Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Krishana és Quarion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Krishana és Quarion   Csüt. Nov. 28, 2013 8:58 pm

Már sötét van, de ez sosem akadályozta meg a munkát, így most sincs vele probléma. Az egyik tóparti lámpa fényétől nem messze egy srác ücsörög magában, hosszúfarmer-póló kombinációban, és az ölében egy csomag papírra karcolgat ceruzával nagy vonalakban alakokat, formákat, melyek majd a közeljövőben festmény formájában fognak megtestesülni.
Elég nehéz nem észlelni a srác jelenlétét, mert bár zene csak a fülébe dugott fülhallgatóról szól, ő mégis hanyagul dudorászik.
- ... and with a blazing smile I'll die~
Így születik a művészet. Zene jelenléte mellett ihletmorzsák, ötletek öltenek alakot valami nagyobba, ami mögött erőteljes háttértartalom sejlik fel, és tükrözi azt a nagyobb fogalmat, érzést, amit az alkotó mögé gondol.
Nem egyszerű megvalósítani, hiába hallatszik egyszerűen.
Quarionnak valahogy ez a része ösztönből jön. Szimbólumok és jelképek kombinálódnak össze képpé, cselekménnyé, és végül összeállnak egy alkotássá.
De minden kis lépésekkel indul. Jelenleg skicceléssel, ami minden figyelmét elvonja a külvilágtól. Kikapcsolódás, mégis agymunka. És ennek tetejében élvezetes. Függővé tudja tenni az embert.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Csüt. Nov. 28, 2013 9:32 pm

*Éjjel már mindenki alszik, legalábbis a legtöbben, így kevesek a kivételek, de köztük vagyok én. A nyárra való tekintettel de azért, hogy mégis este van hűvös, meg a szúnyogok, így egy mackó nadrágot veszek fel, illetve egy vékony hosszú ujjút. Aztán kilépve a lány körletből a tópart felé igyekszem. Szinte észre sem veszem, hogy rajtam kívül többen is lehetnek, de akkor meghallok egy hangot, vagyis egy egész sort, egy dalból, így arra indulok. Megállok a fiú mögött pár lépéssel és figyelem mit csinál. Végül a háta mögé lépek és megérintem a vállát. Ha kihúzza a füléből a fülest akkor hozzászólok, ha nem, akkor pimasz módon leülök vele szemben és még egy ideig nézem őt. Míg várok, abban a fél percben -remélem- megigazítom a hajam és ránézek az órámra. Jó későn van meg kell hagyni. A tó felszíne sima, ha tél lenne korcsolyáznék rajta, de most csak elnézem ahogy egy-két kacsa ringatózik a víz tükrén.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Csüt. Nov. 28, 2013 9:43 pm

Amikor az ismeretlen megérinti a vállát, nem riad meg: érezte, hogy nincs egyedül. Kis szellő érkezett a lánnyal, amit tarkóján érzett Quarion, emellett az az illatfelhő is árulkodó jel volt. De nem fordult meg, mert amit éppen rajzolt, fontosabb volt: egy női sziluett, mely egy férfit karol át.
Csak a vállbökésre ad életjelet, és hátrafordul.
- Helló...
Elég zavart köszönés volt, mert ő mindenhol a szépséget keresi az életben, és amikor az a bizonyos fogalom két lábon elé áll, akkor egy pillanatra mindig rövidzárlatot kap. Aztán visszafordul, és bár kihúzza a füléből a fülest, ugyanúgy folytatja a rajzot: azt a vonalat még muszáj behúznia. Erre a lány leül, és bámulni kezdi.
Miután végzett, felnéz. Egyszerre aranyos és játékos kisugárzása van a nőnek, ami meglehetősen imponál.
- Elnézést, de ha nem fejezem be, elfelejtem, mit akartam. Nem tudtam, hogy ilyen szép nők is vannak a táborban - mosolyog kedvesen.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Csüt. Nov. 28, 2013 10:15 pm

