Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Rosie & Jamie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jamie Donovan

avatar


»Hozzászólások száma : 23
»Join date : 2014. Mar. 26.
»Kor : 25

TémanyitásTárgy: Rosie & Jamie   Kedd Ápr. 08, 2014 8:03 pm


Rosie & JamieTudom, a nagy vallomásoknak nem épp a fürdőben lenne a helye, de nem igazán hagyott nekem más választást. Abban viszont biztos voltam, hogy a fürdőben senki sem fog zavarni minket késő este. Talán ezzel kihasználtam a helyzetét, de vállaltam a kockázatot és a következményektől sem tartok. Nem hinném, hogy szívesen számolt volna be a másodhegedűsömnek a mi kis törölközős találkánkról, különben sem nézem ki belőle, hogy bármit is tenne... Ő nekem annak a tipikus jófiúnak tűnik, aki mindig engedelmeskedik, ha mondjuk Rosie arra kérne, hogy üljön ki teliholdkor a dombtetőre és vonyítson ez az idióta még arra is képes lenne. Szánalmasan szerelmes, milyen kár, hogy ez az érzés nem kölcsönös, de még csak nem is sejti, ahogy sok minden mást sem, de talán ideje lenne bemutatkoznom és vázolnom a szándékaimat, ami annyit jelent, hogy részére véget ért a kis kaland, mert észhez tértem és bolond leszek elengedni ezt a nőt magam mellől, soha többé...
Az arcomra van írva mennyire örülök ennek az összejövetelnek. Az egyedüli oka annak, hogy részt fogok venni rajta az hihetetlenül egyszerű. Nem, nem vagyok mazochista. De erősen bízom benne, hogy nem kell egész idő alatt azt néznem, ahogy Rosaliet ölelgetik és csókolgatják, mert rosszul leszek. De ahogy elnézem még bőven idejében érkeztem, hiszen még csak most kezdenek el szállingózni az emberkék. Nagyszerű... Helyet foglaltam az egyik rönkön majd a tüzet figyelve elmerengtem. Hazudnék, ha azt állítanám tudom, mert fogalmam sincs mégis mire számíthatok azok után, hogy úgy sarokba szorítottam, de ha ez még mindig nem lenne elég a törölközőjétől is sikerült megválnunk, bár az nem volt belekalkulálva a szándékaim közé... Szinte bármibe lemerném fogadni, hogy ez eddig még csak nekem sikerült, arra viszont nem fogadnék, hogy a pótlékomnak is ilyen könnyű dolga volt betekintést nyernie a paradicsomba. Mert bár tény, hogy elfordultam attól még láttam, amit láttam. Na igen, bevallom többek között ez a látvány is pokolian hiányzott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosalie Hastings

avatar


»Hozzászólások száma : 12
»Join date : 2014. Mar. 26.
»Kor : 25
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Rosie & Jamie   Pént. Ápr. 11, 2014 8:26 pm

Mindig is szerettem a közös tábori programokat, azonban ezúttal kihagytam volna, ha Josh nem vett volna rá, hogy menjünk el. Nem mondhattam nemet, mert attól tartottam, hogy gyanakodni fog. Látásból ismeri Jamie-t, tud a közös múltunkról, és nagyon nem szívleli, sőt! Egyáltalán nem tetszik neki, hogy ő is eljött, ezért általában szúrós pillantásokat vet rá, akárhányszor meglátja. Jamie pedig mintha élvezné… attól tartok, hogy provokálni fogja Josh-t, én pedig jelenleg a hátam közepére sem kívánom a drámákat. Elég sok jutott belőlük tavaly nyáron, így hát érthető, hogy idén nyugalomra vágyom.
Josh lazán átkarol a vállamnál, az én kezem a derekán helyezkedik. Épp a találkozóhely felé tartunk, a tábortűz helyszínére. Josh a tegnapi zenekar próbájáról mesél, teljesen fel van dobva attól, hogy új zeneszámot írnak a többi taggal, tehát nagy lelkesedéssel meséli a nap eseményeit. Próbálok rá figyelni, mosolygok, néha-néha ránézek, azonban sokkal jobban foglalkoztat az, hogy merre lehet Jamie, és eljön e egyáltalán. Ez csupán azért számít, mert elég kellemetlen helyzet lenne, ha megjelenne. Biztos, hogy az utóbbi találkánk jutna eszembe és hát… nem tagadom, egy kicsit felzaklatnak a történtek.
Egyszer csak Josh elém áll, átkarol a derekamnál, magához szorít és hirtelenül megcsókol, hosszasan, gyengéden. Az érintés váratlanul ér, ennek ellenére viszonzom. Amikor elhúzódik, a szemébe nézek.
- Heej, mi volt ez? – kérdem nevetve, majd végigsimítok az arcán.
- Szeretlek… - mondja vigyorogva, majd az ujjaim közé fúrja a sajátjait, úgy fogja meg a kezemet. – Menjünk.
A következő pillanatban nyilvánvalóvá válik számomra, hogy minek volt köszönhető Josh kis akciója az előbb. Jamie pont velünk szemben ül egy farönkön, tehát premier plánból láthatta, ahogy Josh átdugta a számba a nyelvét. Elhúzom a kezem és mérgesen méregetni kezdem a mellettem álló fiút.
- Ezt ne… nem egy tárgy vagyok, amit birtokolhattok, ezért ne is kezelj úgy.
Josh mélyen felsóhajt és elfordítja a tekintetét.
- Oké, oké, ne veszekedjünk. Inkább foglalj helyet, én pedig szerzek valami innivalót, jó? – gyengéden megfogom a karjánál és elmosolyodom. Ő bólint egyet, majd a tábortűz felé veszi az irányt. Húh… máris jól kezdődik az este.   
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jamie Donovan

