Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Egyedül egy discoban - Ian & Teanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Szomb. Május 10, 2014 8:46 pm

Nem tudtam rájönni, hogy mit csinálok én egy bárban. Már azon is csodálkoztam, hogy egyáltalán beengedtek. Hiszen nem éppen 22 vagy 21 a korhatár? Sosem jegyeztem meg ezeket a dolgokat, mert úgy gondoltam, hogy úgy sem kell, majd emiatt aggódnom. Nem, mintha ez annyira egy bár lenne. Talán csak félig. Inkább olyan disco féleség, vagy nem tudom.
Odaültem a bárpulthoz és rendeltem valamilyen alkoholos italt. Rábíztam a pultosra, hogy mit fog adni nekem, a lényeg, hogy ne legyen túlságosan erős, különben ki fogom dobni a taccsot. Vagy legalább ki fogom köpni az italt, az már biztos. Sosem voltam valami jó ivó, vagy legalábbis nem hiszem, hogy az lennék, hiszen még sohasem ittam semmilyen alkoholos italt. Ez a mostani dolog is inkább egy kísérlet volt, hiszen eldöntöttem, hogy lehetőleg minden egyes olyan dolgot ki akarok próbálni, amit még nem tettem.
Viszont az még mindig nem értettem, hogy mért nem kérték az igazolványomat vagy valamit. Ennyire idősnek néztem ki? Vagy csak senkit nem érdekelt? Ki tudja. Mindenesetre elővettem a telefonomat egy pillanatra és megnéztem hány óra van. Nem szándékoztam sokáig itt maradni. Talán csak fél tizenegyik mondjuk. Az is lehet, hogy hamarabb visszafogok menni a táborba, ki tudja.
Ekkor a pultos meghozta nekem az italt, én kifizettem, majd belekortyoltam ebbe a valamibe. Nem is volt annyira rossz. Csak egy kicsit. Épp annyira, hogy fintorogva leraktam a poharamat. Ez el is gondolkodatott azon, hogy mégis hogyan fogom ezt kibírni ilyen sokáig? Legszívesebben már most a táborban lennék. Se a kihívó ruhám, se semmi más nem tetszett rajtam. Ráadásul a zene is elég hangos volt ahhoz, hogy az embereknek majdhogynem kiabálniuk kellett, ahhoz, hogy meghallhassák egymást.
//Ruha//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Vas. Május 11, 2014 4:33 pm
Teanna Light


Ú gy éreztem itt az ideje kimozdulni egy kicsit a városba is. Már két hete vagyok a táborban, azóta több táborozót is láttam, de csak nagyon kevéssel vettem fel a kapcsolatot. Sokkal inkább a többiek megfigyelésére koncentráltam, mint arra, hogy barátkozzak vagy mást csináljak. Sok időt eltöltöttem egyedül, de egyszer sem hagytam el a tábor területét. Kicsit későn jutott eszembe, hogy elkéredzkedjek a városba, de nekem most jött meg hozzá a hangulatom. Nem hiszem, hogy sötétedés után olyan sokat látnék a városból és olyan sok hely nyitva is lenne, így inkább bulihoz készültem. Szerencsémre elengedtek ma este. Nem vagyok bulizós típus. Sőt, nem is voltam még komolyabb buliban. Egy kicsit esetlen vagyok, tudom, de ha már ennyi kedvem lett és ennyire elhatároztam magamat akkor már nem is hátrálok meg, még ha ennek érzem is a szükségét. Nem tudom minek, de még napszemüveget is vettem fel a fekete kabátomhoz, nadrágomhoz és cipőmhöz. A pólóm volt egyedül sötétkék, bár szerintem még az is feketének hatott. Nem tudom jó vagyok-e így vagy sem és egyáltalán mi lenne a legideálisabb, de nem vacakolhatok ezen olyan sokat. Már majdnem így indultam el, amikor visszafordultam az ajtóból és átöltöztem. Fekete bőrkabátot vettem fel, valami mintás fekete pólót és a szokásos és minimális sminkemet sem hagytam el. Így jobban ki lesz emelve élénk kék szemem, bár a napszemüvegben ez teljesen mindegy. Középhosszú fekete hajamat is megigazítottam és ellenőriztem minden cuccom meg van-e. Mély levegőt vettem, aztán elindultam. Egyedül voltam és az utcán sétáltam. Hosszú ideje volt már, hogy egyedül ballagtam. Nem volt túl nagy élet ezen a környéken. Az éjszaka kissé hűvös levegője kellemesen érintett. Aztán megláttam egy szórakozó helyet. Megálltam és kívülről alaposan megnéztem a helyet. Úgy voltam vele, hogy ha nem megyek be akkor ma este legfeljebb csak sétálni fogok egyet a városban, így beálltam a sorba. Szerencsére pont huszonkét éves vagyok, tehát minden államban felnőttnek számítok és nem lehet baj a koromból. Nem köthetnek belém, ebből a szempontból. Nem is kérdezősködtek, beengedtek. Alig tettem meg bent egy pár lépést, máris nézelődni kezdtem. Nagyon furcsa volt nekem ez a hely, így a pultnál kerestem menedéket. Innen kezdtem el figyelni a tömeget és azt, hogy ki mit csinál és mi merre van. Hátamat a pultnak vetettem, majd hirtelen megfordultam és alkarjaimmal a pultra támaszkodtam. Ezzel a mozdulattal párhuzamosan egyik kezemmel levettem a napszemüvegemet. Tekintetem a pultosra esett, aztán a tőlem két üres székkel odébb ülő fiatal lányra. Ismerős volt. Mintha már láttam volna, de sosem váltottam vele egyetlen szót sem. Aztán rájöttem, miközben őt néztem, a táborból való volt. Már többször is láttam, de csak messziről. Mindig meghúztam magamat és vagy el voltam a saját kis magányommal vagy a többieket néztem. Innen volt ismerős ő is, de nem mertem megszólítani. Csak figyeltem őt a sötétben élénken és világítóan ható kék szemeimmel.

words: 464 music: Come with me now note: -
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Vas. Május 11, 2014 5:22 pm

