Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Vas. Május 11, 2014 9:07 pm

- És mi lesz azután a pár hét után? - kérdeztem mosolyogva. Mondjuk azok után meg lehetne használni az enyémet, ráadásul nekem nincs igazán szükségem meg maradni egy helyen ahhoz, hogy a munkámat végezhessem. Csupán mikor kiadják az újabb könyveimet, akkor el kéne mennem könyvesboltokba, hogy aláírásokat osztogathassak, vagy valami ilyesmi. Erről is jut eszembe. Ha úgy tévednénk el, hogy már alapból volt egy szállásunk, akkor valószínűleg a laptopom nem lenne nálam, ami azt jelenti, hogy...
Most komolyan erről gondolkodok? Egy, valószínűleg soha nem fogom ennyire eltévedni. Kettő, az sem biztos, hogy bárhová elutaznánk együtt.
Arra nem mondtam semmit, hogy nagyon jó érzés rossznak lenni, csak a szememet forgattam mosolyogva. Hittem neki ezzel kapcsolatban, még ha én szinte soha életemben nem voltam nagyon rossz. Sokkal inkább az a jó kislány, amilyet az ember szülei magának kívánhatnának. Kivéve persze mikor úgy döntöttem, hogy elutazok. És, ha ez rosszaságnak számítana, akkor tényleg iszonyatosan jó érzés. Mintha az ember szabad lenne, messze az aggodalmaskodó emberektől, és mindazoktól, akik már régóta ismernek engem.
- Hát nem sokáig – feleltem játékosan vigyorogva. Bizony ám. Nekem feltett szándékom volt, hogy belőle egy jó fiút faragjak. Legalábbis szerinte. Én jelen pillanatban semmit sem változtatnék meg rajta. Talán csak azt, hogy ne mondjon olyan dolgokat nekem, amiket amúgy sem gondol komolyan... De az most nem is volt olyan lényeges.
- Atyaég, Rio! Lehet el kell beszélgetnem a táborvezetővel, mert neked nem kéne rossz fiúnak lenned – dorgáltam meg játékosan, majd szélesen elmosolyodtam. - Még jó, hogy itt vagyok én, hogy segítsen neked a változásban. Hívj csak tanárnőnek, vagy az új felvigyázónak. Akinek az előzővel ellentétben a célje a rendtevés, és hogy a diákokat a helyes irányba terelés – mondtam, majd a mosolyom egy vigyorrá alakult át. - Nem úgy, mint neked, Mr. Noche – játszottam tovább is a tanárnőt, vagy legalábbis valaki ilyesmit. Úgyhogy kibontakoztam az öleléséből, és erővel arra kényszerítettem magamat, hogy felálljak és elkezdjem a piszkos edényeket a mosogatóba rakni.
- Rossz fiúk nem kapnak ölelést, Mr. Noche. Nem-nem – mondtam még előtte és megcsóváltam a fejemet, majd visszavedlettem a régi énemmé, és abbahagytam a szórakozást. - Na de tényleg... el kéne készülnöm az óráimra. Szerintem jelen pilllanatban még egy füzet sincs nálam, vagy bármi ilyesmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Hétf. Május 12, 2014 8:53 am

-Azt majd akkor kitaláljuk. *Mosolyodtam el a kérdése hallatán. Én tényleg komolyan gondolom, hogy csak úgy eltűnnék vele egy időre, hogy semmire é senkire ne kelljen figyelnem, csak rá és arra, hogy jól érezze magát. Már az elgondolás is fantasztikus volt. Talán egyszer majd tényleg sikerül. Elgondolásként az is felmerült bennem, hogy egyszer autóval elmegyek Spanyolországba és egy bankautomatából felveszem a pénzem, aztán le is lépek. De nem, saját erőmből akarok mindent elérni, magamnak bebizonyítva azt, hogy nincs szükségem arra a pénzre, nincs szükségem a szüleimre.