*Amikor kiveszi a fiú a fülest a füléből rámosolygok. Nem akarok én zavarni, ez az arcomon is látszik, egyszerűen csak érdekel, hogy mit csinál, meg ha már mind a ketten éjszaki baglyok vagyunk, ne legyünk már egyedül.*
-Szia. Nem akarok zavarni, csak gondoltam meglesem, hogy mit csinálsz.*motyogom, majd hogy tutira ne legyen para leülök vele szemben. Ez persze fel is tűnik neki, mert magyarázkodni kezd, mire csak kuncogni kezdek.*
-Nem zavarni akarlak, mondtam. Nyugodtan rajzolj. Csak érdekel, hogy egy művész ilyenkor hogyan dolgozhat.*ártatlan szavak, semmi hátsószándék, na ez vagyok én. Legalábbis elég sokan így ismernek, a többiek már nem ilyen szerencsések. Ez a srác meg éppen hogy bele esett a szerencse kategóriába. Megvárom, míg befejezi a rajzot, ha hozzám is szól én nem válaszolok, komolyan nem zavarni jöttem ide. Ha befejezi a rajzot felállok és megint mellé lépek.*
-Meg szabad nézni mit műveltél?*kérdezem meg óvatosan, hátha nem publikus.*
-Egyébként Krishana Gwenhwyfach Mish vagyok. De a jobb arcoknak Gwen vagy Krisa.*ha már itt vagyok vagyok kedves és bemutatkozok, mintha láttam már volna az előző tábor alkalmával is, de eddig nem szólítottam le az istenért sem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Csüt. Nov. 28, 2013 10:30 pm

Egy kis satírozás, és már készen is van az X-edik vázlat, ami csak egy újabb darabja annak a megannyi papírnak, amit szorongat az ölében. Ennyi ötletből már képeskönyvet lehetne nyomtatni.
- Persze, tessék. A nevem Quarion, és ha nem gond, a Krisa-nál maradok.
Még ha egy mondókát találna ki minden egyes betűre külön, akkor sem tudná visszamondani a vezetéknevét.
- Gondolhatod, hogy nem fogok rajzolgatni, ha társaság is van. Meg különben is, elég volt mára, a végén még elkopik a kezem - mosolyog, majd a mellette a fűben fekvő táskából előhúz egy doboz cigit, és rágyújt.
- 'Care for a smoke?' - A lánynak nyújtja, miközben idéz egy filmből, amit bár általában nem ismernek a lányok, ő mégis kipróbálja mindenkin.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Pént. Nov. 29, 2013 7:58 am

*A bemutatkozást követően kicsit közelebb araszolok, hogy lássam a vázlatot. Quarion nem is rossz, sőt mondhatni profi. Én tuti nem jutnék el még idáig sem. Persze a fiú a könnyebbik nevet választja így a skiccért járó elismerő füttyentés kuncogásba torkollik.*
-Mindenki ezt mondja. Egyébként meg simán elnéznélek még egy-két órán keresztül, hogy rajzolsz. Olyan nyugtató látvány.*magyarázom neki lassan, miközben ő előbogarássza a cigarettáját. Kérdésére megrázom a fejem, aztán szóban is válaszolok.*
-Csak buli dohányos vagyok, az is épp elég. De azért köszönöm.*mosolyom még mindig letörölhetetlen. Visszahuppanok a földre, majd el is nyúlok miközben az eget vizslatok.*
-Mond csak Quarion, miket szoktál leginkább rajzolni? Minden leköt, vagy van egy külön kedvenc témád?*felteszek neki két kérdést, ha akar válaszol rá, ha nem akar elhallgatja az infót előlem. A döntés az övé.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Pént. Nov. 29, 2013 10:19 am