Fogalmam sem volt hány perce próbálkoztam azzal, hogy sikeresen legyűrhessem magamba az italomat. Húsz vagy tíz perce? Már azon sem csodálkoztam volna, ha a pultos most azonnal elkéri a személyimet, lévén, hogy látja rajtam, mennyire nem vagyok jártas az ivás művészetében. Ahogy a bulizásban sem, hiszen ha inni nem tudok, legalább felálltam volna táncolni vagy valami. Tulajdonképpen ez még a terveim között is szerepelt miután sikerült befejeznem, amit csináltam. Ha valaha be is tudom fejezni.
Oldalra pillantottam egy kortyolás kíséretében, hogy megnézzem azokat az embereket, kik látszólag minden erőfeszítés nélkül be tudtak olvadni a tömegbe és jól tudták érezni magukat, mikor megpillantottam egy világítóan kék szemű embert, ahogy engem bámult. Majdnem félre is nyeltem az italomat meglepetésemben. Talán ismerem őt valahonnan, vagy mi? Így elsőre egyáltalán nem volt ismerős számomra. Nem hiszem, hogy valaha is láttam volna őt az életemben.
Másodszorra már kezdett beugrani valami. Itt vagy már vagy egy-két napja a táborban, és mintha őt láttam volna már ott. Persze még mindig lehet, hogy tévedek, elvégre még nem volt olyan sok időm összebarátkozni az ottani emberekkel. Ráadásul leginkább Rio-val foglalkoztam meg a furcsa megjegyzéseivel. Még mindig nem tudtam elhinni, hogy képes volt olyanokat mondani, mikor alig ismerjük egymást.
Elfordítottam a tekintetemet, és ismét kortyoltam egyet az italomból. Talán meg kéne kérdeznem tőle, hogy miért bámul. De mi van, ha azért csinálja, mert akar valamit tőlem? Elvégre néhány ember ismerkedés céljából is megy egy szórakozóhelyre, nem? Bár nem hiszem, hogy ő azért csinálná, különben már hozzám szólt volna, nem? Viszont mi van ha hozzászólok, akkor ő fogja azt hinni, hogy akarok valamit? Ráadásul csak mert a táborból is származhaz, nem biztos, hogy ő egy barátságos ember. Igazából nem is kéne ezen elgondolkodnom, hogy hozzászóljak-e. Egyszerűen csak el kéne mennem innen.
Kortyoltam még egyet, és mielőtt még elment volna, vagy bármi ilyesmi, rá kényszerítettem magamat, hogy felálljak és mellé üljek. Éreztem már előre is, hogy ennek rossz vége lesz, de muszáj volt megtudnom, hogy mégis mért bámult rám. Bár erősen kétlem, hogy minden egyes idegenhez, aki megbámul, hozzá kéne szólnom, de mindegy.
- Bocsi, de... - szóltam hozzá hangosan beszélve, hogy értse is azt, amit mondani készülük neki. - Ismerlek valahonnan?
Pazar. Ez remek volt. Most jön még egy kortyintás az italomból.
Kortyoltam egyet. Nem is olyan nehéz már ez az ivás dolog. Igaz, hogy az italomnak szörnyű íze volt, de legalább tudtam, mit kezdeni magammal, miközben épp vártam a nagy megszégyenülésemre. Vagy rosszabbra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Vas. Május 11, 2014 7:38 pm
Teanna Light


F igyeltem a kék szemeimmel a fiatal lányt, akinek egy idő után feltűnt. Az első reakciójára, miszerint majdnem félre nyelt, elmosolyodtam. Felé mosolyogtam. Mosolyom barátságos volt, mint mindig. Talán egy kicsit szórakozott is. Végül nem szólaltam, tovább néztem az ismerős lányt. Nem bírta sokáig. Szerintem zavarta a dolog. Engem is zavart volna ha egy ismeretlen ember elkezd bámulni és nem szól hozzám. Talán én is azt csinálnám, amit most ő is tett. Ide jött hozzám és leült. Erre én is helyet foglaltam és felé fordultam. Egyik kezem alkari részével a pultra támaszkodtam, a másik kezem a combomon pihentettem. Mosolyogva és érdeklődve, kíváncsian néztem tovább mire megszólított. A mosolyom kiszélesedett, de válaszoltam neki.
- Ne haragudj. Adrian vagyok. - nyújtottam felé a kezemet - A táborban láttalak többször is. Aztán láttam, hogy egyedül vagy... De nem, még nem találkoztunk személyesen. - magyaráztam meg a helyzetet, aztán újra felvettem korábbi pozíciómat. Még sohasem beszéltünk és sohasem voltunk egymáshoz még ilyen közel. Leginkább több méter távolságból láttam őt, ahogy a táborból még sokakat is. Nem azért, mert egy ilyen kis sunyi disznó vagyok, hanem mert elvoltam én magammal is. Meg hát vannak véletlenek így is, amik körbe vesznek és ennek köszönhetően már megismertem néhány embert, de közel sem mindenkit. Még a táborozók felét sem. Miután meg volt a bemutatkozás láttam, hogy valami olyasmit iszik ami nem épp a kedvére való, bár szerintem csak a zavarát akarja eltüntetni. De nem fojthatja magát italba. Nem vagyok én rossz ember, hogy ezt keljen tennie. Mondjuk lehet ezzel a bámulással egy kicsit zavarba hoztam, de igazán nem volt szándékos. Én csak megfigyelem az embereket, a körülöttem lévőket. Tényleg nem akarok a terhére lenni, sőt, el is mehetek akár, de előbb megvárom amíg ez maga mondja ki. Ki tudja, lehet, hogy épp ellenkezőleg, szeretne egy kis társaságot csak nincs kit magával hívjon bulizni. Nos, magam sem vagyok egy nagy bulizós egyén, ennek oka pedig nagy részben a barátok hiánya, de szerintem összetudunk hozni valakit közösen is. Minden esetre kértem egy kólát a pultostól. Nem akartam alkoholt inni, és ez legalább nem olyan cikis, mintha vizet kértem volna. Még a gyümölcslénél is jobb. Attól pedig, hogy tesznek bele valamit már nem kell annyira félnem, hiszen most már társaságom is van. Így kisebb eséllyel kötnek bele az emberbe, legalábbis azt hiszem. Illene talán mást is mondanom és szívesen kérdezősködnék is, de inkább megvárom, hogy ő akar-e mondani valamit nekem vagy az általa megkezdett beszélgetést nekem kell majd fojtatnom.

words: 407 music: Come with me now note: -
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Vas. Május 11, 2014 8:30 pm

