Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Lil & Ian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Lil & Ian   Szomb. Ápr. 19, 2014 4:06 pm
Lilien Wright


V égig jártam a tábor egy nagy részét, de még így sem végeztem. Tegnap érkeztem, és őszintén szólva még szinte senkivel sem találkoztam. Jó, volt egy lány, Phoebe. Mást viszont ha láttam is, akkor csak távolról figyeltem. Szinte egész nap egyedül voltam. Berendezkedtem a szobámban, bár a cuccom nagy részét a bőröndben hagytam. Itt csak egy sráccal találkoztam, de ő aludt. Nem akartam felébreszteni, így mindent igyekeztem csendben csinálni. A nap folyamán tovább sétálgattam és igyekeztem a tábor minél nagyobb részét felfedezni. Egyik ilyen alkalommal nyitottam be a fürdőszobába ahol épp zuhanyzott valaki. Méghozzá egy fiatal nő. Meglepetésemben és ijedtemben egy hangos lányos sikolyt hallattam és gyorsan elfordultam. Kezeimmel mindenfelé hadonászva takartam el a fejemet. A drámaibb hatás következtében még az egyik lábam is felhúztam, mint aki attól tart, hogy megverik. Komolyan mondom, hogy az erőből hozzánk vágott sampon vagy tusfürdő is tud balesetet okozni. Arról nem is beszélve, hogy vizes padló és a szappan is hatásos fegyver lehet egy ilyen helyen.
- Bocsánat, bocsánat, bocsánat! - mondom gyorsan és őszintén. Szerintem őt is épp olyan váratlanul érintette a dolog, mint engem, bár én jobban féltem magamat. Lelkiekben már várom, hogy mit fog hozzám vágni. Tényleg nagyon sajnálom és nem akartam meglepni zuhanyzás közben senkit sem. Jobban kellett volna figyelnem, azt hiszem. Igen, ez az én hibám.
- Bocsánat! Nem láttam semmit! Bocsánat, bocsánat! - mondom továbbra is védekezőn és fel nem hagyva kissé nevetséges pózommal. Háttal vagyok és még a szemeimet is erősen behunyom. Figyelnem kellett volna.

words: 247 music: - note: te kérted, hogy rövid legyen Smile
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Szomb. Ápr. 19, 2014 4:34 pm

Mivel elég meleg nap volt, úgy döntöttem letusolok, így plusz még fel is frissülök, kiváló! A törölközőről el is felejtkeztem, szerencsére volt egy a mosdókagylónál így gyorsan elértem, VOLNA, ha valaki hirtelen be nem jött volna, egy gyors sikítás és meg is fordult, a sikítás vicces volt, de a helyzet nem volt az, kimentem volna a törölközőért, de nem mertem megmozdulni.
- Ö..Nem baj vagyis de vagyis..áá! - mire észbe kaptam a kezembe fogtam egy flakont, nem tudtam, hogy eldobjam-e aztán..
- Ez jól esne ha.. - aztán jól neki vágtam a flakont, talán meggondoltam magam, de nagyon jól esett, a düh kijött, az ijedség nem.
- Máskor, kopogj vagy.. vagy bármi. - oktattam ki, majd körbenéztem; hátha találok egy közelebb lévő törölközőt. Ránéztem a srácra, kérjem hogy dobja ide? Lehet furán hangzana, miután leordítottam, de csaknem állunk így majd egész életünkben. Kifújtam a levegőt, majd átgondoltam, vegyes érzések kavarogtak bennem; 1. még nagyon nem láttak fiúk meztelenül, így eléggé, megijedtem. 2. nem is akárkinek engedném, hogy lásson így.. 3. KELLET AZ A TÖRÖLKÖZŐ! Így arra a döntésre juttotam, hogy megkérem szépen adja ide a törölközőt.
- Figyi. Odaadnád a törölközőt? Ott van melleted, de ha lehet úgy hogy ne láss semmit. ÉRTED?! SEMMIT! - mondtam neki jól kivehetően, nehogy rosszul hallja, esetleg.
Vissza az elejére Go down
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Szomb. Ápr. 19, 2014 4:54 pm
Lilien Wright


