Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Nichole & Lionel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Nichole & Lionel   Kedd Nov. 26, 2013 3:15 pm

Érkezésem


Szerencsére szép időt sikerült kifognom az utazáshoz. Sütött a nap, s bár a szél fújdogált egy kicsit, egyáltalán nem volt hideg, sőt, egészen meleg volt az idő. Éppen ezért nem is öltöztem túl, csak olyan csajosan, lazán, ahogyan mindig is szoktam.
Magassarkúban jöttem volna legszívesebben, de gondoltam, hogy a homokos úton, fűben, nem lenne a legjobb választás, így maradtam ennél a lapos talpú csizmánál.
Leszálltam a buszról, majd nekivágtam a táborba vezető útnak. Bár a göröngyös úton nehezen gurult a bőröndöm, azért megküzdöttem vele.
amikor végre beértem a tábor területére, egy pillanatra megálltam, hogy körülnézzek. Szebb, mint amilyenre számítottam. Már most tudom, hogy jobb lesz ez a tábor, mint amit elképzelni tudok. Már alig várom, hogy megismerhessem a többi táborozót, így hát nem is tétováztam tovább, elindultam keresztül a füvön az épületek fel. A tópart gyönyörű volt, isteni volt a víz mellett végigsétálni, bár azért jöhetne egy srác, hogy segítsen vinni ezt a bazi nehéz bőröndöt....
Vissza az elejére Go down
Lionel Jones
Admin
avatar


»Hozzászólások száma : 172
»Join date : 2013. Nov. 11.
»Tartózkodási hely : A tábor

TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Csüt. Nov. 28, 2013 8:33 pm

Ha nem kellett volna kint állnom és várni a jövevényeket, akkor biztos, hogy az irodámban, tövig rágtam volna már a lehető összes körmömet, annyira ideges voltam. De ahogy láttam a gyerek és fiatal felnőttek seregét, kezdtem megnyugodni. Igazi, kedves mosollyal fogadtam mindenkit, aki éppen valamit akart tőlem, mígnem Carl jött oda, hogy a konyhában baj van az egyik csővel. Akkor igazán elkapott a gépszíj. Még el sem kezdődött a tábor, de máris megvan az első probléma. Nem értettem, hogy mi lehet a gond, mikor minden átkozott vezeték, cső meg miegymás ki lett cserélve a felújítások alatt.
Mikor megláttam a kárt, csak fogtam a fejem. Valamelyik barom, a csőnek nyomott valamit, ami ezzel elmozdult és az egész konyha úszott. Két mozdulattal a helyére tettem a csövet, aztán szóltam a bennlévőknek, hogy gyorsan takarítsanak fel.
A farmerom térdig vizes volt, de nem tudtam vele foglalkozni, mert mennem kellett vissza, hogy felügyeljem a szállásokat. Elég ideges voltam mikor kiléptem a konyháról, ami pont a parton volt.
Mikor megláttam egy bőröndös csajt, megint elborult az agyam.
- Héjj! - kiáltottam a lánynak. - Arra van a szobabeosztás!
Nem akartam bunkó lenni, de már eléggé ki voltam akadva. Végül csak észre vettem magam, nagyot sóhajtottam, és egy apró mosollyal oda mentem hozzá.
- Ne haragudj - néztem rá bocsánatkérő tekintettel. - Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztem, és kicsit ideges vagyok.
Alig észrevehetően végignéztem rajta, és el kellett ismernem, nagyon bájos lány, ami számomra nem mond semmit, vagy ha mégis, úgy sem tehetnék semmit. Mindegy is. Gondolataimat, gyorsan visszairányítottam.
- Gondolom, még nem mutatták meg a szobád - mutattam a bőröndre. - Ott megteheted, annál a standnál.
Nem messze tőlünk, ott állt az egyik stand, ahol két alkalmazott hol a papírokat, hol a tömeget fürkészte és adogatta a kulcsokat.

