Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Emil Sidney Morgan

avatar


»Hozzászólások száma : 12
»Join date : 2014. Apr. 02.

TémanyitásTárgy: Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria   Csüt. Ápr. 03, 2014 7:52 pm


- Oké. Szia - kezet fogunk, és azzal a kétes eredetű alak el is robog lerobbant furgonján.
- Néha úgy érzem magam, mintha valami kisvárosi sorozatban lennék... - mormogom az orrom alatt, még egyet slukkolok a cigiből, beletúrok a hajamba, visszateszem a fejemre a kalapot, és a bejárat felé indulok. Jól esik az a pár szál cigi, amit itt, bent a városban el tudok szívni egy nap. A táborban a srácok miatt nem gyújtok rá, az a baj, hogy tudatosan-tudattalanul csak a jó példát látnák benne. Nem, mintha különösebben gázosnak érezném a dohányzást, de nem akarom hallgatni a szülők sirámját. Elnyomom a csikket, és belépek az étterembe.
- Cindy - emelem meg a kalapom a szexi, formás pincérleányka felé, aki egy barátságos mosollyal int, hogy üljek le. Mint valami ódivatú filmben. Komolyan... Lehet, hogy ez nem is a valóság? Elvigyorodom képtelen ötletemen, és ledobom magam az egyik bőrhuzatú ülőalkalmatosságra.
A lágyan erőszakos neonfény majd kiégeti a szemem, ami az egész helyet bevilágítja, de lassan hozzászokom. Ez volt az első hely itt Napában, ahová betértem, és azóta nem nagyon éreztem hozzá kedvet, hogy tovább induljak. Meg túlságosan időm sincs rá, nem, mintha annyira leterhelnének a kölykök, de ha már csinálok valamit, azt csináljam jól, nem igaz? Cindy közben megérkezik.
- Hogy vagy, Sid? - mintha ezer éve ismernénk egymást. Jegyzetfüzetével úgy áll előttem, hogy lerí róla: összekócolná a hajam. Féloldalasan elmosolyodom.
- Nélküled? Nehezen?
- Mit hozhatok ma reggel? - a lány néhány tized másodperces csend után teszi fel a kérdést.
- Gofrit juharral?
- Tejszínhabbal?
- Kiével?
- Kávét kérsz?
- Te főzted?
És a lány már el is suhant. Csak néhány perc, és már falatozhatok is. Közben a nagy üvegablakokon bámulok kifelé. Egyszerű kis étkezde ez, egyszerű ételekkel, egyszerű ízekkel, kicsit otthon érzem magam tőle, Tennesseeben. Mintha egy másik dimenzióban lennék.
Lassan felébrednek az autók, levetik szürke pizsamájukat, és a nap arany sugaraiba burkolózva indulnak végtelen útjukra. Az órámra pislogok. Korán van. Ilyenkor a legtöbb gyerek még ébren sincs.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Jones
Admin
avatar


»Hozzászólások száma : 172
»Join date : 2013. Nov. 11.
»Tartózkodási hely : A tábor

TémanyitásTárgy: Re: Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria   Kedd Ápr. 15, 2014 5:20 pm

A mai napon kihagytam a futást. Másra vágytam, így bementem a városba korán reggel, hogy visszaérjek, mire felkelnek a fiatalok. Nem volt különösebb célom, inkább csak bolyongtam, nézelődtem, és gondolkodtam.
A tábor igen jól haladt, nem volt eddig semmi fennakadás, legalább is a diákok körében. A kisebb technikai gondok már a könyökömön jönnek ki. Hála elődömnek, aki igen ügyesen vezette a helyet, eléggé felfuttatta, így most sincs diákhiány. Vannak újak, vannak régiek, és minden ugyan olyan, mint mikor én táboroztam itt. Azok voltak csak a szép idők...
Mikor még azon voltunk a haverokkal, hogy mi legyünk a legmenőbbek. Mindent megtettünk azért, hogy felnézzenek ránk a kicsiktől a nagyokig. Éjjel-nappal zúztunk a termekben, hogy a tábortűznél és a kis színpadon mi legyünk a királyok. Volt amikor sikerült, volt amikor nem. Nem hagytunk túl nagy nyomot a többiekben, de amint tudom, ők is szépen keresnek a mai napig a zenéléssel. Bár nem futottak be annyira sem mint én, de nem is vágytak a hírnévre.
Gondolataimból, egy kellemes illat rángatott ki, aminek köszönhetően, azonnal megszólalt a gyomrom, kajáért rimánkodva.
Több sem kellett, azonnal benyomultam az étterembe, és üres hely után kutattam. Szinte kongott az ürességtől az egész hely, tekintettel a korai órákra, mégis egyfajta beidegződés volt ez. De még jó, is, hogy megtettem, mert felfedeztem az alig három személyből álló "tömegben" egy ismerős arcot.
Könnyed léptekkel odamentem, majd megálltam az asztal mellett.
- Jó reggelt, Sid! - köszöntem, elnyomva egy ásítást. - Látom, nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy ilyen korán a városban legyen.//Esküszöm, lesz ennél jobb is, most csak ennyire voltam képes Sad

