Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Piroska és a Farkas - Teanna & Rio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 1:39 am

Az összes ismerősöm és a családomnak a nagy része most biztos őrültnek gondolna, ha tudná, hogy mit csinálok éppen. És nem. Most nem arra gondoltam, hogy Californiába utaztam, csak azért, hogy részt vehessek egy nyári táborban. Nem. Én most arra akartam utalni, hogy az erdőben sétálok, egy bőrönddel a kezemben, úgy öltözve, mint Piroska, miközben próbálom megtalálni a táborba vezető utat. Ráadásul mindezt szándékosan tettem.
Még az a szerencse, hogy nem vettem fel egy piros pulóvert is, vagy bármi mást, ami egyértelműbbé tette volna az őrültségemet. Szóval lehet, hogy senki sem fogja észrevenni az összefüggést a piros ruhám és a csomagom között. Ugyanis én azt próbáltam utánozni, mikor Piroska egy kis sütivel a kezében a nagymamájához megy. Azzal a különbséggel, hogy én nem nagymamámhoz sétáltam, és nem is egy kislány voltam. Sokkal inkább egy tizenkilenc éves felnőtt nő, aki bármit megtehet, amit csak akar, nem? Hiszen az egész tervem az volt, hogy végre kibújjak a csigaházamból és bolondságokat csináljak, mint például, hogy kiröhögtessem saját magamat.
Még csak abban sem voltam biztos, hogy a jó ösvényen sétáltam-e. Ugyanis egész biztos voltam benne, hogy volt egy másik út is, ami nem az erdőn keresztül vezetett.
Mélyen beszívtam a levegőt, és körül néztem. Nem érdekelt, hogy életem nagy részében tetőtől talpig be voltam fedve ruhával, és legszívesebben elő kaptam volna egy pulóvert, hogy elrakarjam magamat. Még így sem bántam meg a döntésemet. Ráadásul a meseszereplő, akinek gondolatban felvettem a szerepét még meg is nyugtatott egy csöppet. Leginkább azért, mert ő egy meseszereplő volt, a meséknek meg mindig jó vége volt.

Hangokat hallottam körülöttem, úgyhogy hangosan megszólaltam, mintha tényleg csak egy filmben lennék, ahol a szereplők csakúg lezseren elkezdenek beszélgetni az épp arra sétáló vagy futó emberekkel.
- Talán dúdolnom is kéne, nem?
És ebben a pillanatban le akartam süllyedni a föld mélyére. Úgy értem most komolyan. Mégis ki az-az őrült, aki ahelyett, hogy szépen nyugodtan, a környezetbe olvadva megpróbálná megkeresni a táborba vezető utat, odaszól egy embernek, mintha jó barátok lennének? Ráadásul még csak nem is láttam az illetőt, hiszen szándékosan másfelé néztem!
Még az is lehet, hogy nem is egy ember volt ott, hanem egy szarvas, vagy egy farkas, vagy bármi. Akár egy nyúl is lehetett. Értem én, hogy nem valószínű, hogy itt bármilyen vadállat is legyen, de akkoris. Engem nem érdekel, hogy egy éppelméjű sem épített volna egy tábort egy olyanra helyre. Ugyanis...
Oké. Lenyugszok. Valószínúleg egy emberhez kezdtem el beszélni. Ami jelen pillanatban a legrosszabb lehetőség, hiszen ő most valószínűleg bolondnak néz. Egy, mert lehet azt hiszi, hogy magambna beszélek. Kettő, mert lehet rájött, hogy hozzá szóltam.
Szóval mondhatom ügyes vagyok. Sikerült rögtön az első napomon, egy embert magam ellen fordítanom.
Így tovább, Teanna!
//Ruha//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 8:22 am

*Mai nap egész jól tellett eddig. Szerencsére a fiatalok szépen tették a dolgukat, mentek a foglalkozásokra. Egy-két renitens egyed akadt, akik úgy gondolták, hogy jobb lenne kiszökni a táborból. Ezt egy húsz évesnek még el is nézném, de két tizenhat évesnek már nem. Bennük semmi felelősségtudat még. És azért valljuk be, ránk vannak bízva ők és nekünk kell rájuk figyelni, hogy nehogy zűrbe keveredjenek. Miután elvezettem őket szépen a foglalkozásukra, feladat nélkül maradtam. De mivel én utálok feladat nélkül ólálkodni, egy kis testmozgás mellett döntöttem. Mindig kínosan ügyeltem arra, hogy fitten tartsam magam.
A szobámban így átvedlettem egy rövidnadrágba meg egy trikóba, aztán irány a tábort övező erdő. Jó pár út található ott. Kicsit könnyű eltévedni, ha valaki nem figyeli a fákon az útjelzéseket. Még nem is hosszú ideje futottam, amikor a távolban feltűnt egy piros folt, aztán egyre jobban körvonalazódott előttem. Egy lány volt az. Rögtön egy mese jutott eszembe. Piroska és a farkas az erdőbe. Na de én volnék a farkas? na lássuk megijed-e tőlem. Halkan közelítettem meg végül, már nem futva, lassan sétálva. Mikor a közelébe kerültem, csak akkor szólaltam meg.*
-Vigyázz, mert a végén felfal a farkas! *Nem tehetek róla, de közben már egy vigyor játszik a képemen. Nem tehetek róla, ilyen vagyok. Itt szabadon merek humorizálni.*
-Csak nem eltévedtél? *Sétálok végül mellé. Kibújik belőlem azért a felvigyázó szerep. Mivel a tábor körül sétál és elég elveszettnek tűnik, kézen fekvő a dolog. De majd most kiderül. Ha eltévedt, akkor segítek én neki szívesen visszatalálni a táborba. Két év alatt már szépen kiismertem itt magam.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 4:14 pm

Szerencsére nem vette észre az ember, aki erre sétált, hogy hozzá szóltam. A ruhámat viszont egész biztosan, úgyhogy mindenképpen sikerült megszégyenítenem magamat. A hangja tónusából ítélve, éppen kinevetett engem.
Lepillantottam a földre. Talán most már megkéne fordulnom, mielőtt még bolondabbnak néz. Vagy az lenne a legjobb, ha úgy tennék, mintha nem érteném, amit mondana. Esetleg eljátszanám, hogy nem beszélek angolul.
Megfordultam és egy hatalmas mosoly terült szét az arcomon. Reményem szerint egy nyugodt és magabiztos mosoly, de nálam már kitudja. Közben magamhoz húztam a csomagomat, és oldalra billentettem a fejemet. Elvégre egy mesében lennék, nem? Ott mindent megtehetnek a szereplők.
- Nem tudom, nagymama. Miért olyan... - Úristen! Mégis mit csinálok? Legalább a szívem ne dobogna olyan hevesen, mintha éppen a maratont futottam volna le! Igaz. Ezt csak én érzem. Méghozzá annyira, hogy alig tudom hallani a saját hangomat. Az egyetlen jó dolog az, hogy lassan beszéltem, így majdnem magabiztosan hangzottam. Na meg, hamár úgy is elvesztem, legalább gyakorolhatom valakin az új stílusomat, ami szemmel láthatólag abból állt, hogy az ájulás határán állok és lassan beszélek.
Egy reményem szerint csábos mosolyt vetek rá, miközben azt kívánom, hogy bárcsak ne egy jóképű egyeden gyakorolnám ezt.
- Miért nézel ki, úgy, mint egy férfi? És miért is kéne nekem vigyáznom a farkassal? - A mondatom végén elfordítottam tőle a fejemet, hogy ne lássa meg, ahogy mélyen elpirulok és beleharapok az ajkamba zavaromban. Már én magam sem tudom, hogy melyik reakció lenne a jobb tőle. Ha az egészet egy viccnek veszi, ha semmibe veszi, amit az előbb mondtam, vagy ha esetleg komolyan veszi és válaszol valamit és elkezd velem flörtölni, amit egész biztosan el fogok szúrni. Jobban belegondolva... Mégis mit gondolhat most rólam? Hiszen nem is ismerem, az istenért is! Akár egy őrült is lehet, vagy egy szadista.
Lepillantottam a csomagomra, és rápillantottam, abban a reményben, hogy az arcom visszatért a normális színébe.
- Egyébként is, nem ez az úv vezet a táborba? Mert, ha nem, akkor tényleg eltévedtem.
Föld, föld! Kiáltottam fel magamban. Most nyelj el!
Szinte magamon éreztem, ahogy az egész erdő rajtam röhög. Már csak attól nevetne jobban, ha kiderülne, hogy az előttem lévő ember a táborvezető. Na, az igazán megadta volna a jó első benyomást.
- Amúgy hogy hívnak? - kérdeztem lágyan mosolyogva, visszatartva az ideges kacagásomat. Az egyetlen, ami bennem tartotta az erőt az volt, hogy szorosan markoltam a csomagom fogantyúját. Egész biztos voltam benne, hogy ezután a jobb kezem belülső része piros lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 5:13 pm

