Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Jeremy && Luce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lucinda M. Cook

avatar


»Hozzászólások száma : 11
»Join date : 2014. Jun. 19.
»Kor : 21

TémanyitásTárgy: Jeremy && Luce   Szer. Jún. 25, 2014 9:06 am

Jeremy & Luce


A tábortüzeket mindig szerettem, mert az olyan megnyugtató volt. Lehet csak az, az oka ennek, hogy piromániás vagyok, annyit néztem már a tüzet, de mindig. Oké, a szüleim mindig rám szóltak, hogy nem kéne ennyit ott ülnöm, meg ilyenek, de valahogy nem érdekelt, sokkal érdekesebb volt, mint bármi, ami otthon történt nálunk. Mondjuk ez nem igaz. Nálunk nagyon sok érdekes dolog történt, csak én nem bírtam azokat az érdekes dolgokat, csak rosszul lettem tőlük. Ezt a bátyámnak sosem mondtam, de így volt, nem bírtam, sokszor el is bújtam, hogy ne is halljam amit tesznek vele, mert tudtam, hogy segíteni nem tudok. Kicsi voltam, gyenge voltam és lány voltam. Mindent megtettem volna, hogy végre tudjak rajta segíteni és ne bántsák, de csak annyit tudtam tenni, hogy amikor apám kiélvezkedte magát, odamentem a bátyámhoz, megölelgettem és ilyenek. Ezzel tudtam csak kimutatni mennyire sajnálom azt amit vele tesznek.
Most, hogy elűzzem ezeket a gondolatokat, körbejártam a tüzet és kerestem valakit, akivel tudnék beszélgetni, de olyan sok kedvem senkihez sem volt. A bátyám is nagyon jól elvolt valakivel, a sok üres fejű sportolóhoz, az éneklő bagázshoz és úgy senkihez se volt kedvem. Annyira klisés tud néha lenni mindenki, hogy csapatokba verődve ülnek, mint a gimnáziumokban, ilyen kis klikkekben. Persze, beszélnek egymással, napközben mindenki mindenkivel van, de ilyenkor, ha összegyűlünk valahova, mindig lebontódnak. Nem tudom, hogy ebben mi a jó nekik, vagyis azt értem, mikor mindenkivel beszélnek, barátkoznak ismereteket kötnek, de ilyenkor este nem. Lehet csak én gondolkozom máshogy, mint ők, nem tudom. de azt igen, hogy nem akarok most csoportosulni, csak egy lenni a tömegben. Most valami másra vágyok.
Tekintetem megfogta egy srác, aki teljesen egyedül ült, kicsit messzebb mindenkitől és én tudtam ki az, ezért is hezitáltam, hogy most odamenjek-e hozzá, vagy sem, hiszen eddig bármikor hozzászóltam, elég bunkón válaszolt. Nem tudom miért csinálja, pedig én csak kedves akarok vele lenni, vagy már azt sem szabad? Nem foglalkozva azzal eddig milyen volt, én odamentem hozzá. Őrültség? Megeshet.
-Szia. Miért ülsz itt egymagad?-kérdezek rá, mikor mellé érek, megint hátulról támadtam, pedig Rich folyton rám szól, de már ezt szoktam meg. -Bár megértem, hogy nem akarsz velük társulni.-nem is tudom, tényleg mit gondoltam, biztos, hogy megint csak el fog küldeni, pedig tényleg csak kedves akarok lenni, és talán meg szeretném ismerni. Erre nem is gondol?
-Oké, ha szeretnéd elmegyek, csak normálisan mond kérlek.-kértem és amilyen kedvesen csak tudtam, úgy néztem rá, mert tényleg nem szeretnék én rosszat, nem az a fajta vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Milons

avatar


»Hozzászólások száma : 10
»Join date : 2014. Jun. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Szer. Jún. 25, 2014 12:59 pm

