hittem. Nehezen jöttek ki ajkain a szavak és éreztem valami kis remegés félét a hangjában. Neki gondolom ez pont ugyanolyan zavaros és nehéz , mint nekem bár ki tudja, hogy miért van Ő most itt. Lehet hogy csak táncolni jött és én máris túlkomplikálom ezt az egészet.

-Te is nekem...-mondtam ismét magamhoz ölelve és egy pillatra el is felejtettem, hogy nincs rajtam a pólóm mert szétázott és inkább kint hagytam, hogy ne vizezzem össze a termüket. Legszívesebben megszöktettem volna a táncórájáról, de nem tehettem, pedig elég sok megbeszélnivalónk van szerintem.

-Mit keresel itt? Mármint félre ne értsd nagyon örülök , hogy látlak, csak olyan furcsa ennyi idő után...-mondtam egy zavart mosollyal az arcomon. Elmondhatatlanul jó érzés volt magamhoz ölelni, de muszáj voltam elengedni, hiszen sokan voltak körülöttünk és nem akartam kellemetlenséget okozni.


▲Note: Bambi <3
Vissza az elejére Go down
Bambi Wayne

avatar


»Hozzászólások száma : 17
»Join date : 2013. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Noah   Szomb. Márc. 29, 2014 8:53 am

Nem így terveztem ezt az első találkozást ez tény. De végül is nem bánom, főleg így ,hogy itt van ez a másik csaj is, akiről fogalmam sem volt. Talán már elkéstem? Későn jöttem vissza hozzá? Feleslegesen?
Számtalan kérdés fordult még meg a fejemben, de az ölelése valahogy teljesen mást sugallt. Így is zavaros ez az egész, mert azt hittem, hogy van még időm felkészülni erre az első találkozásra. Ráadásul nem úgy szándékoztam, hogy pont óra előtt, vagy közben, mert ahogy látom neki is még dolga van, nekem pedig még csak most kezdődik.
Köpni nyelni nem tudtam már vagy fél perce, mert csak akkor észleltem, hogy nincs rajta póló, amikor én is átölel. Nagyon is jól emlékszem arra, hogy mikor érintettem a bőrét legutoljára. Szép volt azaz este. Az utolsó esténk. Aztán én elutaztam, és eltelt 2 év. Egy ideig még kerestük egymást, de aztán jobbnak láttam nem válaszolni az üzenetekre, emailekre. Egyszerűen fájt, hogy messze van, és nem jöhetek vissza. De azóta már meg van a magam szabadsága, apámnak az új felesége, aki elvonja a figyelmét, és én így szabadon járhatok kelhetek. Megkapom, amit akarok , és most itt is vagyok, mert itt akartam lenni. Ráadásul pontosan ott, ahol legutóbb is voltam. Noah karjai között.
- Ezt én is kérdezhetném azt hiszem – nevettem el magamat. Valahogy most kicsit könnyebb volt, hogy már elengedett. De egyben még is hiányzott. Olyan rég nem éreztem már őt ilyen közel magamhoz.
- Nyaralok, fejlesztem magam, de gondolom te is. Apámnak új barátnőcskéje van,így kedvemre mehetek arra , amerre szeretnék. Már nem rángat magával. Azon kívül az egyik mentorom mesélt erreől a helyről, hogy neki mennyit segített, és milyen jól érezte itt magát fiatal korában. Gondoltam kipróbálom magam is- vontam meg kicsit a vállamat, és legalább fél igazságot is elmondtam. Azt valahogy nem mertem, hogy miatta jöttem ide. Őt kerestem és találtam is meg. Amíg nem tudom, hogy is áll az élete, mert 2 év az csak sok idő, és kitudja, hogy áll. Nem akarom fenekestül felforgatni a világát. Pedig igazából valahol erre vágyom. Felborítani, és magammal rántani.
- Óra után találkozunk, vagy dolgod van? – néztem rá kérdőn, mert közben láttam, hogy a tánctanár a terem másik felébe összehívja a táncosokat és a lányok is integetnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Noah   Kedd Ápr. 15, 2014 7:17 pmBambi & Noah


Elveszítettük egymást és ennek már 2 éve. Mégis ugyanolyan érzések kavarogtak bennem , mint akkor. Fájdalom , értetlenség, bizonytalanság.
Nem tudtam , hogy van-e különösebb oka, hogy újra felbukkant az életemben és azt sem igazán tudtam eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz.

