Az oldal dizájnja folyamatos szerkesztés alatt áll!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenőfal
Staff
Lionel Jones
pm
multik
Dapne A. Hale
pm
multik
Marco Lanter
pm
multik
Latest topics
» Végzet Ereklyéi
Pént. Feb. 13, 2015 6:59 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Kedd Nov. 25, 2014 9:15 pm by Vendég

» Isaac & Rich
Hétf. Szept. 01, 2014 12:11 am by Isaac Peterson

» Middletown - Napa vasútállomás [April x Odett]
Kedd Aug. 26, 2014 12:27 am by April Catliff

» Karakterfagyás
Hétf. Aug. 25, 2014 2:34 am by Teanna Light

» Véletlenek nincsenek - Rhys x Odett
Vas. Aug. 24, 2014 6:06 pm by Odett Hamilton

» Mary Hastor
Vas. Aug. 24, 2014 2:04 pm by Mary Hastor

» Asztalvadászat - Richard & Teanna
Pént. Aug. 22, 2014 12:10 am by Richard Cook

» Énekterem - Layla & April
Csüt. Aug. 21, 2014 8:44 pm by April Catliff

Top posting users this month

Share | 
 

 Roxy & Noah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Roxy & Noah   Csüt. Nov. 28, 2013 9:48 pmRoxy & Noah


Roxy az első ember akivel jóba lettem itt a táborban és ez jó érzéssel töltött el. Rá számíthattam, hiszen nem olyan volt mint az időjárás, hanem mindig ott volt nekem ha bajom vagy éppen jó kedvem volt.
Azért jöttem ebbe a táborba , hogy megismerjek olyan embereket, akikre egyébként nem lenne esélyem és ezek közül az emberek közül Roxy volt a legnagyobb nyeremény számomra. Okos , gyönyörű, művész lélek és még kedves is. Mi a fene kellhet még egy fiúnak ezeken a dolgokon kívül? Semmi. Ez viszont kicsit aggasztott, hiszen tudtam , hogy nem csak az én figyelmemet fogja felkelteni egy ilyen csoda , mint ő.

Vacsoránál beszéltük meg, hogy a tábortűznél majd találkozunk. Elvonultam kicsit a fiú részlegbe , hogy lezuhanyozzak és átöltözzek, mivel ma már 2 edzésem is volt , így jól esett kicsit felfrissülni főleg hogy Roxyval volt utána találkozóm.
Miután elkészültem magamhoz vettem a mobilomat és kisétáltam a tábortűzhöz. Végigpillantottam az arcokon , de sehol sem láttam. Megfordultam és láttam, ahogyan közeledik az alakja. Egy halvány mosoly jelent meg az arcomon miközben figyeltem őt. Amikor odaért hozzám finoman megöleltem majd átkarolva a vállát a tűz felé fordultam.
-Itt leüljünk vagy szeretnél menni valamerre?-kérdeztem halkan miközben közelebb hajoltam hozzá. Annyira gyönyörű volt, hogy leírni sem lehet. A haverjaim otthon valószínüleg felkötnék magukat ha megtudnák, hogy egy ilyen lánnyal lóghatok minden nap.

▲Note: Ahogy ígértem Roxy <3
Vissza az elejére Go down
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Pént. Nov. 29, 2013 7:48 pm


Fogalmam sincs mi vett rá arra, hogy a napomat futással kezdtem, de egyszer az életben ez is összejött. Lehet kezd jó hatással lenni rám a szobatársam, aki sportőrült és addig ugrál az ágyamon, míg ki nem megyek vele futni. Azt viszont mondanom sem kell, hogy béna vagyok mindenféle testi mozgáshoz, bakot se tudok ugrani, szaltózni meg egyenesen félek. Egyszóval nem értek én ilyen dolgokhoz…
Miután egy teljes hétre kifutottam magam visszamentem a szobánkba, és elkészülve újból a képemhez vettem az irányt. Szokás szerint én voltam az első, aki odaért még reggeli előtt, így kiválasztottam magamnak a szükséges színeket és nekiálltam még kicsit javítani a kinézetén.