*Néhány napja már a táborban vagyok és próbálok hozzászokni az itteni szabályokhoz, napirendhez. Nagyon örülök, hogy végül sikerült Monty-t bekönyörögnöm a táborba, mert nélküle sehová sem megyek. Szerencsére volt itt is társaság a tábor kabalapónija személyében. Monty csődör léte ellenére semmi vad viselkedést nem mutatott soha életében , így a pónival és mindenki mással feltétel nélkül barátságos. De hát én sem lehetek mindig vele.
Így nap végén a legtöbben a tábortűz körül gyűltek össze. Fogalmam sincs miért mentem én is oda, mert nem vagyok éppenséggel egy közösségi lény. Minden esetre ott voltam, de a lehető legtávolabb telepedtem le a többiektől. Azért körbenéztem, hogy kik vannak itt. Legtöbbjüket nem ismertem, de hát ez nem nagy dolog, hisz önszántamból senkivel nem állok le bratyizni senkivel. Megakadt a szemem egy lányon, akinek a nevét ugyan még nem tudom, de többször összefutottam már vele. Mindegyik alkalommal kissé csúnyán szóltam vissza, mert nem kell nekem társaság, jobb egyedül lennem. Nem időzött a szemem túl sokat rajta, nehogy azt gondolja, hogy akarok tőle valamit. Inkább a tűzbe bámultam.
Nem sok idő telt el, amikor meghallottam egy már ismerős hangot.. az a bizonyos lány volt az ismét.* -Mert egyedül jobb. *Pillantottam rá a vállamat megvonva. Erre már ő is rájöhetett volna, hogy mindig egyedül vagyok.* -Ez egy szabad ország, mindenki azt tesz, amit akar. *Vontam meg ismét a vállam. Soha nem mondtam senkinek nyíltan, hogy kopjon le, csupán nem voltam kellemes társaság.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucinda M. Cook

avatar


»Hozzászólások száma : 11
»Join date : 2014. Jun. 19.
»Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Csüt. Jún. 26, 2014 10:42 am

Jeremy & Luce


Nem tudom sokszor felfogni, hogy miért annyira más egy-egy ember hozzáállása a dolgokhoz. Vagyis a nagyjából ugyanolyan kaliberű emberek teljesen máshogy reagálnak egyes dolgokra. Oké értem és, hogy más a személyiségük, de ennyire? Persze én sem vagyok ugyanolya, mint sok elkényeztetett lány, de én külsőre sem hasonlítok rájuk. Ők szépek, én meg átlagos vagyok,ez egy fő különbség.
Nem is tudom mi vezetett arra a következtetésre, hogy én odamenjek hozzá, tudom, hogy nem szívleli a társaságom, sőt senki társaságát sem, de nem szeretem, hogyha valaki egymagában ücsörög és fejet lógat. Lehet nem szomorú, de az majd kiderül, ha szóba áll velem. Mondjuk nála már nem tudom mikor milyen a hangulata, mert mindig ugyanúgy válaszol. Vajon mi baja lehet állandóan? Nem tudok róla sok mindent, sőt még a nevét sem tudom, csak annyit, hogy itt sokan rebesgetik róla, hogy nincsenek szülei. Ez egy tábor, itt terjednek a pletykák nagyon gyorsan, csak nem mind igaz.
-Miért jobb egyedül?-az én szememben nem elég válasznak három szó, szépen magyarázza el nekem, vagy valami, mert akkor talán még igazat is adok neki. Én társasági lény vagyok, de szeretem én is az egyedül létet az biztos.
-Oké, ezzel csak azt érted el, hogy maradok.-mondtam neki, majd leültem vele szembe. Nem hiszem, hogy díjazta volna, ha mellé ülök, meg amúgy is, jobb szeretek szembe lenni az emberekkel, úgy a szemükbe tudok nézni, anélkül, hogy kitörném a nyakam.
-Miért húzódsz el mindenkitől ennyire? És most nem csak arra gondolok, hogy itt ülsz, hanem amúgy is.-tényleg érdekel, miért ennyire antiszociális állandóan, pedig szerintem nem lenne rossz beszélgetőpartner.
-Oh, amúgy Lucinda vagyok.-nyújtom felé a kezemet, bár nem hiszem, hogy elfogadja, vagy egyáltalán bármi lesz is ebből ma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Milons

avatar


»Hozzászólások száma : 10
»Join date : 2014. Jun. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Pént. Jún. 27, 2014 8:31 am