S ejtettem, hogy valamit hozzám fognak vágni. Végülis voltam olyan hülye, hogy nem figyeltem rendesen és rányitottam egy vadidegen nőre. Otthon még anyámra se szoktam rányitni, nemhogy egy idegenre. Végül egy flakont kaptam. Amikor hozzám ért összerezzentem. Nem mertem ráállni mind a két lábamra és leengedni a kezeimet. Számat félre húztam és magamban már mondtam is, hogy: Íííí. Továbbra is csukva tartottam a szememet és nem mozdultam, pedig talán még jobb is lett volna ha kimegyek és megvárom amíg felöltözik és elmegy. Még sem tettem. Csendben hallgattam a nő szavait. Jogosan ki volt bukva, és megérdemeltem a fejmosást. Mikor a törülközőjét kérte és erősen megnyomatékosította, hogy nem nézhetek rá, hevesen bólogatni kezdtem.
- Oké. Oké. Értettem. Bocsánat. Nem akartam rányitni senkire sem. - mondtam őszinte megbánással és végre normálisan álltam. Nem állt szándékomban megfordulni és leskelődni. Azért van bennem ennyi jó modor. Sosem lennék ilyen illetlen vagy perverz. Egyik kezemmel tapogatózni kezdtem, hogy megtaláljam a törülközőt. Még oldalra nézni sem mertem, nehogy akár félszemmel is a szemem sarkából meglássam a bizonyára dühös nőt. Megtaláltam a törülköződ. Lassan hátrálni kezdtem. Szememet végig az ajtón tartottam, ami egyébként nyitva volt. Szerencsére még a környéken sincs senki, így más miatt nem kell aggódnia a nőnek. Már majdnem ott voltam, azt hiszem amikor a vizes padlón megcsúsztam és hanyatt vágódtam. Nem számítottam rá, a hátamat meg is ütöttem. Kétlem, hogy ez most bárkit is érdekelne. Tiszta víz lettem, de a törülközőt szerencsére sikerült eléggé a magasban tartanom ahhoz, hogy megússza. A szemeimet gyorsan becsuktam, szabad kezemet pedig elé kaptam. Eszem ágában sem volt leskelődni, így teljesen vakon tartottam fel a törülköző a nő lehetséges irányába.
- Bocsánat... tessék. - kértem megint elnézést és vártam, hogy elvegye a törülközőt. Miután elvette a másik kezemet is a szememre tettem és vártam, hogy azt mondja felkelhetek a vizes földről. Nem valami kellemes idelent, de nem panaszkodom. Megérdemlem annak ellenére is, hogy nem láttam semmit. Ennek a hülye helyzetnek én vagyok az oka és nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztam mindkettőnket. Remélem ennél jobban nem leszek letorkolva.

words: 338 music: - note: -
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Szomb. Ápr. 19, 2014 6:02 pm

Miután láttam, hogy nem egy perverz állattal állok "szemben", kicsit megnyugodtam, néhányszor még bocsánatot kért, így gondoltam, hogy normális.. Már amennyire. Majd megpillantottam a nyitott ajtót, te jó ég! Nem volt senki kint, de bármikor megjelenhetett volna, lefagytam, észbe kaptam gyorsan.
- ÉS..majd becsuknád az ajtót? - ez most úgy is hangzana, mintha akarnék valamit, de nem, úgy hogy hozzá tettem. - mert nem szeretném ha más látna..vagyis senki se..na érted! - Aztán elesett a vizes padlón, na igen zuhanyozhatnék normálisabban. Kitört belőlem a nevetés, nem bírtam visszafogni, még akkor se mikor már vagy 5perce nyújtotta fel nekem a törölközőt. Aztán megsajnáltam, nem akartam, hogy miattam fájjon a keze. Elvettem tőle, majd magamra tekertem, kicsit várakoztattam, kiváncsi voltam meddig fekszik még, majd szóltam neki.
- Felkelhetsz és kinyithatod a szemed. - mondtam félig még mindig nevetve, majd a hajcsatommal biztosítottam a törölközőt. Kiléptem a zuhanyzóból és ránéztem a srácra.
- Lilien vagyok, művész csoport. - mutatkoztam be röviden.
- Remélem, nem okoztam sokkot. - mondtam neki, én már túl voltam rajta és nem akartam, hogy ez legyen élete sokkja. Majd közelebb léptem a tükörhöz és elkezdtem csinálni a sminkem, nem vittem túlzásba, de még is jól nézett ki, aztán megint ránéztem és csak hallgattam őt.