Előhúzza telefonját, kikapcsolja a zenelejátszót, és ügyesen, hogy ne égesse ki a ruháját a kezében lévő cigivel, elcsomagolja a fülest a helyére.
- Őszinte leszek, nagyon ritkán szoktam komolyabban rajzolni, csak ha nincs kedvem máshoz. Általában fantasys témákkal foglalkozom, amikbe beleviszek egy kis utalást mai nagyobb dolgokra. Ezek - mutat a rajzolkra - is csak vázlatok, amikből majd festmény lesz.
Szemei végigfutnak a tó felszínén, ami kivételesen csendes ma. Megnyugtató látvány, ahogy a csillagok tükröződnek a vízben. Mindig is szerette ezt a jelenséget, mert olyan, mintha a föld és az ég összeolvadna. A gondolat után Krisa felé fordul.
- És te mivel foglalkozol? Ne csak rólam beszélgessünk, azt nem szeretem - mosolyog.
Miközben figyel, nekiáll összepakolni a ceruzáit, és belesüllyeszti őket az eddig mellette lévő tolltartóba. Már nem fog rajzolni, fáradt már hozzá, és most inkább beszélget ezzel a lánnyal, aki őszintén szólva kellemes aurát áraszt.
Eszébe sem jut, hogy mi lehet a vége a beszélgetésnek megint. Hogy amint elárul pár dolgot, lehet, hogy besül a beszélgetés, és megint soha többé nem lesz köztük semmilyen interakció, mert Quarion "túl elvont." Sosem ez az első gondolata, pedig sokszor ez történik. A srác reménye, amit másokba fektet, sosem hal meg, csak általában ez jelenti a beszélgetések végén jelentkező negatív hangulatváltozást.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Pént. Nov. 29, 2013 8:20 pm

*Csak hümmögök Quarion szavaira, lényegében véve jó téma, bár engem nem köt le a fantasy.*
-Egyszer mutathatnál egy kész művet a nyár folyamán.*mosolygok rá, aztán kitépek egy fűszálat és azt kezdem el pödörgetni az ujjaim között. Mikor áttér arra, hogy én mit csinálok csak elvigyorodom.*
-Hát kérlek, én dobolok. Mondjuk ennek hosszú története van, nem akarlak untatni vele.*vonok vállat lassan miközben felülök, pillanatok múlva felállok és a tó partjáig lépegetek.*
-Tudod anyuék nem igazán díjazzák, hogy dobolok, ők annak örülnének ha továbbra is hegedülnék. De azt a hangszert összetörtem a dobomért.*nagy vonalakban levázoltam a dolgot, reméljük nem kérdez rá rendesen, mert akkor most megint ki kell, hogy bontogassam honnan jöttem, ki vagyok... Ah, nem!*
-Ha lehetek pofátlan mégis elkérnék egy szál cigarettát.*fordulok vissza Quarion felé, teljesen elvörösödve. Nem tehetek róla, ez a téma kicsit fel szokott bosszantani. Persze ha nem ad nem fogok hisztizni érte, ha meg igen, akkor nagyon hálás leszek.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Pént. Nov. 29, 2013 8:36 pm

- Örömmel mutatok majd egy képet, valamelyik nap szerintem itt fogok festeni. Hogy hogyan, még nem tudom, majd kitalálom.
A táblája, a táskája tele cuccal, meg szélcsend. Ezek kellenek, ha normális körülmények között akar festeni. Eszébe jut, amikor régen mindig a széllel kellett dacolnia festés közben, mert az volt az egyetlen hely, ahol tudta csinálni. Ahol hagyták neki.
- Szerintem az rohadt dögös, ha egy csaj dobol, de ez csak az én meglátásom - emeli fel a fűből a cigisdobozt és a gyújtót, és odanyújtja. - Ugyan miért lennél pofátlan. Amíg adhatok, örömmel teszem.
Nem kérdez vissza az előtörténetre. Olvasgatott régebben könyveket az öntudatlan érzelmekről és az arckifejezésekről, és sokat észrevesz. Orr-rántás, enyhe ajakbiggyesztés, előrébb tolt állkapocs, arcpír, és a partidohányos cigit kér.
De miért is kérdezne vissza. Quarion sem beszél a múltjáról egy szót sem senkinek, és másoké sem érdekli. Neki már régóta csak azok a tények számítanak, amit szemtől szemben tapasztal.
- És hogy érzed magad eddig a táborban?
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Pént. Nov. 29, 2013 8:55 pm