~~¤Summer Camp¤~~Lionel Jones
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp.hungarianforum.com
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Pént. Nov. 29, 2013 12:48 pm

A tábor első napja. Mily csodás. Nem én vagyok az egyetlen, aki a mai napot választotta az a tábor befoglalásához, elég sokan érkeztek. Fiúk, lányok, mindenkinél hatalmas bőrönd, táska, szatyrok. Nem aprózták el a fiatalok, de nem is kell, hiszen feltételezem nem csak én leszek itt egész nyáron. Kivételesen egyedül jöttem, a tömegtől kicsit távolabb, a tópart mentén közelítettem meg a hatalmas területet. Úgy gondoltam lesz még bőven időm ismerkedni, nem kell rögtön az első percben elvegyülnöm a tömegben.
Ahogy lépkedtem előre, s bambultam a hatalmas víztömeg felszínére, hirtelen egy éles hang húzott vissza a bámészkodásból. Nem csak én fordultam a férfi felé, aki kiabált, de ahogy ránéztem, egyértelmű volt, hogy nekem célozta a kijelentését. Nem nagyon tudtam mire vélni gorombaságát. A papíros pultnál, illetve a szobák bejáratánál hatalmas sor és tömeg volt, nem volt okom sietni a beiratkozáshoz. Visszaszóltam volna, hogy vegyen vissza kicsit, de nem akartam kiabálni, megvártam, amíg közelebb ér. Ekkor azonban már nem is tudtam volna mit mondani, mert megelőzött. Egyébként nem tudtam, hogy ő a tábor vezetője. Csak azt tudtam, hogy nagyon helyes srác.
-Semmi baj. Ne aggódj, biztosan minden rendeződni fog. - mosolyogtam rá kedvesem, majd felé nyújtottam a kezem. - A nevem Nichole Castillo, de mindenki Nickynek vagy Lilonak szólít. - ekkor már sejtettem, hogy itt a főguru, de nem zavartattam magam, tegeztem. Nem tűnt nálam annyival idősebbnek, hogy magázzam.
Lopva még egyszer végignéztem rajta. Igazán megnyerő külső, sármos fickó. ~Ohh, Lilo, fogd vissza magad! Még 10 perce sem vagy itt és már a hímekkel foglalkozol! Lassíts!!!~
Vissza az elejére Go down
Lionel Jones
Admin
avatar


»Hozzászólások száma : 172
»Join date : 2013. Nov. 11.
»Tartózkodási hely : A tábor

TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Hétf. Dec. 02, 2013 7:59 am

Nagyon ideges voltam, le sem tagadhattam, és szerencsétlen táborozón akartam levezetni a feszültséget, de hála a józan eszemnek, még időben visszafogtam magam. Láttam rajta, hogy megleptem, sőt, talán meg is sértettem, ezért azonnal bocsánatot kértem.
Válaszát hallva, egy pillanatra megtorpantam, de végül kedvesen elmosolyodtam. Már kezdtem megnyugodni. Volt valami ebben a lányban... Talán a mosolya az, ami elősegítette ezt az állapotot. Erre még szélesebb lett a mosolyom.
Habozás nélkül fogadtam el a felém nyújtott kezet, és határozottan, de azért finoman megszorítottam
- Lionel vagyok a tábor vezetője, személyesen - mutatkoztam be, kissé büszkén.
Kérdőn ránéztem a lányra, aztán a sorra ami a stand előtt állt, végül leesett, hogy tényleg nagy idiótát csináltam magamból. Én is inkább a helyet néztem volna meg, minthogy sorban álljak.
- Először vagy itt? - kérdeztem csevegő hangon, hogy leplezzem szégyenem. Még ki is húztam magam, hogy magabiztosnak tűnjek.


// Bocs, ez most elég rövidke lett :/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp.hungarianforum.com
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Szer. Dec. 04, 2013 10:52 am