/még mindig nem a leghosszabb,de na..bocsi csak közben mást is csináltam,így közben abba-abba hagytam/
Vissza az elejére Go down
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Szomb. Ápr. 19, 2014 6:20 pm
Lilien Wright


J obban is figyelhettem volna. Ez most már az én saram, és nemigen tudok változtatni rajta. Behunyt szemmel, és előtte tartott egyik kezemmel tartottam fel a törülközőt. Kissé szerencsétlen vagyok most, de ha nagyon őszinte akarok lenni magammal, akkor amióta itt vagyok nem vagyok túl mázlista. Vártam, vártam és vártam, amíg elveszik a kezemből a törülközőt. Utána a másik kezemet is a szemem elé tettem és tovább feküdtem a vizes földön. Nem akartam zavarba hozni, vagy még ennél is furábbá tenni a helyzetet. Képes lettem volna addig itt feküdni amíg biztos nem leszek abban, hogy elment már. Végül egy kis várakozás után engedélyt kaptam a felállásra. Még ezután sem nyitottam ki a szememet. Kezeim segítségével tapogatózni kezdtem a földön és miután négykézlábra álltam eltapogatóztam, vakon, az ajtóig. Kicsit becsapódott, de nem zavartattam magamat emiatt. Tudom, hogy hülyét csináltam magamból, és legszívesebben elsüllyednék szégyenemben, de megérdemlem. Ha nem vagyok ennyire felelőtlen akkor ez nem történik meg. Így igyekszem a szégyenemet és a rossz kedvemet ami emiatt keletkezik bennem elfojtani. Amint becsukódik az ajtó közelebb kúszom hozzá és leülök oda, hogy még véletlenül se nyissák ki. Miután vizes hátamat neki vetettem és lábaimat félig felhúztam, a kezeimet a térdemre teszem. Csak ezután nyitom ki a szemeimet és bámulok magam elé. Nem nézek fel a másik emberre. Beszélgetés céljából ez nem valami illendő, de ezek után jobb ha nem nézek rá. Így is nagyon fura ez a helyzet, és... nagyon leírni sem tudom.
- Adrian. - mondom magam elé egy kicsit lehangoltan. Nem zavar, hogy vizes lettem és csak rosszabb lesz, ha nem kelek fel és öltözöm át. Azt már nem tettem hozzá, hogy melyik csoportba tartozom, és a későbbi szavaira sem reagáltam. Egy kicsit bántott a dolog, hogy rányitottam. Ráadásul még hülyét is csináltam magamból. Így már nem is merek ránézni. Hangom is halk volt. Még azt se tettem hozzá, hogy szólíthat Ian-nek. Habár, így a nemlétező barátaim szoktak hívni. Ez is milyen furcsán hangozhatott.

words: 322 music: - note: -
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Hétf. Ápr. 21, 2014 12:18 pm

Láttam, hogy elég zavarba volt igazából én is, de nem akartam, hogy egész végig ilyen feszültség legyen. Hogy miért? Nem is tudom, csak nem szeretem, ha valaki nem bír, és nem úgy látszott, mint aki nagy jóba lesz velem. Kínos volt, de próbáltam megtörni, mivel nem nézett rám, megállapíthattam, hogy eléggé megbánta a történteket.
- Figyi, igen, elég furi a helyzet, de nem harapok, rám nézhetsz, de ha még mindig nem megy akkor felöltözök..Ha az zavar. - majd rámutattam az összehajtogatott ruháimra, és nem, nem előtte gondoltam, nem vagyok hülye.. Egyszerűen éreztem, hogy rosszul érezte magát. És nem akartam, hogy továbbra is zavarban legyen.. Majd leguggoltam elé és ránéztem, integettem neki, hogy megvilágosodjak róla, hogy figyel-e, majd fölálltam és vártam. Én is voltam, ilyesmi helyzetben, vagyis, az nem volt ilyen húzós, de akkor is eléggé begörcsölt a hasam, és szinte lefagytam, körülbelül, ahogy ő most néz ki..
- Szép név. - mosolyogtam rá, miután elmondta a nevét, megakartam törni a csendet, ami elég kínos volt, hirtelen megcsörrent a telefonom, amit nem is tudtam, hogy nálam volt. Felvettem, és beleszóltem.
- Halo. - mondtam, egy ismeretlen szám volt,a végén válaszoltak, apa volt az, olyan hírt mondott, ami eléggé görcsbe rántotta a hasam, muszáj volt megtámaszkodnom, így kibillentem az egyensúlyomból, de szerencsére jó a reflexem és megtámasztottam magam. Ránéztem Adrianra, majd a tükörbe, nagy levegőt vettem.
- Rendben, és jól van? Ne menjek haza? Nem lenne jobb? - hadartam el. - Te jó ég... Biztos jól van? - letöröltem egy éppen az arcomon legördülő könnycseppet. Idegességemben föl-alá járkáltam, már a srácra rá sem hederítettem. Teljesen össze voltam zavarodva, azt se tudtam hol vagyok.
- Okés, majd hívlak.. Szia. - tettem le a telefont. Majd a tenyerembe temettem az arcom, nem sírtam, mások előtt nem szeretek, eszembe jutott, hogy szinte elfelejtettem Adriant, ránéztem, nyeltem egyet.
- Bocsi - mondtam neki, vékony hangon.
Vissza az elejére Go down
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Hétf. Ápr. 21, 2014 12:57 pm
Lilien Wright