*A lány erősen próbálja elrejteni zavarát, pirulását. Mármint azután, hogy előadta nekem a Piroska szerepét. A csomag a kezében ráadás volt csak a piros ruhájához. Nem kell sokat gondolkodnom, hogy rájöjjek, ő minden bizonnyal a művészek táborát gyarapítja. Eltelt kis idő mire felém mert fordulni. Jót mulatok rajta igazán. Amikor végre felém mer fordulni, arcán egy csábos mosoly. Vagyis legalább annak szánta az biztos. Minden esetre jól áll neki a mosoly.
Ahogy befejezi a kérdését. Na majdnem kirobbant belőlem a hangos nevetés. Ehelyett inkább meglepetten nézek végig magamon.* -Te jó ég! Tényleg férfi vagyok! *Tetettetem a meglepődést. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, szívesen belemegyek a játékba. Most még jól is szórakozok ezen az egész helyzeten. Ahogy próbálja magát kivágni a kínos szituból, ahogy mosolyog, ahogy rágcsálja zavarában az ajkát...* -Tudod a farkasok nagyon éhesek tudnak lenni és galád módon felfalják a gyanútlan erdei sétálókat. *Közben persze félmosolyra húzom a számat. Most rajta áll, hogy miként értelmezi azt, amit mondtam. Igen, mint minden pasi én is egyből flörtölök egy csinos lánnyal. Igaz, így ránézésre nem több, mint húsz éves, de egy kis flörttől semmi baj nem lesz. Látom rajta, hogy nagyon igyekszik megnyugodni, rendezni légzését és ha jól sejtem abban reménykedik, hogy eltűnik a pír az arcáról.*
-Hát végül is egy két órás kitérő és a táborban vagy. De ha szeretnél rövidebb utat, akkor megmutatom melyik jelet kövesd. *Kacsintottam rá jókedvűen. Nem is tudom, valahogy jó kedvre derített a kis közjátékával.
Amikor a nevem felől érdeklődik, elmosolyodva nyújtom felé a jobb kezem.* -Rio Noche. A tábor alkalmazottja vagyok. És nekem kihez van szerencsém? *Most már igazán kíváncsivá tett ez a lányka. Igaz, hogy ha munkámat nézem, akkor foglalkozásra kellene kísérnem, mert ebben az időben általában mindenkinek valamilyen tanárnál kellene lennie.* -És ha adhatok egy tippet, ne szorítsd úgy azt a kosarat, még a végén darabokra hullik. *Fejemmel a keze felé biccentek. Már mikor észrevettem, hogy eszeveszetten szorítja... Zavarban van vagy fél? Nem tudom mitől. Bár az helyes, ha egy idegennel nem bizalmaskodik rögtön.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 6:52 pm

A mosolyom kezdett egyre nyugodtabbá és vidámabbá válni. Bár az idegességem még mindig nem múlt el, kezdtem egyre biztosabb lenni abban, hogy mégsem volt a szövegem olyan béna. Legalábbis számomra nem úgy tűnt, mintha ő éppen gúnyt űzne belőlem. Vagy legalábbis ha azt is tette, az lesz a legjobb számomra, ha úgy teszek, mintha nem vettem volna észre, és továbbra is optimistán folytatom a párbeszédet.
- Ugye milyen megdöbbentő ilyen dolgokra rájönni? - kérdeztem, mikor azt mondta, hogy tényleg egy férfi. - Bár nem hiszem, hogy neked ezt kéne mondanod. Még csak meg sem közelíti ez a nagymama öltözetet – kommentáltam, mielőtt meggondolhattam volna magamat. A következő megjegyzésére pedig, ha lehet, még jobban elpirultam. Amitől csak még jobban kezdtem átkozni a fehér bőrömet, a vörös hajamat, és mindezek fölött a ruhámat és a bolond természetemet. Mégis mért nem gondoltam ebbe bele, mielőtt megszólaltam volna? Valószínűleg azért, mert én nem szoktam elpirulni. Hogy is tehettem volna, ha a múltban alig komminukáltam fiúkkal, és ők sem nagyon próbálkoztak nálam? Még csak nem is volt régen semmi okom a pirulásra.
Szóval most mit is mondhatnék erre a megjegyzésére? Már az is nehemre esett, hogy egyáltalán értelmes gondolatok jussanak eszembe. Mert, ha előtte nem is, most már egészen biztos vagyok benne, hogy nem űzik gúnyt belőlem. Sőt, még bele is ment a játékomba. A játékomba, amit fogalmam sincs hogyan kéne folytatnom!
- Csak ennyi? - kérdeztem végül. - Honnan veszed, hogy nem éppen feláldozni készülöm magamat? Lehet, hogy szeretek felfalva lenni. - Ki ne mondd, Teanna! - Bár ez attól is függ, hogy melyik farkas által – célozgattam, ami csak biztosabbá tette, hogy elment az eszem. Mert gondolatban ez mind szép és jó, de kimondva ezek a szavak... Mégis mit akartam ezzel elérni? Egy erdőben kihívóan viselkedni egy idegennel mégis mi jóra vezethet? Talán azt akarom, hogy megcsókoljon vagy mi? Nem mintha az olyan rossz lenne...
Ha jobban gondolok, talán mégis csak ő a farkas. És én, Piroska, hívtam ki táncolni. A szavainak, a rövidebb úttal kapcsolatban, talán még meg is kellett volna nyugtatnia, viszont valahogy a viselkedése csak még jobban felbolygatta a lelkibékémet. Ami elgondolkoztatott egy csöppet azon, hogy mégis hogyan fogom túlélni ezt a tábort. Azért mégsem kéne már egy kacsintásnak is kibillenteni az egyensúlyomból!
- Most, hogy mondod, szeretném – próbáltam továbbra is magabiztosnak és jókedvűnek tűnni.
Az arcomon látszott a döbbenet, mikor kijelentette, hogy ő a tábor alkalmazottja. Ez a lehetőség még csak az eszembe sem jutott. Nem tudom, miért, de mindig is úgy gondoltam, hogy a tábor alkalmazottjai nem valami barátságosak. Sokkal inkább komolyak és öregek, vagy valami ilyesmi. Bár az is lehet, hogy ő... Fogalmam sincs. Ahogy elnéztem, nem tűnt valami öregnek, úgyhogy biztos valami könnyű feladatot végez el, vagy nem tudom.
- És én még azt hittem, hogy egy táborozó vagy - mondtam ki az első dolgot, ami eszembe jutott. Egy csöppet megnyugtatott a tudat, hogy egy alkalmazott, mert akkor biztos, hogy egy felelősségteljes ember. Tehát mégsem a tűzzel játszadoztam az előbb. Bár az tény, hogy még mindig egy férfi, méghozzá egy szinte már túl jó testtel megáldva.
A kis megjegyzésem után, elfogadtam a kezét és gyengéden megráztam. Sajnos sosem voltam egy erős kezű ember. Ráadásul közben még úgy is éreztem, hogy a kezeim mindjárt elfolynak az övében.
- Teanna Light. És az öltözékem ellenére nem színésznő, hanem író vagyok - mutatkoztam bele. Úgy gondoltam, ha már ő elmondta, milyen szerepet tölt be a táborban, nekem is megkéne osztanom vele. Ezután elengedtem a kezét. A szavai hallatán pedig enyhítettem a csomagom szorításán. - Ugyan már! Nem vagyok olyan erős. Vagy igazából a kezemet félted?
Miért nem tudok leállni a megjegyzéseimmel? Már egyáltalán nem is voltam biztos benne, hogy egyáltalán szabad-e flörtölnöm vele. Lehet, hogy fiatalosan néz ki, viszont az, hogy a tábor alkalmazottja magáért beszél. Még az is megeshet, hogy inkább magáznom kéne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 7:19 pm

*Régen, fiatal koromban, az ő korában eszembe sem juthatott így viselkedni társaságban...legalább is előkelő társaságban. Amikor leléptem otthonról, akkor mindig laza voltam, egy hétköznapi srác, aki valójában lenni akartam. Mióta leléptem otthonról, az lehetek, aki lenni akarok és nem az, akit elvárnak tőlem. Szóval itt és most nagyon jól esik, hogy lazán elbeszélgetek, flörtölgetek a lánnyal.*
-Hát ki tudja ebben a mai világban? Lehet, hogy csak egy nagyon sportos nagymama vagyok. *Vigyorgok szélesen. Mondhatni még élvezem is ezt a kis trécselést. Nem tudom hogy csinálta, de teljesen ellazultam, ami nálam igen ritkán történik meg.
Látom a lányon, hogy egyre jobban elpirul ismét, amikor a farkasos szösszenetet mondom. Rajta múlott hogy értelmezi. Hogy simán farkasosként vagy mögé gondol egy kis szexualitást is. És lám... úgy tűnik nem is olyan ártatlan a lány, mert bizony az utóbbit gondolta mögé... Hmm... felkelti az érdeklődésemet. Férfiból vagyok, nem tehetek róla. Közelebb léptem kicsit hozzá és úgy néztem rá. Érezze csak a farkas közelségét. Érzem a rezdülésein, hogy felkorbácsolja az érzéseit a viselkedésem, pont ez volt a célom. Flörtölgetünk, nem?
Felnevettem, amikor azt mondta hogy táborozónak hitt.* -És megrémiszt a tudat, hogy nem táborozó vagyok? Vagy megnyugtat? *Hangomat most már enyhén rekedtesen hallatom. Pontosan tudom milyen hatással van a nőkre. Ó igen, kihasználom a tudásomat, tapasztalataimat mindig. Volt már dolgom néhány nővel, tudom mi az, amire buknak és mi az, ami felpiszkálja az érzékeit. És ezt a tudásomat az esetében is bevetem.
Megfogtam a ekzét és feljebb emeltem, hogy szemügyre vehessem alaposan.* -Hát Teanna, kár lenne ezekért a szép kezekért. *Mosolyodtam el és egy csókot adtam a kézfejére, olyan lovagiasan amennyire csak tudtam. Végig a szemébe néztem, miközben az ajkaimat a kézfején tartottam... ami elég idő volt ahhoz talán, hogy ismét kalapáljon a szíve. De majd kiderül hogyan fog reagálni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 8:03 pm

