Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Bambi & Ian ~ teadélután?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Bambi & Ian ~ teadélután?   Szer. Jún. 04, 2014 7:13 pm
Bambi Wayne


G ondolnád, hogy egy hatalmas táborban délután három órakor egyetlen egy lélek sem lesz a konyhában vagy az étkezőben? Nem? Hát én igen. Legalábbis mertem remélni, hogy nem lesz itt senki sem. Nem tudom miért reménykedtem ebben, de ezt szerettem volna. Mielőtt elmentem volna a konyhába, előtte benéztem az étkezőbe. Két fiatal lány volt itt akik egymás baráti társaságát élvezve épp uzsonnaszerűre hasonlító szendvicseket ettek. Mást nem láttam ebben a hatalmas helyiségben, aminek örültem. Már csak a konyhába kellett eljutnom. Először oda is csak bekukkantottam. Épp csak annyira nyitottam ki az ajtót, hogy a fejemet bedugjam rajta és körbe nézzek. Egy lélek sem volt itt. Remek! Mint aki valami rosszra készül, teljesen így éreztem magamat miközben a lehető leghalkabban igyekeztem beosonni abba a helyiségbe ahol finom ételeket lehet készíteni. Hogy őszinte legyek minden tervem és vágyam egy ízletes tea elkészítése lett volna, amit természetesen az étkezőben fogyasztottam volna el. Igyekeztem nem zajt csapni és minél jobban megőrizni a szobában lévő csendet. Sikerült is viszonylag halkan elővennem egy tálcát és rátennem két csészét, cukrot, tea filtert, kanalat és egy kis kancsóban az időközben felforralt vizet. Próbálkozásom azonban hiábavalónak bizonyult, ugyanis sikerült az egyik fém edényt levernem a polcról, ami hatalmas zajt csapva érte el a földet. Szerencsémre az utána következő bűnös csend elárulta nekem, hogy teljesen egyedül vagyok az épület, a tábor, ezen részén. Megkönnyebbülten fújtam ki a tüdőmbe szorított levegőt. Percekkel később sikerült a tálcával és a rajta összekészített, tea készítéshez való dolgokat kivinnem az étkezőbe mindenféle pofára esés vagy egyéb szerencsétlenkedés nélkül. A két barátnő ekkor már nem volt itt. Teljesen egyedül maradtam az étkezőben, aminek kifejezetten örültem. Letettem a tálcát egy tetszőleges asztalra, ami nem volt épp a helyiség szélén, de még a közepén sem. Olyan pont tökéletes helyen volt. Se nem jobbra, se nem balra. Az asztal közepére toltam a délutáni lazításom segédeszközét, ami reményeim szerint még fel is dobja a hangulatot, illetve kellemes érzéssel tölt majd el. Helyet foglaltam és feltűrtem ingem ujját a könyökömig, hogy kényelmesen és a foltokért való aggódás nélkül neki láthassak a tea elkészítésének. Még sosem ittam zöld teát, amit egyébként sokan keserűnek és undorítónak tartanak, így most itt láttam az idejét megkóstolni ezt a saját, nem túl sok édességhez, de elkényeztetett ízlésemmel. Vajon tényleg olyan keserű, mint amilyennek mondják?

words: 377 music: Knee Socks note: remélem kezdőnek megfelel Smile
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bambi Wayne

avatar


»Hozzászólások száma : 17
»Join date : 2013. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Ian ~ teadélután?   Szomb. Jún. 07, 2014 1:11 pm

Délben volt egy táncórám még külön a tanárral, ahol alaposan megizzasztott, de ezért jöttem ide .Ráadásul így addig se kellett gondolkoznom, hogy Noah hol van, mit csinál, hogy megint azzal a csajjal van e ,akivel a múltkor láttam. Hiba volt ide jönnöm, és azt hinnem, hogy visszakaphatom őt. De, ha már így alakult a tábort nem hagyom itt. Ahhoz túlságosan is tetszik, tanulhatok is, fejlődhetek miközben megpróbálom magamat jó érezni a csalódásom után.
Mivel órán voltam, így lemaradt a mai ebédről, amit nem is bántam, mert olyankor zsúfolásig van a hely. Egyetlen előnye van csak, hogy elvonják a figyelmem mindenről, beszélgetni kezdünk stb. De most nem igazán vágytam társaságra, így amikor az ebédlőbe léptem megkönnyebbülve tapasztaltam, hogy csak egy személy ül bent.
- Szia - köszöntem neki, majd a pult felé vettem az irányt, mert tudtam, hogy ott fogom találni az ebédemet, amit elrakattam még az órám előtt. Csirkemell salátát kértem, ami annak rendje és módja szerint várt is rám. ki is vettem a hűtőből, mellé egy üveg vizet is vettem, mert szomjas is voltam. ami nem csoda egy ilyen óra után a legmelegebben.
Végül nem is tudom, hogy miért, de talán azért, mert utálok egyedül enni ahhoz az asztalhoz mentem , ahol a srác ült.
- Nem gond ,ha ide ülök? Nem szeretek egyedül enni- reménykedve mosolyogtam rá, hogy tán azért nem fog elhajtani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Adrian Herondale

avatar


»Hozzászólások száma : 32
»Join date : 2014. Apr. 13.
»Kor : 26
»Tartózkodási hely : ahol épp a kedvem tartja

TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Ian ~ teadélután?   Vas. Jún. 29, 2014 12:35 pm
Bambi Wayne