Igen, most arra akartam rábeszélni, hogy legyen néha rossz kislány. Amikor megtapasztalja azt az izgalmat és felszabadultságot, akkor rájön, hogy igazam volt. Én pedig alig várom már azt az időt. Utána majd már együtt fogjuk élvezni a rosszaságokat. Előre jót mosolygok már ezen.*
-Ana drágám, azt szeretnéd, hogy elveszítsem az állásom? *Kérdeztem tőle elvigyorodva. Szerintem Lio nagyon is jól tudja, hogy milyen vagyok a srácokkal. Tudja, hogy vigyázok rájuk az őrültségek esetén is.* -Na és te hogyan terelnéd őket a helyes irányba? *Kérdeztem meg tőle kíváncsian. Igazán érdekelnek az ő ötletei. Ki tudja, aztán lehet, hogy tudom majd alkalmazni őket a táborban és év közben az ifjúság segítő központban is.
Sóhajtva hagytam, hogy felkeljen és elkezdjen pakolgatni. Egy kis ideig csak figyeltem, ahogy sürög-forog, már ez is nagyon tetszett, hogy csak így nézhetem. Aztán elvigyorodva fölálltam és mögé sétáltam.* -A rossz fiúknak nem is, de a jó kislányoknak igen. *Öleltem át hátulról és belecsókoltam a nyakába. De aztán el is engedtem, hogy csinálhassa a dolgát. Tényleg nem akartam, hogy elkéssen, de ezt nem tudtam kihagyni. Azt is tudom, hogy most már Lioval is kéne beszélnem, mert nem akarom, hogy gubanc legyen ebből az egészből. Remélem ha pipa is lesz, nem fog akadékoskodni, hisz itt többről van szó, mint puszta szex. Ha valaki csak arra használná a lányokat a táborban, azt én is helyteleníteném. Igen, az én agyamon is átfutott már párszor, hogy milyen is lesz vele vajon, de mint látjuk, nem tepertem le, hanem udvaroltam neki. Egyszerűen beleszerettem.
Elsétáltam a nyereményeimért, a néhány darab muffinért és egy tányérra tettem őket.* -Azt hiszem ezek lesznek ma az uzsonnám. *Vigyorodtam el. Remélem máskor is fog nekem sütit sütni. Szerinte ő nagyon rossz cukrász, de szerintem nem reménytelen eset.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Kedd Május 13, 2014 1:56 pm

Egész vicces volt, hogy néha már úgy mondta ezeket a dolgokat, mintha tényleg azt akarná, hogy eltévedjünk Görögországban. Mintha már előre azt terveznék, hogy elutazunk oda és hagyjuk, hogy teljesen elvesszünk abban az országbon.
A kérdése hallatán hangosan felnevettem. Tulajdonképpen ez tényleg úgy hangzott, mintha éppen kirúgatni készülném, mikor szó sem volt róla. Még véletlenül sem akartam, hogy egyszer csak el kelljen hagynia a tábort.
- Ugyan már! Itt nem ez a lényeg. Én csak előbbre helyezem a tábort, a személyes érdekeim előtt – feleltem könnyedén, mintha ez csak egy kis semmiség lenne, és nem is magára, hanem a táborra kéne gondolnia. Nem, mintha lenne a legkisebb fogalmam is róla, hogy milyen jól végzi a munkáját.
- Azt gondolod, hogy elmondom, hogy majd ellophasd az ötleteimet is? - húztam fel a szemöldökömet, ajkaimon egy huncut mosollyal. Mintha bármikor is el tudná a lopni az ötleteimet! Hiszen fogalmam sem volt, mégis hogyan tudnám fegyelmezni a diákokat és rendett teremteni. Én néha még csak azt sem tudtam, hogyan beszéljek normálisan az emberekhez, nemhogy még rájuk is szólni valamiért.
Ezután felálltam, és elkezdtem mindent rendbe hozni, miközben néha oda-oda vetettem pár megyjegyzést Rio-nak. Aki ennek hatására hátulról megölelt, és belecsókolt a nyakamba. Nem is tudtam erre mást reagálni, mint elmosolyodni. Mióta vele találkoztam nem is csináltam semmi mást csak mosolyogtam, ha nem kívülről, hát belülről. Mosoly az életemben. Gyógyír a félénkségemre. A kérdés még mindig ugyanaz, mégis hogyan csinálja? Ha nem tudnám, hogy ez csak egy kitaláció, azt gondolnám, hogy léteznek varázslók és ő egy közülük.
- Te és a hátulról öleléseid... - jegyeztem meg gyengéden, és rámosolyogtam. Majd tovább folytattam azt, amit csináltam. Nehezemre esett, hogy csináljam, hiszen legszívesebben viszonoztam volna mindent, amit csinált velem. Azonban már tényleg itt volt az ideje, hogy elkészülődjek.