~~¤Summer Camp¤~~Lionel Jones
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp.hungarianforum.com
Emil Sidney Morgan

avatar


»Hozzászólások száma : 12
»Join date : 2014. Apr. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria   Vas. Ápr. 20, 2014 10:11 am

A gondolataim elkalandoznak, miközben a frissen sült, enyhén csöpögős gofrimat rágcsálom. A kávé is jó, szeretem az ilyen csak-betérek-egy-pár-percre-helyeket, mintha csak otthon lennék, minden olyan, hogy akár én is süthettem-főzhettem volna. Aztán egy ismerős arc közeledik, ez visszarángat az étterembe, az asztalhoz, Napába, és abbahagyom a dobolást az ujjaimmal, bár eddig fel sem tűnt, hogy egy régi dallamot verek a terítőn.
Lionel áll meg felettem, és ahogy elnézem, nem egy korán kelő típus. Álmosnak tűnik. A kezemet nyújtom köszönésképp, majd a velem szemben lévő székre bökök az állammal, és intek Cindynek, aki közben idejön, hogy felvegye Lio rendelését.
- Neked is - mosolygok. - Hát, tudod, ha akarnék sem tudnék tovább aludni ilyen szép nyári napokon, és a szívem mindig visszahúz Cindy közelébe - vigyorodok el, és a mondat második felét hangosabban mondom, miközben ártatlanul a lány felé pislogok.
- Szóval, hogyhogy itt találkozunk? - kérdezem, és közben megtörlöm a számat egy szalvétával. Szinte minden nap itt reggelizek, mióta becsatlakoztam a tábor életébe, de nem rémlik, hogy láttam volna már itt Lionelt. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem is láttam, csupán azt, hogy rettentően szórakozott vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Jones
Admin
avatar


»Hozzászólások száma : 172
»Join date : 2013. Nov. 11.
»Tartózkodási hely : A tábor

TémanyitásTárgy: Re: Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria   Hétf. Ápr. 28, 2014 4:31 pm

Kellemes hely tárult elém, és az illatok egyszerűen fenségesek voltak. Mégis, mikor helyet foglaltam Siddel szemben, és Cindy odajött, csak egy kávét rendeltem. Nem voltam benne biztos, hogy itt is akarok megreggelizni.
Sid bókját hallva, azonnal elvigyorodtam, és a lányra pillantottam.
- Hát el tudom hinni - bólintottam egyetértően, majd a már előttem gőzölgő kávémba kortyoltam. Kérdését hallva, lassan letettem a csészét, majd kicsit elgondolkoztam. Igazából magam sem tudom, miért ide jöttem korán reggel, ugyanis mindig futással kezdem a napot, de ma valamiért ide húzott a szívem.
- Hát, a mai nap más - mondtam egyszerűen. - Csak valamiért úgy döntöttem megnézem a várost, mikor minden ilyen csendes. De látom, te többet jársz ide. - böktem a hölgy felé, hogy értse amit akarok. - Ha jól tudom, nem idevalósi vagy.
Igen, illene tudnom, hogy honnan jött, de már ki emlékszik arra az átkozott önéletrajzra. Annyit tudok, hogy jó zenész, és igenis jól kijön a srácokkal. Nincs semmi priusza, ami nekem bőven elég.

~~¤Summer Camp¤~~Lionel Jones
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp.hungarianforum.com
Emil Sidney Morgan

avatar


»Hozzászólások száma : 12
»Join date : 2014. Apr. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria   Szer. Május 21, 2014 9:44 am

lio&sid,
hey dude


Mielőtt válaszolnék, szürcsölve kiiszom a maradék néhány korty kávém, és leteszem az asztalra, csak aztán nézek vissza Liora.
- Nem, én Tennessee-i vagyok, de ezek a kisvárosok mindenhol ugyanazok... Kivéve talán Texasban, hiszen ott mindenki elmebeteg - gondolkodom el és elvigyorodok, és közben reménykedem, hogy Lionel nem texasi. Igazából vajmi keveset tudok róla, még azt sem mondhatnám, hogy haverok vagyunk. Persze, nincs köztünk konfliktushelyzet, úgy értem, egyikünk sem vette el a másik nőjét, nem kötekszünk egymás tanító-nevelő módszerein, és még csak arról sincs szó, hogy antipatikusak, lennénk egymásnak, egyszerűen csak még nem kerültünk odáig, hogy egy igazán jót beszélgessünk, vagy valami. Bár ő olvashatta a CV-m, szóval elvileg jóval többet tudhat rólam, mint én róla, de hát ez sem jelent semmit, meg ezek az önéletrajzok amúgy sem árulnak el túl sokat az emberről.

