Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Anastasia ééééés Kenny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kennedy Frost

avatar


»Hozzászólások száma : 41
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Anastasia ééééés Kenny   Csüt. Nov. 28, 2013 7:51 pm

Este megint égett a tábortűz. A lángja narancssárgás volt, lágy, hívogató... elég buzisan festett.
De tudom mit gondolnak erről az egészről a lányok úgyhogy mégiscsak rávettem magamat , hogy kimásszak a szobámból és inkább a gyengébbik nem egyik mutatós képviselőjével töltsem el az időmet az  unatkozás helyett.
Kicsit lófráltam a környéken mielőtt rávettem volna magam, hogy tényleg ezt akarom és megindultam a tábortűz felé.
Körbenéztem a jelenlévőkön és mindenki fáradtnak és baromi unalmasnak tünt.
Már éppen készültem sarkon fordulni , amikor a mozdulat közepén felfedeztem egy hölgy körvonalát , ami igazán figyelemreméltónak tűnt.
Féloldalas mosoly jelent meg az arcomon és megindultam az irányába , csak akkor ismertem fel az arcát amikor közelebb értem hozzá. Anastasia. Ki más.
-Mi újság büdösbanya?-kérdeztem miközben mellé léptem.
Végre megcsillant egy kis reménysugár, hogy az este nem lesz teljesen reménytelen és menthetetlen.
-Van a szobámban egy kis alkohol, amit szívesen megosztok veled, ha megmented ezt a nyomorúságos éjszakát...-néztem rá nyugodt szemekkel. Ha valakivel akkor vele lehet tombolni, legalábbis remélem, hogy nem kell túl sokat győzködnöm majd.  Mindkettőnknek sokkal egyszerűbb dolga lenne , bár szerintem nem fog nagyon ellenkezni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anastasia James

avatar


»Hozzászólások száma : 16
»Join date : 2013. Nov. 25.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : mindig mögötted

TémanyitásTárgy: Re: Anastasia ééééés Kenny   Csüt. Nov. 28, 2013 8:55 pm


You can love and you can hate me

A tábortüzet világ életemben a földkerekség legnagyobb marhaságának tartottam. Ugyan mi értelme annak, hogy néhány nyomi szájtátva nézi a hatalmasra csapó lángokat? Ha az a tűz annyira szép lenne, hogy tudnám bámulni órákon keresztül, akkor természetesen semmi bajom nem lenne vele, de nem az. Csak tűz, ráadásul, ha lángra kap még valami a fán kívül, akkor annak nem igazán lesz jó vége. Mondjuk valakinek a haja.  Amellett, hogy az égett haj rendkívül orrfacsaró szagot áraszt, még tönkre is vágja a szálakat. Arról nem beszélve, hogy komolyabb balesetet is okozhat. Az itteni tábortűz már más kérdés. Itt senkit nem érdekelnek a lángok, csupán lámpa hiányában világításként szolgálnak a zenéléshez, s egyéb elfoglaltsághoz, ami képes különlegessé varázsolni az estét. Ennek egyetlen negatívuma, hogy a normális emberek bunkóságnak tartják, ha próbálom elkerülni egy nem kívánt személy mellém kerülését. Állandóan rám szólnak, ha „véletlenül” elnyújtom a lábaimat a farönkön, vagy magam mellé teszek néhány cuccot annak érdekében, hogy ne üljön le senki, akit legszívesebben lefejezve látnék. Saját sajnálatomra a természetem túlságosan büszke ahhoz, hogy a veszekedés elkerülése érdekében odébbálljon – maradok, és vitatkozom. Állandóan. Ha másba nem tudok, belekötök abba, hogy olyan színű a szeme, amilyen, úgy áll a haja, ahogy. Bármit kitalálok, hogy észrevegye, nem én vagyok a megfelelő személy a társalgásra.
A nem kívántak közé sorolhattam Kenny-t is, aki hatalmas szerencsémre épp akkor érkezett mellém a szokásos idegesítő vigyorral az arcán.
- Húzz innen, te marha, amíg jó a kedvem – jelentettem ki rá sem nézve, ám következő mondatán kénytelen voltam felnevetni. Komolyan azt hiszi, hogy egy kis piával elérhet mindent? Illuminált állapotban is ugyanolyan idegesítőnek tartom, mint normális esetben, ez kétségtelen. De végül is miért mondanék nemet, ha már felajánlotta?
- Ezer örömmel – álltam fel vigyorogva – Viszont ha holnap miattad lesz nyúzott a fejem, elverlek – fenyegetőztem, majd magamra kaptam eddig a kezemben pihenő kardigánom.