- Jó ötlet – mondtam, és elvettem az utolsó muffint, ami még az enyém volt, hogy elfogyaszthassam. Mégegyszer körül néztem, hogy megbizonyosodhassak arról, hogy minden rendben van-e. Végül Rio-ra pillantottam, miközben tovább eszegettem a muffint. A sütemény lenyelése után hozzá is szóltam. - Na és, Mr. Noche, nem akarsz elkísérni az osztályba, hogy megadjuk nekem a rossz lány hatást? - kérdeztem játékosan.
//Bocsi, hogy eddig nem írtam, csak közben elkezdtem egy könyvet olvasni, és az egy kicsit lefoglalt. <.< ^^//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Szer. Május 14, 2014 9:27 am

*Valamilyen szinten igaza van, a tábori dolgokat kéne szem előtt tartanom. De hát nem tehetek róla, elcsavarta a fejemet és egyszerűen jól érzem magam, mert végre van valaki, akinek nem a pénzem a fontos, hanem egyszerűen csak én érdeklem. Eddig még soha nem engedtem senkit ilyen közel magamhoz érzelmileg. Tudom, hogy veszélyeket is rejt magában, mert megtörténhet, hogy elhagy, ha kiderül az igazság. Igen, ebben a témában eléggé pesszimista vagyok, hisz soha nem volt senki, aki csak úgy átölelt volna. Ana pedig szívből jövően ölelt és csókolt. Szóval képtelen vagyok egyelőre a tábort a magam érdekei elé helyezni, ahhoz el kell telnie egy kis időnek.*
-Úgy őszintén? Igen, azt gondoltam, hogy ellopom a te nagyszerű ötleteid. *Vigyorodtam el szélesen. Imádom azt a huncut mosolyát. Jó látni, hogy nem csak én, hanem ő is jól érzi magát. Azt most megfogadom, hogy valahogy elérem, hogy minél többet lássam az arcán ezt a mosolyt. Nagyon jól áll neki a mosoly.
Egyszerűen képtelen voltam csak úgy ott ülni. Muszáj volt megölelnem. Úgyis mindjárt mennie kell és akkor valószínűleg holnapig nem látom. Tudom, hogy nem nagy idő, de hát akkor is rengetegnek tűnik az én szememben.* -Nem tehetek róla, olyan ölelnivaló vagy. *Mondjuk ez igaz. Még mindig nem értem, hogy miként lehetséges az, hogy eddig soha senki nem figyelt fel rá, senki nem próbált áttörni a félénkségén. Amúgy vicces, mert úgy érzem, hogy ő törte meg az én ellenállásomat.*
-Dehogynem, elkísérlek. És ha rossz kislány leszel, akkor még el is fenekellek. *Utolsó szavaimnál már nem tudtam komolyságot tettetni, hanem szélesen vigyorogtam. Persze soha nem bántanám, de ez a játékos fenyegetést nem tudtam kihagyni. Fogtam a tányérom és felé nyújtottam a másik kezem.* -Jöjjön Miss Light! Betoloncolom az órájára! *Kíváncsi vagyok mit fognak majd szólni a tanulók. Nem sokszor van arra szükség, hogy órára toloncoljon diákot felvigyázó. De nem baj, nem érdekel mások véleménye. Meg aztán ebből még nem fognak tudni messze menő következtetéseket levonni. Maximum annyit csak, hogy Teanna lógni akart, ami nem jött össze.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Szer. Május 14, 2014 2:12 pm

Igazán nem bántam volna, ha tényleg képes ellopni az ötleteimet a felvigyázással kapcsolatban. Kivéve persze, ha olyan ötleteim támadtak volna, amik nem jók számomra. Azonban lévén, hogy fogalmam sem volt, mégis hogyan tudná jobban végezni a munkáját, inkább nem mondtam semmit. A szavain pedig mosolyogtam. Kiváncsi voltam arra, vajon mi után elmegy, akkor is a képemen lesz-e ez a bártyú, elvarázsolt vigyor. Mert, ha igen, erősen kétlem, hogy bárki is azt hihetné, hogy valami rosszat tettem, mikor Rio az órámra fog kísérni. Sokkal inkább azt, hogy szándékosan azt akartam, hogy ez törtjénjen. És akkor még csak nem is tudnák, mennyire igazuk lenne. Ez az én-vagyok-a-saját-tündérmesém vigyor pedig csak szélesedett, mikor szabadkozott az öleléséért. Nem is tudtam ezek után mit tenni, felé fordultam és végig simítottam az arcán. Kezdtem egyre jobban megszokni ezt a természetességet köztünk. Elvégre, ami jó azt el fogadni kell, nem pedig küzdeni ellene.