Oké. Ez egy kicsit furcsa volt, ahogy rám mosolygott, mielőtt odajöttem volna hozzá. Nem tudom miért, csak volt egy olyan érzésem, hogy eléggé hátborzongató, mikor egy világító szemű alak engem bámul és rám mosoly, de nem szól semmit sem. Vagy csak így próbált rávenni arra, hogy odamenjek hozzá? Mert akkor sikerült.
Egy csöppet féltem, hogy mit fog válaszolni, és nagyon reméltem, hogy nem valami abnormális emberrel fogok találkozni, vagy nem tudom. Soha nem voltam még szórakozóhelyen így nem tudhattam, pontosan milyen emberek is járnak ide. Szerencsére, ő nem tartozott a nem normálisak közé.  Legalábbis így elsőre nem.
Amikor felém nyújtotta a kezét, elfogadtam, és megráztam, miközben viszonoztam a mosolyát. Csupán abban reménykedtem, hogy nem a szokásos bátortalan mosolyomat vettem fel, amit mindig is szoktam, mikor idegenekkel találkozok.
- Semmi baj, csak furcsa volt, ahogy engem néztél – mondtam ki az első dolgot, ami eszembe jutott, elrontva vele mindent. Úgy értem, most komolyan, ezt mért kellett mondanom? Nem lett volna egy sima semmi baj elég? Muszáj volt hozzátennem, hogy zavart, ahogy engem bámult?
Kortyoltam még egy kicsit az italomból. Ha tudtam volna, hogy egy idegenhez kell odamennem ahhoz, hogy sikerüljön ezt a valamit meginnom, már előbb megtettem volna.
- Amúgy így már érthető. Valószínűleg láttál engem össze-vissza keringeni a tábornál, lévén, hogy még egy csöppet új vagyok itt – próbáltam egy csevegő hangnemet felvenni. Nem tudom, az itteni táborozók mennyire közvetlenek egymással, de nem is nagyon érdekelt. Ha már ide sonfordáltam, illene beszélnem is valamiről, nem? - Egyébként meg Teanna Light vagyok – mutatkoztam be utólag.
Egyre jobb. Gondoltam. Még bemutatkozni is elfelejtek az idegesség és a zavartság miatt.
Ezután figyeltem, ahogy kér egy kólát a pultostól, ami nem tudom mért, de tetszett nekem. Nem hiszem, hogy az ital, amit az ember kér, megtudná mondani róla a személyiségét, viszont legalább egy nagyon picit elárul róla. Még pedig azt, hogy mért is jött egy szórakozóhelyre. Azért, hogy teljesen le igya magát, ami nekem nem állt szándékomban, vagy hogy simán jól érezze magát és hallgassa a zenét, netán táncoljon. Vagy legalábbis valami ilyesmit mondott el az emberről szerintem.
- Semmi alkohol, vagy valami ilyesmi? - kérdeztem talán egy kissé szórakozottan. Eközben pedig nagyon reménykedtem benne, hogy a jó kategóriába soroltam magamban. A jó fiúk közé. Mert akkor talán még barátok is lehetünk, vagy valami. Legalábbis én meg fogok próbálni az lenni, bármit is gondoljon ő. - Ne érts félre. Ez teljesen oké. Én magam sem szeretem ennek a valaminek az ízét, de megígértem magamnak, hogy meg fogom kóstolni – ráncoltam össze a szemöldökömet az italomra pillantva, majd elmsolyodtam. - Szóval itt is vagyok – tettem hozzá. Hát igen. Itt is vagyok. És most mit is kezdjek magammal? Persze már van egy elképzelésem, de nem vagyok benne biztos, hogy igent mondana-e rá. Igaz, ő kezdte ezt a bámulásával, szóval lehet ő is annyira akar barátkozni, mint én.
- Egyébként akarsz, majd táncolni? Nem most, csak később. Elvégre ezért jöttem erre a helyre – kérdeztem meg, miközben próbáltam lenyugodni. Tényleg fogalmam sem volt, hogyan működik ez a barátkozós dolog egy discoban. Nem is hiszem, hogy eddig bárki is próbálkozott ezzel. Csak abban reménykedtem, hogy nem fogja félreérteni. Mert azzal ellentétben, ahogy Rioval viselkedtem egyszer, most egyáltalán nem próbáltam kihívó lenni, vagy bármi ilyesmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Vas. Jún. 01, 2014 1:00 pm
Teanna Light


A zt hiszem egy kicsit nehézkesen és zavaróan indult ez a beszélgetés, de végül csak elmosolyodtunk a kialakult helyzeten. Nem mondom, érdekesen keltettem fel a fiatal nő figyelmét, de végül csak ideült mellém és nem csak bemutatkoztunk, de még el is kezdtünk beszélgetni. Mosolyogva hallgattam Teanna szavait. Hát igen, én nem iszom alkoholt és ami azt illeti a nagy bulizás sem az én asztalom. A szívemhez sokkal közelebb áll egy kellemes baráti társaság, egy tábortűz és nevetgélések, beszélgetések, mint egy idegen helyen sok ember között a buli. Ha nem lenne rossz szokásom, hogy amikor egyedül vagyok énekelek és táncolok akkor biztosan tudnám, hogy nemet mondok a felkérésre arra hivatkozva magamban, hogy még sosem táncoltam és nem tudok. De ez persze nem igaz. Tudok táncolni és már nem egyszer ezt meg is tettem. Épp ezért is lenne még hülyébb kifogásom az, hogy nem szeretem a nagy tömeget. Akkor mégis mit keresek itt? Szégyenlősnek pedig aztán végképp nem mondhatom magamat. Ez annyira ciki lenne. Ráadásul nem is lenne igaz... mármint, attól függ mit kellene csinálni és kik előtt. De kár is ezen gondolkozni, hiszen szívesen táncolok az egyik táborozóval és akár még egy barátságot is hajlandó vagyok kialakítani kettőnk között. El kellenek a barátok akikre számíthat az ember és akik meghallgatják őt a borús napokon. Mindig is úgy voltam vele, hogy rám bárki számíthat. Jó lenne ezt fordítva is megélni. Jó lenne ha lennének barátaim. Sokan nem tudják értékelni ezt a kapcsolatot, pedig fontos. Sokan még azt sem tudják milyen kellene legyen egy barát. Én tudom, pedig egy sincs. Ugye milyen érdekes?
Egy kicsit elgondolkoztam Teanna szavain és csak utána válaszoltam neki. Jó kedvem volt és mint általában mindig, most is mosolyogtam. Mosolyom barátságos volt és őszinte. Olyan, amilyen én magam is vagyok.
- akkor ezek szerint te sem vagy régóta a táborban. - jegyeztem meg mosolyogva - Te honnan érkeztél? Én Indianapolis-ban születtem. - folytattam a beszélgetésünket, aztán beleittam az italomba. Nem sokkal később egy olyan kérdést kaptam, amit nem gondoltam volna, hogy megkérdeznek tőlem. Ami azt illeti szerintem ezt pont nekem kellett volna megkérdeznem, nem? Mindegy is. Nem tűnődöm rajta sokat, inkább válaszolok a kérdésre ami vegyes érzéseket keltett bennem.
- Táncolhatunk. - válaszoltam, aztán Teanna italára téved a szemem - Ne hívjalak meg valami kellemesebb italra? - kérdeztem barátságosan miközben fejemmel a fiatal nő poharára böktem. Nem lehetett valami kellemes annak a valaminek az íze. Legalábbis erre tudtam következtetni Teanna szavaiból és azokból az arcrezdülésekből amiket minden egyes korty után mutatott. Belegondolni sem mertem abba, hogy mit ihat, de legfőképpen arra, hogy milyen lehet az íze. Épp ezért is ajánlottam fel udvariasan valamilyen jobb és kellemesebb italt, ami akár még egy gyümölcslé is lehetne. Elvégre már is megfelel a kritériumoknak és nem az a cél, hogy hulla részegen menjünk haza. Legalábbis nekem nem ez az elképzelésem az este végét illetően. Sokkal inkább tudom elképzelni a kellemes beszélgetést, ismerkedést, a szórakozást és valahogy azt a bizonyos táncot amitől még mindig tartózkodom egy kicsit. Talán még el is felejti. Nem, azért ezt akarhatom. Igent mondtam és nem akarom ezt visszavonni. Elvégre, miért is ne?

words: 512 music: Hey Baby note: bocsi a késésért
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Vas. Jún. 01, 2014 11:43 pm

