Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Emily és Zora találkozása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Emily és Zora találkozása   Csüt. Ápr. 10, 2014 6:35 pm

Új vagyok itt. Főleg azért jöttem ide, hogy kezdjek valamit az életemmel és, hogy legyenek barátaim. Elsőre mindenki nagyon ellenszenves tekintettel bámult engem. Olyan „Helló új lány!”-osan. Persze az lehet, hogy csak feszült voltam amiatt, hogy vajon szeretnivaló vagyok e. Vagy a ruhám miatt? A lila, mintás pólóm elegánsan simult a testemre, a hajam hullámosan kiengedve rugózott mikor léptem. A cipőm feketén csillogott a napfényben, a farmerom átlagosan kék volt. Nem, nem a kinézetemmel van a baj. Akkor miért? Miért bámul rám mindenki ilyen meredten? Azért a biztonság kedvéért körülnéztem, nehogy valaki mást nézzenek, és én csak magamra veszem. Nem a közelben nem volt senki. Lazán odaköszöntem nekik. Ezután mindenki felállt, valaki elment, valakik beszélgetni kezdtek. Leültem egy üres padra, és bámultam a cipőm orrát. Néha-néha megakadt a tekintetem a sétáló embereken, és a szélben dülöngélő fákon. Semmivel nem tudtam elfoglalni magam...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Emily és Zora találkozása   Csüt. Ápr. 10, 2014 6:50 pm

Hangos léptekkel rohanok. Folyosókon ki, ajtókon be, ki-be, ki-be... Finom, lágy természet. Most csakis erre vágyok. Levegőre, színekre, fákra, virágokra... magányra. Sok emberrel megismerkedtem, elég sok szimpatikus is, de már most sok ember vesz engem körül. Nem vagyok se antiszociális, se klausztrofóbiás, de néha rám jön ez a szűnni nem akaró természethiány. Szeretem a tavaszt. A friss levegőt, az ébredező virágokat, az illatokat, az érzéseket... ez mind olyan csodálatos.
Hátamon a szaxofonom, éppen egy gyakorolni akartam, de hát most elfogom szalasztani. Kisietek az épületből, átvágok az erdőn, és azon gondolkozok, hova kerültem? Víz. Ez az első amit meglátok, még pedig jó nagy víz. Tó, és nap. Lenyugvó nap. Nem tudom miért elfog egy érzés, mely átmelengeti testemet, és emlékezésre hív.Mi történik velem? Nagyot sóhajtva bámulom a tájat, és mit sem törődve a többi fiatallal leülök egy padra. Egy ideig még nézem a vörös felhőket, majd a kíváncsiságom eredménye képen oldalra nézek. Egy lány ül ott, és unottan nézegeti a gyönyörű tájat. Érdekel, mi történhet az agyába, így hát megszólítom.
-Nem gyönyörű?-Mutatok a nap irányába, és azt nézegetem.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Emily és Zora találkozása   Csüt. Ápr. 10, 2014 7:07 pm

-De! Csak nekem kiégeti a szemem..-válaszoltam. Kicsit eltűnődtem azon, hogy vajon nem vesztette e el az érdeklődését a közös beszélgetés iránt. Végülis, ő csak megkérdezte, hogy ugyanolyan érzelmeket érzek e a nappal szemben. Jajj mit tettem? Ilyen bunkón viselkedni.. Na és az ilyen helyzetekben kiszakadnak belőlem a szavak.
-Oh, bocsi! Nem akartam ilyen udvariatlan lenni, csak nagyon untam magam, és még fel kell ébrednem a sokkból. Amúgy Emily vagyok. Most jöttem ide, de ez gondolom feltűnt. Ahogy nekem az, hogy te szaxofonozol. Az egy tök jó hangszer. Én soha életemben nem játszhattam hangszeren, remélem egyszer megtanulok zenélni. Oh most meg túl sokat beszéltem! Tényleg bocsi! Nagyon béna vagyok a beszélgetésekben. Megyek is. Szia!- elsétáltam. Egy kicsit reméltem, hogy utánam jön, vagy legalább, hogy tisztáztam jólelkű személyiségem a szemében.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Emily és Zora találkozása   Csüt. Ápr. 10, 2014 7:20 pm