-Itt fogsz festeni? Vigyázz nehogy meglesselek közben.*vigyorgok óvatosan, persze lehet nem tenném meg, de ki tudja. Persze mesélek nagy vonalakban arról, hogy mit is csinálok, de amit a fiú mond a dologra, attól kicsit leesik az állam. a ezt hallanák a szüleim bilincsbe verve vitetnének haza. Az meg nem lenne túl okos döntés.*
-Azért nem mindenki osztja ezt a véleményed. De köszönöm. Szeretem csinálni, és jó feszültség levezető is.*legalább is nekem, aztán, hogy a többiek hogy gondolják nem tudom. Mikor Quarion nyújtja a dobozt és a gyújtót felé lépek, hálás mosolyt eresztek meg felé, majd kiveszek egy szálat a dobozból és miközben visszanyújtom, rágyújtok. Mélyen letüdőzöm a cigit, majd amikor már kifelé fújom a kesernyés füstöt a gyújtót is visszanyújtom.*
-Nagyon köszönöm. Életmentő vagy.*hálálkodom, aztán ismét a cigibe szívok, míg újabb kérdést nem kapok. Visszaülök a fűbe és kuncogni kezdek.*
-Itt mindennél jobban érzem magam. Szabad vagyok és nem szólnak azért amit szeretek csinálni. Kötetlen minden... Ez maga a mennyország számomra.*áradozok egy kicsit, nem tudom, hogy ez nem fog-e kiváltani még több kérdést, de most már talán kicsit bátrabban is válaszolnék. Nem tudom.*
-Bár az igazság az, hogy én csak tavaly voltam először. Ez a második alkalom, de nagyon izgatottan vártam. És te? Mióta jársz ide? Biztos tapasztaltabb vagy, mint én.*keresem a fiú pillantását a félhomályban, mert ez a lámpa itt a közelben ezzel a sárga fénnyel, eléggé nem buli.*
-Nincs kedved megmártózni a tóban? Tök jó idő van hozzá.*hirtelen ötlet, mint minden más az életemben, de most kedvet kaptam felkavarni ezt a nyugodt vizet. Bár lehet csak egyedül megyek be, mert a fiúnak nincs kedve, de majd kiderül. Én még kettőt beleszívok a cigibe, aztán elnyomom a csikket.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Pént. Nov. 29, 2013 9:43 pm

- Persze, de én így gondolom. A zene kihozza az igazi ént egy lányból is, de a dob az állatot. Azzal lehet csak igazán kiadni a dolgokat. Egyszer szívesen kipróbálnám, szerintem nem is menne rosszul.
A válasz elárul mindent, nem is kell többet kérdeznie. Ezek szerint körülbelül ugyanaz a helyzet mindkettejükkel.
- Én is így érzek. Nincsenek határok. Én most vagyok először egyébként, de tetszik. Bár kicsit punnyadok néha... - mosolyog a lányra.
Az ötlet meglepi, ez az arcán is meglátszik valószínűleg, de tetszik is neki.
- Már évek óta nem csináltam ilyet, és akkor is én voltam az egyetlen, aki hajlandó volt rá. Meglep, hogy valaki ilyet mond, pláne egy lány - vigyorog.
Felkel, és a part felé sétál, ledobja a textilt, és egy szál alsógatyában belemegy a vízbe.
- Hát, ezt meg kell szoknom - lassú léptekkel halad befelé.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Szomb. Nov. 30, 2013 2:46 pm

-Szerintem ha rászánod magad szólj és bemutatlak az én Ördögömnek. Tutira elveszi a te eszed is.*ezzel fel is ajánlottam egy lehetőséget, ha annyira ki szeretné próbálni a dobolást. Átbeszéljük, hogy ki hogyan érzi magát a táborban, majd felvetek egy ötletet, hogy mi lenne ha mártóznánk egyet a tóban. Quarion válasza meglep, de mégis vigyorogni kezdek.*
-Akkor bele kell törődnöd, hogy most nem leszel egyedül. Imádom az esti fürdőzéseket.*magyarázom miközben leplezetlenül figyelem, amint a fiú a part felé lépeget és levetkőzik. Ez után persze én következem, hiszen nem hagyhatom egyedül pucérkodni. Sajnos annyi tisztelet van a ruháim iránt, hogy a pad mellett levetkőzzek és összehajtva letegyem, de ettől a perctől már a part felé száguldok, hogy beleugorhassak a vízbe, ezzel remélem jól beterítve a fiút.*
-Nem megszokni. Arra most nincs időnk.*kuncogok amint egy adag vizet felé fröcskölök. Aztán én is beljebb sétálok. Jézus a szüleim megőrülnének ha ezt látnák. Én egy fiúval, éjjel a tó vizében... Megnevettet a gondolat, aztán inkább elmerülök a fejem búbjáig.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Vas. Dec. 01, 2013 1:26 pm

