Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Roxanne éééééés Kenny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   Szer. Dec. 04, 2013 6:46 pm


Forgolódom kezei közt, nem tudom elképzelni, hogy ilyen könnyű lennék, hogy csak úgy felkap, mint egy rongybabát és már repít is fel. Tényleg ennyire pehelysúlyú lennék? Lehetséges, elvégre sose voltam nagydarab, magasnak sem vagyok nagyon magas és talán az 50 kilót súrolhatom. Az elmúlt napokban viszont biztos felszedtem egy két kilót, mert remek az itteni kaja és mindenki csak eszik, eszik és eszik. Diétáznom kell.
- Bízok benned Kenny. – mosolyodom el és életembe először hagyom, hogy valami olyat tegyek, amit másképp soha nem tennék meg. Mindig is úgy voltam vele, hogy a fiú feladata az első lépéseket megtenni én meg viszonzom, ha úgy áll.
Meglepett saját magam bátorsága, de mégis diadalittas mosollyal arcomon álltam vissza lábamra, és néztem, ahogy felveszi a ruháit. Megnéztem magamnak minden részét, jól az eszembe véstem és fel sem merült bennem az a tény, hogy én még mindig egy szál fehérneműben állok előtte, az is elég átlátszó, csipkés szett szóval…
Hirtelen magához húzott, átölelte a derekamat és másodpercek leforgása alatt újból éreztem ajkainak érintését az enyémen. Óvatosan csókolt, én pedig a kezdeti meglepettség után visszacsókoltam, lágyan, nem sietve. Majd mikor elhúzódik tőlem, ajkamba harapva figyelem kis pírral arcomon.
- Merre raktad a ruhámat? – nyögöm ki valahogy, pipacsvörös arccal, majd erőt véve magamon visszanézek a szemébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kennedy Frost

avatar


»Hozzászólások száma : 41
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   Vas. Dec. 08, 2013 7:47 pm


Fészkelődik, forgolódik és még csak eszébe sem jut közben , hogy ezzel csak megnehezíti azt hogy megtartsam a kezeimben ha már sikerült ilyen szexuális pózt felvennünk.
Egyébként is kb 50 kiló lehet az egész csaj és mégis úgy állítja be magát mintha sózsák lenne. De nem az.
-Nem mintha lenne választásod.-vigyorgok rá. Tényleg nincsen neki bár nem hszem, hogy tettem volna bármi olyat ellene, ami okot adott volna a bizalmatlanságra.
Aztán olyan dolgok történtek közöttünk, amikre már vágytam egy ideje, de mégis ki akartam belőle erőszakolni, hogy Ő tegye meg az első lépéseket irányomba, még akkor is ha ehhez mesterségesen kellett a helyzetet generálnom.
Elpirult. Nem is kicsit, de még ez is jól állt neki.
A ruhái felől érdeklődött én pedig gondolkoztam egy kicsit. Végül a nadrágját odadobtam neki, de a felsőjét nem.
-Ezt megtartom kabalának és emléknek... hogy biztos lehessek benne , hogy ez megtörtént..-figyelem őt vigyorogva. Egészen biztos voltam abban, hogy a felsője nálam marad , ezt valószínüleg az a plusz 15 cm és a plusz 25 kilóm biztosította , amivel nagyobb vagyok nála.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   Hétf. Dec. 09, 2013 5:23 pm


Mikor megcsókolt úgy éreztem, hogy minden és mindenki megszűnik körülöttem és csak egy dolog számít. Ő. Soha nem éreztem még ilyet, ez pedig igazán meglepett, nem hittem, hogy pont egy táborban fognak ezek a pillangók megtanulni repülni, de úgy látszik tévedtem.
Örülök annak, hogy sikerült eljutnom ebbe a táborba, és tényleg mindent köszönök a szüleimnek és a testvéremnek, aki nélkül nem jöhettem volna erre. Most még a rózsaszín is szebbnek tűnik…
A ruháim felől kérdeztem, mire ő csak a nadrágomat adta ide, mire kérdőn pillantottam rá. Nem kellett sokat várnom a válaszra, egyből elmondta mit is akar kezdeni a felsőmmel.
- Na ne már… és akkor én menjek félmeztelenül fel? Ideadhatnád legalább a felsődet… - vetettem fel mosolyogva az ötletemet, majd a felhúztam magamra a nadrágomat, és hálát adtam magamnak, amiért ebbe a bozótos részben is rajtam maradt a cipellő. Nem lenne szerencsés belelépni valamibe.
- Merre van a gépem? – kapok hirtelen észbe, és elkezdek gondolkodni azon, hogy merre is láttam utoljára. Mikor bevitt a bozótosba akkor még nálam volt, de onnan már nem igazán emlékszem mi volt. Biztos elterelte a figyelmemet az, hogy az ölében ültem és jött Grace, meg minden ilyesmi.
- Kenny... ha elhagytuk a bátyám elevenen fal fel engem. – nézek rá kétségbeesetten, várva, hátha van valami ötlete.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kennedy Frost

