Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 MArco & Helena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Helena Ward

avatar


»Hozzászólások száma : 19
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: MArco & Helena    Csüt. Dec. 05, 2013 8:14 am

"Bátyus, bátyus segíts "

Szép reggelre ébredtem fel. A madarak az ablakom alatt csicseregtek. Furcsa volt idegen helyen ébredni, és bár később érkeztem a táborba, mint mások és nem igazán igazodtam el az első napra, még felmentést kértem a foglalkozások alól. Szeretnék körbe nézni, megismerni a helyet, felfedezni a féltestvéreimet, megfigyelni őket.
Elég korán is ébredtem, mert nagyon izgatott voltam, ami az illeti. De ezen nincs mit csodálkozni igazából, mert nagyon izgatott vagyok. Ezért is döntöttem úgy, hogy sétálni megyek. Felöltöztem, bakancs, rövid farmer nadrág, trikó, és pulcsi, és egy utolsó elengedhetetlen kellék a fényképező gépem.
Az erdő, majd onnan a tó felé vettem az irányt. Menet közben kattintgattam a gépemet. A tónál találtam egy remek kis sziklás, köves részt ahonnan remekül ráláttam a tóra, és a mögötte elterülő tájra.
Ahogy így sétálgattam megcsúsztam, és leesve a kövek közé estem. Valahogy azzal nem törődtem, hogy esem, csak a gépre vigyáztam, hogy annak ne essen baja. Így most itt csücsülök a sárban és a vízben, és azon tanakodom, hogy kellene felállni úgy, hogy a gép ne legyen vizes. Mert, hogy egykezes támaszkodással ebben az iszapos ,saras löttyben nem fogok tudni felállni. A fenéért nem hoztam a nyakba akasztót, bár tudom miért. Nem szeretem. A gépet pedig nem fogom hagyni, még édesanyámtól kaptam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marco Lanter

avatar


»Hozzászólások száma : 139
»Join date : 2013. Nov. 24.
»Kor : 28
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Csüt. Dec. 05, 2013 5:02 pm

*Ez a nap sem indult másképpen, mint a többi. Általában kocogással indítom a napom, hogy a tánc edzésre bemelegedjek, no és a futás az állóképességen is sokat javít. Így korán reggel kivakartam magamat az ágyból, felöltöztem... ami nem soká tartott, hisz meleg van, így futáshoz csak egy rövid nadrágot vettem fel, kezembe meg egy kis törölközőt fogtam. Kiléptem a szabadba és némi nyújtás után már indultam is. Tópart felé vettem az irányt.
Jót fog tenni a futás, hogy kicsit kitisztuljon a fejem... gondolataim mostanában csak egy valaki körül forognak, aki... nincs mit szépíteni, szív szerelmem, de ezt nem mondtam el még neki. Megoldást még nem találtam... sajnos. Olyan bonyolult a helyzetünk.
Még jó, hogy azért nyitva tartom a szemem, egy lányt láttam meg a kövek között, aki fél kézzel támaszkodott, másik kézzel pedig a fényképezőgépét védte. Gyorsan arra felé vettem az irányt és közelebb mentem hozzá.* -Add a gépet, aztán ki tudlak húzni téged is! *Nyújtottam felé a kezem. Remélhetőleg elfogadja és nem lesz olyan dinka, hogy inkább a padhelyzetben maradjon. Gépéből ítélve ő a művészek táborát gyarapítja.*

~~¤Summer Camp¤~~

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Helena Ward

avatar


»Hozzászólások száma : 19
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Pént. Dec. 06, 2013 8:05 pm