avatar


»Hozzászólások száma : 23
»Join date : 2014. Mar. 26.
»Kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Rosie & Jamie   Szomb. Ápr. 12, 2014 4:47 pm


Rosie & JamieVegyes érzelmek kavarognak bennem. Nem is tudom... Azt hiszem felfordult a gyomrom és mentem kidobom a taccsot. Miért érzem úgy, hogy ez a kis szemétláda névre szólóan nekem címezte a kis jelenetet? Mert pontosan így van. Ezek szerint módosultak a játékszabályok és most már nyílt lapokkal játszunk a nőért. De miből, honnan tudta meg? Nem hiszem, hogy Rosie elmesélte volna a törölközős kis balesetünket a fürdőben, amiről a legkevésbé sem tehetek. De ezzel most akkor is túl lőtt egy célon. Igazán nem volt szép húzás tőle, de mégis mit akart vele bebizonyítani? Igen, a párok szoktak olykor csókolózni és jelenleg talán még nevezheti a barátnőjének... Szóval, én is kihasználnám a helyzetet és élnék a lehetőségemmel, hogy egy ilyen szoríthatok magamhoz, ameddig még megtehetem. Ennyit a sportszerű játékról. Csúnyán pedig nekem is megy... Nyomban felkeltem addigi helyemről, hirtelen megszomjaztam. Nem, sokkal inkább féltem attól, hogy ha még sokáig el kell viselnem a ronda képét pluszban még ki is dekorálom, csakhogy hasonlítson is végre igazi önmagára. De végül tudtam uralkodni magamon. Egyébként is engem arra neveltek a szüleim, hogy ne nyúlkáljak bele minden mocsokba.
- Gratulálok a kis műsorotokhoz. Igazán nagyon... Hm, megindító volt. Mi volt a célja? - Léptem oda egyelőre tisztes távolságra Rosie mellé, bár éreztem egyfajta késztetést, mert pontosan tudtam, hogy a kis patkánynak hasonlóan jó rálátása van a helyzetünkre, mint nekem volt korábban.
- Van egy elméletem... Josh, ugye így hívják? Nos, Josh pontosan úgy viselkedik, mint egy patkány természeti katasztrófa idején. Érzi a vesztét és ösztönösen keresi a számára biztonságot nyújtó helyet, amibe aztán belekapaszkodhat, mint egy mentőövbe. - Gondolom a további szereposztást már nem kell részleteznem és ügyesen kifogja találni, hogy neki hol van ebben a szerepe. Kíváncsian várom már mikor fogja észrevenni a nyilvánvalót, hogy ez a kapcsolat csak egy rossz vicc, nem több. Ő nem szereti. Nem szeretheti. Josh pedig egész egyszerűen nem férfi, csak valami köztes átmenet, egy hiba, amit már sajnálatos módon nem lehet helyrehozni, bár biztosan kevésbé szúrná a szememet, ha nem ara fájna a foga, ami az enyém.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosalie Hastings

avatar


»Hozzászólások száma : 12
»Join date : 2014. Mar. 26.
»Kor : 25
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Rosie & Jamie   Szomb. Jún. 14, 2014 7:34 pm