Szinte teljesen kényelmetlenül éreztem magamat ma. A ruhámban, miközben az italomat iszom, és úgy egyébként egy discoban ülve, vagy bárban, elvégre ez úgy nézett ki, mintha kettő lenne az egyben. Bár nem valami sokat tudtam a szórakozóhelyekről így ki tudja, lehet tévedek. Valószínűleg minden egyes disco így nézett ki, mint ez. És ami a furcsa dolog volt az egészben, hogy mindennek ellenére, egyszerűen képtelen voltam nem viszonozni a mellettem ülő embernek a mosolyát. A kedvessége és a jó kedve – már ha tényleg az volt, és nem csak én akartam elhitetni magamat vele – rám is átragadt. Olyan volt ez, mint egy jófajta fertőző betegség, és én is egy kicsit jobban kezdtem érezni magamat. Persze nem teljesen, csak egy kicsit. Nagyon reméltem, ha a táborban is találkozni fogunk, nem fog elmenekülni előlem, mert már tényleg jól jött volna ott egy kis társaság, olyan kevés emberrel találkoztam eddig.
- New Yorkból – feleltem, tovább kortyolva az italomat. Őszintén reménykedtem benne, hogy nem azért vagyok jobban, mert kezdek berúgni pár korty alkoholtól. Egyáltalán semmit nem tudtam az ilyen dolgokról, és hogy az ember, mennyi idő után tud lerészegedni. Igaz, azt sejtettem, hogy nem egy pohár... bármi is legyentől, amit most ittam. - Egyébként kár, hogy te is csak nemrég érkeztél. Ellenkező esetben megtudtalak volna kérdezni a táborlakókról, vagy valami. Mert eddig elég kevés emberrel találkoztam, és az egyetlen akitől ezt kérdezem – beszéltem, és nagy nehezen kortyoltam még egyet. Ó istenem, megöl ez az ital. Lehet kérni fogok tőle, mert ettől függetlenül ez is egyike volt a lenyugtatásomnak. Nem hiszem, hogy azért mert alkohol volt benne. Sokkal inkább azért, mert le tudott foglalni valakivel, és szerintem mindig is jól nézett ki, mikor az ember ilyen szépen isszák az eféle italokat. Olyan vagányul nézett ki, vagy nem tudom – azt mondta, hogy jófejek. De úgy éreztem, hogy csak engem próbált nyugtatni, nehogy még visszaforduljak és menjek vissza New Yorkba – mondtam ki egy szuszra, a végére pedig viccelődve elmosolyodtam. Általában nem szoktam az emberekkel közölni, hogy egy gyáva nyúl vagyok, viszont most nem jutott eszembe jobb, amivel fenn tudnám tartani a beszélgetést. Már pedig én beszélgetni akartam, mert ha teszem, talán nagyobb esélyem van rá, hogy végig tudjam vinni a tervemet. Azt az ördögi dolgot, hogy táncolhassak valakivel anélkül, hogy teljesen leégetném magamat. Elvégre a beszédemmel valószínűleg már alapból sikerült elérnem a leégetésemet, nem? - Egyébként melyik csoportba tartozol? - kérdeztem, hirtelen eldöntve, hogy nem fogok magamról beszélni. Egyrészt erősen kételkedtem benne, hogy érdekli, másrészt, ha ő többet fog beszélni, talán ki tudom deríteni, hogy milyen is igazából a személyisége. Úgy pedig valahogy rávehetem arra, hogy megkedveljen csak egy icurka-picurkát. Épp annyira, hogy amikor legközelebb találkozunk, ne úgy gondoljon rám, mint a furcsa, béna lányra, aki képtelen alkoholt inni.
Nem, mintha ezt bármikor is véghez tudnám vinni. Ezért inkább elhívtam később táncolni, nem gondolván arra, hogy nem is nagyon tudtam táncolni. De se baj. Csak nem lehet olyan nehéz utánozni a többi ugrabugráló emberkét itt. Csak ide-oda kell lépkedni és néha ugrálni közbe. Nem lesz ez olyan nehéz. Persze, hogy nem.
Maximum belehalok a szégyenbe.
Ezután egy hatalmas mosoly jelent meg az arcomon, mikor meghívott egy italra. Egészen aranyos volt, ahogy megsajnált és úgy döntött, hogy megkönnyebbíti a szenvedésemet. Azonban nekem ki kellett tartanom az eredeti tervem mellett, ami azt jelenti, hogy alkoholt fogok inni, ha bele nem halok.
- Nem, de köszi. Ígéretet tettem magamnak, még ha ostobát is, és nem áll szándékomban megszegni. Talán egy kicsit később – tettem hozzá, nehogy valami őrült alkoholista jelöltnek nézzen. Hiszen csak az volt a tervem, hogy iszok pár pohárral, majd elkezdek táncolni. Ennyi. Semmi több. Ezeket is csak azért, hogy meg tudjam, egyesek hogy lehetnek a szórakozó helyek rabjai, és mi az, amiből én annyi éven keresztül kimaradtam. - Egyébként te mi járatban vagy itt? Vagy gyakran szoktál ide járni? - kérdezősködtem. Kíváncsi voltam, vajon ő is amolyan bugyuta na-most-megnézem-miből-maradtam-eddig-ki ötletből jötte ide, vagy csak simán szórakozni. Esetleg barátokkal jött ide, akik valamilyen oknál fogva itt hagyták. Vagy... Oké. Le kell állnom. Hitetlen, hogy máris elkezdtem történeket szövögetni a fejemben. Még, ha ezek elég reális történetek voltak. Na, de legalább azzal nem vádolhatnak, hogy én nem vagyok kíváncsi más emberekre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Kedd Jún. 03, 2014 4:53 pm
Teanna Light