B emutatkoztam, de egyebet nem mondtam. Magam elé bámultam és a földön ültem. Még akkor sem szólaltam meg amikor Lilien beszélni kezdett. Amikor elém jött és leguggolt elmosolyodtam ahogy integetni kezdett. Épp csörögni kezdett a telefonja amikor meg akartam szólalni. Végül csendben maradtam és felkeltem a földről. Az ajtóban álltam és épp azon voltam, hogy kimegyek és majd később lehet visszajövök, de Lilien valami rossz hírt kaphatott ha így elsápadt. Ezek után nem lett volna szívem csak így itt hagyni, úgyhogy fogtam magamat és odamentem hozzá. Kezeimet a vállára tettem és kedvesen, halkan szólaltam meg.
- Ne aggódj, Lil. Nem tudom mi lehet az ami így lesokkolt, de biztos rendben lesznek a dolgok. - nem tudom miért becéztem, de ezzel most nem is akarok foglalkozni. Nem szeretem ha valaki rosszkedvű körülöttem, így egyik hibám, hogy ilyenkor megpróbálom az illetőt jókedvre deríteni függetlenül attól, hogy ki is ő valójában. A mamát többféleképpen fel tudtam vidítani annak idején, de most csak egy, azaz kettő lehetséges módot tudok mondani amivel talán jobb kedvre deríthetem Lilien-t. Egyik, hülyét csinálok magamból. Másik, énekelek. Ezzel csak az a baj, hogy még sosem énekeltem másnak és ehhez eléggé bátortalan vagyok. Viszont ha úgy vesszük, jobb megoldás, mint az első. Már így is sikerült furcsává és zavaróvá varázsolnunk ezt a helyzetet. Pontosabban én voltam az ostoba, aki nem figyelt. Így mindenképp el kell vetnem az első ötletet. Mély levegőt vettem és ez idő alatt végiggondoltam, hogy melyik saját szerzeményemet énekeljem el. Talán valami vidámabbat kellene választanom, de azt majd másodjára. Most inkább legyen egy lassúbb szám. Kifújtam a levegőt és énekelni kezdtem. Kezeimet közben Lilien vállán tartottam. Mögötte álltam. ezzel is próbáltam jelezni felé, hogy bár még nem ismerem őt, én támogatom és nem kell aggódnia. Nincs jogomban megkérdezni tőle, hogy mi történt, hiszen nem is ismer. Így teljesen vakon, de megpróbálom kirántani ebből a nem valami jó lelkiállapotból. Még akkor is, ha magam sem voltam valami túl vidám néhány perccel ezelőtt. Az a helyzet viszont más volt, és már nincs is semmi baj. Csak nem akartam, hogy ennél is rosszabbra forduljon a helyzet. Végül ez nélkülem is megtörtént. Sajnos.

words: 351 music: Is anybody listening note: -
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Hétf. Ápr. 21, 2014 1:39 pm