Josh féltékenységi rohamai az őrületbe kergetnek, és ugyanakkor el is keserítenek. Dühít, hogy féltékeny – mintha azt gondolná, képes lennék megcsalni őt – és rosszul érzem magam, amiért vele vagyok, mégis tudom, hogy sosem fogom úgy szeretni, mint Jamie-t , így valószínűleg egy szép napon kénytelen leszek szakítani vele. Nemrég egy veszekedés alkalmából – mostanában állandóan veszekszünk – megkérdeztem tőle, hogy miért gondolja azt, hogy hülyét csinálnék belőle. Erre annyit válaszolt, hogy nem bennem nem bízik meg, hanem Jamie-ben. Valamilyen szinten meg tudom érteni, hisz senki nem utazik csak úgy annyit, amennyit Jamie, és végképp nem iratkozik be egy nyári táborba, ahova az exbarátnője is jelentkezett.
Az italos asztalhoz lépek, hogy szerezzek magamnak és Josh-nak piros műanyag poharat, majd az italadagoló tartályok felé veszem az irányt. Mivel rengeteg táborozó van, ezért több italadagolót is találni egy innivalóból. Sajnos minden évben kerül valamilyen alkohol mindegyik fajtába, így aki nem akar kétszer végigállni egy sort, jobban teszi, ha megkérdezi, melyikben mi van.
Az egyik pohárba egy kevés kólát öntök, majd megszagolom. Nem tudom megállapítani, hogy van e valami alkohol benne, így beleiszok. Arcomon grimasz kerül, és a számhoz nyomom az alkarom. Ez bizony whisky-s. Ekkor egy ismerős hangra leszek figyelmes, a hallatára a fintor rögtön elpárolog, és arcvonásaim eredeti helyzetükbe rendeződnek.
- Nos… - Josh-ra pillantok, de épp nem néz ide – lehet, hogy te nem tudod, de Josh nagybátyja táborvezető itt és aznap este, amikor követtél a fürdőkbe, ő is felügyelt a rendre, és arra, hogy a táborozók ne járkáljanak ki takarodó után. – kezdek bele a mondandómba, miközben kiöntöm a maradék egy korty szesszel megspékelt alkoholmentes italt. - Mivel Josh szólt neki, hogy általában takarodó után szoktam elmenni tusolni, így általában ő szokott arrafelé járkálni, de ha észrevesz, nem szólít le, hisz ő sem akarja kockáztatni, hogy más is meglásson. A bajok ott kezdődnek, hogy aznap téged is észrevett kijönni a fürdőkből, utánam, és csupán azért nem állított meg téged, mert ledöbbent, illetve nem tudta eldönteni, hogy mitévő legyen. Ugye mondanom sem kell, hogy Josh is értesült az éjszakai találkozónkról és muszáj volt elmondanom neki, hogy ki vagy, mert csapnivaló hazudozó vagyok és nem akarom megnehezíteni a helyzetemet azzal, hogy füllentésen kap rajta? – mondom egy kicsit ingerülten. - Tehát a kérdésedre válaszolva ez arra volt jó, hogy Josh tisztázza mi - azaz ki - az övé... - Tekintetemet ismét a barátomra szegezem, aki ezúttal Logannal beszél, egy sráccal, akivel gyerekkoruk óta ismerik egymást. Lehet, hogy úgy nézek ki, mint aki nem is figyel Jamie-re, de ez nem így van, sőt. Magára csábítja pillantásomat, amikor elkezd beszélni az elméletéről. Bosszúsan összepréselem az ajkaimat.
- Áruld el kérlek, hogy nálatok, férfiaknál jellegzetes tulajdonság, hogy úgy kezelitek a nőket, mintha tárgyak lennének?! – teszek fel egy újabb kérdést, amikor befejezi a mondandóját, hisz erről a téziséről az jut eszembe, ahogy Josh bánt velem az imént.. Nem leszek senki mentőöve, sem pedig egyebe, amit birtokolhat. – És egyébként is… honnan lehetek biztos abban, hogy te nem ezért vagy itt? Hogy nem azért jöttél utánam, mert rájöttél, hogy biztos pont voltam, amikor melletted álltam? – kérdezek ismét, de egyből meg is bánom. Ha így folytatom, biztos, hogy itt ragadok, Joshban pedig gyökeret ereszt a féltékenység és ne adj isten valami hülyeséget művel.
- Tudod, mit? Hagyjuk, ne is válaszolj… - pillantásom ismét a páromra szökken és azt konstatálom, hogy épp felém tart. A szívem heves dobogásba kezd.
- Szórakozz jól! – mondom Jamie-nek sietősen, azonban sokkal békésebb hangnemen, mint az előbb szóltam hozzá. Megfordulok és Josh felé indulok, hisz meg akarom akadályozni, hogy találkozzon Jamie-vel. Nem szeretném, ha mind a hármunknak pocsék estéje lenne. Az enyém úgyis abból fog állni, hogy messziről elkerüljem Jamie-t, és Josh kívánságait teljesítsem, hogy véletlenül se gondolja azt, van oka féltékenykedni… 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rosie & Jamie   

Vissza az elejére Go down
 

Rosie & Jamie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Tábor és környéke :: Tábortűz-