- Na, de nagymama, - mondtam. - Hiszen te elismerted, hogy egy férfi vagy! - viccelődtem. Kezdtem egyre jobban megkedvelni ezt az idegen. Nem elég, hogy jól nézett ki, még vicces is volt. Ki gondolta volna, hogy Californiába kell utaznom, ahhoz, hogy találkozzak egy olyan emberrel, aki képes normálisan reagálni a béna dumáimra? Nem, mintha bárkihez is beszéltem volna valaha így. Ahhoz túlságosan félénk voltam. A mostani változásomat is csak annak köszönhettem, hogy valamiért minél többször vállalok kockázatot, annál jobban megy nekem az írás.
Hirtelen közelebb lépett hozzám, miután elkezdtem arról beszélni, hogy szeretem, ha felfalnak. Még csak nem is gondoltam volna, hogy így fog reagálni rá. Vagy csak szórakozik velem? Hiszen úgy nézett ki, mintha... mintha akarna valamit tőlem.
Sosem hittem a természetfölöttiben, de mi van ha gondolatolvasó? Mi van, ha...
Rápillantottam az ajkaira, és halgattam a nevetést, miközben azon gondolkodtam, hogy ez most tényleg  velem történik-e. Elég sok filmet láttam és könyvet olvastam ahhoz, hogy lássam mikor változik meg a hangulat. És, ha ez még nem lenne, éreztem ahogy az egész hangulat megváltozott. Ráadásul képtelen voltam eldönteni, hogy örülnöm kéne neki, vagy sem. Nem gondoltam komolyan, mikor őt farkasnak, magamat meg Piroskának neveztem.
Hah! Méghogy Piroska! Én inkább egy csabdába esett állat szerepét éreztem.
- Megnyugtatott... egészen idáig... - A hangom suttogássá változott. A lélegzetem pedig elakadt, mikor megcsókolta a kezemet. És csak egyetlen egy dologra tudtam jelen pillanatban gondolni, amit pedig egész biztosan nem szabadott volna kimondanom, viszont mégis megtettem. - És... mit gondolsz az ajkaimról?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 8:29 pm

-Most hogy így mondod... legutóbbi fürdésnél egészen férfinak néztem ki. *Pillantok lefelé, hogy értse a célzást. Direkt viselkedek ennyire kihívóan. Ő kezdte, én csak folytatom. Bár van egy olyan megérzésem, hogy ő eléggé tapasztalatlan ezen a téren. Ha lenne egy ksi tapasztalata nem kezdett volna egy idegennel az erdőben, mert ugye egy erdő mélyén sok minden csúnyaság történhet. Főleg egy ilyen fiatal, szemrevaló lánnyal. Nem mondom, hogy nekem nem fordult meg a fejemben, hogy itt nyomban elcsábítom és lesz, ami lesz. De azért van bennem annyi emberség, hogy nem használom ki. Volt nekem már dolgom tapasztalatlanabb csajokkal. Tudom mik azok a húzások, amikkel magunkba bolondíthatjuk őket. Igaz, ez nekem most nem volt még célom. Csupán egy jót flörtölni. Az hogy mi sül ki belőle nem csak rajtam áll, hanem rajta is, hogy miként fog reagálni.
Nagyon is tisztában voltam azzal, hogy mikor változott meg minden közöttünk. Pontosan akkor, amikor közelebb léptem hozzá és a kezét csókoltam meg. Azt gondoltam, hogy fel fog megint gyorsulni a pulzusa és kész. Meg is történt, de nem számítottam a következő kérdésére. Úgy tűnik nagyon is akar valamit tőlem.
Felemeltem a kezem és lágyan simítottam végig az ajkain, miközben közelebb hajoltam hozzá.* -Azokért is nagy kár lenne. *Ezt már egészen halkan mondtam. Már közel voltam hozzá nagyon is, de nem csókoltam meg. Erős kétségek közé taszított. Nem az a fajta vagyok, aki bárkit is kihasznál, ráadásul nem egy fiatal lányt az erdőben. De egyben pont olyan, mintha azt akarná tőlem, hogy tegyek valamit.*
-Helytelen az, amire készülök... *De még mennyire. Egész megjelenésével vonz magához. Egy tanulóval kikezdeni? Egy az egyben helytelen, de végül is tilosban járni a legjobb, nem? De ez a lány többet érdemel, mint egy erdei légyott vagy ilyesmi.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 9:00 pm

- Hmm.. Igen - reagáltam a megjegyzésére. - Nem is tudom, valahogy örülök, hogy nem te vagy a nagymama.
Furcsa, de mintha szinte minden idegességem elszállt volna. Mintha ezt az egészet valami új, valami jobb fajta izgalom vette volna át. Szinte már transzban voltam, és még csak nem is voltam biztos benne, hogy fel akarok-e ébredni. Már-már hihetetlen, hogy valaha is azt gondoltam, hogy gúnyt akart úzni belőlem. Sokkal inkább úgy tűnt, mintha valami angyal (vagy inkább démon?) lenne, aki csak azért jött, hogy megmutassom nekem valami újat.
Hirtelen minden sokkal könnyebb lett, és alig tudtam tűrtőztetni magamat, ahogy ujjaival végig simított az ajkaimon. Szerencsére még tudtam értelmesen gondolkodni. Márha azokat a dolgokat, amik átsuhantak a fejemben annak lehetett nevezni. Egyszerre többféle érzelem átsuhant rajtam, míg csak egy valami maradt meg bennem.
Nem mert megszólalni. Végre a bátorság és a merészség, amit megpróbáltam eljátszani igazzá vált. Most már nem csak egy béna próbálkozás volt, hanem én. Ez végig én voltam. És nem tudván ellenállni a késztetésnek megérintettem az arcát. A szavai megnyugtattak arról, hogy nem akart kihasználni és, hogy valamilyen szinten megbízhatok bene. Máskülönben már régen tett volna valamit. Már rég megcsókolt volna. Ugyanis még csak eszembe sem jutott az a lehetőség, hogy nem talál eléggé vonzónak. Ahhoz túlságosan sok minden történt, hogy ez a gondolat felvetődjön bennem. Ha pedig úgy vesszük, ez még nem helytelen. Még nem vagyok diák, hiszen még csak a táborba sem érkeztem. Egy csók pedig senkinek sem árthat, nem igaz?
Mindig is valaki különlegestől akartam kapni az első csókomat, és még ha nem is imserem őt... Nos, kit érdekel?
Úgyhogy odahajoltam hozzá, és az ajkaimat az övéhez érintettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 9:27 pm

*Életem első huszonkét éve abból állt, hogy meg kellett felelnem a szüleimnek. Igaz, én soha nem azt tettem, amit ők mondtak, mindenféle hülyeségbe belekeveredtem. Ha nem akarnak annyira túlszabályozni, akkor azok a dolgok sem történtek volna meg. Ők még azt is elő akarták írni, hogy kivel, mikor, hol, hogyan legyek együtt. Mert hát ugye egy nemes ember nem fektet meg akárkit.. csak egy másik nemest. Hát leshették azt. Soha nem tudtak belekényszeríteni egy elrendezett kapcsolatba. Azért annyira engem sem tudtak irányítani. Ha látnák, hogy itt és most mit csinálok Teannával, azt hiszem menten szívinfarktust kapnának. Az ő drága egyetlen fiúk egy szinte ismeretlen lánnyal flörtöl és egyre intimebb helyzetbe kerül? Mit meg nem adnék azért, hogy lássam az arcukat.
Nem is értem hirtelen, hogy mi történik velem. Valami furcsa, de jó. Szép lány, tetszik. Még csak alig pár perce találkoztunk először, de máris eléggé forró helyzetbe kerültünk. Pontosan nem tudnám megmondani hogy történt, de megtörtént. Ez van.
Már nagyon közel voltam Teanna arcához, de nem mertem megcsókolni, nem akartam neki rosszat. Nem szeretném kihasználni. A józanságomat azonnal sutba vágtam, amikor ajkát megéreztem a saját ajkaimon. Most már lehunytam a szemeim és visszacsókoltam. Éreztem rajta, hogy egyáltalán semmi tapasztalata. Volt egy rossz sejtésem, de nem törődtem vele. Először finoman ízlelgettem az ajkait, aztán egyre jobban mélyítettem el a csókunkat. Azon kaptam magamat már, hogy köré fontam a karjaim és egyre közelebb húztam magamhoz. Éreztem, hogy agyamat lassan elönti a vágy és egy másik testrészemet is. Nagyon nem helyes. Nem sokkal később már egy fa törzsének döntöttem és úgy csókoltam egyre szenvedélyesebben.
Végül nem tudom mi volt az, ami kijózanított. De nagyon jól jött. Homlokomat az ő homlokának támasztottam és igyekeztem rendezni szapora légzésemet.* -Bocsáss meg... elkapott a hév... *Hangom még eléggé rekedt. Mit csinált ez a lány, hogy ennyire elvesztettem a fejemet?*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Szomb. Ápr. 26, 2014 9:59 pm