Teljesen kiment a fejemből minden, a reggeli, az ebéd is csak úgy jutott az eszembe, hogy hirtelen elhallgatott a zene és mindenki lelécelt. Ott találkoztam össze Noah-val, az egyik barátommal, akivel megbeszéltük, hogy mellette leszek a tábortűznél.
Ebéd után pedig gyorsan visszarohantam a festményemhez, és elsőként fejeztem be, ami arra késztetett, hogy egy másikat csináljak. Tetőtől talpig benne voltam a munkába, mikor kimondták, hogy mára vége. Elnevettem magam mikor tükörbe nézve egy színes pöttyözött lányt láttam.
Sóhajtva mentem vissza, és kezdtem el készülődni, elvégre piszkosan, színesen nem mehettem a tábortűzhöz. Meglepetésemre hamar kész lettem, és egyenesen mentem a többiek után.
Mikor odaértem már ott volt Noah, aki egyből átölelt.
- Nekem teljesen mindegy, neked merre van kedved? – mosolyogtam rá kedvesen.
- Milyen napod volt amúgy? – kérdeztem rá még mindig mosolyogva, majd a hajamat megigazítva néztem rá.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Vas. Dec. 01, 2013 12:08 pmRoxy & Noah


Lassan elérkezett a napom fénypontja, a tábortűz. Nem a maga nyálas értemében, hanem azért, mert nekem végre véget értek mára az edzések, Roxy valószínüleg festett vagy fotózott egész nap, nem tudom, és este együtt lehetünk.

Nem kellett sokat várnom rá és ezt nagyon csíptem benne. Pontos, nem úgy mint a legtöbb lány. Mondjuk, ha várnom kellett volna 1 órát még akkoris megérte volna nekem ez az egész.
Megvártam amíg odaér hozzám és a karjaimba zártam egy pillanatra és már el is engedtem.
-Menjünk sétáljuk itt egyet aztán ha fázol, vagy elfáradsz akkor szólj és visszajövünk leülünk vagy bekísérlek a szobádba.-hoztam meg végül a döntést. Nem volt célom egész este sétálgatni szóval, ha úgy adódik itt a parton is leülhetünk majd valahova kicsit távolabb a többiektől.
Erőt véve magamon megfogtam a kezét és összekulcsoltam az ujjainkat. Elindultunk a kis ösvényen.

-Kicsit fárasztó volt.. 2 edzés is volt ma... sokat kellett futni meg erősíteni, de összességében elég jó volt.-jegyeztem meg kicsit elgondolkozva. Szabadidő ,sport és egy gyönyörű lány este. Több nem is kelle nekem ebben az életben.
-Neked?-kérdeztem végül vissza. Nem azért mert így illett , hanem azért mert tényleg érdekelt, hogy mivel ment el a napja és hogy érzi magát.

▲Note: Ahogy ígértem Roxy <3
Vissza az elejére Go down
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Vas. Dec. 01, 2013 6:41 pm


Nem tökölök sokat, egyből kiválasztom azt, amit viselni szeretnék este a tábortűznél és már futok is. Nem szeretnél elkésni, elvégre ez nem lenne rám jellemző dolog. Utálom azokat az embereket, akik késnek, ezért próbálom én is elkerülni ezt a dolgot.
Mikor odaértem egyből megölelt, ami jól is esett. Imádom, ha a barátaim ölelgetnek és Noah az egyik barátom a táborból. Igaz, hogy fiú de valami miatt nekem sose volt annyi lány barátnőm, a fiúkkal jobban kijövök.
A keze sem zavar, ami a vállamon van. Ez olyan természetes, ezért nem szólok semmit, bár mikor összefonja az ujjainkat kissé meglepődik. Ez most mi lenne?
- Akkor menjünk sétáljunk, nekem se sok kedvem van üldögélni. – egyezek bele és követem őt, arra amerre irányít.
Volt már alkalmam rengetegszer körbejárni a táborhelyét, és már fejből tudom az egész tervrajzot, képtelenség lenne az, hogy eltévedjek.
- Fogalmam sincs, hogy bírod ezt a sok edzést… engem már egy kis reggeli kocogás is lever a lábamról. Izomlázam van. – sóhajtok, miközben megyek vele tovább.
Imádok az éjszakában járni, mert akkor minden olyan nyugodt és senki sem őrjöng, többnyire. Hiszen, ahogy a másik oldalra nézek egy csapat fiatalt látok meg, kezükben valami üveggel, amibe biztos nem narancslé van.
- Nekem remek napom volt. Reggel elvitt a szobatársam kocogni, ezért is van izomlázam. Utána pedig egész délutánig festettem, ami iszonyú jó volt. Csak kicsit festékes lettem, de megérte. – mesélem izgatottan mi történt velem a nap folyamán.
- Ezek komolyan nem bírnak ki egy estét sem ivás nélkül? – intek fejemmel a másik banda fele, akik már eléggé ’normális’ állapotban vannak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Hétf. Dec. 02, 2013 6:23 pmRoxy & Noah