*Csak tudnám mi a fenéért jöttem ide a táborba így utólag belegondolva? Túl sokat éltem én már összezárva rengeteg fiatallal, egy életre elegem lett belőle. Talán azért is érint ennyire rosszul a tábor most így az elején, mert arra a nagyon hosszú időre emlékeztet, amikor árvaházban éltem. Itt a tábortűznél meg, ahol sok fiatal gyűlt össze. Igen, határozottan hülye vagyok. De ha már így alakult, igyekeztem minél távolabb kerülni a csoporttól. Azt sem igazán tudom miért maradtam itt, amikor szembesültem azzal, hogy nem érzem jól magam. Bár ez nem újdonság, mert én soha nem érzem fényesen magamat. Bár de, amikor ló háton vagyok, akkor egész jól érzem magamat. Na mindegy is.
Aztán, amikor az a lány ismét ott volt előttem, már rájöttem, hogy határozottan szabadulnom kellene innen és talán itt hagyni a tábort, aztán hazamenni. De pechemre nem tágított És úgy tűnik nem voltam elég érthető sem...*
-Csak jobb, ennyi. *Vontam vállat. Nem az a fajta vagyok, aki egyből mindenkinek kiteregeti az eddigi éltének minden kis darabkáját. Nem, igazából senki nem tud róla semmit, ami jól is van így, nem kell nekem senki részvéte, sajnálkozása.
És ez a lány még le is ült hozzám, de szerencsére nem mellém, azt nem bírtam volna. Nem szeretem, ha valaki túlságosan is közel kerül hozzám. Szerencsére vagy feltűnt ez neki vagy csak szimplán szembe akart velem lenni. Viszont továbbra sem hagyott nyugton, hanem faggatózott. Most komolyan azt hiszi, hogy csak úgy meg fogok neki nyílni? Hát azt lesheti.* -Mint mondtam már, egyedül jobb. *Nem tudom mit vár tőlem. Gondolom ő nem úgy él vagy élt, mint én, így nem értheti mindazt, ami bennem van és azt, ami idáig vezetett, hogy ilyen lettem.
Egy ideig utána csak néztem a felém nyújtott kezét. Nem tudtam eldönteni mit is akarok valójában. Végül nagyon lassan nyújtottam ki a kezem és fogtam vele kezet.* -Jeremy. *Válaszoltam röviden. Azt a becenevet nem fogom kimondani, ahogy réges-régen még a szüleim hívtak kiskoromban, Jerry. Nem, soha nem hívott még így senki és nem is tudják ezt a becenevet. Nem is akarom hallani többet, mert csak a fájdalomra emlékeztet.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucinda M. Cook

avatar


»Hozzászólások száma : 11
»Join date : 2014. Jun. 19.
»Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Pént. Jún. 27, 2014 10:14 am