Ezután tovább folytattam a pakolást. Tudtam, hogy ez egy kicsit hirtelen jött tőlem, de mostanában amúgy is csak a pillanatnak élek.
Mikor sikerült mindent befejeznem, megkértem, hogy kísérjen el az órámra, és meghökkentem pillantottam rá a szavai miatt.
- Már elnézést, de én soha nem vagyok rossz – kértem ki magamnak, majd viszonoztam a vigyorát. - Csak alkalomadtán – céloztam arra, hogy azt valamikor helytelennek tartotta, hogy együtt vagyunk. Mert, ha ezt beleszámítjuk, akkor néha-néha tényleg nem azt teszem, amit tennem kéne. A kezét pedig nem fogadtam el, annál az oknál fogva, hogy mégiscsak furcsa lenne, ha egy felvigyázó kézen fogva kísérne be az órámra, nem? Igaz, hogy már amúgy bárki láthatott minket a konyhában. Nem is hiszem, hogy mi lennénk a világ legjobb titkolózói. Nem, mintha úgy érezném, hogy bármelyikünkben meg is van a szándék a titkolózásra. Eddig sokkal inkább úgy tűnt, mintha mindent nagy dobra akarnánk verni, mert tényleg nem a konyha a legjobb ötlet a bújkálásra.
- Kézen fogva? Még a végén azt hiszik, hogy valami unokatesóm vagy, aki megpróbált az órámra toloncolni – vigyorogtam. Jobban belegondolva, eléggé duva is lett volna, ha azt hiszik. Főleg, mert én nem szívesen csókolgatnám az unokatestvéremet, bármennyire is szeretőm őt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Szer. Május 14, 2014 9:09 pm

*Annyira szeretném valahogy a tudomására hozni, hogy én tényleg komolyan gondolom ezt az egészet kettőnk között, még hozzá hosszú távra tervezek. Értem én azt, hogy első csók, első kapcsolat meg minden, de azért bízhatna magában.. és bennem is. Bízhatna abban, hogy nekem ő nem egy futó kapcsolat. Ezt be is fogom neki bizonyítani.
Már látom magam előtt a többi tanuló tekintetét, ahogy Teannát bekísérem az órára. Ők tudják, hogy én sok mindenben elnéző vagyok, így tuti azt hiszik majd, hogy valami nagyon-nagyon csúnya dolgot tett. Nem baj. Jó az, ha azt hiszik, hogy rossz kislány. Végül is muszáj valamilyen szinten megrontanom, hogy ki tudjon törni a jó kislány életből. Érezze csak azt milyen az, ha igazán él. Bulizzon, szórakozzon, egyszerűen éljen kicsit úgy, ahogy a korabeliek. Én meg ott leszek és vigyázok rá mindig.