R eméltem, hogy senki sem lesz az étkezőben vagy a konyhába néhány órával az ebédidő után. Reményeim beigazolódtak és hirtelen megkönnyebbültem. Különösen akkor, amikor a konyhában való ügyetlenkedésemre senki sem figyelt fel. Mi több, az az egy asztal is, ahol ültek, üres lett. Magányosan álltak az asztalok és a székek az étkezőben, aminek nagyon örültem. Egy tálcára készítettem el a teadélutánomhoz a kellékeket és valahol az asztalok sűrűjében helyet is foglaltam. Épp a tea filtert áztattam amikor egy fiatal lány, vagyis nő, belépett az étkezőbe. Miközben a tea filterrel és a forró, csésze vízzel játszottam a tekintetemet az érkezőn tartottam. Nem vagyok benne biztos, hogy miben reménykedtem amikor megláttam. Menjen el? Vagy üljön máshová? Esetleg, jöjjön ide és beszélgessünk miközben tartunk egy közös teadélutánt? Nem tudom pontosan, de amikor ide jött végül és megkérdezte csatlakozhat-e én mindenféle habozás nélkül mutattam a velem szemben lévő üres székre.
- Ülj csak le. Szia, Adrian Herondale vagyok. - mutatkoztam be miközben egy kicsit feljebb emelkedtem a székemről és kezemet az ismeretlen nő felé nyújtottam. A bemutatkozás után újra helyet foglaltam és udvariasan, kedvesen és mosolyogva, teljesen hűen önmagamhoz, felajánlottam, hogy a tálcámon lévő dolgokból ő is azt csinál amit akar.
- Kérsz valamit? Teát? - kérdeztem és ezzel kezdeményeztem is a beszélgetést - Ha megkérdezhetem... te melyik csoportba tartozol? Mióta vagy a táborban? - elsőnek tettem fel azt a kérdést amire az én részemről nemigen akartam válaszolni. De nem tehetek már ez ellen semmit sem. Előbb vagy utóbb úgyis mindenki megtudja, hogy melyik csoportba tartozom és akár akarom, akár nem, énekelnem is kell majd mások előtt. Persze, három ember, vagyis két fiatal nő és egy férfi előtt már énekeltem itt a táborban, de mégis csak más volt. Az első és a harmadik alkalommal véletlenül buktam le, míg a második esetben szándékosan kezdtem el énekelni, hátha meg tudom nyugtatni vele a szomorú - és elég cikis helyzetből kialakult - Lilien-t. Érdekes egyébként, hogy eddig amikor énekeltem leginkább csak a saját szerzeményeimet adtam elő valamilyen formában és itt, a táborban, csak ezeket énekeltem eddig. De mindegy is. Ez most nem érdekes. Közben elkészült a teám. Két kézzel emeltem fel a csészét és kortyoltam bele. Ízlelgetni kezdtem. Ahogy a teát járattam egyik pofazacskómtól a másikig, úgy ellentétes irányba mozgattam két oldalra a szememet. Elég vicces látványt nyújthattam, de ezt csak fokoztam miután nagy nehezen lenyeltem a még meleg italt és a keserű és nem valami kellemes utóíze miatt eltorzult arcommal megborzongtam.
- Ez borzalmas. - jegyeztem meg behunyt szemekkel, majd amikor kinyitottam elfintorodva öltöttem ki a nyelvemet. Ezzel is viccesebbre vettem a figurát, bár csak remélni tudom, hogy ezzel nem üldözöm el a későn ebédelő társamat.

words: 439 music: Knee Socks note: bocsi a várakoztatásért
made by Rew

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bambi Wayne

avatar


»Hozzászólások száma : 17
»Join date : 2013. Dec. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Ian ~ teadélután?   Szer. Júl. 30, 2014 8:08 pm

Éhes voltam nem tagadom, és azt hittem magányos ebédem lesz azok után, hogy már rég túl vagyunk az ebédidőn. De ez valahogy most még sem jött össze. Ahogy azt sem értem, hogy végül miért ültem le a srác asztalához. Persze másrészről meg értem. Új vagyok a táborba, ráadásul csődöt mondott a célom, amiért ide jöttem. Ráadásul alig ismerek valakit, nincsenek barátaim. Csoda, hogy társaságra vágyom?
Először azt hittem, hogy elfog küldeni, de végül a szemben lévő székre mutatott, én pedig helyet foglaltam.
- szia, Bambi Wayne – mutatkoztam be én is neki. Így legalább már elmondhatjuk, hogy nem két idegen vagyunk, hanem Adrian, és Bambi.
- Nem zavar, ha közben eszem? Lemaradtam óra miatt az ebédről, és már farkas éhes vagyok – kérdeztem meg tőle illedelmesen azért mielőtt neki esnék a salátámnak. Még is csak így illik a dolog.
- Egy tea jól esne köszönöm – igaz, hogy már megittam egy üveg vizet délelőtt, de azt mondják ,hogy folyadékból sosem elég. főleg, ha sokat mozog az ember. Tánc közben pedig szerintem mondanom sem kell, hogy mennyit mozgunk.
- Táncosok körét bővítettem nem rég. Csak nem rég érkeztem – és már teljesen cél nélkül vagyok miután Noah pofára ejtett. Még mindig nem tudom, hogy mit gondoltam. Aztán néztem, hogy még is mit csinál.
- Te ilyen tea ínyenc vagy? – pillantottam rá kérdőn.
- Mi ez?- kérdeztem, mert láttam, hogy fura fejet vág. Remélem, nem valami vacak teával akar megitatni, vagy lehet megmérgezni amilyen fejet vág.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bambi & Ian ~ teadélután?   

Vissza az elejére Go down
 

Bambi & Ian ~ teadélután?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Tábor és környéke :: Étkező-