Csak bénáztam ott jobbra balra, és nem jutottam előrébb az egynél. Méregettem a helyzeteket, hogy vajon mit is tehetnék eme szorult résznél, de rájöttem, hogy semmit sem. Pedig a gépemet nem hagyom. Lassan már csak ez az egy dolog van, amit édesanyámtól kaptam. Mivel egy fél világot kellett átszelnem költözéskor, nem mondhatnám, hogy túl sok mindent hozhattam magammal. Persze vannak apróságaim, és mind egytől egyig féltet kincsem.
Csak tudnám, hogy miért kerülök mindig ilyen szerencsétlen helyzetbe. Valahogy mindig sikerül valami szerencsétlenséget összehozom. Néha úgy érzem, hogy talán azok a jelzők, amiket kaptam illenek is rám, és az elhiszemért dologért rám is ragadtak? Nem tudom, és sosem fogom kideríteni.
Addig elmélkedtem, amíg meg nem jelent előttem egy kéz és a gépemet kérte. Nagy szemekkel meredtem fel az ismeretlenre, de ekkor kellett rádöbbennem, hogy nem is ismeretlen, mert maga a bátyám állt előttem. Nyeltem egy nagyot és nem tudtam, mit csináljak. Viszont valahogy meg ki kell kerülnöm innen.
- Szia -nyögtem ki végül, aztán rájöttem, hogy nem köszönt, hanem a gépemet kérte, hogy kihúzzon a csávából. Én meg már éreztem is, hogy kezd a fejem vörösödni, mert égett az arcom.
- De, vigyázz rá, ...kérlek - remegő kezeimmel nyújtottam oda neki a gépet, úgyhogy inkább visszaültem a sárba. Inkább én, mint a gép, amúgy se tudtam volna sokáig tartani még magamat. Húzzon csak ki innen aztán menekülök vissza a házamba. Most, hogy itt állt előttem, valahogy nem volt annyira tiszta a célom, mint reggel.
Tény, hogy megakartam őket lesni, de beszélgetni, na meg csávából kihúzni engem nem szerepelt a mai listámon velük, vele kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marco Lanter

avatar


»Hozzászólások száma : 139
»Join date : 2013. Nov. 24.
»Kor : 28
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Vas. Dec. 08, 2013 6:14 pm

*Nyújtottam a lánynak a kezem, hogy kihúzzam a szorult helyzetből, erre ő csak nagy szemekkel bámult rám és még köszönt is. Ráért volna később is meglátásom szerint, de hát ha neki kényelmes ez a helyzet...* -Szia! *Köszöntem azért én is vissza, ha már ennyire üdvözlésre rá van állva. Kicsit furcsán nézett rám, talán az a szende típus, aki még attól is zavarba jön, hogy nincs rajtam semmi felül. Ezen nem tudok segíteni, meleg van, póló meg trikó csak fölösleges lenne, úgyis csurom vizes lenne a végére.*
-Persze, vigyázok rá. *Elvettem tőle a gépet és biztonságos helyre letettem. Aztán a lányért nyúltam és könnyedén kihúztam a "csapdából". Hát szegény eléggé koszos lett.*
-Törölközőmet fel tudom ajánlani. *Nyújtottam felé a kis törölközőmet, amit magammal hoztam.* -A nevem amúgy Marco Lanter. Minden nagyzolás nélkül, a tábor legjobb táncosa. Személyedben kit tisztelhetek? *Táncosokat ismerem jobbára, többieket nem annyira. Meg hát elég népes a táborozók száma, így azt sem mondhatom, hogy emlékszek rá esetleg korábbról.*

~~¤Summer Camp¤~~

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Helena Ward

avatar


»Hozzászólások száma : 19
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Vas. Dec. 15, 2013 10:15 am