Jeremy & Luce


Tudom, hogy nem örül annak, hogy idejöttem hozzá, azt is tudom, hogy gondolatban biztos azt kívánja, bár ne lennék itt, de én akkor sem tágítok. Biztos nagyon idegesítőnek talál és ez akkor még nem is kifejezés, de ez van, sajnálom. Nem szeretem, ha az emberek magukba roskadva ücsörögnek, meg ilyenek, nem olyan vagyok aki ezt szereti és tudom, ezzel csak jobban idegesítem az embereket, mint azzal, hogy sokat beszélek, de nem tudom megváltoztatni az egész jellemem. Nem mindenkin lehet segíteni, főleg azokon nem, akik nem hagyják, és ez a srác pont ilyen, de én akkor is szeretném menteni ami még menthető. Lehet velem bármennyire is rideg és elutasító, én annyira leszek magabiztos, ami fura, mert nem vagyok az, alap helyzetekben. Nem ismerem, de biztos sok dolgon ment át, hogy ilyen helyzetben van, ennyire letörtnek még a bátyámat sem láttam soha, pedig neki aztán tényleg nagy gondjai voltak. Igaz, hogy voltak szülei, még én is ott voltam neki, de olyan szülőket még az ellenségemnek sem kívánnék.
-Okééééé....mondom elhúzva az 'é' betűt, mert erre nem nagyon tudok mit válaszolni. Nincs beszédes kedvében az biztos, bár miért is beszélne velem, mikor azt sem tudja, hogy ki vagyok, vagyis egy tök idegen vagyok neki, akivel már párszor összefutott, de sosem lett semmi értelmes a vége. Szerintem most sem lesz semmi. Nem azt akarom, hogy mondja el nekem egész életét, mint valami mesét, csak azt, hogy legalább normálisan beszélgessünk. Itt igazán senkivel sem lehet beszélni, mindenki vagy annyira el van szállva magától, hogy egy levegőt sem lehet vele szívni, vagy csak szimplán paraszt. Persze van néha, egy-egy kivétel.
-Akkor nem vagy valami társasági ember.-vontam le a következtetést, bár ezt eddig is gondoltam, hiszen sosem láttam még társaságban. Nem tudom miért ilyen, de abban biztos vagyok, hogy ezt nem is fogja elmondani nekem, most biztos nem, és szerintem később sem, hiszen, ha így haladunk még az sem lesz, hogy köszön, ha elmegy mellettem. Komolyan nem értem miért ilyen ellenszenves. Ártottam én neki?
-Örvendek Jeremy.-engedtem el egy mosolyt és ezt teljesen komolyan mondtam, semmi ellenszenv nem volt benne, vagy gúny, tényleg örültem, hogy legalább a nevét tudom, annak, akit próbálok rendesen szóra bírni. Úgy érzem nem fogok sikerrel járni és csak csendben fogunk itt ücsörögni, ahogy most is tesszük, mert én nem tudok mit mondani, ő pedig biztos nem fog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Milons

avatar


»Hozzászólások száma : 10
»Join date : 2014. Jun. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Pént. Jún. 27, 2014 6:42 pm

*Ez a lány, akit ha jól értem Lucindának hívnak, egyre csak nem tágít mellőlem, kezdtem bekattanni megint. Nálam a bekattanás nem szó szerint veendő, nem török-zúzok vagy ilyesmi. Egyszerűen nem vagyok jó társasági lény és sajnos(vagy nem sajnos) hangot is adok, ha túl sok lesz úgy minden külső behatás. Persze mindig próbálok uralkodni magamon, csak hát nem mindig megy. Sokszor ami a szívemen, az a számon típus vagyok, ami viszont sok embernek nem jön be.
De ezt a lányt még az arrogáns viselkedésem sem riasztotta el nagy bánatomra, pedig minden vágyam, hogy ismét a csendes magány legyen a társam és a nap nagy részében persze még Monty. Vele az a jó, hogy nem kérdez, hanem csak van és hűséges hozzám, nem árul el. Az emberek csak elárulják a másikat vagy magára hagyják, ezt volt lehetőségem megtapasztalni.*
-Micsoda felfedezés... *Reagáltam arra a kijelentésére, miszerint nem vagyok társasági ember. Hát ezt még a vak is látja. Remélem azért nem akar majd jótékonykodni és boldogítani olyan sokáig.
Aztán beállt a kínos csend. Engem igazából nem zavart, mert szokva voltam hozzá, de rajta láttam, hogy nincs ínyére. Én meg inkább ismét a tűz felé néztem. Mit is mondhatnék ennek a lánynak? Hogy ne is közeledjen hozzám, mert az évek alatt olyan magas és vastag falat építettem magam köré, amin képtelenség áthatolni. Az évek alatt nagyon jól megvédett, így nem fogok ezen változtatni.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucinda M. Cook

avatar


»Hozzászólások száma : 11
»Join date : 2014. Jun. 19.
»Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Kedd Júl. 01, 2014 2:12 pm