Végig ahogy beszéltünk figyeltem az arcát. Láttam rajta, hogy milyen ideges és azt is, ahogyan észreveszi magát és leereszti a mérgét, ahogyan kezd megnyugodni és őszinte mosoly jelenik meg az arcán. Volt benne valami érdekes. Valami rejtélyes, valami vonzó. Mit ne mondjak, bejött a srác, de nem akartam már az első nap a kanokkal foglalkozni, így aztán visszafogtam magam.
Azt nem mondom, hogy leesett az állam, amikor bemutatkozott, de azért meglepődtem. Sejtettem, hogy a táborvezetővel van dolgom, de nem voltam benne biztos. A srác büszkén kihúzta magát, amire a mosolyom csak még szélesebb lett. Megszorítottam a kezét, majd elengedtem, de a tekintetem végig az arcát fürkészte.
Kérdésére aztán rápillantottam a gyönyörű tóra, majd újra Lionelre és csak aztán válaszoltam.
-Igen, először. - válaszoltam - És nagyon remélem, hogy megtalálom majd itt a helyem. Bár nem úgy ismerem magam, mint akit félteni kéne. - elgondolkodtam, majd egy újabb mosolyt dobtam Lionel felé, aztán észbe kaptam, hogy ő a táborvezető én meg folyamatosan tegezem. Lehet, hogy kicsit gáz, bár eddig nem szólt.
-Remélem nem gond, hogy letegeztelek az előbb. Nem tűntél olyan idősnek, hogy magázzalak. De ha zavar, akkor ne haragudj. - elhúztam kicsit a szám, mert ez így furán jött ki és nem tudtam mit fog rá válaszolni, de reméltem, hogy maradhatunk a tegezésnél. Aranyos srác és meg akarom ismerni közelebbről is. Az pedig magázva nem lesz olyan szép.
-Megkérdezhetem, hogy este lesz-e még valami kis gyűlés, megbeszélés és ha igen, akkor hány órakor? - nyilván lesz, hiszen fontos lehet megbeszélni, hogy mikor van reggeli meg mikor kezdődnek a foglalkozások, stb. Csak az időpontra voltam kíváncsi, mert előtte még kipakolnék, meg jobban körbejárnám a terepet bőrönd nélkül.
-A tóban egyébként lehet fürdeni, ugye? - kérdezem, miközben körülnézek, hogy van-e valami tábla, ami tiltja az úszkálást. -Ja és mikor van takarodó? Csak mert este, ha lesz idő, akkor még kijönnék úszni egyet. - kérdezem, aztán picit elpirulok, ahogy észreveszem, hogy elárasztottam szegényt a kérdéseimmel. - Jaj ne haragudj, ha túl sokat kérdezősködök.
Vissza az elejére Go down
Lionel Jones
Admin
avatar


»Hozzászólások száma : 172
»Join date : 2013. Nov. 11.
»Tartózkodási hely : A tábor

TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Kedd Dec. 10, 2013 11:38 am

Talán még sem lehettem akkora bunkó, mint azt gondoltam. A lány mosolyát látva teljesen leengedtem, és bár elég cikinek tartottam, hogy leszidtam a semmiért, úgy tűnt, ő nem így van vele. Kihúztam magam, mint akinek a világon semmi gondja, mintha én lennék a magabiztosság mintaszobra, pedig ez cseppet sem volt így, de ezt másoknak nem kell tudnia. Egy vezetőnek késznek kell lennie minden apró zűrzavarra. Magabiztosnak kell lennie, különben hamarosan lázadást szítanak a nagyszájúak.
- Biztos vagyok benne, hogy gyorsan beilleszkedsz - mondtam kedvesen. - Az itteni fiatalok mind, nagyon gyorsan megtalálják a közös hangot. Ha nem is kell félteni, jobb, ha vigyázol!
Láttam rajta, hogy egy pillanatra elbizonytalanodik, azt hittem már én mondtam valami orbitális nagy baromságot, de végül csak jött a szokásos szöveg a tegezésről. Csak lemondóan sóhajtottam, ám a mosolyom még ott virított a képemen.
- Mindenki ezzel jön - ráztam meg a fejem. - Nem vagyok én olyan idős, hogy mindenki magázzon. Azt hiszem a nyakamba kell akasztanom egy táblát, azzal a felirattal, hogy tegezz, nem harapok érte.
Mikor elhúzta a száját, csak még jobban mosolyogni kezdtem. Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok bizonytalan ebben a pillanatban. Ez egyfajta bátorsággal, vagy éppen elégedettséggel töltött el.
- Természetesen, este hétkor gyülekezünk a tábortűznél, ahol minden el lesz mondva - bólintottam. - De előtte mindenki értesítve lesz. Ám azok, akik nem most vannak itt először, sokat segíthetnek abban, hogyan is mennek itt a dolgok. De minden szobában megtalálható egy prospektus, amiben le vannak írva a szabályok, és az időpontok a különféle foglalkozásokhoz. Nem kell aggódni, mindent meg fogsz tudni időben.
Nagyon aranyosnak tartottam, ahogy mindenre rákérdezett. Mint egy kislány, aki csak most ismerkedik a nagyvilággal. Csak néztem és mosolyogtam, várva, hogy végre szóhoz jussak. Bár nem zavart, hogy ennyit beszél, hiszen nagyon bájos volt.
- Lehet a tóban fürdeni, a takarodó pedig éjfélkor van, szóval még előtte letudhatod az úszást - válaszoltam. - Nem probléma, kérdezz nyugodtan, hiszen ezért vagyok itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp.hungarianforum.com
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Kedd Dec. 10, 2013 7:16 pm