Egyszerűen tökéletes volt. Ahogy megízleltem az ajkait lassan és óvatosan. Jobb volt, mint ahogy képzeltem, ami egyszerűen hitetlen, hiszen mindig is attól féltem, hogy az első csókomat el fogom szúrni. Már csak az foglalkoztatott, hogy vajon neki milyen lehetett. Azonban ezen nem gondolkodhattam sokat, mert a csókcsatánk egyre jobban felgyorsult és szenvedélyesebb lett. Először azt hittem, hogy nem leszek képes felvenni a tempót vele. Hiszen azért mégsem úgy képzeltem el, hogy rögtön minden ilyen sebességgel fog suhanna.
Aztán elengedtem magamat, és csak élveztem a közelségét. A vágya, mintha az enyémet is felkorbácsolta volna. A vágyat, hogy még többet érezhessek belőle, és mintha tudta volna, hogy mire gondolok, magához rántott. Nem is értettem, hogy mért beszéltek az emberek tűzijátékról meg ilyesmikről, mikor először megízlelték egy férfinak az ajkát. A tűzijáték csak mindent elrontott volna. Ide csönd kellett, és az érzes, ahogy a szívunk dobog. Hogy az egyetlen dolog, amit hallunk az legyen, ahogy az ajkaink összeérnek újra és újra.
Nem is tudom hogyan, de hirtelen már egy fának lettem szorítva, és mintha éreztem volna valamit nekem nyomódni, ami egy kicsit furcsán érintett engem, mert nem tudtam vele mit kezdeni. Egy részem folytatni akarta, amit elkezdtem, a másik viszont azt mondta, hogy ez már túl sok. Hogy erre még nem állok készen, bármi is legyen is az.
Óvatosan végig simítottam Rio arcán, mire ő hirtelen leállt. Talán megéreztem a pillanatnyi habozásomat, vagy csak úgy gondolta, hogy ennyi már elég lesz. Nem tudom. Mindenesetre a következő szavai eléggé megleptek, és ismét felkeltették bennem az érzést, hogy megcsókoljam. Mégis, hogy lehet valaki ennyire édes?
- Rio... - szólaltam meg lassan, és megérintettem a kezeit. Attól tartottam, hogyha ismét hozzáérek az arcához, meg fogom csókolni. Neki meg szemmel láthatólag nem erre volt most szügsége. - Én csókoltalak meg. Ha bárkit hibáztatni akarsz, akkor engem hibáztass – próbáltam megnyugtatni,  és halványan elmosolyodtam, kimutatva, hogy nincs harag köztünk. - Egyébként sem tettél semmi szörnyűséget.
Én viszont igen. Gondoltam. Ugyanis hirtelen az a késztetésem támadt, hogy meg akarom tartani. Úgy, mint egy pasit talán... Hogyha ő is engedi és akarja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 9:02 am

*Valahol nagyon-nagyon mélyen tudom, hogy helytelen az, amit teszünk. Legalább is ezt hajtogattam magamnak. Nem tudom miért. Talán ettől észhez térek. De nem tértem. Egyre mélyebbre kerültem az őrület és a szenvedély tengerében. Még soha nem történt velem ilyen ezelőtt. Nem szokásom ez. Pontosabban de, olyan nőkkel, akik pont ezt akarják, egy menet és semmi több. Teanna viszont más. Ártatlan. Érintetlen. Csókjából tudtam, hogy első csókja. Igaz, nagyon gyorsan tanul és észveszejtően jól csókolt a végére már. Miket taníthatnék még neki... Nem! Erre ne is gondoljak! Nem lenne szabad! De istenért is! Mióta élek már rejtőzködve, titkolózva... Mindig is próbáltam azóta távolságot tartani mindenkivel, senkit nem szeretnék megbántani ha kiderül az igazság rólam. Most viszont itt van ez a lány előttem, aki szó szerint az ujja köré csavart már az első percben. Képtelen vagyok ellenállni neki.
Most meg itt állunk egymáshoz ilyen közel egy csókcsata után. Én az őrület hevében egy fának nyomtam, igaz, akaratlanul, nem akartam megijeszteni vele. Még jócskán felpörögve voltam, amikor megéreztem a kezeit a kezemen.* -Soha nem hibáztatnálak téged... *Mosolyodtam el. Nem haragszok rá. Magamra.. hát nem is mondanék haragot rá. Inkább meglepődtem jócskán a reakciómon, amit ő váltott ki belőlem. Lassacskán, nagy nehezen egy kis teret engedve neki, hátrébb léptem, de megfogtam az egyik kezét.* -Első csókod volt, igaz? *Egy kis mosoly volt az arcomon. Nem vádló vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok, hogy jól gondoltam-e. Ha igazam van, akkor megtisztelve kell éreznem magam, hogy nekem adta az első csókját.
És azon kapom magam, hogy azt akarom, mást is adjon nekem elsőnek. Tudom, hogy nem helyes, de máris feltámadt bennem a birtoklási vágy. Basszus... mi lesz ebből még!*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 4:06 pm

Őszintén nem tudom, hogy mi történt velem. Valahol legmélyen, az agyam tudta, hogy ami történt az nem valami normális dolog. Hiszen még csak nem is nagyon ismertük egymást, én pedig soha nem voltam olyan, aki csakúgy pár percnyi ismertség után oda dobja magát egy fiúnak. Még, ha ez volt mindenben az első alkalom is számomra, akkor is sem hiszem, hogy ez bárki mással megtörtént volna. És szeretném úgy hinni, hogy nála is ugyanez volt. Nem, mintha én bármi különgleset vártam volna, vagy valami. Ugyanis szerettem volna azt hinni, hogy nem voltam ennyire naiv.
Mindenesetre képtelen voltam megbánni, ami köztünk történt. Hiszen, ahogy már én is mondtam neki, semmi szörnyűség nem történt. Pont ellenkezőleg. Minden olyan jó volt.
Lehet, hogy még mindig valamiféle transz állapotban voltam, mert olyan biztonságban éreztem magamat, mintha nem éppen ma találkoztunk volna. Mintha mind az a zavartság, amit éreztem, nem is történt volna meg soha. Még, ha végig tudtam, hogy ez mind megtörtént.
Elmosolyodtam, amikor azt mondta, hogy soha nem haragszana rám. Nos, majd akkor amikor meg fogom kérdezni, meglátjuk. Ugyanis még nem tudtam eldönteni, hogy majd azt fogja-e mondani, hogy ez egy egyszeri alkalom volt, vagy folytatni akarja-e. És, ha már eldöntöttem, hogy mindenben kockáztatok, igazán megkérdezhetném, hogy mit akar velem, majd kezdeni, nem?
- Akkor mért kértél bocsánatot? - kérdeztem kérdőn. A hangomon látszott, hogy inkább vidám volt, mint kérdőre vonó. Mivel feltett szándékom volt felemelni a hangulatot. - Azért, hogy még mindig nem vezettél a táborba? - Ezt muszáj volt hozzáfűznöm, mert azért még egy kicsit a valóságban is kell maradnunk, nem? Csupán azt reméltem, hogy ez nem fog túlságosan visszarántani oda. Ha rajtam múlott volna, én egész nap ennek a fának lettem volna, élvezve Rio közelségét. Azonban ő szemmel láthatólag másképp gondolta, mert lassan eltávolodott tőlem. A kezemet viszont nem engedte el, ami jó jel volt. Talán akár most megkérdezhetném...
Ekkor Rio megkérdezte, hogy ez volt-e az első csókom, és egy csöppnyi félénkség visszakerült belém. Az sosem jelent jót, ha ennyire nyilvánvaló a tapasztalatlanságom. Egy pillanatra oldalra tekintettem, majd vissza rá. A mosolya megnyugtatott.
- Igen – feleltem. - De annak tökéletes volt – tettem hozzá egy csöppet elpirulva. Egyszerűen csak képtelen volma nem kimondani. Nem mintha neki biztosításra lenne szüksége a csóktudásával kapcsolatban. El tudtam képzelni, hogy érte a lányok képesek lettem volna sorban állni, csakhogy olyan helyzetbe kerüljenek, mint én. - Nem is tudom, mért hazudott nekem mindenki tűzijátékról. Azokat nézni kell, nem érezni. - Bár, ha arra a szikrákra gondoltak, amik közöttünk pattogtak, akkor talán tévedtem. Ráadásul most azért mégsem akartam kijelenti, hogy ő jobban csókol, mint ahogy azt valaha el tudtam volna képzelni.
Azt hiszem le kéne állnom az ő ajkának a gondolkodásáról. Most beszélgetnünk kéne, nem pedig megint a karjaiba omlonom és ismét megízlelnem az ajkait. Nem. Nem. Inkább összekulcsoltam az ujjainkat. Ahogy láttam kettünk közül, én voltam a legbeszédesebb és talán a leginkább hajlamosabb arra, hogy ismét megcsókoljam a másikat. Valószínúleg ezért is kezdtem el beszélni, hogy valamivel megzavarhassam magamat.
Egy pillanatra beleharaptam az ajkaimba. Úgy tűnik a bátorságomnak is határjai vannak, mert alig mertem kinyögni a következőket.
- És Rio... - kezdtem el, miközben éreztem, ahogy a szívem egyre hevesebben dobogott. Ilyet mégsem kérdezhetek, hiszen számára minden bizonnyal helytelen, amit csináltunk. Elvégre ezt mondta, mielőtt megcsókoltam, nem? - hmm... Nekem nem igazán ez volt a tervem, nem is volt igazán semmilyen tervem, de... - Térj már a lényegre! - nem gondolod, hogy találkozhatnánk máshol is, mint egy erdőben? - Már alig bírtam a szemébe nézni. Ez már túlságosan is zavarba ejtő volt. Úgyhogy az utolsó szavaim szinte már suttogásnak hatottak. - Úgy, mint egy pár?
Azt hiszem meg kellett volna várnom, mire ő kitalál valamit, de egyszerűen képtelen voltam ezt magamban tartani. És bármennyire is tapasztalatlan voltam, azzal tisztában voltam, hogyha két ember nem beszéli meg a dolgokat, akkor hatalmas félreértés alakulhat ki köztük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 5:16 pm