Elmosolyodok a válaszán, majd magamban igazat adva neki, én is elfordulok, és azt elemzem, hogy mennyire szép színű a haja, ha rásüt a fény. Szőke, mégis vörös, barna, sőt még piros tincseket látok meg benne. Vagy csak a képzeletem játszik. Úgy érzem ő, picit most szégyelli magát - lehűtött szempillájáról - de én bátran mosolygok rá. Úgy érzem egy kalapban járunk, elmondása szerint ő is csak most érkezett ide. De aztán meglepődök amikor hirtelen felugrik, és elsétál. Megbántottam?
Remélem nem. Úgy érzem ő,- bocsánat azaz Emily - egy picit tart ettől a sok új dologtól, de hát elsőnek én is tartottam, sőt még most is így érzek, de azért nem olyan félelmetes ez az egész. Szóval gyorsított járásba oda megyek hozzá, közben pedig megkérem, hogy nem menjen el. Megfordul, és én pont szembe állok a nappal, szóval hunyorítanom kell, de azért tisztán látom őt.
- Nyugalom - nézek rá, majd sóhajtok egyet - nyugalom. Nem voltál udvariatlan hidd el, csupán egy picit "kapkodó" - húzom össze barátságosan a szemem, bár ezt most nem tudom, hogyan csinálom.
-Örülök, hogy megismertelek. Az én nevem Zora.-Most így kimondva elég hülyén hangozhat, de nem akarom a Reyát mondani. Az egy másik lány volt... Őt nem ismerem. A kezemet kinyújtom, majd elmosolyodok.
-Igen, a szaxofon tényleg király hangszer. Szerintem itt, Summer Campba biztosan megtanulsz majd valamelyiken...itt nagyon sok zenész van. Ha meg nem, akkor én is szívesen tanitanálak, de gondolom nem nagyon kedveled a fúvós hangszereket. - Nem azért, de ahogy ránézek a lányra, egy elvont művész lelket látok. Nem laza, szaxofonost. - És nyugi, tényleg nem beszéltél sokat...-mosolyodom el még egyszer.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Emily és Zora találkozása   Csüt. Ápr. 10, 2014 7:46 pm

Huh.. Úgy látszik nem hisz teljesen hülyének. Még! Amikor ezt kimondtam magamban, véget nem érő, hangos röhögésbe kezdtem. Láttam a többi emberen, hogy nem igazán akarnak velem együtt nevetni. Mindegy én ilyen vagyok. Voltak akik a szájuk elé tartották kezüket, és egymásnap suttogtak, voltak akik mutogattak rám, és voltak olyanok is, akik csinálták tovább azt amit eddig, és még csak rá sem néztek a nevetésgörcsös lányra. (aki én vagyok) Bár láttam olyanokat is, (a vállam fölött átnézve, a már-már könnyes szememmel) akik Zorát nézték, ahogy áll mellettem, és őszintén megmondom nem tudom mit csinált, mert nem bírtam mindenre odafigyelni a szűnni nem akaró hahotától. Mikor már úgy éreztem pont ennyi elég volt, és újra felvehetem szerény, bátortalan alakomat, néma csönd volt, és Zora sehol.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Emily és Zora találkozása   Csüt. Ápr. 10, 2014 7:55 pm

