Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Welcome to my world Daisy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Welcome to my world Daisy   Szomb. Ápr. 12, 2014 9:00 pm


Valami egészen váratlan és megmagyarázhatatlan érzés kerülgetett egész nap. Még mindig érzem az illatát annak ellenére, hogy alig 10 percig volt alkalmam rá, hogy beszélhessek vele. A tegnapi tábortűznél mellém keveredett és ez akár egy nagyon izgalmas történet kezdete is lehetett volna, ha nem lép le 10 perc után.
De talán jól tette. Ha ott maradt volna már közel sem lett volna ennyire érdekes a számomra és nem tett volna ennyire kiváncsivá.
Kissé kopott vans cipőmet , amit megviselt az elmúlt 2 hét intenzív edzéseinek sorozata, valami ismeretlen zöld folt ékesítette, ami normál esetben nem zavart volna, de most mégis valamiért az agyamra ment.
Tekintettel a tikkasztó hőségre a tópart felé vettem az irányt, ahol Daisy, mert hogy ennyit elárult magáról, valószínüleg fellelhető. Nem került túl sok időmbe, hogy elporoszkáljak a partig , ahol viszont még az elképzeléseimet is felülmúló tömeg sütkérezett vagy úszott. Remek. Inkább csak be kellene szívnom a haverjaimmal és hagynom az egészet a francba, de mivel lepattintott tegnap este így a büszkeségem is megsérült, amit viszont nem hagyhattam szó nélkül.
Szőke göndör hajkoronák, kerek fenekek, napsütötte barna bőrök, feszes mellek. Minden felől kellemes ingerek értek , de mégsem voltam képes különösebb figyelmet fordítani bármelyikre, hiába küldtek felém huncut mosolyokat, hiába láttam magam előtt szétnyílú combjukat egyszerűen csak tovább sétáltam.
Néhány röpke másodpercre rámakadt Della , az egyik srác barátnője , elpanaszkodta, hogy mennyire összevesztek és hogy dugni akar, de nem a pasijával. Konkrétabban nem is tudott volna az ágyába invitálni, kapott egy együttérző mosolyt majd továbbsétáltam.
Leszakadva a többiektől egy csoportra lettem figyelmes aminek a szélén ki tudtam venni az ismerős sziluettet. Csak egyszer láttam mégis kiszúrtam a barátnői között.
Mi a szarért járnak ezek állandóan falkában? Szerettem volna valami frappánssal kezdeni de ehelyett csak toporogtam néhány méternyire tőlük és fogalmam se volt, hogy hogyan is szólítsam meg , de aztán az egyik lány észrevett és jelezve Daisy-nek felém bökött a fejével és amikor felém fordult csak intettem neki , mint egy komplett idióta...
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my world Daisy   Vas. Ápr. 13, 2014 3:48 pm
- Most mondjátok, hogy nem cuki. Megszerzem - mindannyian követtük Delia tekintetét, ami természetesen egy srácon állapodott meg. Miért is nem lepődöm meg ezen? Szerintem már az evés és az alvás helyett is pasik után kutat. Miután végighallgattuk az ötleteit, ő elindult "vadászni." Mindannyian a jelenetet figyeltük, aminek természetesen a szokásos vége lett, azaz drága barátnők megkapta, mait akart, és diadalittasan távozott a szóban forgó fiúval. Unottan fordultunk ismét egymás felé a lányokkal. A kis csapatunkból mindig is Delia volt az, aki mindenkit megkapott, mi meghúzódtunk a háttérben, amikor csak tudtunk, főként, hogy nem igazán szokott jó vége lenni a kapcsolatainak, így mi inkább arra készültünk, hogy meg kell védenünk a dühös barátnőtől, vagy a dühös haveroktól.
Egy pillanatig értetlenül néztem Jas-re, aki mellettem állva az ellenkező irányba bólogatott.
- Idegrángásod van? - halkan kuncogtam, majd fejemet a kért irányba fordítottam. Ajkaimat halovány mosolyra húzva néztem végig a tőlünk pár méterre álló fiún. Tegnap este találkoztunk a tábortűznél, de mivel alig voltam ott 10 percet, nem sikerült sokat beszélgetnünk. Elárulta a nevét, meg ilyen formaságokat, az első benyomás jól sikerült, de mivel eléggé fáradt voltam, és ha ott maradok, minden bizonnyal egy idő után élettelen zuhanok össze. Így inkább az egyszerűbb megoldást választottam, és elköszönve tőle ott hagytam a tábortüzet, meg minden mást, és lefeküdtem az ágyamba aludni. Egy szó, mint száz, reméltem, hogy megkeres, vagy legalábbis összefutunk valahol, és folytathatjuk a beszélgetést.
- Legyetek jók – rá mosolyogtam a lányokra, majd kilépve a körből elindultam Charlie felé. éreztem magamon a lányok tekintetét, de nem igazán törődtem velük. Kisimítottam az arcomba lógó tincseket, ajkaimat mosolyra húztam, majd megálltam pár centire az említett fiú előtt.
- Szia! – kezdtem halkan, majd felnézve rá, ajkamba haraptam, majd folytattam – Bocs, hogy eltűntem tegnap, de enyhén szólva elfáradtam – szám szélét rágcsálva fürkésztem arcát. Nem akartam csak egy „Szia-val” elé állni, így azt tartottam a legjobb megoldásnak, ha jó kislányként bocsánatot kérek, amiért tegnap majdhogynem szó nélkül ott hagytam a társalgás közepén.