Cseppet sem volt kényelmes a helyzetem, főleg azok után, hogy a féltestvérem állt előttem, akivel még nem szándékoztam találkozni. Beszélésről nem is beszélve, érintkezésről meg pff. De ilyen az én szerencsém, vagy inkább szerencsétlenségem. Néha tényleg olyan, mintha vonzanám a bajt, vagy hozzám lenne láncolva, vagy követ engem. Nem is tudom mi lenne rá a megfelelő szó. Alig értem a táborba, és már is dupla bajban vagyok, aminek egyáltalán nem örülök.
Na meg a kelleténél többet tudtam meg róla, lévén félmeztelen. Amúgy is hadilábon állok a pasikkal, nem hogy még félmeztelen féltestvérrel, aki épp csávából húzz ki. Ez nem az én napom azt hiszem, nagyon nem. Remélem azért a folytatása jobb lesz. De mindenek előtt, ha kiszabadulok innen, meg valahogy elmenekülök előle első dolgom lesz a tusolóba menni.
Félve adtam ki a kezemből a gépet, de még időben, mert a kezem remegni kezdett és potty bele a sárba a fenekemmel. Néztem hová rakja a gépet, remélem onnan nem fog leesni, mert akkor kiszaladok a világból. Aztán én következtem.
Kissé félve, és remegve fogtam meg a kezét, persze ő igen határozott mozdulattal rántott ki a sárból.
- Igazán köszönöm, már mint , hogy kihúztál – motyogtam az orrom alatt és magamat néztem körül, hogy is festek. A látványt inkább hagyjuk meg úgy, hogy leírhatatlan, mint hogy a valóság kerüljön napvilágra.
- Nem hinném, hogy ezen egy törülköző segítene – sóhajtottam fel, mert végeztem a károk felmérésével, és egyértelműen megállapítható, hogy tragikusan festek.
Arra, amit mondott kikerekedett a szemem. Ilyen beképzelt bátyám lenne? Elég lett volna, ha csak a nevét mondja, de ő megtoldotta többel is. Olyannal, amit eddig is tudtam, de így az orrom alá dörgölni. Nem igazán tudom eldönteni, hogy most nagyzolni akar, vagy felvágni előttem, de végső megállapításom, hogy nagyképű, és beképzelt. Remek, csak ez kell nekem. Lehet többi tulajdonságára ezek után nem is vagyok kíváncsi. Van családom akárhonnan is nézem, és olyanra, mint aki most mutatkozott be nem igazán van szükségem. Valahogy ezek után az a sejtésem, hogy lenézne, mint féltestvérét, meg hogy mit akarok én egyáltalán. Sőt azt is eltudom képzelni, hogy azt hinné akarok tőle valamit: pénzt, az apját stb.
- Helena Ward , csak tegnap érkeztem, és ez az első napom. Gondoltam megismerem a környéket, de ennyire nem igazán szerettem volna – sóhajtottam fel, majd a kezemet kezdtem tisztogatni, ami tiszta sár volt, mert így nem vehetem a kezembe a gépemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marco Lanter

avatar


»Hozzászólások száma : 139
»Join date : 2013. Nov. 24.
»Kor : 28
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Kedd Dec. 24, 2013 8:37 am

*Éreztem a lányon, hogy enyhén zavarban van. Nem tudtam eldönteni, hogy miért. Azért, mert eléggé vicces volt ilyen sárosan vagy én feszélyeztem a félmeztelenségemmel. Bár utóbbihoz jobb, ha hozzászokik, mert sok srác rohangál itt félmeztelenül. Nyár van, meleg van, egy táncos vagy sportoló általában éppen hogy csak valamit felvesz. Én is csak akkor húzok trikót, amikor Daphne-val táncolok, nem szeretném, ha ő azt hinné, hogy nyomulok vagy valami.
Szóval új a lány itt. Sejtettem előre abból, hogy kelepcébe került itt. A régi motorosok már tudják, hogy itt nem tanácsos flangálni. De ezt most ő is megtapasztalta a saját bőrén.* -Hát a kezedet talán meg tudod törölni vele. *Láttam, hogy a keze eléggé piszkos és a pillantásaiból hamar rájöttem, hogy a gépét szeretni minél előbb visszakapni. Nem mintha nekem szándékomban állt volna ledobni vagy valami. Tudom, hogy egy fotósnak a gépe a mindene és nem olcsó mulatság egy profi fényképező.*
-Nézd a jó oldalát, azt mondják, hogy a sár pakolás jót tesz a bőrnek. *Vigyorodtam el. Mindig igyekszek a legjobbat kihozni a helyzetből.* -És milyen jellegűek a képeid? Természeti vagy művészi? *Ha már összetalálkoztunk, akkor már igazán megismerhetjük egymást.*