Egyszerűen nem értem Emilyt. Elsőnek azt hittem, hogy egyszerűen ilyen bolondos fajta. De most inkább örültnek hiszem. Mért kell ezen röhögni? A hangja, mint ezer tűszál; úgy szúródik bele a szívembe, és hasogatja szét. Ezt most mér kellett? A legtöbben furcsa pillantásokat váltanak rá; és megértem, ez a csaj nem komplett. Én értelmesen beszélek hozzá, mire ő a képembe röhög...
   Azt hittem félénk. De ő inkább bunkó. Nagyokat pislogok, majd sértődötten elfordulok, majd az ellenkező irányba veszem az utam. Nem tudom, most mit gondoljak róla. Szívem szerint fölpofoznám, de a lelkiismeretem azt súgja, hogy nem direkt csinálta. Lehet, hogy nála ez valami reakció volt. Lehet, hogy poénnak vette. Lehet, hogy csak én értelmeztem félre. De ez most mire volt jó?
  Egy ideig gyorsan megyek, majd miután hátra fordulok, és nem látom, egy fának dőlők, becsukott szemmel gondolkozok. A sértődött énem arra vár, hogy Emily föltűnjön, és azt mondja "bocsánat" vagy, nem "gondoltam komolyan", míg a másik felem, -az antiszociális- csupán egyedül akar lenni. A harmadik, pedig az igazi énem, egyszerűen zenélni akar.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Emily és Zora találkozása   Csüt. Ápr. 10, 2014 8:08 pm

Hova lett?-tűnődtem, miközben már éreztem, hogy ezt nem kellett volna. Dehát ha nem direkt volt? Sajnálni kezdtem, hogy annyira megbántotta az amit műveltem, hogy inkább elment. Tudtam, hogy ha idejövök, amit muszáj volt megtennem, akkor abból semmi jó nem sülhet ki. Hiszen nem mindenki, és már kezdem azt hinni, hogy senki nem tud elviselni olyannak, amilyen vagyok. Nem mindenki tudja, hogy milyenek a mindennapok az én múltammal. Jó, azt megértem, hogy másoknak se biztos, hogy mindig olyan múltra vágynak mint az övék, de meg kell érteni másokat is. Én őszintén sajnálom amit tettem, már csak Zora tudtára kellene adnom. Miközben kerestem, elkapott a sírhatnék, és leültem egy fa tövébe. Ügyes vagyok, hogy szereztem, egy kedves embert aki nem néz teljesen hülyének, de aztán elrontom, és olyan mélyen megbántom, hogy otthagy. Gondolataim elemezgetése közben, hallottam a fa túloldala felől, emberi ottlétre utaló jeleket..
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Emily és Zora találkozása   Csüt. Ápr. 10, 2014 8:21 pm

Nem tudom tudjátok-e, de nem vagyok az a sértődékeny fajta. Miután a fára hátra dőlve, alaposan átgondoltam az eseményeket, - nem érdekel, hogy úgy néztem ki, mint aki állva alszik - rájöttem, hogy semmi, azaz semmi okom nem volt bedurcízni rá. Ő így fejezte ki azt a valamit, -amit még mindig nem tudom mi az - ami ott gyötörte, bent őt. Gondolom, ő illyes fajta lány. De attól függetlenül, most nem megyek vissza hozzá térden állva, ahhoz, várnia kell. Csupán kitisztítom az elmém, majd miután fölkelletem a félkómából, egy ismerős, mégis furcsa hangot hallok meg.
    Ez sírás. Ki sír? Követem a hang forrását, és Emilyt látom meg ahogy a fa tövében ül. De nem sír. Képzelődtem? Vagy talán nem? Ahogy ránézek, látom, hogy sírhatnékja van, de nem. Ő erős lány. Akkor kit hallottam? Egy pillanatra elszédülök, megingok, majd lesüppenek mellé. A homlokomat masszírozom, majd mosolyogva megrázom a fejem.
-Furcsa, egy lány vagy Emily -most, ahogy ránézek, rájövök, hogy mennyire nem illik rá ez a név. De ezt most nem teszem szóvá. - Te sírtál? Vagy megint...-nem merem kiejteni, félek ettől a szótól - képzelődtem?
-Majd nagy levegőt veszek, és folytatom.- Ne haragudj, tudod néha van úgy, hogy elfelejte dolgokat, vagy képzelődök. Szóval te sírtál?-Nézek rá, majd elfordítom a fejem, a lenyugvó nap felé.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Emily és Zora találkozása   

Vissza az elejére Go down
 

Emily és Zora találkozása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sammy & Dimitri - Egy váratlan találkozás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-