***
note: lesz még jobb, ígérem
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my world Daisy   Hétf. Ápr. 14, 2014 4:22 pm


Nem mondanám, hogy untatnak a kóbor kalandok, vagy hogy bármi komolyat keresek, de ebben a lányban volt valami. Lehet igazából, hogy csak annyi idegesített fel, hogy nem adta meg magát egyből tegnap, de ami még jobban felbosszantott, az az volt, hogy eddig nem akadtunk egymásra pedig már egy ideje tart a tábor. A tópartot végülis egészen könnyedén átszeltem és még csak meg se kellett eröltetnem magamat és Daisy máris előttem állt, viszont ekkora nyomorék is elég régen voltam, hogy nem tudtam, hogy mégis hogyan közelítsem őt meg. Végül az egyik barátnője majd Daisy áthidalta a köztünk lévő távolságot.
Mosolyogva figyeltem ringó vonalat , kissé kócis haját, miközben felém közeledett. Kezeimet zsebembe dugtam , amikor odaért hozzám.
Az ajkait figyeltem, miközben beszélt és igazából nagyon szerettem volna vízszintestbe is megnézni őt. Mondjuk szerintem még bőven lesz rá alkalmam , ha a megérzéseim nem csalnak.
-Semmi baj. Ezért gondoltam, hogy megkereslek... hátha tudjuk folytatni..-mosolygok rá majd kihúzva a kezemet a zsebemből átkroltam a derekát ügyelve a kínos egyensúlyra, hogy ne túl lentre, ne túl fentre tegyem a kezemet. Igyekeztem tovább terelni, nem szándékoztam a barátnői tekinteteinek kereszttüzében Daisy-t fűzni.
-Haverom szerzett füvet... abban állapodtunk meg, hogy mindenki hozhat egy valakit de szigorúan a másik nemből. Végülis ezért kerestelek meg, hogy van-e kedved kicsit hűsölni meg belazulni a társaságomban...-pillantok rá vigyorogva miközben tovább sétálok vele a házak felé.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my world Daisy   Szer. Ápr. 16, 2014 8:14 am

- Ha szeretnéd, én nem vagyok semmi elrontója - ajkaimat mosolyra húzva figyeltem őt. Kezét a éreztem derekamon, de továbbra is rezzenéstelen arccal néztem fel rá.
- Ha rózsaszín rákokról fogsz beszélni, mert beszívtál, inkább visszamegyek a lányokhoz- jelentőségteljesen pillantottam rá, majd tekintetemet ismét a horizontra vezettem vissza. Nem arról vagyok híres, hogy könnyű eset lennék. Általában kinyitom a számat, és ha nem is minden második szavam szitkozódás, szokásom megmondani a véleményem mindenről, akkor is, ha úgy gondolom, a partneremnek ez éppenséggel nem biztos, hogy tetszik.
Vigyázva hogy véletlenül se üssem meg a könyökömmel bontottam ki a copfomat, kiszabadult hajamon párszor végigsimítottam, ujjaimmal kifésültem, majd az egészet egyik vállamra ejtettem.
- Akkor.. hova is megyünk pontosan? - angyalian rá mosolyogtam, és érdeklődve fürkésztem arcát.
***
note: rövid, rövid, de legalább halad :')
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my world Daisy   Szer. Ápr. 16, 2014 7:21 pm