~~¤Summer Camp¤~~

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Helena Ward

avatar


»Hozzászólások száma : 19
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Szer. Jan. 01, 2014 2:06 pm

Igazán felvehetett volna egy trikót, vagy valamit. Mit kell így flangálnia? Akartam látni a testvéreimet, igen, de nem ennyire közelről, és ilyen sokat belőlük. Csak az ég tudja, hogy miért ver a sors engem. Igyekeztem nem áthatóan nézni, mert azért még ,hogy tartom a három lépés távolságot a fiúkkal még megnézem őket, igaz, hogy utána roppant zavarba jövök. Most is érzem, hogy kezdek bizonyára pirulni, ami sejtéseim szerint feltűnő jelenség lesz, főleg most, hogy saras is vagyok.
Ez pedig jó tanúság nekem. ne menj olyan helyre, amit nem ismersz. Ami itt elég nehézkes lesz, mert semmit sem ismerek, na meg senkit sem, aki körbe vezetne. Az pedig, hogy ő vezessen körbe, nem is tudom, hogy akarom e. Tényleg nem arra számítottam, hogy ilyen nagy képűen már is az orrom alá dörgöli azt, hogy ő a legmenőbb táncos. Eddig is tudtam róla, és valahol büszkeséggel töltött el, de most , hát nem is tudom.
- Igen, azt tényleg jó lenne , és sajnálom a törülköződet – mondtam mosolyogva, majd megtöröltem a kezemet, mert szerettem volna már, ha a gépem újra ott van. Valahogy ott biztonságban érezném, még akkor is ,ha tudom olykor ügyetlen vagyok a kelleténél jobban. Úgy,hogy amint tiszta volt a kezem már fel is vettem, és végre megnyugodtam , legalább is ezzel kapcsolatban.
- És nevetségessé tesz, amint beteszem a lábamat a táborba, hisz nézd csak magadra – sóhajtok fel. Le se tudná vakarni a képéről azt a vigyort. Aztán meg lep a hirtelen téma váltása.
- Mind kettő, ami megtetszik azt lefényképezem – válaszoltam szerényen neki.
- És te mindig ilyen beképzelt vagy? – a szám elé kaptam a kezemet, mert ez a gondolat hangosra sikeredett. Na és ha eddig nem voltam teljesen zavarban, akkor most duplán abba vagyok, és már magamon éreztem, hogy melegszik az arcom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marco Lanter

avatar


»Hozzászólások száma : 139
»Join date : 2013. Nov. 24.
»Kor : 28
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Szer. Feb. 05, 2014 1:33 pm

*Érdekes lányka. Nem rossz értelemben érdekes, inkább jó értelemben, mondhatni tipikus művész lélek. De nekem semmi gondom vele. Azt viszont észrevettem, hogy nagyon is zavarba jött. Nem tudtam eldönteni, hogy mitől. Vagy attól, hogy ilyen helyzetbe került és én láttam vagy azért, mert felül nincs rajtam semmi. Azzal nem tudok mit kezdeni, ha nem igen látott még félpucér pasit. Másik dolog.. hát megesik bárkivel, aki nem ismeri még az itteni terepet.*
-Nem gond, csak egy törölköző és a mosógép még működik a táborban is. *Kacsintottam rá. Itt is és otthon is szoktam mosni, az ember egy idő után megtanul önálló lenni, ha sokat van magára utalva. Itt meg bizony senki nem mossa ki helyettem a piszkos cuccaim. De láttam rajta, hogy megnyugszik, amiért a gépe ismét biztonságba került a kezei között.*
-Hogy én beképzelt? Ááá.. csak az új csajokkal. *Vigyorodtam el. Nem sértődtem én meg. Inkább azon mulattam jót, hogy most mennyire zavarba jött, hogy hangosan mondta ki a gondolatait. Másik, hogy hiába adom a nagymenőt, az én szívem csakis egy valakiért, Daphne-ért dobog.*