Amikor Adrian a vállamra tette a kezét elmosolyodtam, egy röpke pillanatig, ennél rosszabb nem lehet a helyzet, nem akartam terhelni a gondjaimmal, így nem mondtam el neki. Próbáltam összeszedni magam, legalább estig, aztán kiszökök a levegőre, s ott kisírom magam, nem is olyan szőrnyű a történet, más szemszögből, csak sajnos az enyémből kell végig élnem. Meglegyeztem egy kicsit a szemem, ezzel is visszatartva a sírást. Adrian elkezdett énekelni, nagyon jó hangja volt, nem tudtam volna elképzelni, hallgattam egy ideig, majd megfordultam, hogy teljesen szembe legyek vele. Vettem még egy levegőt, mert megint majd nem elindultak a könnyeim.
- Köszi. - majd eszembe jutott, hogy még mindig törölközőbe csavarva vagyok. - Figyelj, felöltözök és.. ha gondolod, de csak akkor beszélhetnénk, csak úgy, tudod, nem nagyon szeretném, ha mások is nyugtatgatnának, semmi kedvem hozzá.. - miután ő elfordult, gyorsan átöltöztem; egy sima csőnaci, mályvás, átlátszó pólóval, Converse cipővel. Megigazítottam a hajam, és ránéztem Adrianra.
- Készen vagyok, remélem nem voltam lassú. - mondtam és odaléptem hozzá. - Akkor szeretnél, esetleg, beszélni? Amúgy sem ismerjük egymást, mondj pár dolgot magadról. - próbáltam elfelejteni mindazt amit apától hallottam, erősnek akartam látszani, és ha már haza sem mehetek neki segíteni, akkor itt jól (próbálom) magam érezni. A mosdókagylónál még ott hevert a rajzmappám, megfogtam, de az kinyitódott és széthullottak a rajzaim, szerencsére olyan helyre estek ahol nem volt vizes a padló. Felkaptam az egyiket, azt senkinek nem mutattam meg, vagyis, szinte semelyiket, de azaz amit nem is fogok. Gyorsan visszaraktam, majd letérdeltem és fölszedegettem a többit, de szerencsés vagyok..
Vissza az elejére Go down
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Hétf. Ápr. 21, 2014 2:09 pm
Lilien Wright


P róbáltam felvidítani Lilien-t és ami azt illeti, egy kicsit jobb is lett a helyzet. Még sosem énekeltem mások előtt, de ezúttal úgy éreztem kivételt tehetek. Kicsit izgultam és aggódtam, hogy lefog szólni miatta, de szerencsére nem mondott rá semmit sem. Szavaira csak bólintottam és megeresztettem egy kedves, barátságos mosolyt is. Pár lépéssel arrébb mentem és megfordultam. Háttal álltam a fiatal lánynak. Ezúttal nem csuktam be a szememet vagy takartam el, de nem lekelődtem. Nem lettem volna rá képes. Inkább mozdulatlanul kezdtem el nézelődni. Hol a falat, hol a padlót néztem vagy azokat a berendezési tárgyakat amiket így láthattam. Türelmesen megvártam amíg felöltözik és azt mondja megfordulhatok. Így is tettem. Most már volt merszem végigmérni a lányt és legalább így már egyikünk száraz lehetett. Nem faggatóztam a telefonbeszélgetése után. Helyette egy másik irányba tereltem a beszélgetést, hogy ne is gondoljon arra a hírre ami úgy lesokkolta. A végén még el is ájul tőle. Akkor nem tudnám mit csináljak vele, de nem hagynám itt, ez az egy dolog biztos.
- Én az énekesek közé jelentkeztem, bár nem tudom vagyok-e hozzá elég tehetséges. - vigyorogtam egy kissé idétlenül amit egy kicsit aggódó hangulatom adott a téma miatt - Igazából nem tudom mit mondhatnék magamról... szeretem az epret csokival. - nevettem el magamat, bár igazat mondtam - Jobb lenne ha inkább te kezdenéd, mert én nemigen tudom mint mondhatnék. - javasoltam végül aztán szét hullott pár rajzlap. Habozás nélkül siettem Lilien segítségére. Akaratlanul is láttam egyet-kettőt. Mindegyiket, ami a kezembe került, visszaadtam a tulajdonosának. Egy barátságos mosoly keretében megdicsértem az alkotásait. Legalábbis feltételezem, hogy az övék ezek a szép rajzok. Nagyon tehetséges.
- Ezeket te rajzoltad? Nagyon szépek. - mondtam miközben felálltunk és az utolsó lapot is átadtam a tulajdonosának. Barátságos arccal, érdeklődő tekintettel álltam a lánnyal szemben és reménykedtem benne, hogy mond valamit magáról és a rajzairól amik szépen sikerültek.