Elég volt megint csak egy érintése és teljesen felvillanyozódtam tőle. Ahogy arcomhoz ért, kezébe fordítottam az arcom. Szavakkal le sem tudnám írni milyen érzés az, hogy ilyen gyengéden érint.*
-Na jó, igazad van. De azért add csak a kezed. Ígérem elengedem mielőtt betoloncollak az órára. *Mosolyodtam el. Egyszerűen csak fogni akartam a kezét. Nem titkolózok én senki előtt, felnőtt emberek vagyunk. De az órára ígéretemhez híven úgy fogom belöködni szigorú tekintettel.. ha egyáltalán képes vagyok én olyan tekintetre.*
-Ugye tudod, hogy hosszú távra tervezek veled? *Pillantottam rá. Tudnom kellett, hogy nem gondol-e másra. Én biztosan nem fogom elhagyni. Olyat adott nekem, ami számomra nagy kincs, a boldogságot. És ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, egyre biztosabb lettem abban, hogy beleszerettem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Csüt. Május 15, 2014 2:19 am

Elgondolkodtató, hogy lesz valaha-e egy alkalom, amikor nemet tudok mondani neki. Biztos lesz, csak hát eddig mindig sikerült valahogy rávennie, hogy amivel kapcsolatban az előbb titlatokoztam, hirtelen belegyezéssé változzon. Igaz, eddig mindig csak kisebb dolgokban, mégis valahogyan ez jutott most eszembe. Hiszen elég csak a szemébe nézni, olyan megbízhatóan, csábítóan, és... egyszerűen csak ő. Mintha a csak ő lenne a jó válasz mindenre, mert egyszerűen képtelen voltam nem azt gondolni, hogy benne nem valami különleges és csodálatos dolog rejtőzik. Valami olyan, amit én minél jobban meg akarok ismerni, és mintha nem is számítana mennyi mindent tudtam meg róla eddig, csak még többet akarok. Azt hiszem ez talán olyan, mint mikor az ember belekóstol valami jóba, például egy süteménybe, és attól, hogy abba belekóstolt, nem hogy nem fog leállni az evésével, hanem még többet fog akarni belőle, még akkor is ha már tele lesz tőle. Nem, mintha az én esetemben ez a veszély fenyegetne. Egyrészt, mert ő sokkal több, mint egy darab sütemény, vagy bármi más. Sokkal veszélyesebb rám és az érzelmeimre nézve, másrészt pedig, mert olyan nem létezik, hogy túl sok dolgot fogok megtudni róla. Legalábbis nem hiszem, hogy az lehetséges volna.
Ahogy megérintettem az arcát, láttam, ahogy az arckifejezése megváltozik, de megpróbált nem gondolni rá. Még mindig nem bíztam magamban annyira, hogy elhiggyem, igaz, amit látok és ami történik velem. Azt már elfogadtam, hogy valami oknál velem akar együtt lenni, de hogy esetleg többet érez irántam, mint vonzalom... Erősen kétlettem. Persze, az igaz, hogy egy kicsit kedvel, de nem hiszem, hogy ennél több lenne.
Később nem is kellett sokat győzködnie, a kezeimet az övébe csúsztattam. Nem értettem, hogy mért volt ez olyan fontos a számára, de azért megpróbálkoztam elfogadni, hogy esetleg néha ő is ugyanazt akarja, amit én. Igaz, eddig nagyon is úgy tűnt, de nem akartam magamat felesleges álmokba ringatni. Nem hiszem, hogy a kétségeimet valaha is el fogom tudni űzni, de majd kiderül.
- Ne félj, majd úgy fogok tenni, mintha a karomon ragattál volna akarom ellenére, és megpróbálok elszökni – jelentettem ki jókedvűen. A szemeim már-már ragyogtak a vidámságtól, és az elgondolástól, hogy vajon mit fognak rólam gondolni az osztálytársaim, meg az iróniától. - Azok után, majd biztos azt fogják gondolni, hogy a szüleim küldtek ide, hogy megneveljenek! Mert mi másért lennék ilyen ellenálló? - kérdeztem mosolyogva, miközben rápillantottam. Majd elkezdtem a termem felé vezetni, ha nem tudta volna már alapból, hogy hol vannak, ismét olyan én-alkalmazott-vagyok-itt-és-megnézhetem-mások-adatait okokból. Bár valószínűleg nem nézte meg, hiszen azt sem tudta, hány éves vagyok. Ami azt jelenti, hogy csak a telefonszámomnak és a szobaszámnak nézett utána.
Ugye tudod, hogy hosszú tárva tervezek veled? A szavai lassan – vagy éppen villámgyorsan? - jutottak el hozzám, majd a fejemben visszhangzottak. A szívem felgyorsult, és nem a jó okok miatt. Ez pánik volt. Színtiszta, gonosz pánik, ami elfogott, mikor megértettem, hogy mit kérdezett tőlem. Miért kell neki mindent elrontani ilyen hamar? Igen, tudtam, sejtettem, hogy valami ilyesmire gondolt. Vagy legalábbis utalt a szavaival, amiket annyira nagyon próbáltam figyelmem kívül hagyni, és egészen idáig nagyon is jól sikerült. De ezt mégis hogyan kerüljem ki? Hiszen most egyenesen nekem tette fel a kérdést. Minden olyan zavaros és új volt. Nem gondoltam azt, hogy szórakozik velem, de azt sem, hogy ilyen hamar ilyenekről fog gondolkodni. Elvégre nem a pasiknak kéne megijedniük olyan szavaktól, mint szeretlek, hosszú távú kapcsolat és a többi? Akkor mért én vagyok olyan ideges ettől a gondolattól? Nem tudom ez azért van-e, mert nem bízok benne, nem bízok magamban, vagy mert egyszerűen csak nem állok készen ilyen gondolatokra. Egyáltalán mire akart ezzel utalni? Hogy érte pontosan ezt az egészet? Így akart megnyugtatni, hogy nem fog dobni pár hét után, vagy hogy? Én annyira nem értek ilyesmikhez... Nem tudom, hogyan jár a férfiak gondolkodása, és néha még azt sem tudom, hogyan jár az enyém. Hiszen azért még sem kéne megijednem egy egyszerű kérdéstől.