avatar


»Hozzászólások száma : 41
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   Hétf. Dec. 09, 2013 9:28 pm


Ez most valami más lesz. Nem olyan liba mint a többiek. Megérdemli a figyelmemet és ezzel most még én is tisztában vagyok. Természetesen semmit sem veszek készpénznek, de köztünk elég rendesen működik a kémia ahhoz, hogy bizakodó legyek.
Vigyorogva figyeltem az arcát, ahogy tudatosul benne a ruhák mennyisége. Jogos követelésnek tartottam, hiszen ha tényleg azt akarom, hogy a bartánőm legyen, akkor nem hagyom félmeztelenül mászkálni amikor mások is láthatják rajtam kívül.
Kibújtam a pólómból és ráhúztam a fejére majd nevetve figyeltem ahogyan felkűzdi magára.
-A tónál hagytuk szerintem... ott láttam utoljára..-gondolkozom el. Ő rohant el a cuccokkal szóval nem tudom miket vett magához, de hogy nálam nincs az teljesen biztos.
Megragadtam a kezét és kihúztam a rekettyésből halkan kuncogtam a kétségbeesésén.
-Nem rajtad nevetek..-magyarázkodtam gyorsan.
-Sétálunk egyet visszafelé. Meglesz nyugi.-szedtem gyorsan össze magam mert ennyire azért nem akartam bunkó lenné még akkor sem ha már megszokta tőlem. Összekulcsolom ujjainkat és elindulok visszafelé azon az úton amerről jöttünk, hogy megtaláljuk az életét, amin keresztül az egész világot nézte.
Lassan visszaértünk a tóhoz és a kis ketyere ott feküdt az egyik fa tövében.Felszedtem neki a földről és a kezébe nyomtam.
-Minden megvan vagy még az erdőbe is visszamegyünk?-érdeklődtem nevetve. Kicsit leporoltam a nacimat mert megviselte a nagy túrázás.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   Kedd Dec. 10, 2013 4:10 pm


Még nem éreztem ilyet, ami igazából zavart is meg nem is. Szeretek új dolgokat kipróbálni, új tapasztalatokat szerezni ezzel, de ugyanakkor félek a csalódástól. De nem maradhatok örökké ilyen kis félős, mert akkor minden jó dolog elrohan mellettem úgy, hogy nem veszem észre. Ezért nem is ellenkezek, már nincs miért hisz úgyis megcsókolt… ez is csak idő kérdése volt.
Nyálasan fog hangzani, de olyan érzés, mintha már évek óta ismertem volna Kennyt és nem csak most találkoztam vele, az ilyen dolgok a legjobb érzések közé tartoznak.
- Remélem is, tényleg nem szeretném kihúzni a gyufát a testvéremnél. – sóhajtok a hajamba túrva, majd mikor megfogja a kezemet és elkezd kifele húzni másodpercekig nem is értem mi történik. Új még ez a helyzet.
- Hm… ? Nyugodt vagyok… már amennyire. – megyek vele lassan, nem sietek inkább kiélvezem a helyzetet, azt, hogy ő és én itt vagyunk és meglepő, de senki más nincs körülöttünk. Visszaérve a tóhoz megpillantom a gépet, de mire kettőt pisloghatnék már Kenny nyújtja felém a masinát, én pedig vigyorogva veszem el tőle.
- Minden megvan… indulhatunk ebédelni. – vigyorogtam rá, miközben ő a nadrágját porolta le. Remek látvány volt, és a délelőttünk is remekül telt el, legalábbis nekem.
- Nem örökítjük meg a mai napunkat? - vetem fel az ötletet, ha már nálam van a gép is, akkor használjuk. Legalább lesz egy közös képem vele, mivel eddig nem igen lett csinálva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kennedy Frost

avatar


»Hozzászólások száma : 41
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   Pént. Dec. 13, 2013 5:35 pm