Csak figyeltem amit mond, s nagyrészt szavaira mosollyal válaszoltam. - Miért jobb, ha vigyázok? - biztosan a nyomulós pasikra gondolt, de nem voltam biztos benne, nem értettem mire céloz.
Láttam rajta, hogy már teljesen elengedte mérgét, aranyos mosolya többször is megjelent arcán. Ahogy itt beszéltünk kezdett nagyon megtetszeni nekem ez a srác. Vagyis... már első pillantásra nagyon bejött a külseje, de most már azt is tudom, hogy a stílusa is egészen megfogott. Olyan aranyos volt, ahogy itt izgult a problémák miatt meg próbálta rendezgetni a táborozókat, beleértve engem is. Bár amikor rám förmedt az nem tetszett, de valahol érthető volt az is.
Azt nem mondanám, hogy beleestem, ahhoz még jóval több kell - és szerencsére előttünk áll az egész nyár megismerni egymást - viszont nagyon vonzónak találtam, tényleg nagyon megtetszett. Ennek ellenére nem áll szándékomban tudatni vele ezen érzéseimet, legalábbis egyelőre biztosan nem, hiszen ő a táborvezető. Elég furán festene, ha egy kis újonccal kezdene kavarni. Biztosan az egész tábor rólunk beszélne. Na mindegy. Kár ezen ennyit agyalni most, az idő majd megoldja.
-Jól van, azért inkább megkérdeztem, sosem lehet tudni. - válaszoltam a tegezős dologra. Van aki nem szereti, ha főnök révén tegezik, így hát mindig jobbnak látom megkérdezni.
-Jól van, köszönöm. Nem aggódok én, csak már várom, hogy tényleg beinduljon a nyár. Vagyis a tábor. - mert nekem most a kettő majdnem egy és ugyanaz. Már előre láttam magam a tömegben a tábortűz mellett. Addigra már biztos összeismerkedek néhány csajszival, ahogy ismerem addigra nem maradok egyedül.
Újabb mosolyt dobtam felé utolsó válasza után, aztán közelebb húztam magamhoz a bőröndömet. A tömeg felé pillantottam, hogy szétszéledtek-e már a emberek, közben pedig kihúztam bőröndöm húzókáját, s kicsit rátámaszkodtam. Ám arra nem számítottam, hogy az a bizonyos fogantyú majd visszanyomódik a bőröndbe, engem pedig magával húz a súlyom és a srác felé esek. Illetve nem esnék el, elég lenne szimplán előre lépni egyet, de mivel a bőrönd is előttem van, több lépésre is szükségem van, hogy ne essek tényleg hasra. Ez pedig azt eredményezi, hogy az előttem állóban kell végül is megtámaszkodnom.
Tenyerem a mellkasára helyezem, s úgy tartom meg végül magam. Aztán amikor végre feleszméltem az ijedtségből hátrébb léptem egyet és kicsit kipirult arccal pillantottam fel Lionelre.
-Ne haragudj. Korán kellett kelnem. - magyarázom ügyetlenségem, bár úgy is felesleges szabadkozni.
Vissza az elejére Go down
Lionel Jones
Admin
avatar


»Hozzászólások száma : 172
»Join date : 2013. Nov. 11.
»Tartózkodási hely : A tábor

TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Vas. Jan. 05, 2014 1:03 pm

- Az lényegtelen. - legyintettem. - Igazából itt mindenre ügyelni kell, de ezt majd kifejtem bővebben a tábortűznél. - Konkrétan mindenre gondoltam abban a pillanatban, amikor azt mondtam, vigyázzon. Olyan aranyos, kellemes személyiség, nem lenne jó, ha őt nézné ki a felfuvalkodott társaság, de ezt ugye nem mondhattam neki.
Hiába tagadnám le, nem különbözik ez a tábor semelyiktől. Itt is vannak klikkek, amik nem engednek maguk közé akárkit, és mivel a tehetségesebb emberek tábora ez, mindig lesznek olyanok, akik azt hiszik, mindenki másnál jobbak. Szóval fel kell itt is kötni a gatyát az első hétben, míg ki nem ismerik egymást.
Mosolyom immár véglegesen levakarhatatlannak tűnt, miközben őt hallgattam. Egyszerűen nem tudtam hova tenni ezt az egészet. Biztos voltam benne, hogy a lány miatt van, de nem sűrűn esett meg velem az ilyesmi.
Reagálni nem tudtam arra, amiket mondott, hiszen jobban lefoglalt az, hogy próbálja meg kicselezni a gravitációt. Reflexeim azonnal kapcsoltak, és míg egyik kezem az övére kulcsoltam, addig a másik a derekánál kapta el. Nem ijedtem meg, hiszen mosolyom még mindig ott volt, csupán egy pillanatra meglepődtem.
- Semmi baj, a lényeg, hogy nem történt nagy baj - vontam vállat, aztán már el is engedtem, de nem tudtam figyelmen kívül hagyni, derekának kecses ívét. Az biztos, hogy nőből van, nem vitás, én meg férfiból, és tagadhatatlanul is megtetszett nekem ez a lány.
- Ha jól látom, oszlik a tömeg - mutattam a bódé felé. - Lassan nekem is mennem kell tovább, ügyelni az érkezőket. - végül hatalmas sóhaj mellett, egy apró fintorral, halkan még hozzá is tettem. - Meg persze végighallgatni az aggódó szülőket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp.hungarianforum.com
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Csüt. Jan. 16, 2014 12:32 pm

Egyébként sem estem volna el, de szerencsémre ott volt Lionel, akiben meg tudtam támaszkodni, ráadásul még ő is átkarolt, hogy semmiképp se eshessek el. Persze azonnal elpirultam, mert én már csak ilyen pirulós vagyok. Utáltam is mindig, mert amennyire belevaló lánynak gondoltam magam, annyira nem illett hozzám ez a pirulás dolog, de volt már olyan srác, akinek bejött, szóval végül is nem hátrány.
Elléptem tőle egy lépést hátrébb, így aztán ő is elengedett. Magyarázkodtam egy sort amíg kicsit enyhébb nem lett a pír az arcomon, de ő persze rögtön reagált, tudtam, hogy nincs baj. Mily szerencse, hogy ilyen kedves, megértő és aranyos táborvezetőnk van! És milyen helyes! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jön be. Nagyon jól néz ki, ezt már az első pillantásra is megállapítottam.
Ahogy a bódéra mutatott, hátrapillantottam, majd egy mosollyal nyugtáztam, hogy tényleg oszlóban volt a tömeg mögöttem. Örültem, hogy végre beköltözhetek, de annak már kevésbé, hogy most félbe kell hagyni a beszélgetést az úriemberrel. Na mindegy, hosszú még ez a nyár...
-Jól van, akkor nem is foglalom le az idődet tovább. - csak mosolyogtam rá, mint a kisgyerek a fagyis kocsira. - További szép napot! Este úgy is találkozunk a tábortűznél. - ez picit incselkedő kijelentés is volt, de nálam az ilyenek általánosak, csak lehet hogy így a táborvezető bácsival szemben picit vissza kéne fognom magam... na mindegy, biztos nem én vagyok az első, akinek bejön.
Összeszedtem magam, majd egy utolsó széles mosollyal elbúcsúztam Liotól, aztán megrohamoztam a beiratkozós bódét...