~~¤Summer Camp¤~~

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Helena Ward

avatar


»Hozzászólások száma : 19
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Vas. Feb. 09, 2014 9:40 am

Még mindig zavart az, hogy félmeztelen, meg minden. A helyzet is zavarba ejtő volt. Más talán azt gondolná, hogy jött a herceg kimenteni a sárból, aki csodásnak talált még így tiszta sarasan is. Én meg rögvest a karjaiba omlok, mert egy Adonisz, és segítőkész. Lehet mással így lenne, de velem nem, akkor sem, ha már fiú állna most velem szemben. De ő áll, a féltestvérem, és valahogy nem ilyennek képzeltem el őt. Persze képeket már láttam róla, de személyesen teljesen más az ember benyomása, mint egy képről.
- Köszi – adtam vissza a törülközőt, amibe csak a kezemet töröltem meg , hogy legalább ott ne legyek saras, és végre a kezembe kerüljön a gépem, ami sikerült is, végre.
Aztán nem tudom hogyan vagy miért, de azt hiszem túl hangosan gondolkoztam, mert kimondtam a gondolataimat. Menteni már nem igen tudtam rajta, mert gondolom a hallása jó, hiszen táncos. Nem süket, én viszont most szégyenemben szívesen elsüllyednék ebbe a sárba a fejem búbjáig, de helyette azt hiszem csak még jobban levörösödtem.  
- ó, értem – válaszoltam röviden neki, majd azt néztem, hogy hová lépjek, mert szívem szerint menekülnék innen elfelé , hogy minél hamarabb távolba kerüljek, és lehet összecsomagolok és megyek haza. Nem tudom mit gondoltam, hogy majd ide jövök, felborítom az életüket.
- Sajnálom, nem akartalak a kérdésemmel zavarni,csak … annak tűntél – próbáltam menteni a menthetőt, de már úgy is mindegy volt. Egy hülye kis libának, esetlennek gondolhat, és kinek kellene egy ilyen féltestvér? Meg amúgy is kinek kellene?Hogy elbizonytalanodtam e? Igen, nem is kicsit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marco Lanter

avatar


»Hozzászólások száma : 139
»Join date : 2013. Nov. 24.
»Kor : 28
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Hétf. Ápr. 21, 2014 6:51 am

*Aranyos kis lány, bár kicsit furcsa. Bár az is igaz, hogy úgy konkrétan nem tudnám megmondani mit találok benne furcsának. Úgy az összbenyomásom ez róla. Mintha lenne valami, amit rejtegetne mások elől. Én nem feszegetem a dolgot, mert most ismertem meg. Azt látom, hogy baromira zavarban van. Ha tudná, hogy nincs félnivalója, mert a szívem már másé, lehet nem lenne ennyire feszült.
A törölközőmet visszavettem és a vállamra terítettem, nem zavart, hogy saras. Így is-úgyis lezuhanyzok, ha visszaérek a táborba.
Azon már majdnem hangosan nevettem, amikor megkérdezte, hogy mindig ennyire beképzelt vagyok-e. Nos... igen. Bár az talán nem beképzeltség, ha tisztában vagyunk az adottságainkkal és tulajdonságainkkal. Tudom, hogy a tábor legjobb táncosa vagyok, Daphne sem kutya hisz nagyrészt én képeztem. Most meg már együtt táncolunk minden nyáron, minden díjat besöprünk.*
-Nem gáz. Ennyitől nem sérülök be. *Vigyorodtam el.* -Inkább mesélj. Miként akadtál rá a táborra? *Kíváncsi vagyok erre mindig, mert nekem a tábor nagyon sokat jelent. Itt önmagam lehetek és annak az őrületnek hódolhatok, ami az életemet jelenti már nagyon hosszú ideje. Sőt, itt ismerhettem meg Daphne-t is, aki alapjaiba rengette meg az életemet.*