Mosolyogva pillantottam az arcára, hiszen egészen felvillanyozott a közelsége és máris felírhattam a pro listára, hogy nem veti meg a hallucinogén anyagok használatát. Néhány szempár irigy tekintetét éreztem magunkon. Lányok , fiúk vegyesen, így kihúztam magamat Daisy mellett , mint valami büszke oroszlán, de minden szinpadiasság nélkül.
-Én a csendes beszívott típus vagyok. Levitálok a saját fejemben, de szeretem ha vannak körülöttem közben.-nevetek halkan. A haveromat nem fogja bírni ezek szerint mert ő elég durván kifordul magából az egyébként csendes , meghúzódó srác, hiszen valami egészen kibírhatatlanná változik olyankor, de végülis azért vagyok én ott , hogy Daisy-nek legyen társasága , illetve fordítva.
Kivédek néhány könyöklendítést miközben frizurát vált. Mindkét viselet bejövős, így nincs okom panaszra. Daisy valami egészen különleges élőlény , New York-ban kevés ilyen lányt lehet látni vagy csak szimplán én mozgok rossz körökben, ami egyébként nincsen kizárva.
-A fiú szobákhoz. Ott összeszedjük a többieket és mehetünk tovább. A tó mellett vannak elég jó helyek , ahol el lehet bújni...-pillantok az arcára , miközben tovább haladunk a lakrészek felé. Mielőtt elértünk volna odáig Craig és Isabella már jöttek velünk szembe. Isabella egy.. érdekes személyiség. Személy szerint semmi bajom vele, de néha olyan életundorral képes beszélni, hogy hányingerem támad tőle.
-Craig , Isabell, Daisy..-mutatok be gyorsan mindenkit mindenkinek. Craig szeme megakad egy kicsit Daisy-n és ezt persze Bell is kiszúrta. Magamban persze már jókedvűen nevettem, hogy mit fog ezért kapni , ha kettesben maradnak.
Megindultunk egy kis ösvényen a tó mellett , ami elvezetett minket a kedvenc helyünkre. Bell leterített egy pokrócot és végre helyet foglalhattunk és előkerültek a cigik is.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my world Daisy   Szomb. Ápr. 26, 2014 7:58 am

- AMúgy pedig.. elhívsz, aztán beszívsz, lehet hogy költőnek megyek, a lényeg, hogy most oda viszel, hogy ott legyek, amíg te a saját fejedben fogsz levitálni? - kérdőn felvonom a szemöldökömet, kicsit közelebb húzódik hozzá. Nem szeretek hangosan beszélni, így általában az emberek felét nem hallják meg a mondandómnak.
Erőt véve mgamon mosolyogva köszöntem a hozzánk csatlakozó - vagy inkább mi csatlakozunk hozzájuk? - személyeknek. Egy centit se távolodtam el Charlie-tól, igazság szerint valamiért jó volt nekem ott, szorosan mellette. Talán azért is éreztem így, mert nem volt a kedvencem, ha egy srác megbámul. Oké, ha egy srác megbámul, amikor ott áll mellette a barátnője, mert gondolom nem a kishúga.
Magamban hálát adtam azért, hogy végre leülhetek. Reggel óta talpon vagyok, és már kezdtem elfáradni. Valószínű, hogy ha még egy órát ácsorgok, nyafogn is elkezdtem volna. De, szerencsére ez nem következett be. Közell húzódtam a fiúhoz, aki ide hozott, fejemet vállára hajtottam. Megfogta a hozzám közelebb eső kezét, s ujjaival kezdtem játszani. Az idő kicsit lelassult, mintha egy teljesen más, nyugodtabb dimenzióba csöppentünk volna. Állámat vállára támasztva néztem fel rá. Nem aakrtam emgszólalni. Vártam, hogy ő tegye.
***
note: elnézést a késésért
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my world Daisy   Szomb. Május 10, 2014 5:23 am


-Majd átmegyek a te fejedbe levitálni.-vonom meg a vállamat. Közelebb húzóik, így én is szorosabban fogom a derekát , amikor a többiek előkerülnek. Nem éppen a tapitatosságukról híresek , de azért tudnak jófejek is lenni, legalábbis velem mindenképp. Csak remélni tudtam, hogy Isabell nem próbál majd belekötni Daisy-be , ahogyan azt más lányokkal szokta, bár ahogy eddig megismertem Daisy-t tudja majd kezelni a helyzetet.
Ők ketten elkezdték a cigiket, így addig maradt időm ismét Daisy-vel foglalkozni. Mosolyt csalt az arcomra, hogy a vállamra hajtja a fejét , de amikor feltámasztotta az állát már a felé fordítottam a fejemet. Egy pillanatig csak a szemeit figyeltem.
-Gyönyörű vagy.-suttogom szinte az ajkai közé és nyomok egy puszit az orra hegyére. Isabell irányából bedig el is ért hozzánk a kör. A világ egy kicsit lelassult, amikor megéreztem az ismerős szagot és ízt. Az agyamat puha köd lepi el.
Közben Daisy is kapott egy szálat Craig-től. Amikor továbbadtuk kicsit elhelyezkedtem és Daisy-t az ölembe emeltem.


// ne haragudj a késésért érettségire készültem Smile //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Welcome to my world Daisy   

Vissza az elejére Go down
 

Welcome to my world Daisy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-