Tényleg lassan lépeget, de egyre bátrabban. Aztán amikor már úgy érzi, hogy a kritikus ponton is hozzászokott a hőmérséklethez, megfordul. A terve eredetileg az volt, hogy ha már ilyen helyzetbe került, nem hagyja ki a szemlegeltetést, és megnézi magának a lányt, de ő ekkorra már közelebb volt, mint azt várná az ember, és éppen elrugaszkodott az ugráshoz.
Az egyetlen, amit Quarion tehetett, hogy oldalra lép, de a víz közepén elég nehéz elbújni a fröccsenés elől. És Krisa még rá is játszik.
- Bekaphatod - nevet fel, majd egy csatakiáltással beleveti magát a vízbe, és elkezd beljebb úszni.
Amikor már nagyjából mellkasig ér a víz, megáll, és megfordul, bevárja a hölgyet.
- Ez ám az élet!
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Vas. Dec. 01, 2013 5:49 pm

-Mégis mit ajánlgatsz ilyen buzgón?*kérdezek vissza vigyorogva, nem veszem magamra a beszólást. Tűrje a fröcskölést ha már bevállalós. Megvárom míg elindul beljebb, aztán követem, bár lehet, hogy odáig nem megyek be. Bizonyos mérőszámoknak híján vagyok.*
-Nagyon jó, hogy te így előrenyomultál, de én attól még nem leszek magasabb.*ezzel jelzem felé, hogy ami neki mellkasig ér, az nekem minimum az államig és nincs kedvem izomlázig úszkálni, hogy fenn tartsam magam. Sajnos ilyen mélynövésű vagyok, de semmi sincs még elveszve. Persze nem kell hangosan beszélnem a víz viszi a hangot, ám én akkor is maradok ott, ahol biztonságosan még nem lep el a víz, hacsak Quarionnak nincs valami jobb ötlete.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Vas. Dec. 01, 2013 7:38 pm

A visszaszólásra csak rávigyorog a lányra pajzán szemöldökrántással.
- Én meg nem merek odamenni, hátha belepisiltél - nevet. - Nyugodtan gyere ide, nekem leér a lábam. Meg tudlak tartani, legalább lesz egy biztos pont az életedben.
Megvárja, míg a lány közelebb jön, és nyújtja a kezét, és onnantól kezdve el sem engedi. Vízben elég egyszerű megtartani egy embert, pláne egy lányt, úgyhogy nem is fog elfáradni.
- Örülök, hogy nem utasítottam vissza ezt a random ötletet. Bár lehet, hogy ha kimegyünk, már hidegebb lesz.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Kedd Dec. 03, 2013 8:53 pm

*Egyre rosszabb a helyzetem. Quarion a föld alá tudna tiporni, de ma nincs kedvem a mélybe süllyedni. Még nem leszek a pokol leánya. Majd kicsit később.*
-Pedig képzeld el, hogy akkor meleg áramlat lenne a vízben.*magyarázom tudálékosan, de mikor felajánlja, hogy majd ő megtart még bizonytalanabbul nézek.*
-Ez nem hiszem, hogy jó ötlet. Nehéz vagyok.*füllentek, persze tudom, hogy hasztalan, anyuék így is kórosan soványnak néznek. Végül nagy bátorságról tanúságot téve közelebb merészkedek a fiúhoz, mikor nyújtja a kezét rámosolygok, kicsit talán megkönnyebbülten, aztán a nyaka köré fonom a karjaimat és nagyon igyekszem nem lerúgni a veséjét miközben megpróbálok a víz fölött maradni. Következő szavait hallva finoman oldalba bököm.*
-Majd hozzám bújsz és nem fogsz fázni.*teljesen ártatlan kijelentés, legalábbis számomra, aztán, hogy mi lesz a vége ennek, félre érti vagy sem, az ő dolga.*
-Szoktál portrékat csinálni?*teszek fel egy kérdést, majd egyik kezemmel elengedem a nyakát és ujjaimat végig húzom a víz felszínén.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Kedd Dec. 03, 2013 9:16 pm