- Ööömm – kerestem a szavakat, és legszívesebben megtettem volna azt a híres filmes mozdulatot, és a hajamba túrtam volna idegességemben. Vagy csak az ajkamba haraptam volna, vagy bármi mást tettem volna, hogyha nem éppen a teljes lefagyás szélén álltam volna. Miért van ilyen sok volna? Mindegy is.
Közben észre sem vettem, de a kezem kezdett egyre elgyengülni, szinte már kicsúszott Rio kezéből. Már nem is igazán fogtam őt. Akartam, hogy ne tűnjek teljesen egy gyáva nyúlnak, de egyszerűen képtelen voltam rá.
- Hát gondoltam, hogy nem akarsz szakítani velem rögtön miután összejöttünk, ha így értetted – feleltem. Zavaromban még el is pirultam. Hogy mennyire utállak vörös haj és könnyen elpirulós én! És kérlek, Rio, hagyd ennyiben! Csak hagyd ennyiben... Mióta csak összefutottunk a konyhában, ő úgy tűnt, mintha többet is mondani akart, mint bókokat, mikor szívről és utazásról meg ilyesmikről beszélt, és én is komolyan gondoltam ezeket. Egy részem igen. A másik viszont nem állt készen rá, egyszerűen nem állt készen arra, hogy higgyen neki. Nem most. Nem ilyen hamar.
Mért is kellett megfognom a kezét? Ellenkező esetben, talán nem nem vette volna észre ezt a hirtelen hangulatváltozásomat, és én nem akartam nyomást, hangulatváltozást, se semmi ilyesmit. De már amúgy is ennyi volt a jó hangulatomnak, hiszen ismét visszatértem abba az állapotomba, amilyen New Yorkban is voltam. Hogy szinte képtelen voltam valami normálisat kinyögni. Pont most, mikor arra lett volna a legnagyobb szükség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Csüt. Május 15, 2014 12:48 pm

*Annyira érzem rajta, hogy még mindig feszült. Nem tudom mit kéne tennem vagy mondanom ahhoz, hogy rájöjjön, nem futó kaland, nem néhány hét vagy hónap. Tudom, hogy őrültség, de már most években gondolkodom. Lehet, hogy azért van így, mert már idősebb vagyok, nem tudom. Az biztos, hogy még soha nem éreztem ilyet ezelőtt. Szeretem. És ahogy egyre több időt töltünk együtt, egyre jobban erősödik bennem ez az érzés. Az a baj, hogy nem tudom ő hogy áll hozzá a kapcsolatunkhoz. Lehet, hogy ő még nem is érez annyira mélyen irántam? Annyi mindenre szeretnél választ kapni egyszerre.
Nagy megkönnyebbülésemre elfogadta a kezemet és így tudtunk elindulni. Nekem egyszerűen fontos volt, hogy érezzem a közelségét, még ha csak a kezét is foghatom csak. Talán nem is érti, hogy nekem ez miért annyira fontos. Eddigi életemben nem igen kaptam még szeretet vagy igazi törődést, így amit velem tesz....az leírhatatlan.