Inkább csak magamhoz öleltem vékony derekát és próbáltam nem teljesen szétesni ebben a néhány percben, amíg előttem áll. Nem láthat gyengének. Sosem engedtem és nem most fogom elkezdeni 2 év távollét után.
Szóval nyaral. Sosem vallaná be , hogy miattam van itt, de egyébként az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak paranoiás vagyok és többet képzelek a helyzetbe a kelleténél.

-Már előző évben kipróbáltam a helyet. Nekem bejött és ahogy ismerlek neked is tetszeni fog. Jó a társaság.-kacsintok rá nevetve majd a toporgó tanárra pillantva érzem , hogy kezdek nagyon fölöslegessé és zavaróvá válni. A kérdést szerencsére ő tette fel nekem , így nem tűnök majd nyomulósnak vagy bármi.
-Persze. Nincs dolgom. Találkozzunk az étkezőben.. addig pedig lezuhanyzok.-mondom neki mosolyogva majd egy puszit nyomva a homlokára távozok a teremből, hogy azért ne a tanárjának kelljen konkrétan kidobnia.

Kint az ajtó előtt megálltam egy kicsit. Visszavettem vizes cipőmet és magamhoz vettem a pólómat. Nem tudtam , hogy ez most mégis mi lesz vagy hogy lesz, de őszintén szólva féltem egy kicsit a helyzettől. Megráztam a fejemet és a lakórész felé vettem az irányt. Egy forró zuhany valószínüleg segíteni fog.


▲Note: Bambi <3
Vissza az elejére Go down
Bambi Wayne

avatar


»Hozzászólások száma : 17
»Join date : 2013. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Noah   Vas. Ápr. 20, 2014 6:47 am

Hiányzott, de még mennyire. Ezen nincs mit tagadnom, ahogy azon sem, hogy remeg a belsőm, amikor hozzám ér. Lehet, hogy hosszú volt ez a két év, de azt hiszem bennem nem változott semmi semmi sem irányába. A reakciójából ítélve, pedig... csak remélni tudom, hogy nála sem. De az is lehet, hogy ez csak a viszont látás öröme, és csak többet képzelek bele, mint ami van valójában.
Nyaralok, tanulok? dehogy is, de most még nem akartam azzal letámadni, hogy miatta vagyok itt, hogy őt akarom, újra vele akarok lenni, mert nem tudom, hogy nála mi változott, van e valami amiről tudnom kellene. Jó persze hülyeség azt gondolnom, hogy valami komoly kialakulhatott utánam. Ahogy ez a gondolat is talán túl beképzelt, sőt biztos. De én úgy hiszem, hogy elég sokat jelentettünk egymásnak, és néha küzdöttünk is egymásért. Így csak arra a következtetésre tudok jutni, hogy ha én nem léptem túl könnyedén rajta át, akkor ő sem rajtam.
Most is ,ahogy ölel...Bárcsak szorosabban tenné, bárcsak ne figyelő szempárok előtt lennék, hogy hozzá simulhassak, akár megcsókolhassam, kezem szemtelenül elkalandozzon rajta. Már ennek a gondolatétól is kész vagyok,nem hogy még valóban meg is történjen a dolog.
- remélem így lesz, bár már most tetszik a hely, hogy te is itt vagy - mondtam neki mosolyogva, mert ebben legalább fél igazság benne van. Mert a teljes azaz, hogy inkább ő tetszik nekem ezen a helyen, és ha belegondolok, hogy előttünk az egész nyár....beleborzongok a tudatba, hogy talán újra vele lehetek.
- rendben, zuhanyozz le, én addig megismerem a csoportomat, meg a tanár, aztán találkozunk....öhm mondjuk kint az ajtó előtt inkább. Ebéd idő lesz és gondolom tele lesz az étkező, inkább sétálnék veled,hogy tudjunk beszélgetni kicsit - hiszen van miről, és jobb szeretnék kettesben lenni vele. vagy ha nem is megyünk sétálni csak találunk valami csendes zugot a termek körül.
A puszira elmosolyodtam, és mielőtt elment volna, én is adtam neki egyet, ami véletlen a szája sarkára sikeredett, így kissé zavarban tértem vissza a többiekhez. Persze a lányok rögtön kérdezősködtek, de én csak annyit mondtam, hogy egy régi ismerős. Nem kell tudniuk, hogy ennél több.
Az órán a tanár nem kímélt minket. Azt hisze, hogy felmérte, hogy ki mire képes, és elég jól álltam a sarat. Ráadásul alig vártam, hogy véget érjen az óra, ami be is következett. A többiek szépen el is indultak, már csak egy két ember lézengett. Én is fogtam a táskámat, és reméltem, hogy Noah már kint vár.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Noah   

Vissza az elejére Go down
 

Bambi & Noah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-