- Aha, aztán olyanok leszünk, mint a menekültek - válaszol az összebújós dologra.
Nem érti félre, mert ő is szokott ilyeneket mondani. Mindig jobb a hangulat az ilyen "beszólások" után.
- Nem szoktam, mert régen nem sikerültek valami jól. Persze ez körülbelül 5-10 éve volt. Most meg nincs alanyom, mert elég nehéz olyan embert szerezni, aki végig bír ülni annyi időt.
Régóta szeretne portrét is csinálni, de valahogy annyi minden mást is akar egyszerre, hogy sosem jut el sehova. Vagy csak sorban, nagyon lassan.
- Nem tudtam, hogy ilyen jó fej emberekkel is lehet találkozni - néz a lányra. - Viszont én szeretnék leülni a "kicsivízben", úgyhogy itt hagylak.
És ezzel leszedi a lány kezét a nyakáról, és lemegy a víz alá. Persze nem fogja ott hagyni, csak a víz alatt megkerüli, és a háta mögül felbukkanva tartja meg. Ennyi idő alatt csak meglepődni volt maximum ideje, nem elsüllyedni, de valószínűleg jót fog nevetni.
Miután megvolt a lecseszés, víz alatt ölébe kapva a lányt, hogy ne úgy ráncigálja maga után a vízben, elindul kifelé.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Kedd Dec. 03, 2013 9:45 pm

*Csendben hallgatom végig Quariont, hiába lenne mit hozzáfűzzek a mondandójához, mégsem teszem. Válaszol a kérdésemre, amit egy mosollyal nyugtázok, majd következő szavaira hatalmas szemeket meresztek.*
-Most győzzél meg arról, hogy nem rám értetted! Én nem vagyok jó fej. Én szemét és bunkó vagyok.*egyik szemöldököm flegmán a homlokom közepére ugrik, majd mire tiltakozhatnék, már tekeri is le a kezem a nyakáról. A mélybe bukik én pedig egy pillanat alatt elfelejtem, hogy mi történik. Már majdnem pánikolni kezdenék, mikor a hátam mögött felbukkan és ismét óvó karjai közt találom magam.*
-Legközelebb először kérdezd meg, hogy kibírok-e fél percet, míg Búvár Kund.*morgok kicsit, félig hátrafordulva, aztán visítani kezdek.*
-Tegyél le, ezt utálom! Quarion, nagyon megkeserülöd ezt még! Nem hallasz?*persze meg sem merek moccanni, ha lehet még szorosabban kapaszkodok és úgy nézek ki, mint egy nagyra nőtt kis majom. Amint a sekélyebb vízbe érünk, ellököm magam tőle, remélve, hogy elenged és lepottyanok a vízbe, ha nem akkor már csak a parton mászok le, de azzal a lendülettel vissza is lököm a vízbe.*
-Ne merészeld ezt még egyszer megcsinálni. Nem bírom ha emelgetnek! És remélem ezzel most konstatáltam, hogy nem vagyok jó fej.*állok fölötte a parton és csípőre tett kézzel magyarázok neki, meg persze igyekszem nagyon csúnyán nézni. De csak nem bírom ki mosolygás nélkül. Végül nyújtom neki a kezem, hogy segítsek kikecmeregni a vízből.*
-Amúgy, ha egyszer rászánod magad, egy alkalom erejéig szívesen lennék a modelled.*motyogom mikor mellém lép, de aztán eliszkolok a ruháim felé.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Kedd Dec. 03, 2013 9:57 pm