~~¤Summer Camp¤~~

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Helena Ward

avatar


»Hozzászólások száma : 19
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Kedd Ápr. 22, 2014 7:46 pm

Valahol nem ilyenre számítottam. Lio mondott pár dolgot, de az mind szép és jó volt. Ráadásul most még duplán is beégettem magamat. Egyszer azzal, hogy ügyetlen vagyok, sárba fetrengek. Elég rám nézni, és aki csak meg lát röhögni fog rajtam. Kell ennél jobb bemutatkozó egy táborba, ahol a közösség azért valamennyire zárt, és mindenki ismer mindenkit? Tudom minden csoda három napig tart, de én amilyen ügyetlen tudok lenni az nem háromnapos téma lenne, hanem egész nyaras. Mert , hát minél jobban én vagyok a figyelem központja , annál jobban jövök zavarba, és ügyetlenedek el.
És akkor itt ez a másik dolog, hogy a gondolataim kicsúsznak a számon, ráadásul hangosan. és ő is hallotta. Ennél vörösebb szerintem akkor sem lehetnék, ha leégnék a napon.
- Ne haragudj – csak ismételni tudtam magamat, és összehúzni, mert hát azért szégyelltem, hogy így viselkedem vele.
- Én meséljek? – néztem rá döbbenten, meg kíváncsian, mert hát valahol arra számítottam, hogy elfog küldeni, vagy megy a dolgára. Hiszen a bajból kihúzott, aztán meg beszóltam neki. Pedig nem igazán szokásom.
- Egy ismerősöm ajánlotta, neki jártak ide régen a gyerekei. Sok jót mondtak, így a bácsikámmal úgy gondoltuk jót tenne egy kis levegő változás, meg hát fejlődni is szeretnék – mosolyodtam el picit, de még mindig szégyenlősen viselkedtem.
- És te… te régóta jársz ide? – mintha nem tudnám, de nem állhatok elé még az igazsággal. Szeretném jobban megismerni. Vagy legalább is azt az oldalát is, amit Lioneltől hallottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marco Lanter

avatar


»Hozzászólások száma : 139
»Join date : 2013. Nov. 24.
»Kor : 28
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Szomb. Ápr. 26, 2014 12:53 pm

*Van valami furcsa a lányban, valami megmagyarázhatatlan. Mintha valami takargatnivalója lenne vagy nem tudom. Értem én, hogy vannak zárkózottabb természetű emberek, de benne mintha lenne más is. Mondjuk mi rejtegetnivalója lenne egy fiatalnak? Főleg miért kell zavarban lennie egy majdnem hogy idegen előtt? Az oké, hogy kihúztam a sárból, de az szerintem inkább volt mókás, mint zavarba ejtő. Lényegében mindegy is.
Amikor már egyre csak mentegetőzik a beszólása miatt, egyre jobban vigyorgok. Vicces nagyon.* -Mondtam már, hogy nem haragszok. Úgy nézek ki, mint aki annyira nagyon haragszik? *Kérdezem tőle felvont szemöldökkel. Nem is értem.*
-Akkor még tényleg kezdő vagy a táborban itt. Én már nyolc éve itt vagyok minden nyáron. Bár igaz, hogy az utóbbi öt év az igazi élet számomra. *Utolsó mondatomat inkább halkabban fűzöm hozzá. Igen, öt éve ismerem Daphne-t. Azóta ő jelenti nekem az életet, pedig mennyit próbáltam elfelejteni. Most viszont ott tartok, hogy utoljára vagyok a táborban, mint táborozó, szóval elé kell állnom és elmondanom neki mindent. Eléggé szívás, hogy minden pillanatban ő jár a fejemben.
Kicsit megráztam a fejem, hogy kitisztuljanak a gondolataim.* -Bocsi, kissé elkalandoztam. *Mosolyodok el.*