Jeremy & Luce


Bevallom egy kicsit zavar az, ahogy viselkedik velem, olyan arrogáns és távolságtartó. Persze nem azt mondom, hogy most azonnal nyíljon meg, csak legalább rendesen szóljon hozzám. Nem tudom miért ilyen, semmit sem tudok róla, persze ez érthető is, hiszen nem is szoktunk beszélni. Általában én beszélek, ő pedig ellenséges velem, aminek az a vége, hogy elválnak útjaink. igen furcsa srác ő, tényleg, és lehet azért akarom megismerni, mert titokzatos. Nem tudom miért akarom megismerni, nem értem magamat, azt, hogy ez miért van, de ez van. Sajnálom, hogy neki ez nem tetszik, igazából nekem sem tetszik, de nem tudok mit tenni az ellen amit szeretnék.
Szavaira nem válaszolok, csak sóhajtok egy nagyot és megforgatom a szemeimet. Nemhogy örülne annak, hogy valaki beszélgetni akar vele, nem! Ő inkább azokat is ellöki magától, akik beszélni akarnak vele. Annyira nem értem, miért teszi ezt, hogy miért akar ennyire egyedül lenni. Tudom hagynom kellene, nem kellene vele foglalkoznom, nem kéne, hogy érdekeljen, de most ez van. Nem megjavítani akarom, csak elérni nála, hogy akár egy kedves szava is legyen hozzám. Hogyha azt elérem, de még azután sem akar velem beszélgetni, akkor hagyom békén. Csak egyszer lenne velem normális.
A csenddel, ami beállt igazából semmi bajom sem lett volna, hogyha nem egy olyan emberrel beszélgetek, aki nem is nagyon beszél. Furcsa, hogy zavar, hogy nem beszél hozzám, tényleg az egész srác furcsa. Azt hiszem ez ne nagyon fog változni.
-Na, jó. Most ülhetünk itt csendben és nézhetünk össze-vissza, vagy akár beszélgethetünk is. De nekem mindegy, nem tágítok.-lehet ez nem fog neki tetszeni, de nem érdekel. most én innen nem mozdulok, elérem, hogy rendesen hozzám szóljon, és én valahogy mindig elérem amit akarok, ebben elég magabiztos vagyok és céltudatos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Milons

avatar


»Hozzászólások száma : 10
»Join date : 2014. Jun. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Hétf. Júl. 07, 2014 2:13 pm

*Nem is értem ezt a csajt igazából. Miért nem képes egyszerűen csak békén hagyni? Jó volt nekem eddig is egymagamban, ezután is megleszek. De ő irgalmas szamaritánust akar játszani, remek! Egész eddigi életemben jól megvoltam egyedül. Mindig is utáltam, ha valaki jót akar velem tenni csupán azért, mert megsajnált... nekem nem kell senki sajnálata! Az árvaházban is egyetlen egyszer bíztam meg valakiben, aki végül kihasználta mindazt, amit elmondtam neki. Azóta inkább magamban tartok mindent, mert nem szeretnék megint csalódni... abból elég volt egy életre.
A csend nem zavart, már jól megszoktam. A tűz többi oldalán üldögélő fiatalok jó kedélyűen társalogtak, de gondolom nekik nem volt olyan előéletük, mint nekem... ők még tudnak bízni, én már viszont nem.
De ez a lány itt mellettem egy külön fogalom. Már nem egyszer beszóltam neki nem éppen kedvesen. Azt hittem veszi a lapot, de ezek szerint mégsem. Pedig én nem vágyok másra, mint egy kis nyugalomra. Rá kell, hogy jöjjek, hogy úgy szabadulhatok minél előbb ebből az egész helyzetből, ha hagyom magam. Ez nem azt jelenti, hogy mindjárt a nyakába borulok.* -Sportolók közé tartozom. *Szólaltam meg végül. Bár lehet előbb feladta volna, ha nem szólalok meg. Ez van, késő bánat.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucinda M. Cook

avatar


»Hozzászólások száma : 11
»Join date : 2014. Jun. 19.
»Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Kedd Júl. 08, 2014 9:08 am