Az edzések egyszerre pezsdítettek fel és merítettek ki. Ez már csak egy ilyen dolog, de mivel mindig sportoltam ez nem ért meglepetésként. Szerettem ezt a fajta rendszerességet ez tartott egyben nehezebb időkben is, amikor nem tudtam másba belefojtani a haragomat csak a sportba.

Mindketten ismerjük már a tábort mégis a séta mellett döntünk, vagy talán pont ezért. Inkább vagyunk egymás társaságában, mint a többiekkel.
-Kiskorom óta folyamatosan sportolok. Ha egyszer formába jösz , akkor beleszeretsz az edzésbe. Bár te mázlista vagy. Nincs semmi gond az alakoddal. Ha én hagynám abba a sportot 10 kiló röhögve ugrana fel rám.-pillantottam rá mosolyogva.

Követtem tekintetét enyhén szólva ittas táborzó társaink irányába. Van akinek ennyiből áll a tábor, van akinek ennél azért jóval többről szól. Például nekünk.
-Elég jól hangzik.-figyelem az arcát még mindig egy féloldalas mosollyal az arcomon.
-Hát ha nekik elég ennyi, hogy jól érezzék magukat.-vonom meg a vállamat miközben még mindig azt a társaságot figyelem, akiket Roxanne is. Nem kell őket elítélni ezért. Fiatalok és ezt így élik ki.
Tovább sétálunk és a részeg artikulátlan kiabálást lassan elnyeli a csend.
Rövid ideig vívódok magamban végül valahonnan erőt merítek.
-Roxanne. Mit szólnál ha holnap elvinnélek valahova vacsorázni. Megbeszélem a vezetőkkel. Tekinthetnék rá úgy mint egy randira.-nézek rá higgadtan bár belül kicsit félek a válaszától.


▲Note: Ahogy ígértem Roxy <3
Vissza az elejére Go down
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Hétf. Dec. 02, 2013 7:12 pm


Örülök annak, hogy sikerült meggyőznöm anyáékat, hogy elengedjenek ebbe a táborba. Alig kezdődött el de már rengeteg barátra tettem szert, és ez jó. Eddig sose volt rengeteg barátom, volt egy kettő de azok is csak azért voltak mellettem, mert anyáék lefizették őket. Itt legalább senki nem tudja, hogy apáék mekkora fejesek, és így nem kivételeznek velem. Erre vágytam már évek óta.
- Szerintem nekem száz év se lenne elég ahhoz, hogy megszokjam a sportolást. Valahogy jobban szeretek órákig egy helyben ülni és festeni, vagy valami hasonló. – mosolygok rá kedvesen, és megyek mellette. – Nem hiszem el. Tuti, hogy nem menne fel rád 10 kiló! Ha meg felmenne, akkor se maradna ott sokáig, igaz?

Szerintem nem történne semmi, ha leállna a sportolással. De hát ő tudja, hogy mi van a testével, Viszont így tökéletes látványt nyújt minden hölgynek, nekem is többek közt, mert nem mondhatom azt, hogy nem akadt már meg rajta a szemem. Megnéztem már párszor.
- Jó, szórakozzanak nincs is nekem azzal bajom… csak ne lennének annyira részegek, hogy behánynak a szobánkba. Tudod milyen rossz belelépni? – kiráz a hideg, ahogy arra gondolok, ami valamelyik reggel történt. Gusztustalan volt, az egyszer biztos. Soha többé nem akarok olyan cuccba lépni, ami nem rendes, tiszta víz.
Meglepett a kérdése, majd elmosolyodva néztem rá.
- Szívesen elmegyek veled vacsorázni. De remélem nem valami előkelő helyre akarsz vinni, egy hambibár is megfelel nekem. – vigyorogtam rá, majd megálltam. – Nem ülünk le oda? Belelógathatjuk a lábunkat a vízbe. – vigyorogtam rá kedvesen. És ha beleegyezett akkor megindultam a kiszemelt helyre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Hétf. Dec. 02, 2013 7:39 pmRoxy & Noah