Közben magamba nyomom reggelim utolsó falatjait, kisebb-nagyobb nehézségek árán kirángatok egy szalvétát az asztal közepén álló fém szalvétatartóból, és megtörlöm a számat. Kicsúsztatom a tányért oldalra, és Cindy pedig jön, kis üvegkancsójából újratölti kávéscsésze-bögre-pohárvalaminket, és a tányérral együtt eltűnik. Normál esetben ilyenkor beszólna valamit, de gondolom, most, hogy nem egyedül vagyok, nem akar zavarni.
- Na és... mitől más ez a nap, mint a többi? - nézek fel némi zavart csend után Liora, aztán kibámulok a nagy kirakatüvegen. Időközben felébredt Napa is, megjelentek a járókelők, az autók és kinyitottak a boltok. Mintha kómából, egyik pillanatra ébredne a városka... Mint egy Stephen King kezdőkép.
- Annyira nem rossz hely ez a Napa - rántom meg a vállam. - Kicsit egyszerű. Te honnan jöttél? - visszatérek végül a percekkel ezelőtti témára.
- Nem reggelizel amúgy? Ha attól tartanál, jó itt a konyha... - vigyorodok el végül, és biztosítom róla, hogy nem kell szalmonellától, hepatitistől meg egyebektől tartania. Mióta én a táborban vagyok, itt reggelizek.

from: emil 'sid' morgan
to: 'lio' jones
notes: bocsi, hogy ilyen sokat kellett várnod, mostanában iszonyúan besűrűsödött az életem

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Jones
Admin
avatar


»Hozzászólások száma : 172
»Join date : 2013. Nov. 11.
»Tartózkodási hely : A tábor

TémanyitásTárgy: Re: Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria   Szer. Jún. 04, 2014 8:46 am

Nos, azért csak kezd valami beszélgetésféle kialakulni köztünk, ami már kezdi felszabadítani a zsigereimet. Nem tagadom, eleinte rossz ötletnek tartottam ideülni mellé, és várni a csodát, hátha nem torkollik az egész kínos csendbe. Pedig, mindig olyan jól el tudtak dumálni az emberek a filmekben, meg könyvekben. Olyan istentelen baromságokról, mégis, könnyedén vették az akadályokat, amit én most nem tudok.
- Elmebeteg? - néztem rá egy félmosollyal, miközben kortyoltam a kávémból. - Azért a zenéjük nem olyan rossz. - Itt végre ráhajthattam arra a témára, ami szerintem közös bennünk.
Persze, ez sem eredményezett hosszadalmas vitába torkolló párbeszédet, de úgy tűnt Sid is próbálkozik.
- Jó kérdés - vontam meg a vállam. - Talán majd este megmondom. A nap elején még nem tudom.
Követtem tekintetét ki az utcára. Hirtelen meglepődtem a nyüzsgő város láttán, hiszen, ha itt éledeznek az emberek, akkor lassan a diákok is fognak és nekem ott kell lennem. Végül az órámra pillantva megkönnyebbülten sóhajtottam. Még volt egy kerek órám.
- Kicsit nagyobb, de nagyon hasonló városból származom - beízesítettem az újonnan kapott kávét, majd megkóstoltam. - San Francisco az én szülővárosom. Ott éldegéltem nagyon sokáig.
Tényleg éhes voltam, nem tagadom, és tényleg hasam korgása hozott be ide, követve a finom illatokat, de sajnos nem ehettem, hiszen a reggelimet felajánlottam egy hölgynek. Mármint vele közösen fogom elfogyasztani. De ezt nem mondhattam, Sidnek. Biztosan furcsán nézne rám, ha megmondanám, egyik diákommal reggelizem majd.
- Jó ez a hely, magam is tudom. Még jóval fiatalabb koromban, mikor én magam is táborozó voltam, mindig kiszöktünk a városba és ez volt az első hely, amit megtámadtunk. - Elmerengve, nosztalgiázva tekintettem körbe a helyen, majd újra a férfira néztem. - Jó kis hely ez. De sokat változott. Kezdve a kiszolgálással - böktem cinkosan Cindy felé.
- Nos, hogy tetszik eddig a tábor? - kérdeztem hirtelen témát váltva. - A kölykök kicsit másabbak mint mi voltunk anno, de szerintem elég jól el lehet viselni. Nem így gondolod?

~~¤Summer Camp¤~~Lionel Jones
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria   

Vissza az elejére Go down
 

Lionel és Sid - Mamma Grande étterem és pizzéria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Étterem - Első emelet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Napa város :: Szórakozás, vendéglátás-