Jeremy & Luce


Ez az egész helyzet olyan furcsa. Nem tudom ki ez a srác, nem tudom miért ilyen, a pletykáknak meg nem hiszek. Tudom, hogy tőle nem fogom megtudni mi baja, és az miért is a baja, de legalább megpróbálok kezdeni vele valamit. Nem azért mert sajnálom, nehogy félreértse bárki is, hiszen nem tudom mi van vele, ezért nincs olyan dolog ami miatt sajnálhatnám, vagyis én nem tudok olyanról. Én csak azért szeretnék vele kedves lenni, mert akármilyen bunkó is volt eddig velem, ő tűnik itt a legnormálisabbnak. Persze lehet tévedek és csak azért ilyen mindenkivel, mert egy pszichopata állat, nem tudom. De az biztos, hogy akármilyen bunkó is, néha még a bátyámnál is normálisabbnak tűnik, pedig vele nincsen semmi gond. Velem nem bunkó, ha valamit szeretnék tőle ott van és minden ilyen, de valahogy mégis vannak fura dolgai, amik biztosan a verésnek tudhatók be. Nem tudtam volna a helyben elviselni mindazt. Persze én próbáltam mosolyogni, nem mutatni, hogy mennyire rosszul esik nekem az is, hogy őt bántják, meg ilyenek, de az mind csak miatta volt. Nem akartam, hogy ezt lássa rajtam, nem akartam, hogy gyengének lásson és én még most is ezt teszem. Akárhogy fáj is, én csak mosolygok, mint valami idióta, míg belül összetörök.
Mikor végre megszólal egy kis mosoly terül szét ajkaimon, mert ezzel azt mutatta, hogy ő föladta, de igaza is van, felőlem napestig itt ülhettünk volna, nem tágítottam volna, az nem az én stílusom. -Ezt valahogy sejtettem. Milyen sportokban vagy jó?-lehet nem fog válaszolni, de azért megkérdezem, én próbálok vele kommunikálni, még ha igen nehéz is ez, de nem adom fel, még nem. -Amúgy én művészként érkeztem.-ha már ő is elmondta a csoportját, akkor én is, azt hiszem ez így fair.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Milons

avatar


»Hozzászólások száma : 10
»Join date : 2014. Jun. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Kedd Júl. 08, 2014 3:01 pm

*Ahogy itt ültem a tűz mellett, velem szemben meg ez a lány, elgondolkodtam valamin. Ha a szüleim nem halnak meg, most talán itt sem lennék. Akkor talán ki sem derült ki, hogy tehetséges vagyok valamiben. Persze ha választanom kéne, inkább azt választanám, hogy a szüleim éljenek és inkább ne legyen semmiféle tehetségem. De hát az élet nem egy kívánságműsor, ugye? Mindenkinek más lapot osztott a sors. Istenben nagyon régóta nem hiszek. Ha lenne Isten nem hagyta volna azt, hogy szüleim meghaljanak és mindazt, amit nekem utána át kellett élnem. De én ebbe már régen belenyugodtam, mert nagy értelme úgysem lenne ha folyton ezen járna az agyam.
A lány hangja zavarta meg az elmélkedésemet. Vajon honnan sejthette, hogy a sportolók táborát gyarapítom? Remélem nem kutakodott agy kérdezősködött utánam, mert azt nagyon nem csípem. Tudom jól, hogy keringenek rólam pletykák, de nem igazán törődtem velük. Mindenki döntse el maga hogyan viszonyul hozzájuk.*
-Lovaglás. *Röviden és tömören válaszoltam. Mit mondhatnék még róla. Azt tudom, hogy szerencsés vagyok, amiért eljöhettem és elhozhattam magammal a lovamat is, akihez nem mellesleg nagyon ragaszkodok. Mondhatni legjobb barátom lett az évek alatt.
Ő meg művész? Te jó ég! Egy művészlélek! Máris értem miért nem akar békén hagyni. Lehetnék bunkó, felállhatnék és elsétálhatnék, de sejtem, hogy nem hagyna békén utána sem...*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucinda M. Cook

avatar


»Hozzászólások száma : 11
»Join date : 2014. Jun. 19.
»Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Kedd Júl. 08, 2014 5:27 pm