Mosolyogva pillantottam rá. Különbözőek vagyunk és én sosem vágytam egy sportőrült lányra , így nem is akartam rábeszélni erre az egészre.
Úgy tetszett nekem ahogy volt. Egészként. Nem szerettem volna rajta változtatni semmit.

-Ezért kedvellek.-pillantok rá egy nyugodt mosollyal az arcomon.
-Sajnos gének miatt nagyon is esélyes. De emiatt nem kell aggódni. Formában fogom magamat tartani.-mosolygok rá miközben tovább sétálunk. A sportolásnak ez a hátulütője. Ha abbahagyod nagyon gyorsan nagyon sok hasznos dologtól válik meg a tested a lehető legrövidebb idő alatt.

-Volt már szerencsém.-pillantottam a részegek irányába. Nem csak itt hanem Párizsban is megszokott látványt nyújtott a reggeli róka az előszoba kövén. Onnan mondjuk még mindig könnyebb volt feltakarítani , mint a szőnyegről, ahova egyik lakótársam imádott hányni, de takarítani annál kevésbé, bár nem volt választása mert én voltam az erősebb és nem voltam hajlandó más hányását eltisztítani.

-Egy török étteremre gondoltam. Isteni a gyrosuk elvileg bár még nem ettem ott.-vontam meg a vállamat miközben az arcát figyeltem. Örültem neki, hogy belement, ez fontos volt nekem.
Örültem, hogy Ő nem azafajta lány , aki csak a bulizásnak a berugásnak él és normálisan el lehet vele menni valahova.
-Mehetünk.-mosolyogtam rá és elindultunk a kiválasztott hely felé. Leültünk a parton, oda , ahova Ő akarta. Levettem a cipőmet és mellé igazodtam.
Amikor elhelyezkedett átkaroltam a derekát.


▲Note: Ahogy ígértem Roxy <3
Vissza az elejére Go down
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Hétf. Dec. 02, 2013 8:35 pm


- Azért kedvelsz, mert lusta dög vagyok? – nézek rá kérdőn, de nem tudok sokáig komolyan nézni rá, hamar elnevetem magam. – Najó, ez tényleg igaz, de tehetek ellene. Mostantól úgy kocogó társsal gyarapodtál.
Komolyan gondolom, nem akarok én sem egy elhízott bálnává válni, jó ez a karcsúság és ezt szeretném megtartani. Sose lehet tudni mikor mond fel a génállományom, és kezdek hirtelen felpuffadni. Remélem ez nem fog megtörténni, megakarom őrizni az alakomat.
- Ha te mondod, akkor nem aggódom. De amúgy neked jól is áll az, hogy sportolsz. Én kb. olyan leszek, mint egy elefánt a porcelánboltban. – vonok nevetve vállat, és megyek arra a helyre, amit az előbb jól megnéztem magamnak.
Nincs messze a tábortűztől, így egy kis fény is ideszúródik de legalább nem hallani az ittas tinik hangját, akik mindenféle hülyeséget kiabálnak.
- Az megfelelő lesz. Sose szerettem előkelő helyekre járni, pedig anyáék előszeretettel cipelnek oda. – sóhajtok, majd leülve a farönkre bújok oda hozzá és lógatom a lábamat a vízbe. Ahhoz képest, hogy nyár van hűvös az idő, de nem panaszkodhatom.
- Köszönöm a melegítést uram. – kuncogok, majd felvéve egy követ eldobom és nézem, ahogy megtöri a víz sima felszínét.
- Képzeld, holnap kint lesz foglalkozásunk. Megyünk valami különlegessé vadászatra, és azt majd le kell festeni. Alig várom. – mesélem izgatottan még mindig a vízfelszínt nézve. – Ti holnap mit fogtok csinálni? – érdeklődöm rápillantva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Hétf. Dec. 02, 2013 8:49 pmRoxy & Noah


-Azért kedvellek mert még ez is jól áll neked.-pillantok rá mosolyogva. Szinte csillognak a szemei folyamatosan. Nehéz levenni róla a szememet. Egy rövöd nevetés hagyja el a számat.
-Majd esténként kijárunk, amikor mindketten végeztünk.-ajánlom fel végül. Nekem nem lesz túl megterhelő, neki meg még az is esélyes, hogy élvezni fogja. Legalábbis megpróbálom majd elérni, hogy pozitív hatással legyen rá.