*Tényleg nem értem azt, ami történik velem, velünk. Még soha nem éreztem ilyen intenzív érzelmeket egy lány iránt sem. Pláne nem olyan iránt, akit csak nem rég ismertem meg. Tényleg nem értem és ez valahol megijeszt. Mi ez a vonzalom? Soha nem volt nekem olyan szerettem, akivel tudtam volna ilyenekről beszélni. Fiatal koromban dadák neveltek, később tanárok sokasága vett körbe, hogy fejembe verjenek sok mindent, szüleimtől csak azt hallottam, hogy miként kell viselkedni a nemesi körökben. Egy jó szót nem kaptam tőlük. Szóval csajozás semmi tapasztalatom, semmi segítségem. Haverokkal persze dumálgatunk, de mélyebb érzelmekről szó sem volt. Szóval jah, nehéz ez az egész helyzet.
Gondolataim még teljesen zavarosak még az iméntiek miatt. A zavar függönyén keresztül jutnak el hozzám a szavai.* -Nem tudom... túl heves voltam azt hiszem. *Próbáltam ész érveket hozni, de még nem nagyon megy. Úgy látszik ő kezd előbb észhez térni. A kérdésén felnevettem.* -Milyen igazad van, bár most már nem akaródzik hamar visszavezetni a táborba. *Vigyorodtam végül el én is. Persze visszaviszem én a táborba, de jó egy kicsit így csipkelődni vele. Ezért is jó vele beszélgetni, mert olyan vidám lesz tőle a hangulat.
Kis helyet hagytam magunk között, mert féltem, hogy ha túl közel vagyok hozzá, akkor ismét rávetem magam és akkor már el sem engedem. Túlságosan is csábító. Ahányszor mozdul, bennem már mozdul is a vágy, hogy csináljak vele valamit. És van egy olyan gyanúm, hogy valahol ezt ő is érzi.
Olyan aranyos volt, amikor a csókról kérdeztem. Olyan zavarba jött megint.* -De még mennyire jó volt, egy kis gyakorlás és vér profi leszel. *Húzom félmosolyra a számat. Komolyan is gondolom. A heves csókcsatánk végére már majdnem tökéletes volt. Még egy kicsit jobban csinálja és meggyilkol vele az biztos.
Aztán már csak azt látta, ahogy az ajkát harapdálja. Bár tudná mit vált ezzel ki belőlem. Nagyot nyeltem, hogy nehogy valóra váltsam a vágyam és én harapdáljam meg az ő ajkait. Azt hiszem az volt a szerencse, hogy megszólalt végül. Ezért is tudtam a szemeibe nézni és nem az ajkait bámultam.
Kicsit meghökkentett, hogy ennyire nyaltan rákérdezett arra, amire gondolt. És őszintén megvallva, tetszett ez. Másrészről elgondolkodtam. Helytelen még mindig, én alkalmazott vagyok, ő meg tanuló. Még sem tudom azt mondani, hogy nem. Mi a franc van velem???
nem tudott a szemeimbe nézni, annyira zavarban volt. Rátettem a kezem az arcára és megsimogattam. Ujjamat az álla alá tettem és felemeltem a fejét, hogy rám nézzen.* -Még mindig tartom magam ahhoz, hogy helytelen. De... néha kell az, hogy tilosban járjunk. *Elmosolyodtam pajkosan. Nem tudok neki ellenállni. Lehajoltam és egy lágy csókot adtam neki, mintegy megpecsételve azt, amit mondtam. Végül megfogtam a kezét és elindultam vele az úton, figyelve a jelzéseket.* -Mesélj magadról! Azt mondtad író vagy. Milyen jellegű dolgokat írsz? *Pillantottam rá kérdőn. Csak ő ne kérdezzen semmi komolyat a múltamról, mert ismerem magamat már.. akkor mindig bezárulok. Nem szeretek hazudni, de akkor mindig muszáj, mert nem szeretném ha kiderülne ki is vagyok valójában.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 6:16 pm

Ahogy észrevettem, tévedtem vele kapcsolatban, és nem csak én voltam az egyetlen, aki még mindig a csók hatása alatt volt. Az, hogy mért én kezdtem el összeszedetebben beszélni, még számomra is egy rejtély. Nem, mintha a fejemben minden tiszta lenne már. Sokkal inkább, mintha a kettő között akarna ugrádozni. A között, hogy visszatérjek a valóvilágba, vagy továbbra is transzban legyek.
Szerintem Rio még csak nem is tudja, hogy milyen jól estek nekem a szavai. Persze az igaz, hogy tényleg egy csöppet heves volt, és néhány alkalommal abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán képes vagyok-e fent tartani az iramot, minden amit csinált olyan érzéseket keltett fel bennem, amik csak még többet akartak belőle.
- Hogyan tudsz te még bocsánatkérés közben is bókolni? - kérdeztem mosolyogva. Tudom, hogy amit mondtam, annak valószínúleg semmi értelme nincs számára. Viszont számomra annál inkább. A tény, hogy miattam lett ilyen heves, túlságosan is jól esett nekem. Hogyha tényleg miattam történt, nem pedig csak ő ilyen alapjáratban... De ezekre jobb nem is belegondolni. - Ki mondta, hogy bármikor is oda akartam találni? - játszottam a meglepődöttet. És, ha jobban belegondoltam, tényleg már az elejétől kezdve vele lenni. Még, ha akkor csak a beszélgetésre és a sétálásra gondoltam.
Kezdtem megint megnyugodni, mikor ő is biztosított róla, hogy jó volt.
- Oh, szóval még nem vagyok? - kérdeztem, élvezve a beszélgetésünket. Jó volt tudni, hogy ami történt köztünk az nem csak kémia volt, hanem tényleg tudtunk jól elbeszélgetni. - De nem baj. Tudod, mindig is gyors tanuló voltam. - Atyaég! Ez nehezebb, mint gondoltam. Minden egyes mondattal közelebb kerülök, ahhoz, hogy folytassuk, amit elkezdtünk. Ráadásul most inkább arra kéne rájönnöm, hogy mégis mi akar velem kezdeni.
Egy pillanatra azt is hittem, hogy akkor ennyi volt. Helytelennek tartja a dolgot, így az utunk úgymond külön váltak. Azonban a következő szavai megnyugtattak a szándékaival kapcsolatban. Úgyhogy viszonoztam a csókját. Ki gondolta volna, hogy ezek mind velem fognak megtörténni? Kezd Piroska a kedvenc meseszereplőmmé válni.
- Hát, ha úgy vesszük még nem, mivel még nem érkeztünk meg – mosolyogtam. A következő kérdése pedig váratlanul ért. Azok után, ami történt köztük, valahogy azt gondoltam, hogy ez a kis információ kirepült a fejéből. - Mindenfélét. De azok, amik ki is lettek adva, leginkább a romantikus és kaland kategoriába tartoznak. Viszont próbálgatok más műfajokban is – feleltem. Egész vicces, hogy egészen idáig mind a kaland és a romantika hiányzott az életemből, és lám, mégis azokról írtam. Legalább azt nem mondhatják, hogy nincs jó képzelet erőm. - Azt hiszem, ezért is jöttem ide, hogy legyen valami változás az életemben. Legalább is az ügynököm ezt találta ki számomra, mikor kijelentettem, hogy megakadtam a könyvem írásában – meséltem. Kezdtem nagyon imádni azt az embert, aki először kitalálta, hogy fel kell szálnom egy repülőre és elutazni Californiába. - És te? Mért döntöttél úgy, hogy itt dolgozol? Tényleg, milyen poziciót is töltesz itt be? - kérdeztem, hiszen az, hogy alkalmazott elég sok mindent magába tud foglalni. - Csak mondd, hogy nem vagy művészet tanár! Az túl klisés lenne - tettem hozzá évődve. Annak ellenére, hogy egy viccnek szántam, tényleg reméltem, hogy nem az. Mert, ha ő esetleg egy művészet tanár, nem hiszem, hogy képes lennék le venni róla a szememet órán, és nem nyilvánvalóvá tenni azt, hogy mi van köztünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 7:05 pm

*Valószínűleg ő maga sem érti meg, hogy egy magamfajta, idősebb pasi hogy a francba képes ennyire összezavarodni. De a legnagyobb poén az, hogy én magam sem értem. Soha nem éreztem eddig többet egy nő iránt, mint puszta vágy. Igen, rá is eszeveszetten vágyok, de ez most más valahogy. Ő valami olyat keltett életre bennem, amit nem értek. Idő kell nekem ahhoz, hogy megfejtsem. Tény, hogy nagyon heves voltam, majdnem tovább is mentem, mint kellett volna. Szerencsére azonban nem így tettem és megálltam. Igaza van, idő kell és az, hogy többet találkozzunk. Meg kell ismernünk egymást, hogy valóban ezt akarjuk-e.
Nem értettem azt igazából, hogy miért mondja, hogy bókolok. De a lényeg, hogy így gondolja. Bókolok én neki szívesen. Ahhoz úgy ahogy értek. Szép szavakat mondani nem nehéz, azt hiszem. Bár még pár ilyen meleg helyzet és elakad a szavam. Ki tudja... lehet pont az a célja.
És egyre biztosabb vagyok benne, hogy tényleg flörtöl velem. Eddig olyan szürreális volt ez az egész. Mintha nem is velem történne meg, pedig de. Teanna előttem áll és az én agyamat húzza ezerrel.*
-Én pedig mindig is jó tanár voltam... *Kontrázok rá arra, hogy ő mindig is jó tanuló volt. Innentől nincs visszaút, de nem is akarom, hogy legyen.
Tudom, hogy minél előbb beszélni fogok Lionellel, hogy később ne legyen ebből félreértés, hogy egy tanulóval gabalyodtam össze. De mivel mindketten akarjuk, nem nagyon lehet belőle gond remélhetőleg. Ha mégis..akkor kénytelen leszek stikában találkozni vele.*
-Szóval híres könyvíró vagy már! Ejha! Én ehhez képest nudli vagyok! Az év többi részében egy ifjúság segítő központban dolgozom, segítem a fiatalokat a helyes útra terelni. Ott hallottam a táborról és kedvet kaptam hozzá, hogy segítsek. És megnyugodhatsz, egy egyszerű felvigyázó vagyok. *Kacsintok rá, hogy megnyugodjon. Jesszus! Ha a tanára lennék, végig csak őt bámulnám, nem tudnék másra figyelni... Ciki lenne. De szerencsére nem így van. Bár még így is milyen lesz ha például azt kapom feladatul, hogy ügyeljek a fürdőző srácokra és ő is ott lesz egy szál fürdőruhában... Már a gondolatra ismét feléled bennem a vágy, hogy érintsem őt. De nem szabad! Még nem!*
-De tégy meg egy szívességet. Igyekezz nem rágcsálni az ajkad, mert akkor mindig valami nagyon csúnya dologra gondolok, amit veled tennék legszívesebben akkor. *Lehet ez így sok neki egyszerre, de ezt mindkettőnk érdekében mondtam. Amikor rágcsálja azokat a szép ajkait, nagyon nehezen tudom magam türtőztetni. Nem is értem miért indulok be ennyire tőle, de ez van és kész...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 7:54 pm