words: 307 music: - note: -
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Hétf. Ápr. 21, 2014 3:24 pm

Miután elmondta, hogy szerinte nem biztos, hogy az énekesekhez tartozik, majdnem hanyatt vágódtam.
- Te jól vagy? Naná, olyan a hangod, hogy el se lehet mondani, mármint.. olyan jó!! - biztattam, legszívesebben éjjel-nappal hallgatnám, ahogy énekel. Majd az epres megjegyzésén elnevettem magam.
- Az finom? Még nem próbáltam.. - gondolkoztam el az ízén.
- Rendben. Hát mit is mondjak... - és komolyan elgondolkodtam mi is lenne az, ami igazán érdekli.
- Köszi. - mondtam a segítségére, igazán kínosnak éreztem, hogy bénázok itt neki..
-Na, de mit is mondhatnék, a rajzaim, nem nagy csodák, de inkább először magamról mondok. - gondolkoztam hangosan. Belenéztem a tükörbe, hátha így eszembe jut valami, nem ez történt, lenéztem a lábamig, majd rá.
- Na jó, hát szeretek rajzolni, és sok ember szerint tudok is - itt elnevettem magam, kicsit hülyén hangzott. - Kicsit romantikus lélek vagyok, amit nem viszek túlzásba, van két oldalam, az első amit most látsz, a második egy ilyen pasizósabb, de azt most hagyjuk.. Imádom a Harry Pottert, de ezt eddig senki se hitte el, kivéve akivel mindet végig nézettem egy nap alatt, jaj szegény.. Körülbelül egy hétig nem mert a közelembe jönni - ránéztem, féltem, hogy beleun a blablámba, de Ő akarta, hát folytattam. - Nem a kedvenc programom az evés, de szeretem a palacsintát.. Na jó, ezt nem tudom miért mondtam. És hogy olyat is mondjak, ami érdekel. A rajzaimat, nem ismerték el a szüleim, aztán egy ideig hagytam, ez kb. 13 évesen lehetett, és aztán egyszer felfedeztek és blablabla.. - a szüleim szónál kicsit elcsuklott a hangom, de gyorsan folytattam. - Ja és, szerintem ezt észre vetted, de a beszédben nem lehet megállítani. ÉS megint visszatérve a rajzaimra, ezeket nem nagyon látta még senki.. - utaltam azokra, amiket látott, de tényleg nem sajnáltam,másképpen úgy sem látta volna senki. Majd egy kis filózással, de rávettem magam, hogy mutassak neki egyet. - Ez a legújabb. - nyomtam a kezébe a lapot, amin egy lány megölel egy fiút, és valahogyan kijön az alakjukból egy szív. - Tudom, furcsa lett, voltak szeretet hiányos napjaim. - nevettem el magam megint, aztán áttértem Adrianra.
- Azt hiszem, talán már túl sokat mondtam magamról, most Te jössz. - kacsintottam rá, majd észrevettem, hogy szinte a egész háta vizes. - Nem zavar, hogy vizes a pólód? - kérdeztem tőle, csak kedvességből.

/csináltam egy hosszabbat;) Ja és bocsi..sokat beszélek:D/
Vissza az elejére Go down
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   Szomb. Ápr. 26, 2014 11:49 am
Lilien Wright