Jeremy & Luce


Nem vagyok itt olyan régóta, hogy mindenkit ismerjek, mindenkiről mindent, tudjak, de terjengenek ám itt itt pletykák. Egy-két magának valóbb, fura szerzetről még azt is mondják, hogy embert ölt. Na, de komolyan gyerekek...hol élünk? A lilaakácközben?  Ott megeshetnek ilyenek, ahogy a más ilyen hülye sorozatokban is, na de az életben. Még akkor talán, ha az éket olyan lenne, mint egy horror film. Gondolom vannak olyanok akiknek olyan az életük, de nem hiszem, hogy akkor idejött volna, hogy megölje az ittenieket. Ez elég nagy ostobaság, meg tőlük is, hiszen semmit se tudnak senkiről, akkor minek kombinálnak?! Néha már nagyon idegesítőek, hiszen elmondanak mindenkinek ilyeneket és mikor, hogy a szemöldöködet felvonva figyeled őket, kiröhögnek, hogy egy idióta vagy és te leszel a következő, aki meghal. Hát legyen állok elébe, de komolyan.
Furcsa lehet neki, hogy gondoltam, hogy sportoló, de nem olyan nehéz ezt kitalálni. A művészek nem ilyenek, mint ő, ha magukba is fordulnak, akkor valahogy megvalósítják önmagukat, míg ő nem. Nem zenész, mert sose látni hangszerrel, énekelni se hallottam még soha, szóval az sem lehet, és a táncosok is hamar táncra perdülnek csak úgy, míg ő nem.
-Van saját lovad is?-próbálok nem tátott szájjal visszakérdezni, nem mutatni, hogy csillog a szemem, mert ő úgy sem értékelni, de odavagyok a lovakért. Mikor még kisebb voltam járhattam is lovagolni, de anyáék közölték, hogy ez balesetveszélyes, emiatt abba kellett hagynom. Bezzeg ők nem voltak életveszélyesek, meg balesetveszélyesek. Ááá nem! Mindegy, ők tudják.
-Miért jelentkeztél ide, ha senkivel sem beszélgetsz?-kérdezek rá arra a kérdésre, amit már egy ideje meg akartam kérdezni, csak eddig szóba sem állt velem. Lehet most sem fog válaszolni, de azért egy próbát megért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Milons

avatar


»Hozzászólások száma : 10
»Join date : 2014. Jun. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Kedd Júl. 08, 2014 8:54 pm

*Hogy szóba került a lovaglás, visszagondoltam arra az időre, amikor megvettem Monty-t. Nagyon örültem, hogy összejött a pénzem egy saját lóra. Addigra már volt szemem ahhoz, hogy meglássam egy lóban a tehetséget és Monty határozottan az volt már akkor is. Még az edzőm is belátta, hogy szép jövőnk lesz, ha jól tanítom. És én bizony minden tudásomat beleadva jól idomítottam, kiváló ugróló lett. Soha nem bántottam, nem vagyok az agresszív nevelés híve. Sokkal többre mentem vele jutalmazással. Ahogy telt az idő, teljesen összenőttünk, minden szabad percemet vele töltöttem és így van ez mostanában is. Ha nem dolgozok, akkor megyek hozzá és edzünk.*
-Igen, van. *Milyen remek kérdés... ha nem lenne, akkor hogy tudtam volna idejönni? Persze megígértem, hogy felügyeletem mellett mások is lovagolhatnak rajta.. csakis ezért jöhetett ő is.
Lucinda következő kérdése valahogy nem ért váratlanul. Arra már sikerült rájönnöm, hogy ritka kíváncsi egy lányka. Igen, nagyon bosszantó tud lenni számomra.* -Tanulni jöttem ide, nem beszélgetni. *Vontam vállat. Elvégre ez egy tábor tehetséges diákoknak, nem pedig egy laza kis délutáni party, ahol locsogni kell másokkal. Jó persze, biztos vannak, akik szeretik egybe kötni a kellemest a hasznossal és barátkoznak meg még ki tudja mi, de nekem ez valahogy nem a stílusom. De van egy olyan érzésem, hogy ezzel a válasszal nem fogja beérni... Csak tényleg tudnám mi a célja.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucinda M. Cook