B uli, pia, szex. Sokaknak csak ez jár a fejében amikor szórakozóhelyre megy és bármennyire is védeni próbálom a férfi nemet a női kritikák elől, nem tudom ezt pontosan megtenni. Persze, a nők sem ártatlanok és olykor még ők is a rámenősebbek, de ettől függetlenül a legtöbb alkalommal egy férfi az aki 3lcs3sz1 a dolgokat. A férfi gondol rosszra és veti rá magát egy ártatlannak tűnő nőre. Többen járnak szórakozni és gyakorta csak a testi örömök azok amik vezérlik őket. Áldom az eget amiért én ennek az eléggé gyakori és rossz tulajdonságnak nem vagyok a rabja, de még csak a hordozója sem. Mindig is örültem neki, hogy az átlagnál talán kedvesebb, figyelmesebb vagyok. Ennek persze több oka is lehet, illetve van, de ezeknek a felsorolásába és elemzésébe inkább nem mennék bele. De ha nagyon erős példát kellene mondanom, akkor ott van a tény, hogy anyámmal élek és nincsenek barátaim. Sosem volt komolyabb társadalmi életem. Őszintén szólva sok részét nem is bánom. Kimaradni dolgokból, amik jó bulinak tűnnek aztán rájössz, hogy hatalmas ostobaság és teljesen felesleges agysejt irtás. Köszönöm szépen, de nekem ez nem kell. Nem is hiányzik. Legfeljebb a barát szónak megfelelő személyek, akikre támaszkodni lehet. Akikkel hülyéskedhet az ember és esős napokon még a bánatát is elpanaszolhatja nekik. Most neki állhatnék és dicsérhetném magamat, de az nem vetne rám jó fényt és ami azt illeti magammal kapcsolatban mindig is egy kicsit elfogult voltam és gyakorta megesik velem, hogy rosszabb fényben beszélek magamról, mint azt valójában kellene. Épp ezért nem is firtatnám ezt a témát tovább. A lényeg az, hogy nem vagyok olyan gyíkarc, mint a legtöbb, és általában idegesítő, hím nemű lény aki embernek meri magát nevezni. Azt hiszem ők sokkal inkább hasonlítanak a marhákra. Vagy valami másra?
- Sajnálom, de nem tudok segíteni. Igazából csak messziről láttam a legtöbb embert és nem beszéltem velük. De elég változatosnak és egyben tökéletesen szokványosnak tűntek úgyhogy... nem veszítesz semmit sem. De biztos vagyok benne, hogy megtalálod a táborozók között azt az egy embert, vagy épp többet is, aki illik a személyiségedhez és akár még barátok is lehettek. - fejtem ki a véleményemet részletesebben miközben a pulton lévő kezemmel finoman mutogatok is, ezzel nyomatékosítva szavaimat és tökéletesebbé is téve vele az összképet. Nem sokkal később következett az a kérdés amit szívem szerint az én részemről a legtökéletesebben hanyagoltam volna. Nem mintha nem lennék rá kíváncsi, csak ha az ember kérdez akkor illik a kérdésre rád vonatkozóan is válaszolni. A csoportokba való tartozást épp ezért nem szokásom feltenni. De nem is vagyok bunkó, hogy figyelmen kívül hagyjam a kérdést. Ha pedig jobban belegondolok akkor előbb avagy utóbb, de fény fog derülni erre is bármennyire is igyekszem ezt titokban tartani. Ezért is válaszoltam a kérdésre, de előtte még zavaromban ölemben pihentetett kezemet a tarkómhoz kaptam és megvoltozott, zavart és talán egy kicsit szégyenlős arckifejezéssel, bizonytalanul válaszoltam a nekem címzett kérdésre.
- Hát... én... az énekesek csoportjába tartozom. - nyögtem ki egy kissé nehézkesen és reméltem, hogy nem fognak kevésbé férfiasnak tartani vagy épp a szemembe röhögni. Ettől függetlenül nem csak kérdőn és félve pillantottam rá Teanna-ra, de az általa feltett kérdésre az ő részéről választ is vártam. Kíváncsi vagyok, hogy akkor ő melyik csoportba tartozik, ha már itt tartunk. De a kérdést nem tettem fel neki. Az italmeghívásomra tett nemleges választ elfogadtam és nem kommentáltam, bármennyire is szívesen mondtam volna, hogy akár alkoholos italt is vehetek neki. Kissé furcsán jött volna le a dolog. A végén még félre érti és azt fogja gondolni, hogy le akarom itatni. Vagy még rosszabb irányba terelődnek a gondolatai, jaj nekem. Épp ezért csendben maradtam a bölcsek mintájára. Inkább csak barátságosan mosolyogva bólintottam egyet jelezvén, rendben.
- Nem szoktam csak úgy szórakozóhelyekre járni. Ma este úgy gondoltam, hogy felfedezem egy kicsit a várost és végül itt kötöttem ki. Társaságban jobb lett volna elindulni, de nem tudtam volna senkit sem elhívni. - válaszoltam a következő kérdésre, majd kérdőn pillantottam Teanna-ra mellyel azt próbáltam jelezni, hogy ő mi járatban van errefelé.

words: 659 music: Hey Baby note: bocsi a késésért
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Szomb. Jún. 07, 2014 5:54 pm

Igaz, hogy csak példaként hoztam fel a dolgot a táborlakókkal kapcsolatban, meg hogy legyen miről beszélnünk, jól esett, hogy azért mégis megpróbált mondani róluk valamit. Bár azon egy csöppet meglepődtem, mikor azt mondta, hogy ő csak messziről látta őket. Nem tudom, mért, de amíg Kaliforniába nem utaztam, mindig is azt hittem, hogy rajtam kívül mindenki más ismeri a másikat. Legfőképpen a fiúknál láttam ilyet, de lányoknál is persze. Igaz, ő is új volt még itt, szóval ez egészen érthető. Csak nem éppen ugyanezt mondta velem kapcsolatban is, mikor odamentem hozzá?
- Értem – mosolyodtam el kedvesen. - Egyébként te pontosan mióta vagy a tábornál? - kíváncsiskodtam, mert mindig is érdekeltek engem az emberek. Lehet, hogy én sem voltam az a nagy magabiztos, társasági ember, aki szinte mindenkivel jól el tudott beszélgetni, de ez még nem jelentette azt, hogy nem akartam olyan lenni, vagy hogy nem akartam megismerni a többi embert, és a gondolkodásmódjukat. Vagy csak önzőségből érdekelt ez, hogy könnyebben be tudjak illeszkedni a tömegbe? Nem tudom, de nem is nagyon érdekelt jelen pillanatban.
Ezután megkérdeztem, hogy melyik csoportba tartozik, és azon gondoltam, vajon melyik csoport is lehet az, amelyiktől úgy érzi, hogy elég ciki, ahhoz tartozni. Viszont bárhogy is elmélkedtem ezen, képtelen voltam rájönni. Fiúknál talán a művész lehetett olyan. Talán. Még mindig nem voltam biztos benne, hiszen szerintem éppen az lenne a legjobb, ha ismernék valakit abból csoportból. Sajnálatos módon azonban kiderült, hogy ő az énekesekhez tartozik, ami eléggé meglepett. Mégis mi baj lehet azzal? Ha valakinek valaha is sikerülni fog befutni énekesként, akkor az híres lesz, és több száz ezer ember lesz odaérte, csak mert jó hangja van. Elég csak ránézni a mai hírességekre és azoknak a rajongói táborukra.
- Hát az tök jó. Nekem az volt a második dolog, ami lenni akartam, csak nem volt meg hozzá a hangom – vallottam be egyrészt azért, mert ez volt a z igazság. Másrészt, hogy ne szégyelljen olyasmit, ami miatt az embernek inkább örülnie kéne. Kivéve persze, ha úgy gondolta, nincsen jó hangja. Elvégre én egészen biztosan úgy vallanám be, hogy énekes vagyok, mintha épp a legsötétebb titkomat árultam volna el, hiszen a hangom egyszerűen csak borzalmas volt. - Egyébként én meg a művészekhez tartozok – feleltem, arra gondolván, hogy biztos arra várt, hogy viszonzásképp én is eláruljak magamról valamit.
A következő szavaiból pedig sikerült kiderítenem, hogy még neki sincsenek sok barátai itt. Vagy éppen, hogy vannak, de mindegyikük annyira utál kimozdulni, hogy inkább nem jöttek el vele. Végül is az is egy lehetőség. Hiszen én meg mért nem hívtam el Rio-t? Természetesen tudom, hogy mért nem. Azért, mert most egyedül akartam elmenni valahová, és nem folyamatosan elbújni valakinek a háta mögött. Ismertem magamat. Ha bárkivel, akit ismerek elmentem volna egy idegen helyre, alapból sokkal kényelmesebben éreztem volna magamat, mint egyedül.
Nagy elmélkedés közben észre sem vettem, ahogy a szavak kirepültek a számból.
- Mindenesetre engem bármikor elhívhatsz, ha úgy támad kedved. Van pár ismerősöm itt, úgyhogy akár őket is el tudnám hívni. Bár nem vagyok valami nagy szórakozóhelyekre járó ember. Most is csak kíváncsiságból vagyok itt – mondtam, és már most eldöntöttem, hogy ha legközelebb is eljövök ide, esetleg nagy társaságban, csak és kizárólag a barátaimat vagy ismerőseimet fogom elhívni. Ez az ötlet annyira felvillanyozott, hogy a mosolyom is szélesedett. Még sosem voltam barátokkal discoban – oké, eddig discoban sem voltam egyáltalán, de akkor is – viszont úgy gondoltam, biztosan sokkal jobb lehet, mint egyedül. Mert én valószínűleg soha többet nem fogok ide egyedül jönni. Nem láttam értelmét annak, hogy mért tenném.
Ezután kértem még egy italt, valami olyasmit, amiben a lehetőleg legkevesebb alkohol van, és miután kifizettem, azt kezdtem kortyolgatni ismét. Közben eszembe jutott, hogy a táncra vajon mikor keríthetnénk sort. Elvégre egész jó számokat adtak most le. Plusz nem akartam én lenni az egyetlen, aki kérdezősködik össze-vissza, hiszen sosem voltam jó abban. Most is csak azon elmélkedtem, miről is tudnánk még beszélni.
- Egyébként énekeltél már közönség előtt? - faggatóztam, rögtön amint eszembe jutott valami értelmes kérdés. Lévén, hogy féltem rákérdezni a táncra ismét. Hiszen mi van, ha elszúrom? Mi van, ha mindenki elkezd engem bámulni, azt nézve, milyen szörnyűségesen táncikálok?Azt már képtelen lennék kibírni. Másrészről meg... na mindegy. Majd később rákérdezek ismét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Vas. Jún. 29, 2014 12:12 pm
Teanna Light