F olytattuk a beszélgetést mellyel a hangulat fokozatosan oldódott. Jól esett amikor megdicsérték a hangomat, de ez még mindig nem lesz elég ahhoz, hogy legyen merszem kiállni több ember elé is. Nem számít, majd a nyár végére megemberelem magamat, mert ha nem lesz bátorságom kiállni a táborozók elé és megmutatni, hogy mit tudok akkor teljesen feleslegesen jöttem ide. Vagy legalábbis az elképzeléseimnek csak egy kis része fog tudni teljesülni, már ha képes leszek barátokat szerezni. Az epres dolgon Lilien kiakadt, mint sokan mások. Nevetése és visszakérdezése árulkodott erről. Először csak bólintottam válaszul, de utána szóban is feleltem a kérdésére látva elgondolkozó arcát.
- Kevesen próbálják ki, de nagyon finom. Ha legközelebb eszem akkor megkereslek és megkínállak vele. - mosolyodtam el a javaslatom végén aztán átadtam a szót a lánynak. Nem tudtam elképzelni, hogy pontosan mire kíváncsi, de úgy voltam vele, hogy ha a kedvenc színét mondja el akkor majd én is azt fogom. Figyelmesen hallgattam miközben a dossziéját is elejtette és segítettem neki felvenni a rajzait. Tényleg ügyesen rajzol. Figyelmemet egy-egy bólintással erősítettem meg miközben mesélt magáról. Mikor átadta a szót elmosolyodtam és megnéztem a rajzot amit átnyújtott nekem.
- Ügyesen rajzolsz. Nincs miért szégyenkezned vagy aggódnod. - nyújtottam vissza a lapot a jogos tulajdonosának - Nem zavar, hogy ilyen... "sokat" beszélsz. Legalább melletted nem unatkozik az ember és szerintem ezt nem lehet megunni. Csak majd tudd mikor kellene inkább csendben maradnod. - mosolyogtam, majd folytattam - Bevallom, hogy bár férfi vagyok egy kicsit én is romantikus alkat, de ezt nem mindig mutatom ki. Vannak akik szeretik ezzel gúnyolni a másikat. Nem sűrűn nézek nyálas filmeket, ne értsd félre. Én jobban szeretem a vígjátékokat, mint a misztikus és varázslós filmeket, de ettől függetlenül láttam az összes részét a Harry Potter-nek. - mosolyodtam el - Én nekem nem úgy alakult az életem ahogy sok más elvárná azt amiért férfi vagyok. Mások talán ezért is szégyellnék, hogy az anyukkal kellene élniük 22 éves korukban is, de én nem bánom. - egy pillanatra az ajkaimba haraptam, mert nem tudhatom, hogy Lilien ehhez mit fog szólni, de hamar folytattam a beszédet - Én egyébként nem vagyok valami beszédes típus. Talán azért, mert sok időt töltök egyedül. Magamban elmélkedem vagy csak elmerülök a természetben és annak szépségében. Társaságban egyébként sem lehet dalszöveget írni. Amit az előbb énekeltem azt is én írtam.
Ezután végre hagytam egy kis csendet és szünetet. Lilien ezután szólt, hogy vizes a pólóm. Hát igen. Nem a legjobb dolog, de ha belegondolok a részletekbe akkor mindenhol vizes vagyok, főleg hátul. De nem zavartatom magamat miatta. A saját bénaságom miatt vagyok ilyen, szóval csak megráztam a fejemet válaszul. Majd egy kicsit később átöltözöm. Mást úgysem tehetek. De ha elterelődnek a gondolataim akkor nem is olyan vészes, szóval mondtam még egy dolgot a lánynak, mielőtt ő maga végleg visszakapta volna a szót és újra magával ragadja a hév, hogy beszéljen. Nem zavar, tényleg, csak figyelnem kell rá, hogy mikor tudok én is megszólalni. Szerintem aranyos tulajdonság, de vannak hátrányai is.
- Örülök, hogy ezt az oldaladat mutatod. - mondtam végül - Mármint, hogy nem a pasizósat, ahogy te fogalmaztál. - egészítettem ki és reméltem, hogy nem érti félre. Nem azért mondtam, mert nem találom szépnek vagy valami, csak most nem akarok rögtön senkit. Elsők a barátok, mert még azok sincsenek. Különben is... hát, ezt nehéz elmagyarázni szóval remélem nem érti félre, amire nagy esély van. Épp ezért beleharaptam alsó ajkamba és egy kicsit aggódva figyeltem Lilien arcának rezdüléseit. Nem mintha olyan sokat tudnék az emberek arcáról olvasni, különösen nem egy idegenén. Hát, majd meglátjuk.

words: 589 music: - note: szószám rekord! Wink remélem jó lett
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lil & Ian   

Vissza az elejére Go down
 

Lil & Ian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Tábor és környéke :: Közös fürdő-