Tag

Kenny


Szavak

301thanks

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kennedy Frost

avatar


»Hozzászólások száma : 41
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Anastasia ééééés Kenny   Csüt. Nov. 28, 2013 9:18 pm

Nem igazán volt kedvem jó képet vágni valaki olyahoz, aki most tudná meg mi a nevem, mit csinálok hobbik stb. Bleh. Egyáltalán nincs kedvem ehhez a szarsághoz, viszont ha valaki olyan kerül a képbe, aki egyáltalán nem tartozik a rajongóim közé sőt kifejezetten ellenszenves velem , akkor már tényleg értelmet nyerhet ez az egész helyzet.
A választás végül Anastasia-ra esett, aki a szoksásos fintorral az arcá vizslatta, a tiniket, akiknek ez lesz életük nagy élménye, hogy ültek oár lángoló fadarab körül és szerelmes dalokat búgtak egymás fülébe. Erre sosem lennék képes. Max akkor ha megint 14 éves lennék és nem látnék más utat egy lány meghódításához. Szükség nagy úgy mint mondják.
A szoksásos elenszenvvel reagált a közeledésemre, amint nem csodálkoztam egy kicsit sem. Halkan felnevettem , amikor azt állította, hogy még jó a kedve. Ennek még csak a közelében sem volt mégis valami rávette őt, hogy belemenjen a lerészegedésbe, aminek ugyan lehetnek következményei , de lesz egy jó éjszakánk legalább.
-Azt hiszem ennyit még be tudok vállalni.-vontam meg a vállamat vigyorogva miközben megindultunk a fiúk részlege felé. Nem hiszem, hogy bármibe bele tudnám őt vinni a részegedésen kívül és őszintén kicsit féltem tőle és nem is mernék közeledni felé. Vannak lányok , akiknél nem érdemes próbálkozni, mert majd jönnek ha ők akarnak valamit.
Amikor elértük a fiúk részlegét bementem a dugi készletért. Vodkát hoztam meg energiautalt és két sört bedugtam a farzsebembe, hátha ő is kér egyet ha nem akkor majd eltüntetem én ezzel úgysem lesz probléma.
-Hol szeretne berugni a diktátorasszony?-néztem rá mosolyogva. Ezt a választást megkapja Ő. Ha akar bent iszunk a szobában , de akár ki is ülhetünk valahova részemről teljesen mindegy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anastasia James

avatar


»Hozzászólások száma : 16
»Join date : 2013. Nov. 25.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : mindig mögötted