avatar


»Hozzászólások száma : 11
»Join date : 2014. Jun. 19.
»Kor : 21

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Szer. Júl. 09, 2014 8:39 am

Jeremy & Luce


Igen tudom, elég hülye kérdés volt megkérdezni, hogy van-e lova, hiszen biztos, hogy van, de na muszáj volt megkérdeznem. Én csak próbálok vele beszélgetni, de sosem mond egy hosszabb mondatot sem, mindegyik csak egy-két szóból áll és így nagyon nehéz vele társalogni. Tudom, hogy ez amiatt van, hogy ő nem akar velem beszélni, de mégis muszáj lesz neki, mert én innen  nem tágítok, míg rendesen nem fog velem beszélgetni. Bár szerintem ezt hiába várom, mindig megfog maradni az ilyen kis válaszoknál, pedig én tényleg csak beszélgetni szeretnék vele, mint normális ember a normális emberrel. Nem szeretnék hiába itt ücsörögni. Igen ő utalt arra, hogy menjek el, és lenéző, meg bunkó hangsúlyából is erre utaltam de nem fogok elmenni. Hogy miért? Magam sem tudom, de nem azért mert sajnálnám. Úgy tűnt nagyon jól megvan egyedül is, szóval nem szorul sajnálatra, ha feltételezéseim nem csalnak.
-Hogy tudtad rábeszélni az igazgatót, hogy idehozhasd?-mert gondolom itt a lova, hogyha lovagol sokat és azért került oda, akkor biztos megbeszélték, hogy itt lehessen.
-Tanulni máshol is lehet. Miért pont erre a helyre esett a választásod?-hogyha annyira nem akar közösülni a többiekkel, akkor simán mehetett volna olyan helyre, ahol csak sportolók vannak, vagy csak lovasok, nem értem, akkor miért pont ide jött. Igaz nem zavar engem, sőt mélyen legbelül örülök is annak, hogy itt van, de nem szeretném ezt érezni. Nem érzem helyesnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jeremy Milons

avatar


»Hozzászólások száma : 10
»Join date : 2014. Jun. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   Szer. Júl. 09, 2014 12:51 pm

*Ez az egész mostani helyzet.. nem is tudom. Olyan furcsa az egész. Nem vagyok ahhoz szokva, hogy ennyit beszélgessek egy huzamban valakivel. Másnak persze ez nem tűnne beszélgetésnek, mert igencsak tőmondatokban válaszolok, de nekem ez az. Senki nem sejtheti, hogy nekem mennyire nehezemre esik így társalogni bárkivel is, legszívesebben világgá futnék már most pedig még csak pár perce ült le hozzám a lány. Igen, huszonkét éves vagyok, de nem az a tipikus fiatal srác vagyok... erre azt hiszem sok mindenki rájöhetett már.
Lucinda viszont valamiért nem akart elmenni. Miért akar ennyire velem beszélgetni? Sajnál? Vagy fogadásból? Ezt nem közölte velem előre.*
-Megengedtem, hogy mások is lovagolhassanak rajta a felügyeletemmel. *Ahhoz ragaszkodtam, hogy ott legyek, ha bárki is ráül, hisz nem mindenki tud már lovagolni. Monty meg azért nem egy iskolaló. Barátságos, nem bánt senkit, de azért kell határozottság a megüléséhez, hisz versenyló, mindig dolgozni akar. Ezért is vagyok jelen, ha valaki ráül, hogy nehogy baj történjen véletlenül, tanácsot adjak a megüléséhez.*
-Mert közel van Los Angeleshez viszonylag, csak 6 órás út. *Vontam vállat. Ennél sokkal többet szoktunk utazni egy-egy versenyre, így ez nekem meg sem kottyant. Persze a versenyekkel, győzelmekkel soha senkinek nem dicsekedtem. Én megtartottam magamnak az örömöt, hogy Monty-val mi bizonyultunk a legjobbnak. Maximum az edzőmmel osztoztam, de ő is mindig azt mondta, hogy túl szerény vagyok.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Jeremy && Luce   

Vissza az elejére Go down
 

Jeremy && Luce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Tábor és környéke :: Tábortűz-