Még sokat tanulhatunk egymástól azt hiszem. Ő egy kis spontaneitást én meg egy kis komolyságot, hogy ne rohanjak át az életemen, Ő meg ne csináljon mindent túl lassan.
Passzoltunk egymáshoz, ennél egyszerűbben nem lehet fogalmazni, bonyolítani pedig teljesen felesleges. Dolgozott közöttünk a kémia , ami mostmár a tettek mezejére lépett. Jó ez így. Szerintem.
-Ne pánikolj... bár lehet hogy elvitte egy mosómedve..-pillantok rá félszemmel meg egy sunyi vigyorral az arcomon. Mégis hova tűnhetett volna. Egyetlen embernél lehet, hogy ha a fa alatt nincs és az Grace mert sajnos kinézem belőle, hogy követ és kitol vele, csak azért , hogy bosszantson. Bár valószínüleg csak egy kis paranoia beszél belőlem.
Teljes lelki megkönnyebbülés látszott az arcán, amikor a kezei között érezhette a gépet és közös képet kért így már vettem is ki a kezéből.
-Hagyd ezt a profikra...-intettem neki de azért küldtem felé egy vigyort. Egy kép... két kép... három kép.. valahogy egyikkel sem voltam igazán megelégedve.
Aztán nagynehezen sokadjára összejött.

-Na most mehetünk ebédelni.-mondtam vigyorogva, hiszen azt feltételeztem, hogy ő is meg lesz vele elégedve. Bár a gyomrom kongott az ürességtől , így nem nagyon tűrtem volna ellentmondást.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   Pént. Dec. 13, 2013 6:23 pm


Tetszik ez a felállás, bár nem gondoltam volna, hogy pont Ő meg én fogunk egymásra találni. Hamarabb képzeltem el őt egy nálam sokkal jobb, csinosabb lánnyal… de hogy velem?! Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből az egészből és reménykedem abban, hogy nem csak az a célja, hogy megfektessen… az fájna.
- Mosómedve? Vagy egy liba? – kuncogok, és hatalmas megkönnyebbülés lesz úrrá rajtam, mikor megtaláljuk a gépemet.
Legalább a testvérem nem fog annyira kiakadni rám, de ha hallott a mai napon történtekről akkor biztos megmossa a fejemet. Nem fog érdekelni, mert én attól igenis kedvelni fogom Kennyt, szóóóval…
- Mióta számítasz profinak? – kérdezem vissza meglepetten, majd hagyom, hogy kivegye a kezemből és képeket csináljon. Különböző arcokat vágok be, amiért lehet nem tetszenek neki a képek, majd elővéve az értelmesebb arcomat csinálunk egy jó képet.
- Remek… farkas éhes vagyok. – egyezek bele, majd a vállamra akasztva a gépet indulok vissza a táborba, Kennyvel az oldalamon.
Hamar visszaérünk, pedig egész úton hülyéskedtünk meg viccelődtünk, de úgy látszik a gyomrunk jobban vezet minket.

// köszönöm a játékot, folyt.köv. *-* <3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kennedy Frost

avatar


»Hozzászólások száma : 41
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   Kedd Dec. 24, 2013 4:12 pm


-Lehet, hogy a kettő egyben...-nézek rá nagy ijedt szemekkel majd elnevetem magamat.
Nem tudom, hogy hogyan fognak közöttük működni a dolgok, de működni fognak ez nem igazán kérdés.
-Kicsikém ezt a kérdést inkább válaszra sem méltatom.-forgatom meg a szemeimet majd elindulunk visszafelé a táborba.
Átkarolom a vállát és úgy haladunk a sárga köves úton vissza smaragdvárosba....

To be continued. <3

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Roxanne éééééés Kenny   

Vissza az elejére Go down
 

Roxanne éééééés Kenny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Tábor és környéke :: Erdő-