~~¤Summer Camp¤~~

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Helena Ward

avatar


»Hozzászólások száma : 19
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Szomb. Ápr. 26, 2014 5:30 pm

Hogyan is kellene gyorsan, és valamennyire határozottan lelépni innen? Elnézést kérni, megköszönni a segítséget, majd lelépni gyors tempóban. De magamat ismerve egyik se fog sikerülni. Elég, hogy újabbat bénázok, és éghet a fejem.
Már elnézést kértem tőle, azért, mert nyíltan kimondtam, ami csak a fejemben jelent meg. Még szerencse, hogy mást nem kotyogtam el, még csak az kellett volna. Amúgy se tudom, hogyan tálaljam még azt, hogy ki vagyok. Főleg azt nem tudom, hogy reagálna ő,vagy akár a nővérem. És tessék ki is vigyorog, még jó, hogy nem röhög a képembe. Erre csak sóhajtani tudok, mást nem.
- Nem, nem nézel úgy ki – sóhajtottam újra fel. Akár most megnyílhatna a lábam alatt a föld, hogy szépen eltűnjek. Az gyors, határozott mozdulat lenne.
- Igen, kezdő. Ismerkedni jöttem ki….a …sárral – néztem magamon végig, mert ez az ismeretség elég erősen meglátszik rajtam.
- Már annyi ideje? – kérdeztem kicsit bizonytalanul, bár nem így akartam. Ez van, nem jól megy a hazudozás, hiszen ezt már tudom róla. De mitől más azaz öt év?
- Azért más, mert te vagy a nagy bajnok azóta? – kérdeztem kíváncsian.
- Semmi gond, amúgy is vissza kellene mennem a táborba, nem akarlak a kalandozásban feltartani – utalok az ábrándozására is, na meg arra is, hogy ő tartott valahová mielőtt engem kihúzott a csávából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marco Lanter

avatar


»Hozzászólások száma : 139
»Join date : 2013. Nov. 24.
»Kor : 28
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Hétf. Május 05, 2014 1:02 pm

*Ez a lány olyan furcsa és vicces egyben. Nem tudnám megmagyarázni, hogy miért, de ez az érzésem vele kapcsolatban. Az egy dolog, hogy belezúgott a sárba, ahonnan én húztam ki, mert ez az ilyen dolgokon én nem akadok fent, mert mindenkinek vannak nehezebb napjai... egy peches nap, ennyi. De ahogy kicsúsznak dolgok a száján, az már szórakoztat. Tényleg nem sérültem be azon, hogy nagyképűnek tart, inkább azon mulatok jól, hogy utána még szabadkozik is miatta. De végre belátta, hogy nem úgy nézek ki, mint aki magára vette az előbbieket... bár az is lehet, hogy csak úgy mondta, aztán nem így gondolja. Ki tudja, nem vagyok gondolat olvasó.*
-Igen, már régi motoros vagyok. Az elején csak pár hétre jöttem, aztán az egész nyarakra. Jó itt. És tudod, az hogy bajnok vagyok... csak hab a tortán, mindig is a tánc volt az életem. Van még bőven mit tanulnom. Öt éve ismerkedtem meg itt a táncpartneremmel. *Azt hiszem ennyi így elsőre elég is. Nem ismerjük még úgy egymást, hogy mindjárt beavassam az életem minden részletébe. Főleg nem abba, hogy milyen helyzetbe is vagyok most Daphne-val.. hogy bármit megtennék érte.*