K érdő pillantásom végül értelmet nyert. Szerencsémre nem néztek hülyének miatta, hanem vette a célzást tábortársam, Teanna, és válaszolt a fel nem tett kérdésemre. Nem olyan formában, ahogy azt elképzeltem, de szerintem a választ így is megkaptam. Mikor megkérdezte, hogy mióta vagyok a táborban fejben elkezdtem visszaszámolni a napokat, heteket. Még az egyik kezemet is felemeltem, hogy magamat segítve az ujjaimat is igénybe vegyem. Persze, ettől még idiótábbnak és bénábbnak tűnhetek, de ez most nem fog zavarni. Szerintem sok másik ember is segítségül hívja az ujjait amikor valamit visszaszámol, és lássuk be, nagyon hasznos tud lenni. Kisebb eséllyel kavarodom meg és kevesebb ideig tart a napok visszaszámlálása. Mihelyt végeztem a fejszámolással határozottan elég gyorsan adtam választ a fel tett kérdésre.
- Két hete. És te? - kérdeztem vissza érdeklődve. Ezután áttértünk a táborban betöltött csoportunkra is. Nem volt valami nagy bátorságom bevallani, hogy az énekesek közé tartozom, de végül csak kinyögtem azt az eléggé határozatlan mondatot. Megkönnyebbültem amikor újdonsült ismerősöm, Teanna, azt mondta ez tök jó és ő maga is ebbe a csoportba jött volna. Nos, ami azt illeti én magam is épp attól tartok, hogy nem tudok énekelni és leégetem magamat vagy más miatt gúnyolnak ki. Nem is biztos, hogy magától a kigúnyolástól félek annyira. Az is lehet, hogy egyszerűen csak a megszégyenüléstől, attól, hogy mindenki elfordul tőlem és az egyik ok amiért itt vagyok, a barátok szerzése, sosem valósul meg. Tartok tőle, hogy egyedül jöttem és egyedül is megyek majd el. Szörnyű lenne. Bah, még belegondolni is szörnyű. Inkább nem is gondolok erre többet. Sokkal inkább Teanna csoportválasztása kelti fel a figyelmemet. Akaratlanul is kicsúszott a kérdés a számon:
- Milyen művész vagy? Festesz, vagy rajzolsz? Esetleg fényképezel? Média vagy valami más? - teljesen elhadartam az egészet izgalmamban és csillogó kék szemeimmel, de amilyen szerencsém van Teanna így is értette a lényeget. Vagy legalábbis a kérdéseim közül az elsőt biztosan. Ha nincs szerencsém akkor most elég értetlenül nézhet rám. Na, majd bocsánatot kérek és megismétlem az első kérdésemet valamivel nyugodtabban, ha túlságosan is gyorsnak bizonyultam volna. Következő szavaira csak egy mosolygósat bólintottam. Jó tudni, hogy van valaki akit elhívhatok bulizni vagy csak úgy várost nézni és nem kell egyedül felfedeznem a tábort és annak környékét... vagy, várjunk! Az előbbit már meg is tettem egyedül. Hát, akkor maradt a tábor környéke. Nem baj. Ez is megteszi. Tényleg jó érzés ha tdod, hogy számíthatsz valakire aki, egyenlőre, nem tart unalmasnak és kellemesen el tudsz vele beszélgetni. Az ezután lévő kis csendet Teanna zavarja meg kérdésével. Alaposan meg lep vele. Zavarba hoz és szinte teljesen elszégyellem magamat. Az éneklés mindig is egy olyan téma volt amiről nem szívesen beszélgettem másokkal. Nem tudom miért. Talán csak azért, mert félek ettől az egésztől. Zavaromban is csak egy búskomor fejlehajtást és fejcsóválást tudtam produkálni. Hogy én mennyire szerencsétlen tudok lenni.

words: 465 music: Hey Baby note: bocsi a késésért
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Pént. Júl. 04, 2014 2:08 am

Meglepődötten figyeltem, ahogy Ian számolja a napokat az ujjain. Azonban rögtön, miután ő is rákérdezett, rájöttem, hogy valószínűleg én sem tudnám olyan pontosan megmondani, mióta is vagyok itt. Most is csak az volt a változatosság, hogy szó szerint pár napja érkeztem meg. Azt meg elég nehéz lenne elfelejteni, nem?
- Pár napja – feleltem. Ezután ismét témát váltottunk, megpróbálva beszélni valamiről. Eközben egyre csak azon elmélkedtem, hogy mért nem tudok valami jó témát feldobni. Na meg azon, hogy amikor az ember meghallja a művész szót, mért mindig festők jutnak eszébe. Nem, mintha nekem nem az lenne az első dolog, ha valaki elkezd erről beszélni. Talán csak azért zavart ez egy kicsit, mert a rajzolási és festészeti tudásom egyenlő a nullával és valószínűleg soha nem is lesz annál jobb. Majd csak egy másik világban és másik életben. Azt hiszem az ezzel ellentétes világban, ha létezik egyáltalán olyan.
- Valami más – válaszoltam, miután kikövetkeztettem, hogy miről is kérdezett. Ha meg rosszul értettem az egészet, akkor... nos, akkor sem történt volna semmi, de mindegy. Maximum hülyének vagy süketnek tűntem volna. Elvégre festészetről meg a médiáról kérdezett, szóval ha jól kivettem azt kérdezte, hogy én azt csinálom-e. - Én szabadidőmben írok és történeteket találok ki... általában tinédzsereknek – tettem hozzá és megittam az utolsó korty italomat is. Végre. Már azt hittem, sosem fogom befejezni és inkább visszaadom a pultosnak.
Később megkérdeztem Iantól, hogy énekelt-e már közönség előtt, mire megrázta a fejét. Eléggé sajnáltam, de leginkább azért, mert nem hittem, hogy olyan egyszerű lenne csakúgy kiállni emberek elé és énekelni. Kivéve persze, ha az ember annyira magabiztos, hogy bármiféle lámpaláz nélkül meg tudja tenni. Azt még nem tudtam eldönteni, hogy Ian melyik kategóriába tartozik. Valószínűleg az elsőbe. Leginkább azért, mert szerintem a világ nagy része abba tartozik titokban. Már csak azért is abba kell tartozniuk, hogy ne legyek egyedül.
- Hát akkor a táborban, majd lesz rá lehetőséged, nem? - mosolyogtam – Talán még lesz itt valamilyen ki mit tud is, bár én nem tudom. Nem igazán szoktam utána nézni az ilyen dolgoknak – húztam el a végére a számat sajnálóan. Mért is néztem volna utána? Csak egy öngyilkos jelölt jelentkezett volna a ki mit tudta az én tánc vagy ének és egyéb más tudásommal. Én pedig természetesen élni akartam.
Ezután egy pillanatra a táncparkettre néztem. Még egy utolsó dolog előttem állt, amit ki akartam próbálni. A gond csupán az volt, hogy minél közelebb jutottam hozzá, annál jobban féltem. Mégis mért akarok táncolni, ha nem tudok?
Elpillantottam a táncparkettről és kértem még egy italt. Elvégre azt mondják, hogy az alkoholtól az ember bátrabb lesz, nem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Szomb. Júl. 05, 2014 7:32 pm
Teanna Light