Éreztem a változást a viselkedésében, amikor feltettem neki azt a bizonyos kérdést. Nem tudtam kiigazodni rajta, hogy pontosan mit gondolhat, mi jár abban az okos fejében. De az biztos, hogy jó alaposan megzavartam. Sokáig nem szólalt meg. Bennem is közben nagyon sok minden lejátszódott. Vajon egyáltalán nem úgy gondolja ahogy én? De az nem lehet, nem úgy viselkedett, mint aki rövid távra tervez. Az ugrasztott ki a gondolataimból, hogy éreztem, a keze elernyed. Most már megálltam és ránéztem. Nagy szerencsémre éppen házak mellett haladtunk el, így az egyik párkányra le tudtam tenni a tányéromat, majd később összeszedem, most fontosabb dolgom van. Két kezembe fogtam az arcát, hogy rám nézzen. Láttam, hogy arca színe a hajával vetekedik.* -Ana! Én nem napokra, hetekre, hónapokra tervezek, hanem sokkal továbbra. Tudom, hogy össze vagy zavarodva, de hidd el, hogy engem is piszkosul megrémít az, amit érzek. És azt akarom, hogy végre elhidd, nekem igenis te kellesz, senki más. *Régen talán nem mondtam volna ilyeneket. De nekem most ő mindennél fontosabb, nem szeretném elveszíteni. Odahajoltam hozzá és lágyan megcsókoltam, mert tudok én nem követelőző is lenni. Ha tudná, hogy én is mennyire félek, hogy ez csak egy tünékeny álomkép ez a boldogság. Mindkettőnknek hinnie kell a másikban, talán ez lesz a legnehezebb feladat. Ő sem tudja elhinni, hogy őt szeretem és én is rettegek attól, hogy elvesztem, amikor csak most ismertem meg. Kevés időt töltöttünk még együtt, de szeretem, ennyi.*
-Gyere. *Mondtam neki lágyan és ismét megcéloztam vele azt az épületet, ahol neki most órája van. Előtte azonban még magamhoz öleltem és a fülébe súgtam.* -Te amo. *Spanyolul mondtam neki. Nem tudom tudja-e mit jelent. De most nem is akarok neki időt hagyni a kérdezősködésre, gondolkodjon csak rajta. Elengedtem végül és a kezemet felcsúsztattam a karján. Hát jöjjön a színjáték. Bekopogtam és kinyitottam az ajtót.* -Miss Light! Most, hogy megmutattam Önnek a termet, remélem megjegyzi, hogy többet ne kószáljon tilosban. Tudja a farkasok nagyon veszélyesek tudnak lenni az erdőben! *Erővel fojtottam el a vigyoromat és komolyságot erőltettem magamra a nézőközönségünk előtt. Láttam az arcokon a döbbenetet. Még a tanár kolléga is csak nézett. De én komoly maradtam, még ha komoly erőfeszítésbe került is.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Csüt. Május 15, 2014 2:09 pm

Annyira reméltem, hogy annyiban fogja hagyni a dolgokat, és nem kell erről többet beszélniünk, de ő látszólag másképp gondolkodott a dologról, amit egyszerűen nem tudtam megérteni. Mégis hogyan mondhat valaki ilyet? Neki fogalma sincs arról, hogy milyen vagyok vagy leszek. Bár mennyit is beszéltünk mesékről, ez nem az, hanem a való élet. A való életben pedig nem így működnek a dolgok. Nem tudnak így működni. Az is lehet, hogy csak azért érez így, mert még minden új és izgalmas, de egy kis idő múlva, am új volt, régivé változik, és ami izgalmas, unalmassá. Akkor pedig átkozni fogom magamat, amiért hittem neki.
Mondani, reagálni akartam valamit a szavaira, de egyszerűen képtelen voltam. Attól tartottam, hogyha megszólalok, nem fogok semmi értelmeset kinyögni, vagy legalábbis semmi érthetőt, az biztos. Egy pillanatra azt is gondoltam, hogy a viselkedésemmel fogok mindent elszúrni, azonban a csókja megnyugtatott. Azt jelentette, hogy nincs harag köztünk, még úgy sem, hogy jelen pillanatban én voltam a világ egyik leggyávább embere. Legalábbis ha erről volt szó, akkor biztosan.
Bólintottam mikor szólt, hogy menjünk tovább. Legalább mozogni tudtam már, ha beszélni nem igen. Ám milőtt még eltudtam volna, megalához ölelt és két szót suttogott a fülembe spanyolul. Ennyit legalábbis tudtam. Hogy spanyolul van. Azonban az agyam már olyan távol járt – vagy éppencsak annyira lefagyott? - hogy nem igazán jutott eszembe, mit is jelentett az, amit mondott. Voltak sejtéseim róla, de jobb volt nem belegondolni, mielőtt tényleg olyan leszek, mint egy szobor. Úgyhogy inkább nem kérdeztem semmit sem, csupán tovább folytattam az utunkat, egészen addig amíg el nem érkeztünk a termünkhöz. Elengedtem a kezét, és reméltem, hogy képes leszek ezután arra a színjátékra, amiről beszéltünk.