Hitetlen volt ez az érzés még mindig számomra. Egyszerűen hitetlen volt, hogy ez tényleg én voltam, aki ilyen könnyedén flörtöl Rioval. Főleg azért, mert nem rég még egész nehéz volt bármi értelmeset kinyögnöm. Annyira nehéz, hogy folyamatosan azt kívántam, hogy bárcsak el nyelne végre a föld. Egész furcsa, hogy a dolgok milyen hamar megváltoztak közöttünk. Csak egy csók, és mintha minden a helyére állt volna.
- Hát az biztos, hogy elég jól tanítasz – mosolyogtam rá. A következő szavaira pedig a mosolyom szélesedett. Még nem nagyon neveztem volna magamat híres írónőnek, de azért jól esett hallani tőle. Az pedig, hogy egy felvigyázó megnyugtatott, hogy nem kell kínos pillanatokat átélnem, miközben a tananyagra kéne figyolnom. Valószínűleg két dolgot tettem volna, ha ő tanította volna művészetet. Az egyik, hogy vagy egész végig csak némán hallgatom, amit beszél, a másik, hogy szándékosan megpróbálom fel vonni valamivel a figyelmét, csak azért, hogy velem beszélgessen.
- Szóval felvigyázó... hmm... Akkor valami rosszaságot kéne művelnem, hogy felvonjam magamra a figyelmet, mi? - kérdeztem pajkosan. Bár eléggé kételkedtem abban, hogy csak azért csinálni fogok valami rendbontást vagy ilyesmit, hogy őt kirendeljék mellém. Nem, mintha olyan rossz ötlet lenne. - Egyébként meg nem hiszem, hogy olyan nagy író lennék. Még csak pár könyvemet adták ki – tettem hozzá. Valamiért csak attól akartam magamat híresnek számítani, miután a könyvem borítóira ráírjak, a bestseller írónő szöveget.
Most már pedig egész biztos, hogy valami elromlott bennem, mert a szavaitól inkább meg kellett volna ijednem. Viszont mégsem tettem.
- Ugyan! Nem hiszem, hogy te bármi csúnyát is tudnál velem tenni – feleltem könnyedén. Egész biztos voltam benne, hogy csak valami jót és izgalmasat tudna velem tenni. A hirtelen késztetésnek pedig nem tudtam ellenállni és szépen, lassan az ajkamba haraptam, miközben a szemébe néztem. Legutóbb ő volt az, aki kiprovokált a kéz csókjával. Úgyhogy most rajtam volt a sor. Ráadásul ez még egy kicsit vicces is volt. Plusz nekem igazán semmi bajom nem volt azzal, ha ismét megcsókolhatnám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 8:29 pm

*Most már egészen biztos vagyok benne, hogy szeretnék vele továbbra is találkozni. Nem tudom mit hoz nekünk a jövő, de mit ér az élet, ha nem oszthatjuk meg valakivel? Nyálas duma tudom. De aki annyi mindent megélt már, mint én, az nagyon jól tudja, hogy ez igaz. Madridban amíg a kastélyunkban éltem sokan voltak körülöttem, de mindig azt éreztem, hogy magányos vagyok. Mióta pedig eljöttem otthonról, pláne magányos vagyok. Persze azóta voltak mellettem főnökök, ismerősök, barátok, de nem az igazi. Valami hiányzott eddig az életemből, csak nem tudtam mi. Hát most rájöttem. Egy nő. És most itt van Teanna, egy fiatal lány. Tudom, hogy sok problémát meg kell majd oldanunk, de talán sikerülhet.
Jót vigyorogtam azon, hogy jól tanítok. Ugyan, én csak megcsókoltam, ő pedig felvette a ritmust, én pedig egyre jobban belelendültem ennek hála. És ha még jobb lesz, le sem fogok tudni állni egyszer az már biztos.*
-Hmm.. szerintem máris nagyon rossz dolgot művelünk. De hadd halljam! Mit tennél még, hogy felhívd a figyelmemet magadra? *Ha játék, akkor játék. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója. És tényleg jó vele így vívódni. Mintha semmi mással nem kellene foglalkoznunk az ég világon.*
-Ne szerénykedj! Igenis nagy író vagy! Én már azokat is tisztelem, akiknek egy könyvét kiadják, mert tisztában vagyok vele, hogy mennyit szokott egy kiadó pepecselni, hogy kiadja-e vagy sem. *Annak idején voltam szüleimmel könyvkiadó bankettjén is, így pár dolgot tudok erről is. Bár meglennének azok a kapcsolataim még... úgy segítenék én neki bármiben.
Amikor viszont azt mondta hogy nem csinálnék rosszat és még az ajkába is harapott szánt szándékkal, megtorpantam és magam felé fordítottam teljesen.* -Fogalmad sincs mit csinálnék veled most legszívesebben... *Mondom neki miközben közelebb hajoltam hozzá. Ismét az ajkaira tapadtam. Most viszont nem volt benne sok gyengédség. Az hogy így ellent mondott nekem, nagyon is felkorbácsolta a vágyaimat. Finoman meghúztam az ajkát fogaimmal. Ó igen, ez még csak a kezdés... Ismét a karjaim közé zártam és egyre csak csókoltam. Éreztem, hogy ismét elemészti a tudatomat és egyéb testrészemet a vágy.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 9:11 pm

Komolyan nem tudtam, hogy mi az benne, ami ezt kiváltotta belőlem. Úgy beszéltem, mintha a flörtölés csak a hobbim lenne és nem most tettem volna meg először az életemben. Ha így vesszük ő tényleg egy igazán jó és inspiráló tanár. Bár a tanulótársat én szívesebben mondanám.
Egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy mégis mit tennék.
- Hát nem hiszem, hogy azért, amit csinálunk kirendelnének mellém – feleltem az első megjegyzésére. Tényleg elég furcsa lenne, hogy csak azért mert úgymond a tilosban járunk, az emberek csakhogy megakadályozzanak benne, még több időt adnak nekünk, hogy együtt lehessünk. - Hmm... nem is tudom. Mindenfélét, ami csak eszembe jut... - mondtam titokzatosan. Őszintén szólva fogalmam sem volt róla, hogy mégis mit tennék. Csak néhány apró ötletek jutottak eszembe. - Persze előbb fel kell fedeznem az összes tiltott dolgot, hogy megszeghessem – tettem hozzá és próbáltam tűrtőztetmi magamat. Azt hiszem, most már tényleg le kellett volna állnom, mert mindjárt ugyanott végzem, ahol legutóbb. Egy fának dőlve, Rio-t csó...
- Hát köszi. Ha így nézzük, akkor szerintem szerencsés is vagyok – mosolyogtam. És most már több szempontból is annak nevezhettem magamat. Nem csak azért, mert kiadták a könyveimet, hanem mert emiatt Rioval találkozhattam. Ő szinte már túl tökéletes volt, hogy igaz legyen. - És veled, hogy van? Te mindig is ezt akartad dolgozni? Hogy segíthess az embereknek? - kérdeztem kíváncsian. - Fogadni mernék, hogy akkor te voltál az az ember az iskolában, akinek mindig volt tollja és radírja, hogy másoknak kölcsönadhassa. Bár bármikor tévedhetek – mondtam könnyedén. Azt persze nem tettem hozzá, hogy valószínúleg ő volt még a legnépszerűbb gyerek is emiatt. Kedvesség és jókinézet? Ez egy halálos párosítás.
Amikor beleharaptam az ajkamba, azt csak egy viccnek szántam. Legalábbis úgy gondoltam, hogy annak szántam. Még csak nem is sejtettem, hogy így ki tudom provokálni őt.
- Azt hiszem... - suttogtam, majd hagytam, hogy megcsókoljon. Közben azt is észrevettem, hogy a csókjai most, mintha megváltoztak volna. Mintha még hevesebbek lettek volna, mint az előtt. Azonban képtelen voltam leállítani. Még, ha egy részem több gyengédségre is vágyott. A másik csakis őt akarta, és nem nagyon érdekelte, hogyan. Sajnos le kellett állítanom mielőtt túl messzire megyünk. Hiszen azért még mindig csak ma találkoztunk először...
- Hmm... Rio... - csókoltam meg gyengéden. - Te...
És ennyi volt. Feladtam. Inkább közelebb húzódtam hozzá, és a testemet hozzápréseltem. Nem is értettem, hogy mért akartam én bármikor is leállítani. Na jó, tudtam...
Óvatosan megpróbáltam eltávolodni tőle, miközben levegőért kapkodtam. Azt hiszem, hogy ezt meg is érdemeltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 9:43 pm