Nevetésen kívül nem igazán tör belőle elő más, és a vízben csücsülve bátran utánozza a lány arcvonásait, kifigurázva az enyhén erőltetett lecseszést.
- Attól még, hogy hozzám mersz érni, nem leszel kevésbé jó fej.
Ő is kisétál a ruháihoz, de így vizesen biztos nem fog felöltözni. Inkább leül a fűbe, pólójában megtörli a kezét, és egy cigiért nyúl. A póló addigra úgyis megszárad, míg egyáltalán bele tud majd bújni.
A lánynak is kínálja a dohányt, majd rágyújt. Mélyen letüdőzi a füstöt, kifújás közben meg maga elé vigyorog, csak mert visszagondol az előbbi jelenetekre.
- Szép esténk van amúgy.
Tudja nagyon jól, hogy megint nagyon ügyesen feldobott egy témát, de ebben sosem volt jó. Ő inkább reagál, vagy ha nem tud, inkább a kínos csend a haverja.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Kedd Dec. 03, 2013 10:11 pm

*Összeszorított ajkakkal figyelem ahogy kifiguráz. Ha szemmel ilyenkor ölni lehetne... Nem tenném meg. Lényegében véve legalább mosolygok. A mai nap folyamán így sem ment annyira a dolog.*
-Ennek Marcus az oka...*füstölgök hangosabban a kelleténél, de észre sem veszem, hogy már nem gondolati úton megy az önmagammal való csevegés. Aztán már csak arra figyelek, hogy a fiú megszólal, ruháimat a padon hagyva visszasétálok mellé, most elutasítom a cigit, jelenleg nem kívánom. Egyébként is megszegtem egy szabályt. Hogy bulin kívül nem cigizek...*
-Szerintem csak jó társaságban szép az este.*ülök le mellé, majd apró kavicsokat kezdek a vízbe hajigálni.*
-Egyébként a rajzoláson, festészeten és a dobon kívül érdekel még valami?*teszek fel még egy kérdést miközben a vizet kicsavarom a hajamból.*
-Gondolom annyira nem vagy művész lélek, hogy valami lány ismerősöd hajgumija a csuklódon lógjon vészhelyzet esetére.*pillantok rá kétségbe esetten. Egyszerűen nem bírom ha ki van engedve a sörényem.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Szer. Dec. 04, 2013 10:28 am

- Persze, sok minden érdekel. Szeretek énekelni, vannak is terveim vele, csak jelenleg még nem megvalósítható. De ami késik, nem múlik.
Kicsit elgondolkodik ezen, de pár másodperc múlva, egy slukk után már válaszol is.
- Nem, nincs - mosolyog. - Régen voltak már azok az idők, amikor hajgumi volt nálam. De miért, tök jól áll a hajad így.
Néz rá újdonsült ismerősére. Ő is az a csaj lenne, aki nem hiszi el, hogy kurvajól néz ki? Nem lenne meglepő. Ez valahogy a másik nem velejárója.
- És téged mi érdekel még? Azt látom, hogy nyitott vagy más dolgokra. Mondjuk az is furcsa, és valójában nagyon tetszik, hogy egészen a táborig senki sem érdeklődött igazán az iránt, amit csinálok. Úgyhogy ezt bírom itt - mosolyog, majd kinyújtja lábát, és hátradőlve megtámaszkodik a könyökén.
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Vas. Dec. 08, 2013 7:08 pm

*Csak kicsit maradok csendben, figyelem a fiú vonásait, majd egy mosoly kíséretében helyezkedni kezdek, méghozzá törökülésben. Nem igazán tudom mit feleljek arra amit kérdez, de hogy nincs nála hajgumi, nem meglepő.*
-Esetleg valamelyik nap bedokkolhatnánk a zene terembe. Gitárral is szívesen kísérlek ha gondolod. Megmutathatnád a hangod.*nézek rá egy vigyor kíséretében, majd hátra simítok egy hajtincset, majd elgondolkozom.*
-Ha kölcsön adsz egy ceruzát és egy papírt akkor megmutatom mi érdekel még. *szólalok meg végül és helyeslően bólogatok neki.*
-Igen, itt valamilyen szinten ez is jó, meg sok jó arccal lehet találkozni. Mondjuk veled, akit rá lehet venni bizonyos mértékű őrültségre. Éjjel a tóban... Hányszor vágytam már egy ilyenre. Köszönöm.*felpattanok, majd egy laza arcra puszival köszönöm meg az élményt.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Hétf. Dec. 09, 2013 8:16 pm