Bepillantottam a terembe, és felsóhajtottam, mintha valami nagyon nem tetszene nekem. Ironikus, mert tényleg nem volt velem valami rendben. De ez legalább segített egy kicsit elterelni a gondolataimat. Hálás voltam Rionak azért, mert sikerült elterelni a gondolataimat egy kicsit... róla.
- Most komolyan farkasok? Miféle tábor ez, ahol már az is probléma, ha egy kicsit kimozdulok? - kérdeztem és megpróbáltam tényleg gúnyt csempészni a szavaimba, miközben a szemem csillogott a vidámságtól. Bárhogy is legyen, azt nem bántam meg, hogy vele találkoztam. - Pá! - köszöntem el, és ügyelve arra, hogy másoknak ne legyen látható, halványan rámosolyogtam, majd besétáltam a terembe. Talán tényleg jobb, hogy nem rögtön ma találkozunk megint. Addig lesz legalább időm gondolkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rio Noche

avatar


»Hozzászólások száma : 93
»Join date : 2014. Apr. 23.
»Kor : 30
»Tartózkodási hely : Napa, Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   Csüt. Május 15, 2014 9:51 pm

*Nem tudtam annyiban hagyni a dolgot. Azt éreztem, hogy valahogy meg kell értetnem vele mindazt, amit érzek iránta. Azt is tudom, hogy sokkoltam a kis monológommal, de nem hagyhattam azt, hogy rosszat gondoljon rólam. Mármint nem szeretném ha azt gondolná, hogy az a fajta pasi vagyok, aki azután lelécel, hogy megkapta azt, amit akart. És ha már itt tartunk már bőven leghosszabb kapcsolatom ez, mert nővel eddig csak egy-egy éjszakát töltöttem, semmi több. Velük nem volt több, mint a testi igényeim kielégítése, hogy így fogalmazzak. De Ana más... vele rengeteg időt akarok tölteni. Persze némely érintésére, ajak harapdálása felkeltette a vágyaimat, de figyelmen kívül tudtam hagyni őket, mert nekem Ana teljesen kell, nem csak a teste, hanem a lelke is.
Azt akartam, hogy gondolkodjon, rágódjon azon mit is mondtam neki spanyolul. Lehet kicsit gonosz vagyok, amiért ilyen helyzetbe hoztam, de hát szeretek játszadozni. Én már csak ilyen vagyok. Ha pedig rájön a két kis szó jelentésére? Semmi gond, annál jobb. Bár ha nem csalnak a megérzéseim biztos azt fogja gondolni, hogy mindenkinek csak úgy mondogatom, hogy szeretem. Pedig nem. Eddig még soha senkinek nem mondtam ezt... szó szerint senkinek.
És szerencsére jött egy kis jókedv csináló, a színjátékunk. Itt már éreztem, hogy ő is felenged. Ennek pedig nagyon örültem.* -Az a probléma, hogy lógna óráról, Miss Light! *Az már más tészta, hogy legszívesebben egész nap vele lennék, hogy jobban megismerhessem. Láttam cinkos mosolyát, amit sajnos nem tudtam viszonozni, mert akkor rögtön lebuktunk volna. De azért jó jelnek vettem azt a kis mosolyt.
Biccentettem a tanár kolléga felé és magam után becsuktam az ajtót. Kint már mertem magamban egyet mosolyogni. Az utamat a a sütijeim felé vettem és közben egy SMS-t írtam Ana-nak, amiben az alábbi szöveg állt. Nem akartalak ennyire lesokkolni, sajnálom. Holnap találkozunk. Rio
Remélem megnyugszik holnapra. Talán addigra ha lesznek kérdései fel meri tenni őket és válaszolok is rájuk. Ha nem? Az sem gond, szerintem úgyis nagyon jól fogjuk érezni magunkat.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna   

Vissza az elejére Go down
 

Legrosszabb cukrász bevetésen - Rio & Teanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-