// Köszi a játékot! Azért mertem zárni, mert úgy is folytatjuk valahol... ugye? Razz //
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Pént. Jan. 17, 2014 11:31 am

*** II. felvonás ***


Nem számolom a napokat, hogy mióta vagyok itt, valahogy nyaranta mindig elvesztem az időérzékemet. Pedig még csak olyan 4-5 napja érkeztem ide. Eddig minden szuper, nagyon jól érzem magam. Lettek új barátnőim, barátaim, sőt már egy pasi is igencsak felkeltette az érdeklődésem. Már az első nap. Kár, hogy ő elérhetetlen, hiszem ő a táborvezető!
Első nap ugyan úgy tűnt, mintha én is érdekelném őt, de azóta nemhogy semmit nem haladtam vele előre, de még csak nem is beszéltünk. A gyűléseknél sem vettem észre, hogy különösképp kiemelne a figyelmével a többiek közül, és még utána se váltottuk egy szót sem. Jó, persze, van itt még elég kockahasú, jó képű, figyelmes srác, de azért picit zavar a dolog. Túlságosan megfogott az első nap...
Ezeken a gondolatokon agyalva haladtam le a tópartra kezemben egy törülközővel. Már sötétedett, csak egy-két táborozó mászkált kinn, sokan a tábortűz körül ültek, de a legtöbben már benn voltak a házban.
A partra érve ledobtam a földre a törülközőt, lekaptam magamról a pólómat és a rövidnacimat, ami alatt már a kedvenc fürdőruhám volt rajtam. Egy percet sem vártam tovább, elindultam a hűsítő víz felé...
Vissza az elejére Go down
Lionel Jones
Admin
avatar


»Hozzászólások száma : 172
»Join date : 2013. Nov. 11.
»Tartózkodási hely : A tábor

TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   Kedd Jan. 21, 2014 4:18 pm

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi herce-hurcával jár egy tábor vezetése. Persze, mire is számítottam, mikor egy rakás gyereket kiengednek a szabadba, szülői felügyelet nélkül. Ilyenkor mindig eszembe jut, én hogyan viselkedtem a táborban. Soha nem voltam egy minta diák, és mentem, amerre az orrom irányított, főleg, ha még más is jött velem, na akkor voltak az igazi bajok.
Eddig elég szépen alakult minden, a diákok is szépen tanultak, fejlődtek és mindig volt alkalmuk megmutatni, hogy mit is tudnak.
Minden este, még éjfél előtt fogtam magam és körbemásztam a táboron, hogy megnézzem, kik vannak még kint és szóljak, hogy hamarosan takarodó. Éppen a tó partján jártam, mikor a víz csobogására lettem figyelmes. Nem is tudom miért, de egyből Nichole jutott eszembe. Ő mondta még az első nap, hogy esténként kijön úszni. Azonnal önkéntelen mosolyra húztam a szám. Volt ebben a lányban valami, ami azonnal megfogott. Bájos, kedves teremtés. Mindig, mikor megláttam az étkezőben a vagy a tábortűznél, kicsit tovább felejtettem rajta a tekintetem, mint szerettem volna, de látszólag őt ez nem érdekelte. Kicsit bánom, de örülök is neki, hiszen így nem keveredünk bele valami elcsépelt romantikus maszlagba, miszerint ő egy táborozó én meg a vezető és milyen már, ha ezek ketten összejönnek. Igaz, nem sok köztünk a korkülönbség, sőt elfogadható is lenne, ha nem lenne köztünk egy jókora szakadék, ami a mostani álláspontunkat jelképezi.
Azonnal a vízre tekintettem, ahol a jótékony sötét miatt, csak a körvonalait láthattam, de nem volt kétség, hogy ő az.
Hirtelen egy őrült ötletem támadt, mire vigyorogva odaszóltam.
- Nem gond, ha csatlakozok? - Meg sem vártam a kérdést, lekaptam a pólóm és egy szál rövidnadrágban, belegázoltam a vízbe. A hűs víz érintésétől, egy pillanat alatt tetőtől talpig libabőrös lettem, de azonnal leráztam magamról, mikor a lány mellé értem.
Aztán... megállt a tudomány. Hirtelen nem tudtam mit mondjak, tegyek.
- Remélem nem jöttem későn - néztem rá, miközben magamban jól vállba veregettem magam, amiért végre meg tudtam szólalni. - Mióta vagy kint?
Hirtelen százával tódultak a kérdések a fejembe, de nem akartam letámadni. Kezdett már megfogalmazódni bennem a hirtelen némaságom oka is: A hold megvilágításában, sokkal szebbek a szemei.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nichole & Lionel   

Vissza az elejére Go down
 

Nichole & Lionel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-