A zenélős ötlet kicsit meglepi, aztán csak zavartan nevet egyet.
- Hát, ha az olyan egyszerű lenne. Nekem még egy ember is nagy megpróbáltatás. Majd megbeszéljük.
Ennyiben le is zárja ezt a témát, majd a kívánt eszközöket veszi elő maga mellől. Eléggé kíváncsi, mert fogalma sincs, hogy mit akar a lány, talán Activity-zni?
A hirtelen jött puszit elfogadja.
- Ha legközelebb őrültséget akarsz csinálni, szólj csak nyugodtan, én is szeretem az ilyeneket. És nem kell megköszönni, örömmel tettem.
Úgy érzi, már megszáradt, így felkel, és magára ráncigálja ruháit. Miután rajta van minden, nem ül le vissza.
- Nem megyünk el valamerre? Valamerre, ahol mondjuk van egy üveg sör, vagy valami?
Vissza az elejére Go down
Krishana Gwenhwyfach Mish

avatar


»Hozzászólások száma : 45
»Join date : 2013. Nov. 28.
»Kor : 21
»Tartózkodási hely : Marcus azt mondja mellette...

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Szer. Dec. 11, 2013 8:33 am

*Egész jó fej Quarion, már most úgy érzem, mintha évek óta ismernénk egymást, ezt már szeretem. Nem is érzem magam feszélyezve, pedig az új ismeretségek mindig itt kezdődnek. A zenés témát érzem, hogy nem kell tovább feszegetnem, így nem is teszem, csak bólintok, hogy oké, akkor lezártuk a témát, végül is rajta múlik, én felajánlottam, majd él vele ha akar. Eztán az érdekli, hogy én mivel foglalkozom szívesen, egy-egy szabad percemben, így kölcsön kérek egy ceruzát és egy papírt, hogy megmutathassam. Köszönetet mondok a kis őrültségért, majd míg a fiú öltözködik, én pár ceruzavonással fogjuk rá előnyős rajzot készítek róla.*
-Hát engem ez érdekel még. Bár nem sűrűn van rá lehetőségem, inkább a dobok mögé bújok, látványosabb... A mai világban már minden második lány tud így rajzolni.*vonok vállat, majd átnyújtom neki a papírt és a ceruzát.*
-Kiszökünk a városba? Itt szerintem már mindent láttunk, ott meg még csak most kezdődnek a bulik. Szóval?*pislogok rá és én is a ruháimhoz lépek, hogy végre ne egy szál semmibe legyek.*
-Vagy nyissuk fel a felnőttek hűtőjét és száradjunk tovább a tábortűz körül?*kérdezek még erre rá, majd szembe fordulva várom a válaszát, miközben ujjaimmal kicsit megfésülöm a félig száradt hajam.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   Szer. Dec. 11, 2013 9:26 am

Várja az eredményt, majd amikor a kezébe kapja a papírt, szája tátva marad.
- Nem hinném, hogy minden második lány így rajzol, és én sem tudok így szerintem. Szerelmes vagyok - néz a lányra vigyorogva, majd újra a rajzot nézegeti.
Kicsit késve válaszol a következő kérdésre.
- Szerintem itt is találunk valamit.
Őszintén szólva nem akar kiszökni, annyira nem fontos, meg múltkor is innen szerzett italt. Meg különben is, ide olyan gyerekek jönnek, akik érettek már a felnőttséghez, meg amúgy is, ki mondja azt ki, hogy melyik gyerek felnőtt már. Más országokban ő már régen felnőttnek számít, más országokban már vannak ennyi idős alkoholisták, akkor meg miről beszélünk? Meg nehogy már egy ilyen táborban gond legyen egy doboz sörből, annál többre tartja a vezetőket.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Krishana és Quarion   

Vissza az elejére Go down
 

Krishana és Quarion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-