~~¤Summer Camp¤~~

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Helena Ward

avatar


»Hozzászólások száma : 19
»Join date : 2013. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Kedd Május 27, 2014 5:20 pm

Hogyan kellene megszabadulni ebből a helyzetből? elég kínosan érzem magamat, és feszélyezve, és jelenleg valahogy nem tartottam jó ötletnek, hogy ide jöjjek és bezavarjak a testvéreim életébe. Mi lesz, hogy ha nem kíváncsiak rám, vagy elzavarnak, vagy szélhámosnak állítanak be?
Ráadásul a számat se tudom tartani a megjegyzéseimnél. Hál istennek, hogy más nem csúszik ki ilyen könnyedén a számon. Elég lesz az a tudat, hogy egyszer oda kell állnom, és Marconak ez fog beugrani rólam, ahogy a sárban fetrengek, ahogy szerencsétlenkedem, ahogy kinézek…
Még kicsit beszélgetek, vele aztán lelépek. Igen, majd keresek valami indokot, vagy egyéb és gyorsan elsomfordálom innen.
- Akkor elégé jól ismerheted a helyet – próbáltam egy kis mosolyt erőltetni magamra. Hogy inamba szállt e a bátorságom? Azt hiszem igen, és nem kicsit.
- Hab? –néztem rá kíváncsian, és ez a megjegyzés már megint arra utalt nekem, hogy mennyire lehet beképzelt úgy még is? Elhiszem, hogy ő lehet megkapott mindent az állítólagos apánktól, és jó helyeken tanulhatott, meg minden, de valahogy tényleg nem erre a képre számítottam. De nem is tudom mit vártam, hiszen ő nyilván egy tökéletes családban nőtt fel, míg én.. Jó számomra az is tökéletes volt, de közel sem egy teljes család. Az valahogy még is más.
- Az szép idő , én csak fotózni, festegetni szeretek – válaszoltam mint egy, hogy folyjon a beszélgetés kettőnk között, közben pedig kerestem az indokot, amivel kibújhatok alóla még is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marco Lanter

avatar


»Hozzászólások száma : 139
»Join date : 2013. Nov. 24.
»Kor : 28
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    Kedd Aug. 12, 2014 12:55 pm

*Elég kínos szitu lehet ez neki. Láttam rajta, hogy ég a feje attól, hogy ilyen helyzetbe összefutott valakivel. Mondjuk nekem nem jelentett gondot kimenteni ebből az egész helyzetből. A másik kínos helyzetbe akkor került a lányka, amikor megjegyzést tett rám. Ellenben vele, én nem jöttem zavarba, sőt, jót is mulattam rajta, hogy nem tudta visszafogni a feltörő kérdését. De aztán egész jól elterelődött a téma.*
-Igen, hab... tudod nekem mindig a tánc jelentette az életet. Soha nem azért dolgoztam keményen, hogy nyerjek, hanem, hogy hibátlanul menjen minden. Sokan ellógják az órákat, én nem... ezért tudtam itt a legjobbá fejlődni. Lehet nagyképűség, de ez van. És év közben is heti 14-15 órát táncolok, ha nem többet az iskolában meg azon kívül is. *Vontam vállat. Na most elmondtam neki egy kis darabot az életemből, pedig nem akartam az előbb még. De azt hiszem muszáj volt ebben a helyzetben, hogy megértse azt, amit mondtam.*
-Bizony, sok idő... *Csak ennyit mondtam. Mondhatni, hogy öt éve a folyamatos vágy uralja az életemet, elég kínzó tud lenni. De ezt senki nem tudja... max talán Daph is érzi olykor rajtam.*

~~¤Summer Camp¤~~

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: MArco & Helena    

Vissza az elejére Go down
 

MArco & Helena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Játéktér :: Tábor és környéke :: Tópart-