Ha szeretne én tényleg szívesen eljárok vele futni. Nekem nem árt és addigis vele vagyok. Legalább tudni fogom, hogy biztonságban van és nem futkorászik sorozatgyilkosokkal csacsogva.
-Belejösz.-vonom meg a vállamat. Mindenkinek kell egy kis idő, amíg belejön, de nem lesz annyira rossz mint amilyennek beállítja.
Mosolyogva pillantottam rá.

-Én inkább olyan helyre viszlek , ahol nem gáz ha leeszük magunkat és hangosan nevethetsz.-vonom meg a vállamat miközben az arcát figyelem. Szeretném ha egy kicsit elszakadhatna abból a világból, amiből jött. Itt mindenkienk ez a célja.
Hagyom , hogy hozzám bújjon. Miért ne tenném? Élvezenm a közelségét.
-Reggel tájfutás lesz kettes csapatokban délután meg amerikai focizunk.-pillantottam rá miközben üldögéltünk és figyeltem , ahogy dobálózik.
Nyomok egy csókot az arcára végül leveszem a pulcsim és inkább a hátára terítem. Nem fáztam, de az idő hűvös volt és őt féltettem.


▲Note: Ahogy ígértem Roxy <3
Vissza az elejére Go down
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Kedd Dec. 03, 2013 5:03 pm


- Na és még miért kedvelsz? – mosolyogva, felhúzott szemöldökkel pillantok rá, és tényleg érdekel. Mit lehet kedvelni egy ilyen gyerekes lányban, mint én? Szerintem a táborban én vagyok az egyik legbutábban viselkedő személy, elvégre én a saját kis világomban élek és néha túl… túl gyerekesnek tűnhetek. De hát nem tehetek róla, hamar kellett felnőnöm és nem volt időm kiélvezni a felelőtlen gyerekkort. – Biztos vagy te benne? Mert én nem mernék elindulni magammal futni. – ez nagyon igaz. Nem csodálkoznék azon, ha egyszer a lábamnál fogva húzna ki, hogy elmenjek végre futni. Ezért nem leszek én sose sportoló, de nem is szeretnék az lenni. Tökéletesen megfelel magamnak a mostani hobbim, nem váltanám le semmiért.

-Olyan helyre, ahol szabadon leehetem magam? Nane! Soha nem enném le magam. – kuncogok, és csak jól érzem magam mellette. Olyan felelőtlen itt minden, nem kell aggódni semmin, nincsenek olyan nagyon szigorú szabályok és ez tetszik, nagyon is.
- Mit ígértél a felügyelőknek annak érdekében, hogy elengedjenek? – kíváncsiskodom mosolyogva, ahogy szorosan bújok mellé. Nem igazán volt jó ötlet beledugni a lábunkat a hideg vízbe, ezért gyors k is húzom és törökülésbe ülök.
- Aztaa… lányok is beállhatnak vagy nekik csak a szurkoló csapatban a helyük? – mosolyogva kérdezem tőle, és reménykedem abban, hogy nem fog semmi baja esni. Az nem lenne jó, ha meg komolyabb lenne akkor még a tábort is elkellene hagynia.
Az, hogy a vállamra terítette a felsőjét zavarba hozott. Még sose csinált senki ilyet, önszántából legalábbis nem.
- Köszönöm… igazán nem kellett volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Kedd Dec. 03, 2013 8:33 pmRoxy & Noah


-Azért mert nem vagy olyan mint a többiek. Mersz önmagad lenni és ez egy jó dolog.-pillantok rá egy halvány mosollyal az arcomon. Tényleg nagyon bírom őt és nem szeretnék lemaradni róla, bár azzal is tisztában vagyok, hogy esélyes, hogy van valakije.
-Csípem a kihívásokat.-nevetek csendesen. Annyira nem lehet béna és egyébként is majd maximum elbaromkodunk, ha elfárad vagy valami. Jól fogjuk magunkat érezni ebben teljesen biztos vagyok.