*Teljesen összezavar Teanna. Úgy flörtöl velem, mintha nap, mint nap ezt tenné, de közben azt mondta, hogy első csókja. Nem hiszem, hogy normális pasi nem csókolta volna meg, ha ugyanúgy flörtölt volna vele, mint velem. Feje tetejére állítja a világomat a viselkedésével, még ha ezt nem is szándékosan teszi. És még mi lesz itt, ah rájön, hogy mekkora hatalma van felettem.*
-Hát nem is... *Biztos vagyok benne, hogy ha erre rájönne valaki, hogy egy táborozóval vívok heves csókcsatát és arról fantáziálok hogy mikor fogom lefektetni... hát nem dicsérnének meg az biztos.
Ez a lány...áááá... tisztára felpiszkál. Még hogy fel kell fedeznie a tiltott dolgokat. Hűűű, most megint csak beindította a fantáziámat, mait lehet le sem akarok most állítani. Ráérek én arra majd később is, nem?
Kissé megmerevedtem akkor, amikor a múltamról kérdezősködött. Ha tudná, hogy életemben nem jártam iskolába, hanem magántanárok jártak hozzám...* -Nem tudom, igazából mindig is azt akartam, hogy segíthessek a fiataloknak, hogy rátaláljanak a helyes ösvényre. Hát az iskolában nem voltam túl népszerű, átlagos kölyöknek számítottam azt hiszem. *Jobb nem feszegetni a múltamat most még. Talán majd egyszer eljön az ideje, hogy megtudja ki is vagyok igazából... azt amit senki nem tud rólam.
Aztán ismét elszabadultak az érzelmek és a szenvedély. Ő váltotta ki belőlem. Lehet viccnek szánta azt a száj rágcsálást, de én megmondtam mi lesz. Hát egyre hevesebben csókoltam, egyre jobban forrt a vérem. Éreztem, hogy szinte lángolok érte. Ilyen szenvedélyt nem is éreztem még korábban, fogalmam sincs honnan jött.
Nem tudom mi térített észhez.. vagyis de. A bizonytalansága. Hogy először tiltakozott volna, aztán hozzám tapadt és ismét elhúzódott. Belső énem szinte üvöltött a folytatásért, de a józan eszem megálljt parancsolt. Levegőért kapkodott ő is és én is.* -Megérted már? *Kérdeztem tőle rekedt hangon. Vannak gyenge pontjaim ezek szerint. Ilyen például, ha rágcsálja a száját, mert akkor rögtön nekem is kell. És most megtapasztalhatta ő is, hogy milyen ha egy férfi átadja magát a vágynak. Bár igaz, hogy én még gyengéd voltam sok más hímnemű egyedhez képest.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Vas. Ápr. 27, 2014 10:17 pm

- Pedig jó lenne, nem? - kérdeztem játékosan, mikor egyetértett velem, hogy valószínúleg nem rendelnék őt mellém, csak azért, mert egymással csókolózunk. Sajnálatos módon pont a fordítottja történne akkor. Bár nem nagyon értettem, hogy mégis mi a baj azzal, hogyha együtt vagyok vele. Egy tanárral sokkal érthetőbb lenne mások ellenvetése, ugyanis az megzavarna engem a tanulásban, plusz fenn állna a veszélye, hogy előnyeim lesznek a többiekkel szemben. Mondjuk az is lehet, hogy akkor meg annak állna fenn a veszélye, hogy több szabályt szeghetek meg? Mert én erősen kételkedtem benne. Meg nem is tennék meg ilyet. Szóval szerintem a mi kapcsolatunk még sokkal elfogadhatóbb, mintha egy tanárral kezdtem volna ki.
Észrevettem, hogy Rio egy kicsit megmerevedett mikor az iskoláról kérdeztem, amit nem nagyon értettem. Mégis mi olyan rossz arról beszélni? Még én is tudnék arról beszélni, pedig hát nálam aztán biztosra lehet mondnai, hogy a népszerűségi ranglista legalján voltam. Úgyhogy most kikellett találnom, hogy valamit ellazuljon. Az is lehet, hogy azért reagált ilyen furcsán, mert talán ő is ugyanolyan volt az iskolában, mint én. Ki tudja.
- Hé! Nem baj az, ha nem voltál népszerű. Biztos azért nem voltál, mert mindenki bolond volt körülötted. Meg amúgy én sem voltam – vontam vállat. Igen. Egész biztos voltam benne, hogy Rionak az osztálytársai nem voltak normálisak. Úgy értem most komolyan, elég csak ránézni! És, ha ez még nem lenne elég, nem is egy bunkó. Persze az is lehet, hogy megváltozott az évek során. - Úgyhogy nem kell így megmerevedni ettől a kérdéstől. Kivéve persze, ha azt titkolod előlem, hogy te igazából mindenkit szét vertél az iskolában, ezért bűntudatból most elkezdtél embereknek segíteni – vontam fel a szemöldökömet, miközben játékosan rámosolyogtam. Nem, mintha el tudtam volna őt így képzelni.
Hirtelen megint ott találtam magamat a karjaiban, ahogy hozzá simultam. Mintha minden egyes alkalommal, hogy hozzám ért, valami felszabadult volna bennem. Mintha minden felgyorsult volna, ahogy a csókjaink egyre hevesebbé és hevesebbé váltak. Azonban ezúttal bizonytalanság is költözött belém, mert úgy éreztem erre még nem teljesen állok készen. Hogy még meg kell tartanom a maradék józan eszemet.
Még lihegtem a csókcsatánk után, mikor megkérdezte, hogy most már értem-e már. Végül bólintottam, reagálva a kérdésére.
- Azt hiszem... - kezdtem mondani. Azt hiszem jobb, ha most nem beszélünk, mert még a hangot is olyan, mintha magához akarna csábítani. Ám ehelyett egy gyors csókot nyomtam az ajkaira és megöleltem. Miután kibontakoztam az ölelésből, azt mondtam: - Azt hiszem meg kéne találnunk a tábort.
Ezután egy kicsit hátrébb léptem tőle, hogy le tudjak nyugodni. A mostani csókcsatánk túlságosan is felhevítette a véremet most. Sokkal jobban, mint ez előző.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Hétf. Ápr. 28, 2014 9:24 am

*Hogy jó lenne-e? Hát de még mennyire. Olyan elképzeléseim vannak arról miket tennék vele, amikről fogalma sincsen. Megmutatnám neki mit is jelent valójában az igazi vágy és szenvedély. Könyörögne a folytatásért. Lelki szemem előtt már megjelent, hogy mit művelnék vele legszívesebben. Talán egyszer, nem sokára lehetőségem is nyílik mindarra, amit most elképzeltem. Ő még nem tudja, hogy egy férfi mire képes, ha igazán akar egy nőt... de majd megtudja. Alapjaiba rengeti meg a világom ez a lány, de azt hiszem én is az övét.. és azt hiszem ez nagyon is tetszik. Tetszik a gondolat, hogy kölcsönösen kikészítjük egymást.
Az iskolás dologra inkább nem válaszolok. Még nem. Nem is tudom hogy jellemezzem az iskolai éveket, hisz semmi tapasztalatom arról, hogy milyen lehet egy osztály vagy úgy általában az iskola. Mindig is sajnáltam, hogy nem lehetett benne részem. Jó lett volna hasonló fiatalokkal együtt bandázni, dolgozatok idején puskázni, súgni egymásnak... Mind olyan dolog, ami a többi átlagos gyereknek megadatik.
Aztán történt a kis csókos incidensünk. Amikor is majdnem elszaladt velem a ló. De egyben megmutattam neki, hogy miért ne rágcsálja azokat a formás ajkait. Legjobban tenné, ha legközelebb akkor tenné, ha majd már készen áll rám teljesen, arra mit nyújtani tudok. Persze ez még nem most lesz, nem is siettetem. Fiatal még, ártatlan. Sok minden van, amit még nem tud. Azon kapom magam, hogy azt akarom, én legyek az, aki mindenre megtanítja. Én legyek csakis az, aki kiélvezheti azt, amit nyújtani tud. Hű basszus! Mi történik velem?
Amikor végre levegőhöz jutottunk, helyesnek tartottam a gondolatot, hogy visszamenjünk a táborba. Muszáj lesz jéghideg víz alá állnom, hogy lehűtsem magam. Kezét fogva indultam el a tábor felé. Kicsit megköszörültem a torkom, hogy normális hang jöjjön ki rajta.* -Az iskola.. nos... nem, nem vertem senkit szét... nem az a fajta voltam... *Próbáltam ismét másfelé terelni a témát, hogy ne kössünk ki ismét egymás karjai közt, mert annak nagyon nem lesz jó vége.*
-És..őő.. van példakép íród? *Muszáj valami másról beszélnünk. És ráadásul minél többet szeretnék róla megtudni! Csak halljam a hangját, az is elég egyelőre nekem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Hétf. Ápr. 28, 2014 2:06 pm

