Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Adrian&Phoebe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Phoebe Carter

avatar


»Hozzászólások száma : 12
»Join date : 2013. Dec. 03.
»Tartózkodási hely : Itt is, ott is.

TémanyitásTárgy: Adrian&Phoebe   Kedd Ápr. 15, 2014 4:53 pm

Ian & Phoebe


Gondolataimba merülve sétálgattam a tóparton. Egy noteszt tartottam magam előtt, jobb kezemben tollat szorongattam, amivel néha egy-egy szót firkantottam a papírra, majd nagy lendülettel satíroztam át. Az új dalomra még bőven ráfért a finomítás, de legalább kijelenthettem, hogy egész jól haladok vele. A dallam már kész, a szövegből is csak néhány rész nem stimmel. Lassan sétáltam, élveztem a nyári esték kellemes hangulatát, ahogy lágy szellő borzolta hajamat, ahogy a napsugarak simogatták az arcomat. Az égen lomhán bárányfelhők úsztak, a napsugarak csak néha törtek át rajtuk, megfestve a tó tükörsima felszínét. Mindig is szerettem elmerülni a táj szépségében, ilyenkor a zeneszerzés, az írás olyan természetesnek tűnt, nem úgy, mint mikor órák hosszat görnyedek egy kotta felett az íróasztalomnál ülve. Akkor az egész kínosan nehéz, és elveszti a lényegét.
Csak akkor tűnt fel, mennyire elkalandoztam, amikor két kezet éreztem a vállaimon, amik megállásra késztettek. Nagy szemeket meresztettem az előttem álló fiúra, kellett pár másodperc, mire egészen visszatértem a valóságba. Valószínűleg azért állított meg, mert csak így tudta elkerülni az ütközést. Elég valószínűtlen látványt nyújtottam ahhoz, hogy komplett idiótának nézzen, aki félkómás állapotban randalírozik a táborban.
- Bocsi, kicsit elkalandoztam – zavartan mosolyogva néztem fel rá. Nem tűnt ismerősnek, arra sem emlékeztem, hogy láttam volna már itt a táborban.
- Új vagy itt? – léptem kissé hátrébb, majd a noteszomat a zsebembe rejtve felé fordultam. – Amúgy Phoebe vagyok – nyújtottam felé jobbom egy mosoly kíséretében.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Adrian&Phoebe   Kedd Ápr. 15, 2014 6:15 pm
Phoebe Carter

M ár alig vártam, hogy megérkezzek a táborba. Igyekeztem elütni az időt, de nagyon nehezen sikerült másra koncentrálnom. Mindig ugyanazok a kérdések zakatoltak a fejemben: Mikor érek már oda? Milyenek lesznek a többiek? Mennyire lesz honvágyam? Vajon sikerül megmutatnom a tehetségemet, vagy csak anyám hisz bennem? Mindig ugyanezek a kérdések, és hasonlók. Azt hittem, hogy sosem érek ide. Mikor végre megérkeztem és leszálltam a buszról akkor csak futólag köszöntöttek. Igazából nem is volt köszöntés, csak egy mutatás, hogy arra valamerre van a szobád, keresd meg magad. Nem teljesen erre számítottam, de mit is képzeltem? Mi mást is várhattam volna? Semmi egyebet. Igazából már az nagy öröm számomra, hogy itt lehetek, ennyi bőven elég. Megkerestem a szobámat, letettem az ágyra a cuccaimat és már mentem is. Alig néztem körbe új lakhelyemen, máris hajtott a vágy, hogy körülnézzek az egész helyen. Érdeklődve, tágra nyílt szemekkel és gyermeki kíváncsisággal sétáltam kint. Séta közben többször is körbe fordultam a tengelyem körül, amit a bámulat váltott ki belőlem. Még sosem voltam hasonló helyen, és a tábor híre önmagában is elég volt arra, hogy lenyűgözzön. Fejben mindig is volt egy megálmodott képem róla, de ez felülmúlta a legvadabb képzeleteimet is. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, de tényleg.
Felderítőutam, ami nem volt hosszú ezidáig, egy tópartjára vezetett. Itt megálltam. Mélyen belélegeztem a friss levegőt és képes lettem volna a végtelenségig nézni a nyugodt vízfelszínt, de szemem sarkából mozgást érzékeltem. Arra fordítottam a fejemet. Egy fiatal nőt láttam közeledni. Talán ő is táborozó.
- Szia! - köszönöm előre, de ő nem reagál. Nagyon érdekelheti a kezében tartott notesz. Teljesen felé fordulok és bevárom. Kezeimet a vállára teszem és megállítom. Barátságos arccal fürkészem az övét. Amikor felpillant elmosolyodom.
- Szia. - köszönök neki újra. Ezúttal választ is kaptam - Semmi baj. - elengedtem a vállait és kiegyenesedtem.
- Igen, új vagyok. Nem rég érkeztem.
Hát, nem teljesen ilyen fogadtatásra számítottam és nem is ilyen első találkozásra, de ez is tetszik. Igazából nem panaszkodom, mert nincs miért. A fantázia világunk és az, amit elképzelünk, mindig más. Ettől olyan érdekes a világ. A kéznyújtást elfogadom és magam is bemutatkozom. Arcom nem változik, mint mindig, most is barátságos és szám mosolyra húzódott.
- Adrian. Barátoknak Ian. - mutatkoztam be én is. Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor nincsenek komolyabban barátaim, de azt hiszem, hogy itt majd szerzek párat. Legalábbis ez lenne a terv azon kívül, hogy végre esélyt kaphatok arra, hogy sok más érdekes emberrel egyetemben megmutathassam a tudásomat. A bemutatkozás után végigmérem a nőt, akinek neve is kiderült, Phoebe. Azt hiszem szeretni fogom ezt a helyet, hiszen elég kellemes időnk van. Ezért is csak egy világos kék inget vettem fel, egy farmert és egy egyszerű cipőt. Egy karóra kivételével semmi más nem díszeleg rajtam, pedig szokott sok egyéb kiegészítő is előfordulni öltözékemben.
- Nagyon látszik? Mármint, hogy új vagyok. - kezdeményeztem egy nem túl menő módon a beszélgetést. Igazából jobb nem jutott eszembe, pedig lehetett volna jobb ötletem is. Habár, az időjárás még bénább téma választás lett volna. Remélem nem vagyok így túl gáz. Nem lenne jó, ha már az első napon lejáratnám magamat és megutálnának vagy kiközösítenének. Így is nehéz dolgom van, ha be akarok illeszkedni. Már pedig én szeretnék a közösség tagja lenni.