-Akkor majd én leeszlek téged.-pillantok rá mosolyogva. Nem tudom, hogy elég-e neki az amit én adni tudok. Vannak itt nálam felvágósabbak, olyanok, akik nem félnek akár egyből az ágyig vinni a lányokat. Tőlem ez egy kicsit messze áll.
-Hogy hozok valami kaját nekik is.-nevettem fel miközben az arcára pillantottam. Kicsit szorosabban öleltem magamhoz és közben visszaléptem a cipőmben. Kezdett hideg lenni idekint.
-Az elöbb még a kocogás ellen is lázadtál most meg focizni szeretnél? Tudok neked egy helyet szerezni a lányoknál , de akkor szedned kell a lábaidat.. Bár nyugodtabb lennék, ha a szurkolócsapatot erősítenéd.-mosolyra húzódik a szám.
-Nincs mit.-mosolygok rá, miközben megigazgatom rajta egy kicsit és újra átkarolom a derekát.

-Mi van veled meg azzal a Kennedy gyerekkel?-teszem fel végül a kérdést. Nem biztos hogy jó érzés lesz megtudni a választ, de úgy nem szeretnék belevágni ebbe az egészbe, hogy van valakije, vagy éppen alakul neki valami. Annyit tudok, hogy jóban vannak és különböző pletykák repkednek rólunk, de egyiknek sem igazán szeretnék hinni.

▲Note: Ahogy ígértem Roxy <3
Vissza az elejére Go down
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Szer. Dec. 04, 2013 6:44 pm


-Jaj ne mondj ilyeneket! Még a végén én is elhiszem, hogy különleges vagyok. – rázom meg a fejemet kifejezve ezzel nemtetszésemet. Még hogy én különleges? Dehogy, ugyanolyan lány vagyok, mint a többiek csak annyi különbséggel, hogy engem nem igazán érdekelnek a vásárlás titkai, a műköröm különböző típusai. Szeretek ilyen lenni, és ez nem hiszem, hogy különlegessé tenne.
- Ebbe bele fog törni a bicskád! – figyelmeztetem komolyan nézve rá, hisz el sem tudom képzelni, hogy milyen úton módon tudna valaki rávenni a rendszeres sportolásra. Talán ez a tábor embereket változtat meg, és akkor anyáéknak lenne még egy okuk arra, hogy kiakadjanak rám.

- Neeee… szerintem nem akarod viszontlátni a kajámat. – nyelek nagyot. Világ életemben finnyás voltam egy csöppet, de ezt már kezdem kinőni. Viszont, ha valaki lehányna nem tudom, hogy reagálnék még az is lehet, hogy tisztaság mániássá válnék, az pedig nem szeretnék lenni.
- Ügyes. Remek lépés volt ez tőled, alig várom, hogy szétnézzek a városba. – mosolygok rá kedvesen és tényleg örülök annak, hogy az egyik este nem kell idebent lennünk, hanem szétnézhetünk a városban. Jó program lesz.
- ÁÁ… a lányoknál mindenkit lenyomnák és nem lenne élvezetes a játék. A fiúkkal kell játszanom, mert ott megtalálnám a nekem való ellenfelet. Szurkolócsapat? Isten ments! – nevetek fel, és szemeim előtt már körberajzolódott, ahogy egy csapat fiú elől futok egy labdával a kezembe és próbálok nem pofára esni.
Elpirulva figyelem a mozdulatát, ahogy megigazítja rajtam a felsőjét és átkarol. Hozzábújok.