N ekem ne mondja senki... senki(!), hogy szerencsétlen vagyok. Igen, elismerem, hogy az én kenyerem a kedvesség, a szerénység és az önzetlenség után még sorolhatnám a sok pozitív tulajdonságomat, de most a legfontosabb az, ami miatt leginkább ilyen... ilyen béna vagyok. Ez pedig a tapasztalatlanság. Mindig is féltem kiállni a közönség elé. Mindig is féltem a gúnytól, a megvetésről és a totális égéstől. Nem énekeltem még közönség előtt, nem táncoltam még diszkóban és ami azt illeti sosem voltak barátaim, akikkel elmehettem volna szórakozni és jól érezhettem volna magamat. Korlátok és minden olyan dolog nélkül élhettem volna át néhány estét, amik igenis azt mutatják, hogy fiatal vagyok és élem az életemet. Itt az idő végre, hogy összeszedjem magamat és véget vessek ennek az egésznek, mielőtt pont amiatt leszek a táborban és a világban is a nevetségesség tárgya, hogy visszahúzódó vagyok. Nem! Nem engedhetem ezt meg! Azért vagyok itt, hogy megmutassam mit tudok, mire vagyok képes, és ha az Ég is úgy akarja, akkor híres legyek és végre rendes munkám legyen. Barátokat akarok, akikkel van közös témánk, akikkel beszélgethetek és szórakozhatom szombat esténként. Igen, ezért vagyok itt és az iménti esetlenkedésemnek is véget kell vetnem. Most!
Ezen morfondíroztam magamban miközben Teanna válaszolt az általam feltett kérdésre. A gondolataim és maga az elhatározásom annyira elterelte a figyelmemet, hogy csak azt fogtam fel amit Teanna mondhatni utoljára mondott: "általában tinédzsereknek". Alig észrevehetően megráztam a fejemet, hogy végleg kiessek a saját fejemből és elkezdjek azon gondolkodni, hogy mit is mondhatott. Aztán csak rájöttem miközben a fejemhez vágtak egy olyan kérdést amit nagyon nem szerettem. Ostoba Ian! Már megint hülyén viselkedtél! Csak egy fejcsóválás? Ennyi? Bah! Ez így nem mehet tovább. Miközben feltételeztem, hogy Teanna akkor valamiféle író lehet, követtem a tekintetét ami a tánctérre szegeződött. Itt elhúztam a számat és elgondolkoztam egy apró másodperc erejéig. Elővettem a tárcámat, belőle egy kis pénzt és a pultra csaptam a pultos orra elé. Tenyerem a hangos zene miatt csak egy halk puffanásnak hatott, de így is elég meggyőző és határozott volt.
- Hagyja azt az italt. - utasítottam határozottan a pultost, aki egy bólintással jelezte: rendben van. Ezután visszafordultam a tábortársam felé és megragadtam a csuklóját. Magam után kezdtem húzni, míg én nagy lelkesen és végig nem gondolva a dolgokat egyenesen belevágtam a tömegbe. Valahol annak közepén jártunk amikor végre megálltam és engedtem a szorításból. Magam felé fordítottam Teanna-t és intettem neki, hogy vegye fel a ritmust. Itt az ideje a táncnak.
Bár magam is tartottam tőle, hogy én leszek a legbénább és legbotlábúbb ebben a diszkóban, rá kellett jönnöm ez nem is olyan nehéz. Mi több, én tudok táncolni! Oh, yeah! Éreztem a zene ütemét, amit felvett a lábam, a csípőm és végül az egész testem. Nem gondoltam volna, hogy leszek ennyire bolond, mit több, őrült ahhoz, hogy ezt megtegyem, de végül látod, itt vagyok. Itt vagyok és már nem megyek el innen. A fene se gondolta volna, hogy ezt ennyire lehet élvezni. Kezdem megérteni a velem egykorúak, a fiatal felnőttek miért is szeretnek annyit bulizni. Barátok, jó hangulat, zene és tánc. Minden ami élvezetessé teszi az estét. Aztán ki tudja ki milyen plusz programot csempészik bele az estébe. Oh, igen... de vajon Teanna is hajlandó lesz ellazulni, vagy hangosan is ki kell mondanom azokat a szavakat amikre akkor gondoltam amikor a csoportjáról beszélt? Remélem nem lesz szükség szent beszédre.

words: 552 music: Pop that lock note: <3
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Csüt. Júl. 10, 2014 5:06 am

Reméltem, hogy nem látszott a meglepődés és ijedtség az arcomon. Nem érdekelt, hogy ez az egész az én ötletem volt, nem akartam beégni. Hiszen az egy dolog, ha az ember nem tud táncolni, azonban ha nem tud és úgy akar kiállni mások elő, az egy egészen más téma. Attól minden sokkal rosszabb és nevetségesebb lesz.
Sajnos én nem voltam egyike azoknak az embereknek, akik könnyedén tudtak nevezni saját magukon. Szégyenükben elballagni? Sírva elfutni? Bocsánatért esedezni? Ó, igen! Az már sokkal inkább hozzám illett. Már majdnem szóltam is Iannak, mikor megfogta a kezemet és a táncparkettre húzott, hogy meggondoltam magamat, mégsem akarok táncolni. Még arra is készen álltam, hogy bevalljam, fogalmam sincs, hogyan kell azt normálisan csinálni. Azonban emlékeztettem magamat arra, hogy ne viselkedjek gyáva nyúlként, és úgy elmosolyodtam, mintha nem éppen az elmenekülésre készültem volna. Vagy legalábbis reméltem, hogy úgy néztem ki.
Gyorsan rápillantottam az egyik közelben táncoló emberkére és lassan elkezdtem utánozni a mozdulatait. Nem volt annyira nehéz, hiszen csak ritmusra mozgott ide-oda. Úgyhogy visszafordultam Ianhoz, aki láthatólag kezdett felengedni, ami szembesített azzal a ténnyel, hogy én még csak nem is próbáltam élvezni a zenét. Ahhoz képest, hogy elég hangosan ment, szinte nem is hallottam. Hát ennyire meg lettem volna rémülve?
Egy pillanatra behunytam a szememet, ahogy lassan kezdett átjárni a hangulat és a ritmus, végül kinyitottam és kezdtem beleélni magamat a zenébe. Kezdtem egészen ellazulni, ahogy észrevettem, nem dőlt össze a világ és az emberek nem is érdekli annyira, hogy mit csinálok éppen. És ahogy ez tudatosult bennem, azzal együtt, hogy a táncom még mindig szörnyű volt számomra, a mosolyom kezdett őszintébbé és jókedvűbbé változni. Hogy is ne vált volna azzá? Egyszerűen imádtam táncolni, csak a legtöbbjét egyedül szoktam csinálni, a szobámban, mikor senki sem lát.
A tábortársamra pillantottam, és úgy döntöttem őszinte leszek és bevallom, fogalmam sincsen, mit csinálok.
- Ez szörnyű, mégis olyan jó – jegyeztem meg jókedvűen. Lehet a zenétől nem is hallott, meg azért sem, mert túlságosan bele éltem magát a táncolásba, de nem érdekelt. Olyan tökéletes érzés volt ez, hogy úgy éreztem, egyszerűen muszáj mondanom valamit. Ki tudja, lehet később még vissza fogok jönni ide, akár több emberrel is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Vas. Júl. 20, 2014 7:15 pm
Teanna Light