words: 534 music: - note: nem lett rossz a kezdőd, ne aggódj
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Phoebe Carter

avatar


»Hozzászólások száma : 12
»Join date : 2013. Dec. 03.
»Tartózkodási hely : Itt is, ott is.

TémanyitásTárgy: Re: Adrian&Phoebe   Szomb. Ápr. 19, 2014 4:07 pm

Ian & Phoebe


Örülök, hogy nem harapta le a fejem és remélhetőleg hülyének sem nézett, legalábbis arckifejezése és szavai nem erről árulkodtak.
Válaszára mosolyogva bólintottam; bizonyára nagy élményt jelentett első napjai egyikén összefutnia egy dilis csajjal. Nem tagadom, tényleg nem vagyok teljesen komplett.
- Amúgy nem ilyen elvarázsolt, se nem lát, se nem hall személy itt mindenki – igyekeztem megnyugtatni, mielőtt még messzemenő következtetéseket vonna le a táborról. Igazából én sem vagyok az a tipikus álmodozó személy, csak néhanapján, amikor már besokkoltam a hétköznapoktól és szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Szó szerint.
- Hát nem is tudom – színpadias elgondolkodó arcot vágtam, és látványosan végigmértem őt, mintha valamilyen rendellenességet keresnék rajta, amiről kiderül, hogy ő új. Emellett viszont meg kellett állapítanom, hogy meglehetősen jól néz ki. A vékony ing látni engedte kidolgozott felsőtestét; hollófekete haja laza eleganciával keretezte arcát, kék szemei barátságosan csillogtak. – Nem, nem látszik – jelentettem ki nevetve elemzésem eredményét.
- Na és melyik csoportot gazdagítod, Ian? – tettem fel az egyik megszokott, sablonos, ismerkedő kérdést, ami viszont elég hasznos tud lenni. Sajnos nincs az emberekre írva, pedig igazán fárasztó mindig ezzel indítani.  
note: Bocsi, hogy ennyit késtem.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Adrian&Phoebe   Szomb. Ápr. 19, 2014 4:25 pm
Phoebe Carter


K ezdtem megijedni, hogy nagyon szerencsétlennek tűnök. Phoebe alaposan és elég látványosan végig mér. Csak egy szerencsétlen mosolyt tudok mutatni felé. Nincsenek előítéleteim másokról. Ez sose jó dolog, mert könnyen félre ismerhetjük a másikat. Épp ezért csak mosolyogtam az elvarázsolt emberekről szóló szavain. Meg esik az ilyesmi. Én is szoktam elvarázsolt lenni. Néha elmerülök a gondolataimban és akkor teljesen máshol járok, ábrándozok. Sajnos eddig minden ábrándom ábránd maradt, de felettébb örülök neki, hogy itt lehetek a táborban. Biztos vagyok benne, hogy érdekes emberrel fogok találkozni és nagyon remélem, hogy sikerül végre barátokat is szereznem. Kicsit bizonytalan vagyok és bátortalan, amit csak fokoz bennem Phoebe kérdése. Hát igen. Nem akarom, hogy azt mondják az új fiú milyen... akármilyen, na. szeretnék jó benyomást kelteni és nem elásatni magamat már az elején. Akkor nem érezném jól magamat a táborban, és nem lenne valami jó nyaram. Ezért is vagyok egy kissé bátortalan még, de remélem, hogy lesz ez még jobb is.
- Hát... szeretek énekelni és dalokat írni. - nyögtem ki egy kicsit habozva. Sajnos sokan lenézik az ilyen hobbival és álmokkal körülvett embereket, de én hiszem, hogy itt lesznek olyanok akik nem ilyenek. Elvégre ez a tábor erről is szól. Bízom benne, hogy itt megmutathatom a tehetségemet és lesz olyan akinek tetszenek a szerzeményeim és nem csak anya mondja, hogy ügyes vagyok. Ő biztosan egy kissé elfogult velem szemben,hiszen mégiscsak a fia vagyok. Na, de majd meglátjuk mit hoz a jövő és mire megyek itt, ebben a táborban.
- És te? - kérdezek vissza továbbra is bátortalanul, de jogosan. Elvégre ha már ő megkérdezte, akkor illik neki is válaszolnia erre a kérdésre. Remélem, hogy nem torkol le érte.

words: 274 music: - note: n-
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Adrian&Phoebe   

Vissza az elejére Go down
 

Adrian&Phoebe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Tábor és környéke :: Tópart-