TémanyitásTárgy: Re: Anastasia ééééés Kenny   Kedd Dec. 03, 2013 3:35 pm
Kenny & Ana
Én és az ivászat sosem voltunk igazán két külön fogalom. Sosem fogtam vissza magam, ha bulizásra került a sor, sosem érdekelt mit kapok otthon, ha véletlenül hazatalálok kijózanodás előtt. Semmi sem számított azon kívül, hogy hál’ istennek végre elfelejthetek szörnyen szomorkodni néhány dolog miatt, vagy fölöslegesen idegesíteni magam. Jó néhány más emberrel ellentétben sosem akart eszembe jutni annak a megölése, aki egész véletlenül belém botlott, vagy leöntött valamivel. S hogy milyen lehet egy olyan személlyel inni, akit józanul ki nem állhatok? Reményeim szerint nem annyira idegölő, mint azt elsőre gondolnám. Habár egyelőre halovány elképzelésem sem volt arról, hogy ugyan mi a fenéről fogunk mi ketten elcseverészni.
A kardigánt kénytelen voltam összébb húzni magamon, mikor Kenny után siettem. A tűz melegének távolodásával rá kellett jönnöm, hogy nem is annyira füllesztőek a nyári éjszakák, mint ahogy azt gondoltam. Igaz, a hőmérséklet megállapítására régóta én vagyok a legalkalmatlanabb ember, állandóan meg akarok fagyni. Lehet akár negyven fok is, sosem lépek utcára anélkül, hogy ne lennék felkészülve a tél hirtelen beköszöntére. Persze rögtön átértékelem a helyzetet, ha már legurult a torkomon néhány korty alkoholféleség is.
- Attól függ, hol nem vesznek észre – mosolyodtam el én is, majd közelebb hajolva megkaparintottam az egyik doboz sört Kenny farzsebéből – Semmi humorom megosztani minden nyomival a piát – jelentettem ki ellentmondást nem tűrő hangon, majd felbontottam az imént megszerzett italt. Az is óriási csodának számított, hogy nem koboztam el azonnal mindent a fiútól, hanem rám igazán nem valló nagylelkűséggel hajlandó voltam megosztani vele. Pedig a vakok számára is egyértelműen látható lett volna, hogy ki nem állhatom. Utálom az összes idegesítően göndör hajszálával együtt.
- Bár ha jobban belegondolok, menjünk inkább befelé. Megfagyni sincs kedvem – húztam el a szám, hisz’ a hideg sör megtette jótékony hatását. Kizárt dolog, hogy én ilyen körülmények között a szabadlevegőn maradjak.
thanks

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kennedy Frost

avatar


»Hozzászólások száma : 41
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Anastasia ééééés Kenny   Szomb. Dec. 07, 2013 8:35 am


Valami baja mindigis volt velem, de engem különösebben nem érdekelt, hogy mi az , ő pedig nem mondta, így ez egy titok maradt, ő pedig számomra semleges. Nem kerestük egymás társaságát , ő távolról utált, én pedig ltem a kis életemet , ahogy éppen jól esett.
Ma mégis valamilyen oknál fogva úgy döntöttünk, hogy leisszuk magunkat, mert ’kicsit’ undorodtunk a tűz körül összebújó pároktól, akik még talán énekelgettek is.
Egy régi jó barát karjaiba menekültünk.
Az alkoholéba.
-Ha nem közvetlen a tábortűzhöz megyünk, akkor szinte bárhol jó.-vontam meg a vállamat. Részemről teljesen mindegy volt. A piamegosztós dolog még csak fel sem merült bennem, hogy ilyen dolog egyáltalán szóba jöhetne. Hagytam, hogy kivegye a farzsebemből a sört, bár nem mintha lett volna választáson.
-Ahogy akarod.-mondom és berúgom az ajtót. Az meg fel sem merült bennem, hogy előre engedem , mert rá nem úgy tekintek mint akivel udvariaskodnom kellene. Bent leszórok mindent az ágyamra és felkapcsolok egy kislámpát, ami kintről valószínüleg úgy tűnik, mintha valaki csak bent olvasna. Bár nem tudom, hogy erre ki vetemedne a szobatársak közül, de nem is ez volt a lényeg. Kibontottam magamnak is egy sört.
Leültem az ágyam végébe és nekidöntöttem a hátamat a falnak.
-Elmondod nekem, hogy miért gyűlölsz, hogy legalább tudjam vagy ezt csináljuk majd a tábor végéig? Utálsz.... utálsz... együtt berugunk... és gondolom utána majd megint utálsz.-pillantok rá. Nem szándékoztam változtatni semmin, ha nem tetszik neki, csak szimplán érdekelt, hogy mivel sikerült így megharagítanom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Anastasia ééééés Kenny   

Vissza az elejére Go down
 

Anastasia ééééés Kenny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Tábor és környéke :: Tábortűz-