O lyan ostoba vagyok. Hogy gondoltattam ilyeneket? Őszintén szólva nem tudom mi ütött belém. Sosem voltam még ennyire... vakmerő. Azt hiszem ez a helyes kifejezés. Őrültségeket csinálok. Ember! Soha nem határoztam el magamat még így, és soha nem voltak még ilyen furcsa gondolataim. Nem szoktam magamra ilyen ösztönzően hatni. Be kell ismernem, elvesztettem a fejem. Nem tudom mi ütött belém akkor, amikor úgy határoztam én igenis felszegem a fejemet és beállok a tömegbe táncolni. Cselekedetem nem is jutott el igazán az agyamig, csak miután iderángattam szegény Teanna-t és táncolni kezdtem. Láttam rajta a vonakodást, de én ennek ellenére folytattam a táncolást és mozdulataimmal bíztattam. Igyekeztem rávenni őt a lazulásra. Már ő is táncolt mikor belém hasított a felismerés. Te jóságos Ég! Én tényleg képes voltam erre? Ez olyan... bizarr. Nem ilyennek ismertem meg magamat, de ha már itt vagyok nem fogok meghátrálni. Az nem lenne valami bölcs döntés. Bár, az igazat megvallva az utóbbi húsz percben egyetlen bölcs döntést sem hoztam. Mi több, amióta itt vagyok ebben a diszkóban azóta nem hozok jó döntéseket. Vagy legalábbis nem ezekhez a cselekedetekhez vagyok szokva. Akárhogy is, már nem fogok elszaladni. Nem tudok... nem akarok!
Tovább táncoltam, megállás nélkül. Éreztem a zene ütemét a testemben és átadtam magamat neki. Igazából ez nem volt olyan nehéz, mint amilyennek egyesek számára tűnik. Csak tudni kell átadni magadat a hangulatnak. Nekem pedig általában ez az ami könnyedén megy. Nem tudom, hogy mások szemében is vagy csak a magam szemében tűnök normálisnak, aki teljesen el tud vegyülni a táncoló tömegben. Vagy rosszabb a helyzet, mint azt gondolom és ez esetben a hülyébbek leghülyébbjének tűnök. A hülyeség és a nyilvános megszégyenülés királya vagyok ebben az esetben. Hát, remélem, hogy nem. Ahogy végignézek táncpartneremen nem csinálja rosszul. Szerintem belőle is az hiányzik ami belőlem: a bátorság. Szavaitól elmosolyodom. Volt benne valami igazság. Miközben táncoltunk azon gondolkoztam, hogy én mit mondjak. Akarok-e egyáltalán bármit is mondani? Olyan esetleg tudok lenni néha, hogy még a legmegfelelőbb szavakat sem találom sokszor. Van, hogy elrontom így a hangulatot. Ezt pedig nagyon nem szeretném. Hosszan gondolkodás és merengés után végül úgy határoztam nem szólok semmit. Tovább táncoltam a szinte ugyanolyan zenékre. Egy idő után már azt sem tudtam eldönteni melyik zenének hol a vége és az eleje. Sokáig táncoltam. Egészen addig amíg meg nem szomjaztam. Ekkor közelebb húzódtam Teanna-hoz és a fülébe beszéltem. Biztos ami biztos alapon, hogy meghallja a szavaimat.
- Vissza megyek a pulthoz. Iszom valamit. Maradsz? - akármit is válaszoljon, én visszamegyek és helyet foglalok a pultnál. Korábbi helyemet nem foglalta el senki, így kényelmesen letudtam ülni. Itt az ideje szuszogni egy kicsit. Kértem egy kólát is. Élvezettel ittam bele a hűs nedűbe.

words: 441 music: Pop that lock note: -
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teanna Light

avatar


»Hozzászólások száma : 119
»Join date : 2014. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   Szer. Júl. 30, 2014 5:41 am

Nem mondhatnám, hogy a zene teljesen átjárta a testemet, mert az egy hazugság lenne. Sokkal pontosabb lenne azt mondani, hogy a zene félig átjárta a testemet, irányította a mozdulataimat, ugyanis annak ellenére, hogy mennyire élveztem táncolni, még mindig nem akartam túlságosan leégetni magamat és hülyének tűnni. Igaz, hogy láthatólag senki sem foglalkozott a tánctudásommal, az agyam egy sötét részén, azok a gondolatok suhantak át, hogy csak úgy tesznek, mintha nem éppen a röhögés szélén állnának.
Szerencsére ez csak az elmémnek egy elrejtett zugában történt meg, így képes voltam többé-kevésbé természetesen mozogni. Félig-meddig ki is zártam a külvilágot magam körül, ezért is ért meglepésként mikor Ian a fülemhez hajolt és elkezdett beszélni.
Ez egy csöppet kilendített a zenéből. Le is álltam a táncolással, hogy arra figyeljek amit mond és ne az legyen, hogy hozzám szól én pedig csak bólogatok, mint aki érti, miről van szó...
...Miközben halvány lila gőze sincs róla. Úgy most mikor megráztam a fejemet, ami alapjában a bizonyítéka annak, hogy tudom, miről van szó, ugyanis én általában bólogatni szoktam, pontosan tudtam, hogy mire ráztam meg a fejemet, és visszasétáltam vele a pulthoz. Végül az egyik kedvenc italomat, egy vaníliás kólát, kértem a pultostól, akinél szerencsére volt olyan. És mikor végre a kezembe került az üdítő, elkezdtem azt kortyolni, miközben azon elmélkedtem, mégis mit kéne mondanom. Vagy hogy mondjak-e egyáltalán valamit. Mert jelenpillanatban az egyetlen dolog, ami az elmémet betöltötte az a vaníliás kólám fenséges íze volt. Szerintem akár annak az üdítőnek a reklámarcának is elmennék, annyira szeretem az ízét, úgyhogy nekem még csak meg se kéne játszanom, hogy ízlik az ital.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egyedül egy discoban - Ian & Teanna   

Vissza az elejére Go down
 

Egyedül egy discoban - Ian & Teanna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Napa város :: Szórakozás, vendéglátás-