Kérdésére eltűnik arcomról a mosoly, helyette az értetlenség és a kíváncsiság jelenik meg.
- Mi lenne? Barátok vagyunk és szoktam vele is időt tölteni, ahogy minden itteni barátommal. – kérdőn pillantok rá. Furán viselkedik, tehát valamit hallhatott, hogy most csak úgy felhozta ezt a témát. – Hallottál valamit?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Szomb. Dec. 07, 2013 7:13 amRoxy & Noah


Halkan felnevettek. Ezt csak Ő tudja beismerni én nehezen tudom elhitetni vele.
Hirtelen jött lelkesedése a futáshoz úgy tűnik hamar elillant mert a lelkesedésből ellenkezésbe csapott át a sportolással kapcsolatban.
-Te ajánlottad fel, hogy kocogsz velem.-vontam meg a vállamat miközben mosolyogva figyelem az arcát.
Zavarban van? Vagy csak ennyire fáradt. Mindenesetre még ez is jól állt neki.

Vigyorogva figyeltem. Nem hittem volna hogy finnyás, de hát lány végülis nem tudom, hogy mire számítottam egészen pontosan.
-Sejtettem , hogy örülni fogsz majd egy táboron kívüli estének. –végülis ezért szeveztem ezt az egészet. Hogy Ő jól érezze magát és ne csak mindig itt legyen. Perse a tábor szép és jó csak egy idő után azért hajlamos kicsit ellaposodni.
Nevetve figyelem az elszántságát.
-Lehetsz falember... tudod akik megtartják az első sorban a támadókat... a többiek csak 80 kilóval nehezebben nálad, de szerintem neked nem jelent majd problémát.-nevetek tovább. Természetesen egyikünk sem gondolta komolyan hiszem a fiúk még egymást is tönkreteszik a pályán , nem igazán szeretnék belegondolni, hogy mi törénne ott egy kislánnyal.

-Mindenki hallott.-pillantok a tóra. Nem tudom, hogy jó ötlet volt-e felhozni a témát, de mostmár szinte teljesen mindegy.
-Azt beszélik , hogy kavartok.-nézek végül az arcára türelmesen.


▲Note: Ahogy ígértem Roxy <3
Vissza az elejére Go down
Roxanne Simmons

avatar


»Hozzászólások száma : 46
»Join date : 2013. Nov. 26.
»Kor : 23
»Tartózkodási hely : Summer Camp

TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   Szomb. Dec. 07, 2013 10:40 am


-És fogok is veled kocogni. Minden vágyam. – vigyorgok rá lelkesen, és örülök annak, hogy összeismerkedtem Noahval.
Sose volt olyan hű de sok barátom, egy maroknyi volt de tudtam, hogy azokra mindig számíthatok, és most már Noah is odatartozik, mert egyszerűen imádom.
Jó vele lenni, beszélgetni és minden csacsiságot összehordani, amikor elindultam ebbe a táborba, akkor nem hittem volna azt, hogy összeismerkedek ilyen kedves, aranyos, szeretnivaló emberekkel. De kellemesen csalódtam.
- Sejtetted vagy tudtad? Mert, ha tudtad, akkor gyorsan kiismertél. – mosolyodom el és megsimogatom a karját. Nem tudom miért, de nekem szükségem van ezekre az érintésekre, hogy közelebb kerüljek a barátaimhoz. Viszont attól nagyon félek, hogy ha véget ér a tábor akkor mindenkit elveszítek… - Noah… ugye, ha vége lesz a tábornak akkor sem fogsz elfelejteni? – halkabban kérdeztem, és letörve ültem mellette. Nem merek belegondolni milyen lesznek a napjaim az itt megismert barátaim nélkül…
- ÁÁÁ... mit számít az a röpke 80 kiló? Úgy nekik megyek, hogy ott maradnak. – kuncogok, de nem gondolom komolyan ezt az egészet, inkább csak néző leszek. – Inkább szurkolok neked a széléről, keresek még szoknyát is hozzá. Jó?
Örülök annak, hogy lehet vele viccelődni, egy csomó fiú ismerősömmel az volt a gond, hogy nem lehetett velük ilyen hülyeségekről filozofálni. De Noah más, és ez tetszik.

Meglepetten pillantok rá. Ebbe a táborba több a pletykás nő, mint azok száma akik nem akarnak ezzel foglalkozni. No, mindegy is…
- Mindenki? Kavarunk? – nézek a semmibe, és sóhajtok egyet. – Barátok vagyunk Kennyvel, voltunk a tón párszor, és ilyenek. – vonok vállat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Roxy & Noah   

Vissza az elejére Go down
 

Roxy & Noah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Summer Camp :: Off topic :: Archívum-