Még mindig nem értettem, hogy mindezek velem történtek. Nemhogy a tényt, hogy Rio ennyire akart engem. Az összes érzés olyan hirtelen jött, hogy még csak nem is tudtam rá normálisan reagálni. Az a legfurcsább az egészben, hogy annyira mintha nem is pánikoltam volna be tőle. Valószínűleg azért nem, mert ő mindig leállt időben, annak ellenére, hogy én voltam az, aki folyamatosan provokálni akarta.
Furcsa, de valahogy mindig is úgy képzeltem el, hogyha valaha is össze fogok jönni egy fiúval, ő először elhív engem valahová, és csak aztán csókolom meg, vagy éppen ő engem. Most mégis, mintha mindennek éppen a fordítottja történt volna meg. És, hiába beszéltük meg, hogy egy pár leszünk, még mindig fogalmam sem volt, hogyan fog rám reagálni a másnap. Remélhetőleg nem fogja hirtelen a „helyes” döntést hozni és békén hagyni. Az pedig még mindig szinte egy vicc volt, ahogy a szájrágcsálásomra reagált. Vajon mindig így fog viselkedni, mikor megteszem? Vagy amikor csak én próbálom kiprovokálni.
Amikor felém nyújtotta a kezét, elfogadtam és úgy sétáltunk a tábor felé. Közben pedig továbbra is csak róla gondolkodtam, így nem csoda, ha hirtelen ért, mikor ismét elkezdett beszélni. Mit is mondott? Valamit az iskoláról, hogy nem vertem szét senkit sem, ami azért egy kicsit megnyugtató volt. Lévén, hogy képtelen lettemvolna őt úgy elképzelni. Bár még mindig nem értettem, hogy mi volt még régebben az a furcsa reakciója. Vagy csak beképzeltem?
- Meg Cabot – feleltem mosolyogva, amikor láttam, hogy gondolkodott, mit is kérdezhetne. Egy pillanatot vártam, mire folytattam a beszédet, mert még mindig a lélegzetemet kellett egyenlítenem. Rio egyértelműen veszélyes volt rám nézve, ahogy másokra is. Még csak a gondolatát sem bírtam volna elviselni, ha másokkal is így viselkedett. Néha olyan ez, mintha egy sörfös lennék, aki kihagyta a kisebb hullámok, és rögtön a legnagyobbat próbálná ki. Aztán már csak reménykednem kell, hogy le ne zuhanjak... - Mert ő többféle kategóriákban is írt, nemcsak egyben. És eddig mindegyikben sikert aratott... Azt hiszem, ez olyan, amit egy íróban tisztelni kell... Valahogy én sosem voltam annyira oda, a régi írók könyveikért, mint a Büszkeség és Balítélet, nem mintha rossz lenne az  akönyv, csak... nem éreztem benne azt a pluszt, amiért újra olvasnám... - Azt hiszem kezdtem megtalálni a hangomat, ahogy arra is kezdtem rájönni, hogy majdhogy nem összevissza beszélek. Létezik olyan, hogy valaki ott van a másikkal, érzi a közelségét, de közben nem tud másról gondolkodni csak róla? Mert ez az érzés mintha próbálná kitaszítani az összes értelmes gondolatot a fejemből. Úgyhogy muszáj volt valami gyorsan kitalálnom, nehogy akkor jussanak azok csak eszembe, mikor már nincs itt. - Egyébként milyenek itt a diákok? Mennyire szörnyűségesek, vagy jók? - kérdeztem végül, mert a végére már csak az aggodalmam maradt a beilleszkedésemmel kapcsolatban. Elvégre, csak azért, mert most már itt volt Rio, a személyiségem nem változott. És csak remélni tudtam, hogy itt minden más lesz, és nem kell egyedül unazkoznom. Elvégre az órákon mégsem tudok Rio-val beszélgetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Hétf. Ápr. 28, 2014 6:50 pm

*Nem tudom mi a normális menete az udvarlásnak. vacsora, virágok, édesség? Vagy mindjárt belevágni a közepébe és akkor nem kell rabolni egymás drága idejét. Egy apának kellene elmondania ezeket a fiának úgy gondolom. Azt tudom, hogy ha valamikor apa leszek, én soha nem fogom magára hagyni a gyerekem, nem mások fogják felnevelni. Bár ez valószínűleg még messze van, hogy valaha is apa legyek. Különben is... milyen apa lennék úgy általánosságban? Hiszen nem volt nekem semmi apa mintám. Istenem, de nehéz így minden. Olyan jó lenne, ha valaki tanácsot tudna adni ezen a téren... Nem akarok semmit elszúrni, se most, se a jövőben.
Azon kapom magam, hogy mindent tudni szeretnék róla. Minden egyes kis morzsát úgy csipegetek fel, mintha az életem múlna rajta. Az információ az, amire most nagy szükségem van. Későbbiekben jól jöhetnek azok a dolgok, amiket most meg tudok róla. Ha ajándékot akarok neki vásárolni például.
Olyan édes volt, ahogy az indoklásában ide-oda csapongott. Mintha egyszerre akarna mindent elmondani. Nekem pedig ez is bejött benne. Fiatal, de mégis annyi mindent tud már. Nem is akarom félbeszakítani, csak őt hallgatni.
Azt hiszem ő is érzi, hogy muszáj átlagos dolgokról beszélnünk, különben megint más helyzetben találjuk magunkat. Valamiért baromi nagy közöttünk a bizsergés, vonzás.*
-Nem kell félned, nagyon jó kis társaság jön össze mindig. Jókat lehet velük szórakozni szabadidőben. *Kacsintok rá cinkosan. Mennyi hülyeségben benne szoktam lenni te jó ég! Persze vigyázok a srácokra, hogy semmi komoly dolgot ne csináljanak. De majd Teanna is rájön, hogy velem aztán lehet hülyülni. A fiatalok ezért is szoktak körülöttem sündörögni. Én meg velük szórakozva igyekszem a helyes úton tartani őket.*
-És ha jól sejtem szeretsz az erdőben sétálgatni úgy tűnik. Szereted a természetet? *Pillantok rá. Minél több információ kell nekem róla! Mindent tudni akarok. Komolyan, egyenesen fáj, hogy nem tudok már rögtön mindent róla.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   Hétf. Ápr. 28, 2014 11:53 pm

Az ember azt gondolná, hogy miután olyan nyugodtan viselkedtem Rio-val, akivel ma találkoztam először, egy erdőben, én nem fogok rögtön megijedni attól, hogy milyen lesz mikor a táborban leszek, biztonságban mindenféle támadóktól. Azonban én mindig is jobban tudtam kettesben beszélni másokkal. Néha. Plusz így most sokkal jobban biztonságban érzem magamat, annyira, hogy talán be se akarok menni a táborba.
Nem, mintha ezt megtehetném. Elvégre, amit elterveztem, azt már be kell fejeznem, nem? Még sem lehetek egy gyáva nyúl egész életemben, aki inkább a sarokba bújik, minthogy másokhoz szóljon. Rio szavai viszont megnyugtattak egy csöppet. Nem teljesen, de valamelyest.
- Jól lehet szórakozni, mi? - kérdeztem felvont szemöldökkel. Eljátszva a nagy komolyat. - Nem neked kéne lenned a szigorú és komor felvigyázónak, aki megtilt minden szórakozást? Nem-nem. Nem jó ez így. Egész biztos vagyok benne, hogy nem mondasz igazat. Biztosan, mikor meg fogom kérdezni a szobatársamat az itteni felvigyázókról, azt fogja mondani, hogy... - Megpróbáltam minél jobban eltúlózni, mert egyszerűen képtelen voltam nem viccet csinálni belőle. Egyrészt, mert nekem is szükségem volt rá, hogy ne arra gondoljak, mégis hogy fogok beilleszkedni. Másrészt, mert ő egyszerűen csak ezt váltotta ki belőlem. Egészen hihetetlen, hogy valamikor még attól tartottam, soha nem lesz barátom, mert valahányszor csak hozzám szól egy fiú, meg  fogok némulni. Erre meg itt vagyok Rio-val, és nem tudok megállni a beszédben. - hogy vigyázzak veled, mert te vagy a legszigorúbb és barátságtalanabb az összes kívül, és soha nem hagyod, hogy azt csinálják, amit akarnak – vicceltem, majd pajkosan rámosolyogtam egy drámai sóhajtás kíséretében. Eközben azt hiszem, a hangom is kezdett visszatérni normálisba, bár nem voltam benne biztos. - És nekem egyet kell értenem, mert... hogy is mondják? Még csak levegőhöz jutni sem hagysz – fejeztem be, az ajkaira pillantva.
Nem, Teanna, nem! Szóltam rá magamra. Nem fogsz megint odajutni. Egy nap a táborba is kell érnünk.
Az ajkairól a szemeibe pillantottam.
- Ha érted, mire gondolok – mondtam talán egy csöppet kihívóan mosolyogva, majd tovább figyeltem az utat. Mert hát a lábam elé is kell néznem, nem? Közben pedig azon gondolkodtam, hogy mégis, hogy csinálta. Mégis hogyan tudta elérni, hogy így viselkedjek? Mióta csak ebbe az erdőbe érkeztem, ez az egész olyan, mintha egy mesébe csöppentem volna bele, ahol én voltam a főszereplő. - Amúgy örülök, hogy ők egy jó társaság. Csak, mert én és a társaság... hát nem voltunk valami jó viszonyban régen – tettem hozzá. Szándékosan mondtam régen, lévén, hogy egy kis optimizismuson is legyen. Elvégre én megváltoztam, nem? Meg tudom ezt csinálni. Ez nem olyan, mintha éppen a cápák közé vetettem volna magamat.
A következő kérdésére meglepetten pillantottam rá. Hogy szeretem-e a természetet? Fogalmam sincs. Talán ez a másik dolog, amiért mindenki őrültségnek tartotta az ide utazásomat, lévén, hogy mindig is egy városi lány voltam. Egész eddigi életemet New Yorkban töltöttem.
- Nem igazán tudom – feleltem. - Tudod, mindig is egy városban éltem. Nem hiszem, hogy valaha is igazán kitettem volna a lábamat New Yorkból. - Bár a sétálálást nagyon is szeretem. Veled. Gondoltam. - És te? Ha jól sejtem éppen futottál, mikor összetalálkoztunk – kérdeztem, mikor jobban megnéztem az öltözékét. Bűntudatom is támadt tőle, hogy megzavartam az edzésében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Piroska és a Farkas - Teanna & Rio   

Vissza az elejére Go down
 

Piroska és a Farkas - Teanna & Rio

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-